Ministerie van Defensie Reviews

310 beoordelingen gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heel goede collega's; Sport-mogelijkheden
Grafisch vormgever (voormalige medewerker) –  Neder-Over-Heembeek (Brussel) - België7 september 2017
Een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met de krijgsmacht.
Pluspunten
Fijne collega's; Sport-mogelijkheden
Minpunten
Beperkte doorgroeimogelijkheden; Bureaucratisch
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soldaat bij de infanterie
Chauffeur CV90 (voormalige medewerker) –  Havelte5 september 2017
Leuke tijd daar gehad, veel mogen en kunnen leren.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer en arbeidsomstandigheden
Munitie Chauffeur (voormalige medewerker) –  t Harde4 september 2017
Goede organisatie met goede werkomstandigheden alleen sommige toezeggingen woren of uitgesteld of in andere vorm toegezegd
Pluspunten
werksfeer en arbeidsvoorwaarden
Minpunten
teveel om op te noemen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Genist/plava constr (huidige medewerker) –  Oirschot1 september 2017
Door defensie ben in gegroeid als persoon ik kan goed werken in teamverband ik heb een hoger denkniveau dan dat mijn diploma zegt het kunnen bedenken van plannen uitschrijven van plannen en hierin succesvol kunnen uitvoeren van een plan en leiding te geven aan 8 personen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Spannend uitdagend
Korporaal (huidige medewerker) –  Stroe24 augustus 2017
Leuke werk omgeving leuke collega's veel vuldig uitdagend
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische en uitdagende werkgever
Systeemdeskundige (voormalige medewerker) –  Den Haag23 augustus 2017
Vrede en veiligheid is het motto maar dienstbaarheid. Je staat dagelijks klaar voor collega's in het veld of staat zelf in het veld. Elkaar helpen,voor elkaar klaar staan en de gestelde doelen bereiken is zeer belangrijk. Het geheel (werksfeer werkdruk enzovoort) is daarom erg dynamisch, het is altijd hollen.
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Beschikbaarheid materieel
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en leerzame stageplaats
Stagiair Centrale Organisatie Integriteit Defensie (huidige medewerker) –  Utrecht18 augustus 2017
Een plek waar veel verantwoordelijkheid wordt gevraagd en gegeven. Een leerzame plek!
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitdagende baan
Adm. medewerker (huidige medewerker) –  Brunssum14 augustus 2017
afwisselende baan met veel uitdagingen betreft het werk
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame ervaring
Afstudeerster (huidige medewerker) –  Den Haag25 juli 2017
Mooie afstudeerplek om de defensieorganisatieatie te leren kennen.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzame werkomgeving
Chauffeur trekker oplegger (huidige medewerker) –  diversie23 juli 2017
In mijn diensttijd heb ik meerder functies vervuld, in elke functie heb ik veel verschillende vaardigheden ontwikkeld, onder andere het werken in teamverband, discipline, stressbestendigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Instructeur KMS (huidige medewerker) –  Ermelo16 juli 2017
een unieke bedrijfscultuur en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prachtige tijd gehad waarin ik mijzelf heb kunnen ontwikkelen
Onderofficier geneeskundige dienst (voormalige medewerker) –  diverse14 juli 2017
Prachtige periode met mooie uitzendingen en mogelijkheden om door te groeien. mooiste jaren van mijn leven tot nu toe.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een wereld apart
Logistiek Manager (huidige medewerker) –  Havelte14 juli 2017
het werk bij defensie is echt een wereld apart.
maar het is een werkgever die je veel kan bieden.
het mooiste er aan is, dat je altijd op verschillende plekken komt en geen dag het zelfde is.
Pluspunten
afwisseling
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stabiele werksfeer
Cursist (voormalige medewerker) –  Vught, oirschot10 juli 2017
Zeer stabiele werksfeer, goeie herinneringen aan mijn tijd als stagiaire.
Pluspunten
Gratis maaltijden
Minpunten
Kwaliteit eten kan beter
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel variatie
Sportinstructeur (huidige medewerker) –  Wezep5 juli 2017
iedere dag is weer anders je verzorgd verschillende lessen op verschillende locaties.
ik heb een vaste werkplaats op de sportgroep van de kazerne in Wezep.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie zelfstandige verantwoordelijke baan
Coordinator Missie gerichte Opleieidng (voormalige medewerker) –  Harskamp8 juni 2017
Mijn functie was Coördinator en leidinggevende van de “Missie Gerichte Informatie” van de School voor vredesmissies op de legerplaats Harskamp. De MGI opleiding voorzag defensie breed het missie gerichte deel van het uitzend gereed maken van diverse onderdelen. Op jaarbasis werden er 4000 uit te zenden militairen onder mijn supervisie opgeleid. Door diverse situationele omstandigheden en de dislocatie van de opleiding moest ik vaak zelfstandig noodoplossingen aandragen om opleidings- en rooster verstoringen te voorkomen om het eindresultaat te garanderen. Tevens coördineerde en evalueerde ik , gaf instructie, leiding en controleerde verschillende doelgerichte informatie. Eén van mijn taken was het optimaal coachen, begeleiden en faciliteren van deze eenheid in de meest brede zin van het woord. Onderhoud, beheren en gebruik klaar maken van diverse onderwijs leermiddelen waren voor mij een dagelijkse bezigheid. Tijdens mijn functie als coördinator MGI is het complete personeelsbestand voor ISAF op de Harskamp de revue gepasseerd.
Pluspunten
Coordinatie in eigen hand
Minpunten
staf in Amersfoort
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ieder in zijn waarden laten en helpen zonodig
eerste medewerker magazijn (voormalige medewerker) –  Rucphen en Breda6 juni 2017
Een luisterend oor voor iedereen desnoods helpen waar kan .
Er voor zorg dragen dat alles klopt en op tijd af is ; desnoods collega's helpen en dat ook van hun verwachten indien nodig .
Pluspunten
geen sterke drank op werk, niet roken op werk
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima!
Beroepsmilitair Logistiek medewerker allround (voormalige medewerker) –  Stroe26 mei 2017
geweldige tijd en geweldig mooie oefeningen! prima werkgever
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdruk is verschillend.
Chauffeur foerier klasse 5 (huidige medewerker) –  Stroe22 mei 2017
Als militair ben ik veel van huis. Op oefening en uitzending ben je druk en veel aan het werk. Op de kazerne ligt de werkdruk wat lager en bereid je je voor op de volgende oefening of uitzending en zorg je dat je gereed bent voor de volgende actie die komen gaat.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever met weinig doorgroei mogelijkheden op dit moment
Algemeen militair verpleegkundige (huidige medewerker) –  Oirschot17 mei 2017
Goede en leuke werksfeer, je werkt veel samen met collega's. alleen is de laatste tijd de bezuiniging op defensie nog harder voelbaar.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Loon per uur
Was deze review nuttig?Ja 2NeeRapporteren

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 340 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,6
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9
Doorgroeimogelijkheden
3,7
Management
3,8
Bedrijfscultuur
4,1

Reviews over Ministerie van Defensie gesorteerd op locatie