Ministerie van Veiligheid en Justitie Reviews

95 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 98 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
ICT support medewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht Binnenstad11 maart 2019
Gedurende deze periode heb ik als support medewerker op 11 verschillende lokaties gewerkt met enorm veel plezier.
Pluspunten
Vrijheid
Minpunten
Onzekere toekomst
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het Om is een prima werkgever
officier van justitie (voormalige medewerker) –  Noord-Holland4 maart 2019
Het OM is een prima werkgever, interessant en maatschappelijk relevant werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige organisatie
Ondernemingsraadslid (huidige medewerker) –  Krimpen aan den IJssel20 februari 2019
Prettige werksfeer en doorgroeimogelijkheden.
Fijn werk- en leefklimaat.
Pluspunten
Kansen persoonlijke ontwikkeling
Minpunten
Werkdruk/bezuinigingen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede arbeidsvoorwaarde
Forensisch therapeutisch werker (voormalige medewerker) –  Soesterberg5 januari 2019
Werken bij de overheid heeft goede arbeidsvoorwaarden, het werk is wel 24/7 beschikbaar staan. De organisatie draait als een logge machine
Pluspunten
Goede tod
Minpunten
Logge organisatie structuur
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stimulerende omgeving
juridisch adviseur (huidige medewerker) –  Leeuwarden28 december 2018
De werkcultuur bij Justitie is ambitieus en stimulerend met volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Daarbij wordt altijd rekening gehouden met persoonlijke omstandigheden en wensen.
Pluspunten
ruimte voor ontwikkeling
Minpunten
wie doet wat?
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professioneel
Business Analyst (voormalige medewerker) –  Den Haag19 oktober 2018
Professionele organisatie die veel kansen biedt aan eigen personeel en externen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
onderlinge gespannen sfeer
medewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn1 oktober 2018
Teveel onduidelijkheden bij het personeel en de richting van de organisatie. slecht personeelsbeleid
Pluspunten
vaste regelmaat in werk
Minpunten
weinig tijd/rekening voor privé leven
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aansturen diverse teams
Teamleider Beveiliging (voormalige medewerker) –  Overloon en Nijmegen11 augustus 2018
Het is geweldig om een groep mensen in teamverband te kunnen laten functioneren en met hun de gestelde doelen te kunnen behalen.
Pluspunten
Je hebt veel mensenkennis nodig
Minpunten
24 uur per dag inzet/oproepbaar
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vaag werving-en selectiebeleid
beoordelaar (voormalige medewerker) –  Den Haag26 juli 2018
Als je als uitzendkracht solliciteert wordt je aangenomen. Als je voor de zelfde functie solliciteert voor vaste dienst dan wijzen ze je af. Terwijl je ervaring hebt. Als je vraagt om opheldering dan kunnen ze je geen onderbouwd antwoord geven. Willekeur hanteren zij.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving en sfeer maar slecht management
Siebel Consultant (voormalige medewerker) –  Utrecht18 juli 2018
De sfeer en omgeving is er top. De mensen werken hard en proberen alles goed te doen. Helaas zoals veel organisaties heeft heet management zeer weinig tot geen ervaring binnen de IT en maakt constant de verkeerde beslissing. Daarom falen er zoveel IT projecten bij de overheid.
Pluspunten
Flexibele werktijden/plekken
Minpunten
Management
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve dag
Medewerker Arbeid/Peniteniair inrichtingswerker (huidige medewerker) –  Zaanstad11 juli 2018
Het leukste aan mijn baan vindt ik het wisselende werk
Pluspunten
overal inzetbaar
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eeen baan die je meer geestelijk dan lichaamelijk belast en waar je sterk in je schoenen moet staan
Detentietoezichthouder (huidige medewerker) –  Badhoevedorp6 juli 2018
De uitdaging van de functie zit in het weten te motiveren van de ingeslotenen en gebruik te maken van de eigen kracht die zij bezitten.
Indien dit nodig is extra ondersteuning te bieden bij zaken die de ingeslotenen even niet kunnen of weten op te pakken.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
de ongunstige positie van de detentietoezichthouder
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Arbeidsmedewerker/Groepsleider (huidige medewerker) –  Zwolle25 juni 2018
Na meer dan 10 jaar werkzaam geweest te zijn bij justitie is het voor mij tijd om wat anders te gaan zoeken, omdat mij de werkomgeving tegen gaat staan.
Naar mijn gevoel raak ik wat afgestompt.

De werkgever an sich is goed te noemen, goede voorwaardes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Traag orgaan met een beschermde cultuur
freelance creatief projectmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag30 mei 2018
Vanuit de hokjes gedachte werken en denken, niet voor een ieder de juiste plek om te bloeien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Detentiebegeleiding (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard3 mei 2018
Werkzaamheden:
Binnen het gevangeniswezen belast met het opstellen van adviezen in het kader van detentiefasering en vrijhedenbeleid, met het beheren van de informatie en administratie en met het geven van voorlichting en advies aan directie en gedetineerden. Deelnemen aan diverse functionele overlegsituaties, het daarin bespreken van de individuele gevallen en casuïstiek en het daarbij dienen als vraagbaak. Het voeren van screenings- en selectiegesprekken. Onderhouden van de penitentiaire dossiers.

Ik heb er ontzettend veel geleerd en vond het een leuke en veelzijdige baan. Helaas vanwege bezuinigingen weggegaan.
Pluspunten
Goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
Soms teveel verantwoordelijkheden bij je neergelegd door directie
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer, fijne collega' s
Operationeel Inkoper (voormalige medewerker) –  Utrecht17 april 2018
Geen doorgroei mogelijkheden, wel fijne collega's en een goed werksfeer in de organisatie
Pluspunten
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te weinig tijd voor te veel werk.
Medewerker Urenverwerking, Specialistische Taken (huidige medewerker) –  Zaandam28 maart 2018
Veel werk, geen tijd, geen personeel (weg bezuinigd). Veel burocratie waardoor je tegen muren aanloopt.
Veel werkt op goodwill medewerkers die extreem loyaal en plicht bewust zijn.
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vevoeren en bewaken van gedetineerden
Transportgeleider justitiële inrichting (voormalige medewerker) –  Nederland21 maart 2018
Transportgeleider justitiële inrichting Ministerie van Justitie aug. 2009 - dec. 2015 36 p.w.
- Vervoeren, begeleiden en beveiligen van gedetineerden tussen de PI, de rechtbank, ziekenhuis en andere justitiele locaties.
- EBV Extra Beveiligd Vervoer. Extra beveiligd vervoer voor gedetineerden.
- IBT. Inzet tijdens calamiteiten
- Uitzetten van vreemdelingen.
- Opmaken van rapportages na bijvoorbeeld ordeverstoringen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol, maar goede werksfeer onderling met collegas.
Diverse functies (voormalige medewerker) –  Landelijk9 maart 2018
Heb erg veel geleerd in de jaren dat ik voor het min. van Justitie heb gewerkt.
Zowel over mijzelf als in maatschappelijk opzicht.
Je leert je grenzen kennen en de voorzieningen zijn goed wat betreft trainingen en ondersteuning.
Pluspunten
Sportfaciliteiten
Minpunten
Landelijke inzetbaarheid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ontspannen sfeer en ruimte voor eigen initiatief
medewerker behandelen en verwerken (voormalige medewerker) –  Den Haag Centrum21 februari 2018
Ontspannen sfeer waar ik zonder druk mijn werk goed kon uitvoeren.

Als er problemen zijn dan kan dat altijd besproken worden en worden er in samenspraak met mij (in dit geval) oplossingen verzonnen.

Er is alle ruimte voor eigen ideen en input.
Pluspunten
goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid tot thuiswerken
Minpunten
minder ontwikkelingsmogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Veiligheid en Justitie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 98 reviews
523
448
324
23
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,7Bedrijfscultuur