Ministerie van Defensie Reviews

387 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 403 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
salaris is niet in verhouding met het geleverde werk
Medior DIB-DOPS (huidige medewerker) –  Den Haag20 juli 2019
Drukke diensten met veel handelingen. Leuke collega's.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Drukke rooster
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkplek
Medewerker Reiniging en distributie medewerkers (voormalige medewerker) –  Den Helder15 juli 2019
Altijd naar me zin gehad jammer dat ik er niet langer kon blijven werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jarenlang een super werkgever voor mij geweest.
Inkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum15 juli 2019
Begonnen als dienstplichtig soldaat, daarna KVV en overgegaan als burgermedewerker in Hilversum. De korporaal van Oudheusdenkazerne diverse functies mogen bekleden. Van 1979 tot 2016 werkzaam geweest en heb vele veranderingen mee mogen maken. Als je Defensie zegt, dan hebt je het ook over reorganisaties, helaas deed dit na 43 jaar mij de das om. Ook in de afvloeiingsfase bleef de Defensie voor mij een geweldige werkgever.

Goede herinneringen en leuke collega's gehad.
Top werklocatie.
Pluspunten
Goede structurele werkomgeving.
Minpunten
Bij welke werkgever heb je geen minpunten!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
defensie is een harde wereld waarin het bijna alleen maar draait om overleven en wie de grootste mond heeft.
Militair (voormalige medewerker) –  Stroe19 juni 2019
voor mensen die van structuur, ritme en regelmaat houden is defensie niks. ook al worden deze leuzen wel verspreid. ik ben van mening dat wanneer je graag wil maar niet altijd alles lukt je bij defensie niks te zoeken hebt. al met al heb ik wel altijd een groot hart gehad voor defensie maar is dit met de jaren erg hard onderuitgehaald. 1 door omstandigheden binnen het bedrijf en 2 door de mooie beloftes die gemaakt zijn maar niet waar zijn geworden.
Pluspunten
goedkope zorgverzekering
Minpunten
je bent maar een nummertje
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een baan voor het leven
Marinier (voormalige medewerker) –  hele wereld11 juni 2019
Als marinier begonnen en als kapitein de dienst verlaten. Grote mate van zelfstandigheid waarbij initiatief een vereiste is.
Bij een eventueel sollicitatie gesprek kan ik dit verder toelichten
Pluspunten
alles
Minpunten
toch vele jaren van huis geweest
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede tijd gehad
Chauffeur/Medewerker (voormalige medewerker) –  Soesterberg10 juni 2019
22 jaar gewerkt met plezier maar de uitzendingen werden teveel
Pluspunten
leuke tijd
Minpunten
veel uitzendingen daardoor weinig thuis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving, weinig waardering
Officier van de Wacht (voormalige medewerker) –  Den Helder10 mei 2019
De werkomgeving wordt bepaald door de werknemers. Bij de marine is er een goede, sociale sfeer waardoor men veel steun aan elkaar heeft en men voor elkaar wil werken. Al met al een goede werksfeer, waarbij je veel van de wereld ziet.

Nadeel is dat er heel weinig waardering aan zit. Je kan lang voor huis zijn en veel uren maken, zonder dat hier een naar mijn mening een goede compensatie aan zit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatief
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schaarsbergen7 mei 2019
Negatief: Haantjes gedrag, alpha mannetjes, vriendjespolitiek.
Minpunten
12, 2 u werken in het weekend.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet mijn organisatie
Stafmedewerker opleiding en vorming (voormalige medewerker) –  Den Haag25 april 2019
was chaotisch en erg hierarchisch en ambtelijk. Slechte werksfeer.
Pluspunten
goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
lange reistijd en slechte werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een drukke baan vol met uitdagingen.
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Ermelo24 april 2019
Wegens gebrek aan personeel is het een standaard geworden dat een vooral logistiek medewerker vaak dubbele functies draaien.
Dit boven het niveau wat bij de schaal hoort waarin word betaald.

Dit levert zeker wel mooie kansen op om jezelf te ontwikkelen.
Daarin heb ik een hoop kunnen leren in gevaarlijke stoffen.
Iets wat mij zeker aantrekt.
Pluspunten
De werksfeer
Minpunten
Leegloop personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een mannenwereld
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Den Helder10 april 2019
Als beveiliger hield jij je bezig met het bewaken van het terrein als de gebouwen. Doortoegangscontrole, brand en sluit ronden en patrouille.
De 12 uurs diensten zijn lang en waren eentonig. De banden die je met het personeel op het terrein waren het leukst. Je leert de mensen kennen.
Pluspunten
veel mogelijkheid tot ontwikkelen competenties
Minpunten
ploegendiensten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke structuur
Kanonnier 1ste klas (voormalige medewerker) –  t Harde7 maart 2019
Duidelijke structuur en regels bij defensie. Valt verder niet veel over te zeggen wat men nog niet weet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Militair (huidige medewerker) –  Darp18 februari 2019
Je krijgt er een goede werkmentaliteit van + disipline opgeleid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame en positieve omgeving
Adviseur re-integratie (huidige medewerker) –  Utrecht5 februari 2019
Een goeie organisatie om snel veel skills op te doen.
Je leert goed onder druk te presteren en je te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Voorschotten (huidige medewerker) –  Utrecht29 januari 2019
Goede werksfeeren leuk om daar te werken. Leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Soldaat 1 Pionier bij infanterie (huidige medewerker) –  Havelte21 januari 2019
Zeker een mooie tijd gehad , maar moet nu wel het zinkende schip verlaten.
Pluspunten
Goed salaris voor jonge personen
Minpunten
Omgang van hogeraf naar beneden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overheidsorganisatie, waar voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om te ontwikkelen en door te groeien.
Hoofd Financiële Administratie (voormalige medewerker) –  Divers14 januari 2019
Een organisatie waar altijd veel gaande is op allerlei gebied. Ondanks de hiërarchische structuur is de sfeer op de werkvloer eerder informeel en collegiaal. Genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Droombaan
Korporaal Eerste Klasse (voormalige medewerker) –  Schaarsbergen11 januari 2019
Het mooiste baan wat er is, heb in deze tijd het meeste geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
10 jaar Klu Kpl 1. Hele gave tijd achteraf. Had het niet willen missen
Kpl 1 (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 december 2018
Door mijn ervaring bij de Luchtmacht en uitzending heb ik het idee dat ik eigelijk heel veel heb meegemaakt. Honderden mensen met hun verschillende persoonlijkheden meegemaakt in achteraf bizare situaties. In mijn baan in de burgermaatschapij en in het leven in algemene zin sta ik veel sterker. Helaas zo weinig doorgroei mogelijkheden dat ik mannen van goud heb zien vertrekken vanwege hun hoge leeftijd in rang namelijk 35. Triest.
Pluspunten
was geen werk maar manier van leven
Minpunten
geen doorgroei en up or out syateem!
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische sportieve no-nonsense werkomgeving
medior docent (voormalige medewerker) –  Breda17 december 2018
Mensen in functie onderricht geven vergt een goed gevoel voor de balans tussen feedback geven zonder functioneren te beoordelen. Leren leren in kleine marge met maximaal winstoogmerk.
Pluspunten
cultuur
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Defensie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 403 reviews
5108
4216
367
211
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur