Ministerie van Defensie Reviews

310 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 341 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Korporaal der eerste klasse (voormalige medewerker) –  Gilze-Rijen22 september 2018
Heeft mij gevormd tot wie ik ben. Veel geleerd en gezien.
Pluspunten
Alles goed geregeld.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Strakke organisatie met heel veel ontwikkel mogelijkheden
Senior Formatieadviseur (voormalige medewerker) –  Den Haag12 september 2018
Er is altijd wat te doen en tijdens mijn lange carriere heb ik geleerd om zowel in teamverband als individueel te werken. De bedrijfscultuur is iets waar de meesten wel aan moeten wennen maar ik ben het nergens anders tegengekomen. Het moeilijkste was dat er soms schier onoplosbare problemen opdoken, het leukste was dat je werd opgeleid om altijd opties te zien.
Pluspunten
Je leert jezelf goed kennen
Minpunten
Onverwachte zaken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooie leeromgeving voor zelfstandigheid
Projectleider Dienstensector (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom29 augustus 2018
Een jongenskamp met vaste regels. Een gezellige sfeer, waarbij iedereen met wat coaching minimaal de vereiste prestaties leveren.
Door de intensieve samenwerking ontstaat een familie gevoel en team met een taak voor vrede en veiligheid.
Pluspunten
Veel vrijheid
Minpunten
te veel routine
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mindere leuke werkgever
ETM monteur (voormalige medewerker) –  Havelte23 augustus 2018
Wegens de bezuinigingen is het werk onmogelijk gemaakt waardoor de mentaliteit zeer slecht van iedereen is
Pluspunten
Alles word voor je geregeld
Minpunten
Je bent 24/7 aan het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gelet op de werkzaamheden was er een grote mate van zelfstandigheid
Kapitein (eindrang) (voormalige medewerker) –  Den Haag15 augustus 2018
Defensie is een grote organisatie. Het Wapen der Koninklijke marechaussee maakt daar deel van uit. Mijn gehele carrière heb ik bij dit onderdeel doorgebracht in een verscheidenheid aan functies. Laatstelijk heb ik gewerkt bij het Openbaar Ministerie in Arnhem. Ook ben lid geweest van het Rampen Identificatie Team en heb uit hoofde van die functie werkzaamheden verricht op verschillende plaatsen/locaties over de gehele wereld.
Pluspunten
Zelfstandig opereren.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellig werkomgeving
Secretariaatsmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Helder28 juli 2018
Het werksfeer was gezellig en makkelijk werk te delen en positief resultaten behalen tot dat de afdeling besloten om te gaan reorganiseren en alles werd serieuzer en ongezellig.
Pluspunten
3/4 keer per jaar gratis lunch
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend
Communicatieadviseur (huidige medewerker) –  Utrecht1 mei 2018
Afwisselend werk in een dynamische omgeving. Veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hoog opgeleid management. Hiërarchische en resultaatgerichte bedrijfscultuur, mix van formeel en informeel. Politieke en bureaucratische omgeving.
Pluspunten
Persoonlijke ontwikkeling
Minpunten
Bureaucratisch
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Actieve en fijne werkgever
Stafonderofficier (huidige medewerker) –  Schaarsbergen25 april 2018
In de 10 jaar dat ik bij Defensie heb gewerkt heb ik mij op persoonlijk vlak enorm ontwikkeld. Bij Defensie heb ik leren doorzetten, samenwerken, werken onder stress en uitdagingen niet uit de weg gaan. Helaas merk ik aan mijzelf dat ik een nieuwe uitdaging zoek, dit komt mede door mijn persoonlijke situatie. Graag zou ik dichter bij huis werken en/of vaker thuis zijn.
Pluspunten
Saamhorigheid, actieve werkplek, sporten
Minpunten
Niet thuis zijn voor langere tijd, persoonlijke groei ontbreekt
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen werken aan een betere toekomst voor Nederland en landen in crisis
mdw P&A (voormalige medewerker) –  IJmuiden14 april 2018
De vier krijgsmachtdelen vertonen grote verschillen qua cultuur en management. De KMar vind ik een heel fijn bedrijf waar ze de verantwoording laag leggen en open staan voor nieuwe ideeën vanuit elke laag van de organisatie.
Pluspunten
saamhorigheid/CAO/salaris
Minpunten
Flexibiliteit/doorstroommogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
Kok (voormalige medewerker) –  Nunspeet5 april 2018
Was verantwoordelijk voor dagelijkse maaltijden.
Een super tijd gehad.
Veel kunnen sporten.
ZELFSTANDIGHEID WERD VERHOOGD
Pluspunten
veel vrije tijd en collegialiteit
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame periode geweest.
Militair Technisch Specialist Autotechniek (voormalige medewerker) –  Soesterberg5 april 2018
Werken bij defensie geeft middelen om je persoonlijk te ontwikkelen en te groeien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Meer werk met steeds minder mensen met immeer kleinere budgetten
Senior Product Specialist Managed Security (huidige medewerker) –  Maasland5 april 2018
Geen écht slechte werkgever maar gegeven de politiek steeds minder aantrekkelijk.
Pluspunten
collegialiteit, saamhorigheid
Minpunten
oog voor personeel, minstens 1x per jaar een reorganisatie die nooit word afgemaakt en vrijwel niet geevalueerd, Meer werk met minder mensen met kleinere budgetten. Onhoudbaar!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
teamspelers
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Zuidlaren12 maart 2018
een werkgever die je wat van de wereld laat zien gevraagd maar ook ongevraagd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Projectcontroller (voormalige medewerker) –  Utrecht12 maart 2018
Werken in een grote organisatie en daar toch zelfstandig en onafhankelijk je werk al projectcontroller kunnen uitvoeren.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring
Infanterist (voormalige medewerker) –  Oranje Kazerne Schaarsbergen10 maart 2018
Veel meegemaakt en mooie dingen gezien, veel plezier gehad met collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
manier van leven
Zelfstandig werkend instellingskok (burger kok) (voormalige medewerker) –  Oirschot6 maart 2018
binnen defensie is het geen werk maar een manier van leven.
want je bent geregeld niet thuis maar op oefening en door de weeks
leef je op de kazerne.
Pluspunten
grote organisatie
Minpunten
grote organisatie(valkuil)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je moet het maar kunnen.
Elektricien /magschutter (voormalige medewerker) –  Wezep4 maart 2018
Skilled for life.
Mooie ervaring veel gedaan en gezien.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collega's, fijne werksfeer.
Servicemonteur (voormalige medewerker) –  t Harde26 februari 2018
Gezellige werkomgeving met leuke collega's. In het verleden veel geleerd en veel werkervaring opgedaan bij diverse onderdelen van Defensie. In het verleden bij diverse bedrijven gewerkt als onderhoudsmonteur.
Pluspunten
Leuke werkomgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er kan een hoop verbetert worden
Administratief medewerker (voormalige medewerker) –  Frederikkazerne den haag22 februari 2018
Een mooie leuke tijd gehad met leuke collega's en een coulante werkgever in moeilijke zware tijden van mij.
Pluspunten
de medewerking tijdens de moeilijke tijden ..prive
Minpunten
minder doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontelbare mogelijkheden
Onderofficier en Officier Geneeskundige Troepen (voormalige medewerker) –  Diverse15 februari 2018
Als ik opnieuw voor de beroepskeuze zou staan met wat ik ne wwet, koos ik weer voor Defensie.
Pluspunten
te veel om op te noemen.
Minpunten
Veel onregelmatigheid.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Ministerie van Defensie. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 341 reviews
595
4178
359
28
11

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,1Bedrijfscultuur