Ministerie van Defensie Reviews

320 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 354 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een drukke baan vol met uitdagingen.
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Ermelo24 april 2019
Wegens gebrek aan personeel is het een standaard geworden dat een vooral logistiek medewerker vaak dubbele functies draaien.
Dit boven het niveau wat bij de schaal hoort waarin word betaald.

Dit levert zeker wel mooie kansen op om jezelf te ontwikkelen.
Daarin heb ik een hoop kunnen leren in gevaarlijke stoffen.
Iets wat mij zeker aantrekt.
Pluspunten
De werksfeer
Minpunten
Leegloop personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Militair (huidige medewerker) –  Darp18 februari 2019
Je krijgt er een goede werkmentaliteit van + disipline opgeleid
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Voorschotten (huidige medewerker) –  Utrecht29 januari 2019
Goede werksfeeren leuk om daar te werken. Leuke collega’s
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Soldaat 1 Pionier bij infanterie (huidige medewerker) –  Havelte21 januari 2019
Zeker een mooie tijd gehad , maar moet nu wel het zinkende schip verlaten.
Pluspunten
Goed salaris voor jonge personen
Minpunten
Omgang van hogeraf naar beneden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
overheidsorganisatie, waar voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om te ontwikkelen en door te groeien.
Hoofd Financiële Administratie (voormalige medewerker) –  Divers14 januari 2019
Een organisatie waar altijd veel gaande is op allerlei gebied. Ondanks de hiërarchische structuur is de sfeer op de werkvloer eerder informeel en collegiaal. Genoeg mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Droombaan
Korporaal Eerste Klasse (voormalige medewerker) –  Schaarsbergen11 januari 2019
Het mooiste baan wat er is, heb in deze tijd het meeste geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
10 jaar Klu Kpl 1. Hele gave tijd achteraf. Had het niet willen missen
Kpl 1 (voormalige medewerker) –  Eindhoven29 december 2018
Door mijn ervaring bij de Luchtmacht en uitzending heb ik het idee dat ik eigelijk heel veel heb meegemaakt. Honderden mensen met hun verschillende persoonlijkheden meegemaakt in achteraf bizare situaties. In mijn baan in de burgermaatschapij en in het leven in algemene zin sta ik veel sterker. Helaas zo weinig doorgroei mogelijkheden dat ik mannen van goud heb zien vertrekken vanwege hun hoge leeftijd in rang namelijk 35. Triest.
Pluspunten
was geen werk maar manier van leven
Minpunten
geen doorgroei en up or out syateem!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamische sportieve no-nonsense werkomgeving
medior docent (voormalige medewerker) –  Breda17 december 2018
Mensen in functie onderricht geven vergt een goed gevoel voor de balans tussen feedback geven zonder functioneren te beoordelen. Leren leren in kleine marge met maximaal winstoogmerk.
Pluspunten
cultuur
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever
Magazijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  Utrecht5 december 2018
ik heb er met veel plezier gewerkt met hele fijne collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leerzame werkomgeving
Facilitair Leidinggevende, Ministerie van Defensie (voormalige medewerker) –  Amersfoort4 december 2018
Op de locatie Bernardkazerne Facilitair bedrijf Defensie ben ik verantwoordelijk geweest voor het opstellen van werkprotocollen, aansturen verhuis- en verbouwprojecten, leidinggeven aan
afdelingen Service Balie en Ondersteunende Diensten. Eindscriptie en presentatie met succes binnen het stageadres afgerond. Stage was 5 maanden aaneengesloten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf
Hoofd Kas- en Rekeningbeheer CBD (voormalige medewerker) –  Eygelshoven29 november 2018
Defensie is een mooi bedrijf met een uitstekende CAO. Goed salaris en doorgroeimogelijkheden. Met heel veel plezier gewerkt!!
Pluspunten
Goede CAO en salaris
Minpunten
Veel verhuisd
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dienstplicht
Sergeant (voormalige medewerker) –  Oirschot31 oktober 2018
Wat een fantastische tijd heb ik hier beleefd.
Helemaal top!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Korporaal der eerste klasse (voormalige medewerker) –  Gilze-Rijen22 september 2018
Heeft mij gevormd tot wie ik ben. Veel geleerd en gezien.
Pluspunten
Alles goed geregeld.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strakke organisatie met heel veel ontwikkel mogelijkheden
Senior Formatieadviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag12 september 2018
Er is altijd wat te doen en tijdens mijn lange carriere heb ik geleerd om zowel in teamverband als individueel te werken. De bedrijfscultuur is iets waar de meesten wel aan moeten wennen maar ik ben het nergens anders tegengekomen. Het moeilijkste was dat er soms schier onoplosbare problemen opdoken, het leukste was dat je werd opgeleid om altijd opties te zien.
Pluspunten
Je leert jezelf goed kennen
Minpunten
Onverwachte zaken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie leeromgeving voor zelfstandigheid
Projectleider Dienstensector (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom29 augustus 2018
Een jongenskamp met vaste regels. Een gezellige sfeer, waarbij iedereen met wat coaching minimaal de vereiste prestaties leveren.
Door de intensieve samenwerking ontstaat een familie gevoel en team met een taak voor vrede en veiligheid.
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
te veel routine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mindere leuke werkgever
ETM monteur (voormalige medewerker) –  Havelte23 augustus 2018
Wegens de bezuinigingen is het werk onmogelijk gemaakt waardoor de mentaliteit zeer slecht van iedereen is
Pluspunten
Alles word voor je geregeld
Minpunten
Je bent 24/7 aan het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gelet op de werkzaamheden was er een grote mate van zelfstandigheid
Kapitein (eindrang) (voormalige medewerker) –  Den Haag15 augustus 2018
Defensie is een grote organisatie. Het Wapen der Koninklijke marechaussee maakt daar deel van uit. Mijn gehele carrière heb ik bij dit onderdeel doorgebracht in een verscheidenheid aan functies. Laatstelijk heb ik gewerkt bij het Openbaar Ministerie in Arnhem. Ook ben lid geweest van het Rampen Identificatie Team en heb uit hoofde van die functie werkzaamheden verricht op verschillende plaatsen/locaties over de gehele wereld.
Pluspunten
Zelfstandig opereren.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig werkomgeving
Secretariaatsmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Helder28 juli 2018
Het werksfeer was gezellig en makkelijk werk te delen en positief resultaten behalen tot dat de afdeling besloten om te gaan reorganiseren en alles werd serieuzer en ongezellig.
Pluspunten
3/4 keer per jaar gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend
Communicatieadviseur (huidige medewerker) –  Utrecht1 mei 2018
Afwisselend werk in een dynamische omgeving. Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hoog opgeleid management. Hiërarchische en resultaatgerichte bedrijfscultuur, mix van formeel en informeel. Politieke en bureaucratische omgeving.
Pluspunten
Persoonlijke ontwikkeling
Minpunten
Bureaucratisch
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Actieve en fijne werkgever
Stafonderofficier (huidige medewerker) –  Schaarsbergen25 april 2018
In de 10 jaar dat ik bij Defensie heb gewerkt heb ik mij op persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Bij Defensie heb ik leren doorzetten, samenwerken, werken onder stress en uitdagingen niet uit de weg gaan. Helaas merk ik aan mijzelf dat ik een nieuwe uitdaging zoek, dit komt mede door mijn persoonlijke situatie. Graag zou ik dichter bij huis werken en/of vaker thuis zijn.
Pluspunten
Saamhorigheid, actieve werkplek, sporten
Minpunten
Niet thuis zijn voor langere tijd, persoonlijke groei ontbreekt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Defensie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 354 reviews
5100
4184
361
28
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur