Ministerie van Defensie Reviews

394 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 411 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken bij defensie
launcher crew chief (huidige medewerker) –  Vredepeel18 november 2019
het werken bij defensie is erg leuk en zal het iedereen aanraden. je leert veel en je kan goed doorgroeien.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk ministerie. goede cultuur
seniormedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag22 oktober 2019
ik werk hier nog niet zo lang. maar zijn fijne mensen en leuk management.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede collega's maken veel mogelijk.
Senior Docent Meteorologie (voormalige medewerker) –  Hoogerheide8 oktober 2019
Je moet wel er tegen kunnen om op uitzending te kunnen gaan. Een uitzending is een ervaring die je altijd bij blijft. Maar het is vooral zwaar voor het thuisfront, je geliefden die achter blijven.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik ben daar nog werkzaam op oproepbasis
Hoofd Dienstploeg Defensie Operatie Centrum (huidige medewerker) –  Den Haag6 oktober 2019
Een zeer afwisselende functie, waarbij ik direct contact houdt met alle militaire missies en optreedt bij calamiteiten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om voor te werken
Militair (huidige medewerker) –  Den Haag2 oktober 2019
Kameraardschap staat centraal. Dit moet een roeping zijn!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet het van je collega's hebben! Veel werk, (te) weinig budget en krimpende aantallen medewerkers.
Senior Product Specialist Managed Security (voormalige medewerker) –  Maasland21 september 2019
32 Jaar als burger gewerkt. Uiteindelijk als vrijwillig plaatsmaker vertrokken. De rek was er uit.... Veel mogelijkheden maar je moet ze vaak zelf zoeken/ maken. Als "werkgever" vielen er behoorlijke gaten, geen (tijdege) cao b.v.
Maar desondanks een mooi "bedrijf".
Pluspunten
Collegialiteit
Minpunten
Beloning, management (Departementaal)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische werkomgeving, falend bij arbeidsvoorwaarden.
Medewerker administratie (voormalige medewerker) –  Amersfoort28 juli 2019
Vraag he mensen op.de werkvloer vaker om hun mening. Bedenk waarom er een leegloop is en speel daar op in. De constante reorganisaties en beloftes die niet nagekomen worden maken dat mensen weg willen en gaan. Jammer want defensie goed zoveel mogelijkheden.
Pluspunten
Je ziet veel van de wereld, fijne bedrijfscultuur.
Minpunten
Geen nieuwe arbeidsvoorwaarden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
salaris is niet in verhouding met het geleverde werk
Medior DIB-DOPS (huidige medewerker) –  Den Haag20 juli 2019
Drukke diensten met veel handelingen. Leuke collega's.
Pluspunten
Gratis koffie
Minpunten
Drukke rooster
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkplek
Medewerker Reiniging en distributie medewerkers (voormalige medewerker) –  Den Helder15 juli 2019
Altijd naar me zin gehad jammer dat ik er niet langer kon blijven werken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Jarenlang een super werkgever voor mij geweest.
Inkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hilversum15 juli 2019
Begonnen als dienstplichtig soldaat, daarna KVV en overgegaan als burgermedewerker in Hilversum. De korporaal van Oudheusdenkazerne diverse functies mogen bekleden. Van 1979 tot 2016 werkzaam geweest en heb vele veranderingen mee mogen maken. Als je Defensie zegt, dan hebt je het ook over reorganisaties, helaas deed dit na 43 jaar mij de das om. Ook in de afvloeiingsfase bleef de Defensie voor mij een geweldige werkgever.

Goede herinneringen en leuke collega's gehad.
Top werklocatie.
Pluspunten
Goede structurele werkomgeving.
Minpunten
Bij welke werkgever heb je geen minpunten!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
defensie is een harde wereld waarin het bijna alleen maar draait om overleven en wie de grootste mond heeft.
Militair (voormalige medewerker) –  Stroe19 juni 2019
voor mensen die van structuur, ritme en regelmaat houden is defensie niks. ook al worden deze leuzen wel verspreid. ik ben van mening dat wanneer je graag wil maar niet altijd alles lukt je bij defensie niks te zoeken hebt. al met al heb ik wel altijd een groot hart gehad voor defensie maar is dit met de jaren erg hard onderuitgehaald. 1 door omstandigheden binnen het bedrijf en 2 door de mooie beloftes die gemaakt zijn maar niet waar zijn geworden.
Pluspunten
goedkope zorgverzekering
Minpunten
je bent maar een nummertje
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een baan voor het leven
Marinier (voormalige medewerker) –  hele wereld11 juni 2019
Als marinier begonnen en als kapitein de dienst verlaten. Grote mate van zelfstandigheid waarbij initiatief een vereiste is.
Bij een eventueel sollicitatie gesprek kan ik dit verder toelichten
Pluspunten
alles
Minpunten
toch vele jaren van huis geweest
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede tijd gehad
Chauffeur/Medewerker (voormalige medewerker) –  Soesterberg10 juni 2019
22 jaar gewerkt met plezier maar de uitzendingen werden teveel
Pluspunten
leuke tijd
Minpunten
veel uitzendingen daardoor weinig thuis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving, weinig waardering
Officier van de Wacht (voormalige medewerker) –  Den Helder10 mei 2019
De werkomgeving wordt bepaald door de werknemers. Bij de marine is er een goede, sociale sfeer waardoor men veel steun aan elkaar heeft en men voor elkaar wil werken. Al met al een goede werksfeer, waarbij je veel van de wereld ziet.

Nadeel is dat er heel weinig waardering aan zit. Je kan lang voor huis zijn en veel uren maken, zonder dat hier een naar mijn mening een goede compensatie aan zit.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negatief
Beveiliger (huidige medewerker) –  Schaarsbergen7 mei 2019
Negatief: Haantjes gedrag, alpha mannetjes, vriendjespolitiek.
Minpunten
12, 2 u werken in het weekend.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet mijn organisatie
Stafmedewerker opleiding en vorming (voormalige medewerker) –  Den Haag25 april 2019
was chaotisch en erg hierarchisch en ambtelijk. Slechte werksfeer.
Pluspunten
goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
Minpunten
lange reistijd en slechte werksfeer
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een drukke baan vol met uitdagingen.
Logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Ermelo24 april 2019
Wegens gebrek aan personeel is het een standaard geworden dat een vooral logistiek medewerker vaak dubbele functies draaien.
Dit boven het niveau wat bij de schaal hoort waarin word betaald.

Dit levert zeker wel mooie kansen op om jezelf te ontwikkelen.
Daarin heb ik een hoop kunnen leren in gevaarlijke stoffen.
Iets wat mij zeker aantrekt.
Pluspunten
De werksfeer
Minpunten
Leegloop personeel.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een mannenwereld
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Den Helder10 april 2019
Als beveiliger hield jij je bezig met het bewaken van het terrein als de gebouwen. Doortoegangscontrole, brand en sluit ronden en patrouille.
De 12 uurs diensten zijn lang en waren eentonig. De banden die je met het personeel op het terrein waren het leukst. Je leert de mensen kennen.
Pluspunten
veel mogelijkheid tot ontwikkelen competenties
Minpunten
ploegendiensten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Duidelijke structuur
Kanonnier 1ste klas (voormalige medewerker) –  t Harde7 maart 2019
Duidelijke structuur en regels bij defensie. Valt verder niet veel over te zeggen wat men nog niet weet.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Militair (huidige medewerker) –  Darp18 februari 2019
Je krijgt er een goede werkmentaliteit van + disipline opgeleid
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Defensie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 411 reviews
5111
4219
368
212
11

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur