Ministerie van Veiligheid en Justitie Reviews

89 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 92 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderlinge gespannen sfeer
medewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn1 oktober 2018
Teveel onduidelijkheden bij het personeel en de richting van de organisatie. slecht personeelsbeleid
Pluspunten
vaste regelmaat in werk
Minpunten
weinig tijd/rekening voor privé leven
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aansturen diverse teams
Teamleider Beveiliging (voormalige medewerker) –  Overloon en Nijmegen11 augustus 2018
Het is geweldig om een groep mensen in teamverband te kunnen laten functioneren en met hun de gestelde doelen te kunnen behalen.
Pluspunten
Je hebt veel mensenkennis nodig
Minpunten
24 uur per dag inzet/oproepbaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vaag werving-en selectiebeleid
beoordelaar (voormalige medewerker) –  Den Haag26 juli 2018
Als je als uitzendkracht solliciteert wordt je aangenomen. Als je voor de zelfde functie solliciteert voor vaste dienst dan wijzen ze je af. Terwijl je ervaring hebt. Als je vraagt om opheldering dan kunnen ze je geen onderbouwd antwoord geven. Willekeur hanteren zij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving en sfeer maar slecht management
Siebel Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht18 juli 2018
De sfeer en omgeving is er top. De mensen werken hard en proberen alles goed te doen. Helaas zoals veel organisaties heeft heet management zeer weinig tot geen ervaring binnen de IT en maakt constant de verkeerde beslissing. Daarom falen er zoveel IT projecten bij de overheid.
Pluspunten
Flexibele werktijden/plekken
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve dag
Medewerker Arbeid/Peniteniair inrichtingswerker (huidige medewerker) –  Zaanstad11 juli 2018
Het leukste aan mijn baan vindt ik het wisselende werk
Pluspunten
overal inzetbaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eeen baan die je meer geestelijk dan lichaamelijk belast en waar je sterk in je schoenen moet staan
Detentietoezichthouder (huidige medewerker) –  Badhoevedorp6 juli 2018
De uitdaging van de functie zit in het weten te motiveren van de ingeslotenen en gebruik te maken van de eigen kracht die zij bezitten.
Indien dit nodig is extra ondersteuning te bieden bij zaken die de ingeslotenen even niet kunnen of weten op te pakken.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
de ongunstige positie van de detentietoezichthouder
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Arbeidsmedewerker/Groepsleider (huidige medewerker) –  Zwolle25 juni 2018
Na meer dan 10 jaar werkzaam geweest te zijn bij justitie is het voor mij tijd om wat anders te gaan zoeken, omdat mij de werkomgeving tegen gaat staan.
Naar mijn gevoel raak ik wat afgestompt.

De werkgever an sich is goed te noemen, goede voorwaardes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Traag orgaan met een beschermde cultuur
freelance creatief projectmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2018
Vanuit de hokjes gedachte werken en denken, niet voor een ieder de juiste plek om te bloeien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Detentiebegeleiding (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard3 mei 2018
Werkzaamheden:
Binnen het gevangeniswezen belast met het opstellen van adviezen in het kader van detentiefasering en vrijhedenbeleid, met het beheren van de informatie en administratie en met het geven van voorlichting en advies aan directie en gedetineerden. Deelnemen aan diverse functionele overlegsituaties, het daarin bespreken van de individuele gevallen en casuïstiek en het daarbij dienen als vraagbaak. Het voeren van screenings- en selectiegesprekken. Onderhouden van de penitentiaire dossiers.

Ik heb er ontzettend veel geleerd en vond het een leuke en veelzijdige baan. Helaas vanwege bezuinigingen weggegaan.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Soms teveel verantwoordelijkheden bij je neergelegd door directie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, fijne collega' s
Operationeel Inkoper (voormalige medewerker) –  Utrecht17 april 2018
Geen doorgroei mogelijkheden, wel fijne collega's en een goed werksfeer in de organisatie
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te weinig tijd voor te veel werk.
Medewerker Urenverwerking, Specialistische Taken (huidige medewerker) –  Zaandam28 maart 2018
Veel werk, geen tijd, geen personeel (weg bezuinigd). Veel burocratie waardoor je tegen muren aanloopt.
Veel werkt op goodwill medewerkers die extreem loyaal en plicht bewust zijn.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vevoeren en bewaken van gedetineerden
Transportgeleider justitiële inrichting (voormalige medewerker) –  Nederland21 maart 2018
Transportgeleider justitiële inrichting Ministerie van Justitie aug. 2009 - dec. 2015 36 p.w.
- Vervoeren, begeleiden en beveiligen van gedetineerden tussen de PI, de rechtbank, ziekenhuis en andere justitiele locaties.
- EBV Extra Beveiligd Vervoer. Extra beveiligd vervoer voor gedetineerden.
- IBT. Inzet tijdens calamiteiten
- Uitzetten van vreemdelingen.
- Opmaken van rapportages na bijvoorbeeld ordeverstoringen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol, maar goede werksfeer onderling met collegas.
Diverse functies (voormalige medewerker) –  Landelijk9 maart 2018
Heb erg veel geleerd in de jaren dat ik voor het min. van Justitie heb gewerkt.
Zowel over mijzelf als in maatschappelijk opzicht.
Je leert je grenzen kennen en de voorzieningen zijn goed wat betreft trainingen en ondersteuning.
Pluspunten
Sportfaciliteiten
Minpunten
Landelijke inzetbaarheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannen sfeer en ruimte voor eigen initiatief
medewerker behandelen en verwerken (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum21 februari 2018
Ontspannen sfeer waar ik zonder druk mijn werk goed kon uitvoeren.

Als er problemen zijn dan kan dat altijd besproken worden en worden er in samenspraak met mij (in dit geval) oplossingen verzonnen.

Er is alle ruimte voor eigen ideen en input.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot thuiswerken
Minpunten
minder ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele leuke baan
Docent handhavingssysteem xpol en BhV politie (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 februari 2018
Je wordt via een ander bedrijf ingehuurd en moet zelf eerst je verdiepen in de opleiding en dan overbrengen aan een groep van ongeveer 15 personen. leuk om te doen. Weinig tijd gehad om in te werken.
Pluspunten
goed salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Beveiliger 2 (huidige medewerker) –  Amsterdam10 februari 2018
Leuke baan Leuke collega's leuke werksfeer goede arbeids voorwaarden
Pluspunten
Collegas
Minpunten
Verbinding met het ov
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met heel veel plezier gewerkt
Penitentiair inrichtingswerker (voormalige medewerker) –  Breda24 december 2017
De tijd dat ik werkte in de Boschpoort in Breda, heb ik altijd met veel plezier gewerkt.
Je werd behandeld als mens en niet als nummer
Pluspunten
erg sociaal
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het volgen van de actualiteit en inspelen op de veranderingen.
Directeur (voormalige medewerker) –  Roermond7 december 2017
Veel overleg en vetalen van landelijk beleid.
Een strakke organisatie het leukste van de baan waren de sociale overleg momenten en contacten met de gedetinerden
Geen echte moeilijkheden
Pluspunten
risvergoedingen izelfstandig invullen van je werktijden afhsnkelijk van de hoeveelheid wer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam, productief
Medewerker financiële administratie / inkoop (voormalige medewerker) –  Den Haag12 november 2017
Prettige werkomgeving met behulpzame collega's. Goede organisatie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
open relatie met medewerkers en directie.
Senior beveiliger / planner (voormalige medewerker) –  Den Dolder / Zeist8 november 2017
Vanaf het begin een goede band met alle medewerkers, inclusief directie, gehad.
Al in de proeftijd verantwoordelijkheden gekregen, onder andere de planning van het beveiligingspersoneel.
Verder de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen.
Altijd de mogelijkheid om met problemen bij het management binnen te stappen en dit voor te leggen, ook altijd een terugkoppeling krijgen.
Voor een aantal medewerkers was het heel makkelijk on met het management om te gaan, voor veel medewerkers was dit moeilijker.
Het moeilijkste was als er bezoekers geweigerd moesten worden die op bezoek wilden komen , maar om bepaalde redenen niet mochten.
De samenwerking met het gehele personeel en het houden aan de gemaakte afspraken was het makkelijkste en leukste van het werk.
De omgang, ook buiten het werk, bij feesten ed, met alle medewerkers was altijd goed, mede doordat de directie dan ook meedeed.
Pluspunten
Altijd alles kunnen en mogen zeggen, ook naar de directie.
Minpunten
sommige leidinggevenden die niets snappen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Veiligheid en Justitie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 92 reviews
523
443
323
23
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur