Ministerie van Defensie Reviews

300 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 330 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Actieve en fijne werkgever
Stafonderofficier (huidige medewerker) –  Schaarsbergen25 april 2018
In de 10 jaar dat ik bij Defensie heb gewerkt heb ik mij op persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Bij Defensie heb ik leren doorzetten, samenwerken, werken onder stress en uitdagingen niet uit de weg gaan. Helaas merk ik aan mijzelf dat ik een nieuwe uitdaging zoek, dit komt mede door mijn persoonlijke situatie. Graag zou ik dichter bij huis werken en/of vaker thuis zijn.
Pluspunten
Saamhorigheid, actieve werkplek, sporten
Minpunten
Niet thuis zijn voor langere tijd, persoonlijke groei ontbreekt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen werken aan een betere toekomst voor Nederland en landen in crisis
mdw P&A (voormalige medewerker) –  IJmuiden14 april 2018
De vier krijgsmachtdelen vertonen grote verschillen qua cultuur en management. De KMar vind ik een heel fijn bedrijf waar ze de verantwoording laag leggen en open staan voor nieuwe ideeën vanuit elke laag van de organisatie.
Pluspunten
saamhorigheid/CAO/salaris
Minpunten
Flexibiliteit/doorstroommogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Kok (voormalige medewerker) –  Nunspeet5 april 2018
Was verantwoordelijk voor dagelijkse maaltijden.
Een super tijd gehad.
Veel kunnen sporten.
ZELFSTANDIGHEID WERD VERHOOGD
Pluspunten
veel vrije tijd en collegialiteit
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame periode geweest.
Militair Technisch Specialist Autotechniek (voormalige medewerker) –  Soesterberg5 april 2018
Werken bij defensie geeft middelen om je persoonlijk te ontwikkelen en te groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer werk met steeds minder mensen met immeer kleinere budgetten
Senior Product Specialist Managed Security (huidige medewerker) –  Maasland5 april 2018
Geen écht slechte werkgever maar gegeven de politiek steeds minder aantrekkelijk.
Pluspunten
collegialiteit, saamhorigheid
Minpunten
oog voor personeel, minstens 1x per jaar een reorganisatie die nooit word afgemaakt en vrijwel niet geevalueerd, Meer werk met minder mensen met kleinere budgetten. Onhoudbaar!
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamspelers
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zuidlaren12 maart 2018
een werkgever die je wat van de wereld laat zien gevraagd maar ook ongevraagd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Projectcontroller (voormalige medewerker) –  Utrecht12 maart 2018
Werken in een grote organisatie en daar toch zelfstandig en onafhankelijk je werk al projectcontroller kunnen uitvoeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring
Infanterist (voormalige medewerker) –  Oranje Kazerne Schaarsbergen10 maart 2018
Veel meegemaakt en mooie dingen gezien, veel plezier gehad met collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
manier van leven
Zelfstandig werkend instellingskok (burger kok) (voormalige medewerker) –  Oirschot6 maart 2018
binnen defensie is het geen werk maar een manier van leven.
want je bent geregeld niet thuis maar op oefening en door de weeks
leef je op de kazerne.
Pluspunten
grote organisatie
Minpunten
grote organisatie(valkuil)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet het maar kunnen.
Elektricien /magschutter (voormalige medewerker) –  Wezep4 maart 2018
Skilled for life.
Mooie ervaring veel gedaan en gezien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, fijne werksfeer.
Servicemonteur (voormalige medewerker) –  t Harde26 februari 2018
Gezellige werkomgeving met leuke collega's. In het verleden veel geleerd en veel werkervaring opgedaan bij diverse onderdelen van Defensie. In het verleden bij diverse bedrijven gewerkt als onderhoudsmonteur.
Pluspunten
Leuke werkomgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er kan een hoop verbetert worden
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Frederikkazerne den haag22 februari 2018
Een mooie leuke tijd gehad met leuke collega's en een coulante werkgever in moeilijke zware tijden van mij.
Pluspunten
de medewerking tijdens de moeilijke tijden ..prive
Minpunten
minder doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontelbare mogelijkheden
Onderofficier en Officier Geneeskundige Troepen (voormalige medewerker) –  Diverse15 februari 2018
Als ik opnieuw voor de beroepskeuze zou staan met wat ik ne wwet, koos ik weer voor Defensie.
Pluspunten
te veel om op te noemen.
Minpunten
Veel onregelmatigheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Operationele werkomgeving
Medior DIB-DOPS (huidige medewerker) –  Den Haag Centrum15 februari 2018
Ik ben werkzaam bij de Dynamisch Informatiebeheer van de directie operaties (DIB Loket DOPS). Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het dagelijks leiding geven aan de medewerkers van het DIB Loket DOPS. Deze medewerkers houden zich bezig met het registreren, routeren, rappelleren en archiveren van alle operationele berichten die binnenkomen op de diverse informatiesystemen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens een 24 uurs rooster ook tijdens weekeinden en feestdagen. Het ontvangen documenten komen van alle defensie onderdelen in binnen- en buitenland inclusief de missiegebieden op verschillende (geheime) communicatiemiddelen. De geheime berichten komen gecodeerd binnen en moeten worden ontcijferd en vervolgens uitgezet worden onder de diverse behandelaren en defensie onderdelen in binnen- en buitenland mede, naar de missiegebieden. De werkzaamheden beperken zich niet alleen tot de directie operatien, indien nodig worden de (P)-CDS en de Minister geïnformeerd. Een specifiek aantal van de berichten die worden ontvangen moeten gecodeerd worden om ze vervolgens door te zenden naar de missiegebieden.
Wij houden ons ook bezig met het verrichten van de centrale registratie en doorsturen van NATO en EU documenten ten behoeve van de gehele Defensieorganisatie en ketenpartners.
De brede inzetbaarheid en expertise van het DIB Loket DOPS werd kenbaar ten tijden van de MH-17 ramp. Wij als DIB loket dops waren de cruciale schakel om de berichtgeving tussen het Ministerie van Defensie, Ministerie van V&J, Korps Landelijke Politiediensten en de Oekraïne (Kiev) zo snel en efficiënt
  meer... mogelijk te laten verlopen. Onze onvoorwaardelijke inzet werd verrassend beloond met een herinneringspenning namens de regering.  minder
Pluspunten
Verantwoordelijkheid, Gratis parkeren
Minpunten
Weinig doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving met goed mentaliteit
Chauffeur verkenning (huidige medewerker) –  Havelte22 januari 2018
Mooie baan met veel uitdagingen. Je komt op plekken op de wereld waar andere niet snel zullen komen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De werkomgeving en werksfeer is op iedere locatie verschillend.
werkvoorbereider/planner/uitbesteder (voormalige medewerker) –  Maaldrift Wassenaar17 januari 2018
40 jaar met veel plezier en genoegen gewerkt, na eerst ruim vijf jaar in een Machinefabriek te hebben gewerkt.
Pluspunten
Goede in en externe opleidings mogelijkheden.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wisselende werkomstandigheden
Monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 januari 2018
geen dag is het zelfde je dient bestand te zijn met altijd veranderen omstandigheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamspirit
Plaatsvervangend hoofd werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport29 december 2017
een organisatie met zoveel medewerkers, is het gevoel en continue dat men 1 team is.Professioneel en 24/7 paraat
Pluspunten
secundaire arbeidsvoorwaarden zoals medische zorg
Minpunten
ongeregelde tijden
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Marechaussee (huidige medewerker) –  IJmuiden15 december 2017
Het fps systeem om een vast contract te krijgen is niet motiverend om te blijven
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking in de functie, interessant werk
Verificateur (voormalige medewerker) –  Eygelshoven12 december 2017
Een goede werkgever. Met name mijn laatste functie was interessant door het samenwerken met collegae (militairen) in de missiegebieden.
Pluspunten
Defensie cultuur
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Defensie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 330 reviews
591
4172
359
28
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur