Ministerie van Defensie Reviews

323 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wisselende werkomstandigheden
Monteur (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 januari 2018
geen dag is het zelfde je dient bestand te zijn met altijd veranderen omstandigheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamspirit
Plaatsvervangend hoofd werkvoorbereider (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport29 december 2017
een organisatie met zoveel medewerkers, is het gevoel en continue dat men 1 team is.Professioneel en 24/7 paraat
Pluspunten
secundaire arbeidsvoorwaarden zoals medische zorg
Minpunten
ongeregelde tijden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management
Marechaussee (huidige medewerker) –  IJmuiden15 december 2017
Het fps systeem om een vast contract te krijgen is niet motiverend om te blijven
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede samenwerking in de functie, interessant werk
Verificateur (voormalige medewerker) –  Eygelshoven12 december 2017
Een goede werkgever. Met name mijn laatste functie was interessant door het samenwerken met collegae (militairen) in de missiegebieden.
Pluspunten
Defensie cultuur
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een snelle mannier om volwassen te worden en veel te zien
Pathfinder (huidige medewerker) –  Arnhem7 december 2017
samenvatting voor als je een militair tegen komt op een verjaardag:p

1: ja je sport veel
2: we schieten met echte kogels
3: ik 9 van de 10 dingen die we doen moeten we doen
4: ik weet niet meer over de overheid dan u omdat ik erbij werk(ben een normale Nederlander met soms een rare baan).
5: ja ik ben op uitzending geweest en probeer een normale vraag er over te stellen.
Pluspunten
ben in 12 landen geweest op 5 continenten
Minpunten
weinig waardering buiten defensie
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkomgeving
ICT Beheerder (voormalige medewerker) –  Den Haag1 december 2017
Veelzijdige baan, enigszins stressig, plezierige omgang met collega's.
Pluspunten
Sportfaciliteiten, regelmatig worden er "uitjes" georganiseerd
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig onder elkaar
Soldaat 1e klas (huidige medewerker) –  Schaarsbergen23 november 2017
Het werken bij defensie is iets wat je gedaan moet hebben je leert er veel en het is altijd een leuke uitdaging en gezellig onder elkaar
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
team verband
groepscommandant boorgroep (huidige medewerker) –  Wezep17 november 2017
militair zijn is een manier van leven.
bij defensie kan je veel kanten op en een hoop leren.
Pluspunten
collegas
Minpunten
vergoeding oefening
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkfit plek
Facilitair medewerker defensie (huismeester) (huidige medewerker) –  Schaarsbergen11 oktober 2017
ik werk daar werkfit stage, om weer in ritme te komen. perfect plek omdat doen daar.
Pluspunten
leuk werk, top collega's
Minpunten
geen baan garantie, geen mogelijkheid dat je daar kunt werken.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede leerschool, weinig doorgroeimogelijkheden
Militair (huidige medewerker) –  Ermelo3 oktober 2017
Na jaren met veel plezier gewerkt en geleerd te hebben, niet alleen op het medische vlak, maar ook op het logistieke vlak en persoonlijke vlak, is het tijd om te gaan voor doorgroeimogelijkheden die de huidige werkgever nu niet biedt.
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Typische dag op het werk
Plaats vervangend groepscommandant (huidige medewerker) –  Wezep26 september 2017
Begint de dag met een Appel. Daarna uren verantwoorden en werk halen voor de groep. Naast dit moet ik Werk uit inspecteren en verwerken in SAP.
Geleerd om goed samen te werken en te communiceren met collega's.
Defensie heeft een duidelijke cultuur, je hoeft niet snel een blad voor de mond te nemen en kan vaak zeggen waar het opslaat. Er heest echter wel een duidelijke hiërarchie in rangen en standen.
Moelijkste van de baan is dat je soms lang van huis bent.
Leukste van de baan is dat je kan vertrouwen op collega's
Pluspunten
Mogelijkheid tot veel vrije tijd
Minpunten
Soms lang weg van huis
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie ervaring om mee te maken
Chau WLS (huidige medewerker) –  Stroe19 september 2017
Mooi bedrijf om te werken en mee te maken hoop afwisseling
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Weinig perpectief
Coach/trainer leidinggevende (huidige medewerker) –  Wezep13 september 2017
Geen oog voor toekomst personeel, er wordt te veel gebruik gemaakt van de loyaliteit van het personeel.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Visie
Was deze review nuttig?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel goede collega's; Sport-mogelijkheden
Grafisch vormgever (voormalige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek (Brussel) - België7 september 2017
Een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met de krijgsmacht.
Pluspunten
Fijne collega's; Sport-mogelijkheden
Minpunten
Beperkte doorgroeimogelijkheden; Bureaucratisch
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soldaat bij de infanterie
Chauffeur CV90 (voormalige medewerker) –  Havelte5 september 2017
Leuke tijd daar gehad, veel mogen en kunnen leren.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en arbeidsomstandigheden
Munitie Chauffeur (voormalige medewerker) –  t Harde4 september 2017
Goede organisatie met goede werkomstandigheden alleen sommige toezeggingen woren of uitgesteld of in andere vorm toegezegd
Pluspunten
werksfeer en arbeidsvoorwaarden
Minpunten
teveel om op te noemen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Genist/plava constr (huidige medewerker) –  Oirschot1 september 2017
Door defensie ben in gegroeid als persoon ik kan goed werken in teamverband ik heb een hoger denkniveau dan dat mijn diploma zegt het kunnen bedenken van plannen uitschrijven van plannen en hierin succesvol kunnen uitvoeren van een plan en leiding te geven aan 8 personen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spannend uitdagend
Korporaal (huidige medewerker) –  Stroe24 augustus 2017
Leuke werk omgeving leuke collega's veel vuldig uitdagend
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische en uitdagende werkgever
Systeemdeskundige (voormalige medewerker) –  Den Haag23 augustus 2017
Vrede en veiligheid is het motto maar dienstbaarheid. Je staat dagelijks klaar voor collega's in het veld of staat zelf in het veld. Elkaar helpen,voor elkaar klaar staan en de gestelde doelen bereiken is zeer belangrijk. Het geheel (werksfeer werkdruk enzovoort) is daarom erg dynamisch, het is altijd hollen.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Beschikbaarheid materieel
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en leerzame stageplaats
Stagiair Centrale Organisatie Integriteit Defensie (huidige medewerker) –  Utrecht18 augustus 2017
Een plek waar veel verantwoordelijkheid wordt gevraagd en gegeven. Een leerzame plek!
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 355 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8
Doorgroeimogelijkheden
3,6
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,1

Reviews over Ministerie van Defensie gesorteerd op locatie