Reviews voor Middin in Den Haag

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 27 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Middin
Stagiaire (voormalige medewerker) –  Den Haag19 juni 2017
Was zwaar lichamelijk werk , vooral de mensen met een NAH. De begeleidende mensen zaten aan de overkant en hier was je alleen als verpleegkundige.
Pluspunten
Leuke doelgroep
Minpunten
MVG lichamelijk zwaar
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De beste collega's
Begeleider gehandicaptenzorg (huidige medewerker) –  Den Haag30 maart 2017
Het is een waanzinnig sterk, leuk en begripvol team wat hart voor het werk heeft.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever alleen weinig doorgroeimogelijkheden
Gezinscoach (huidige medewerker) –  Den Haag6 september 2016
Fijn bedrijf met een goede visie en doelstelling. Ik heb alleen maatschappelijk werk gestudeerd en werk nu iets
Onder mijn niveau. Ik heb bij middin weinig doorgroeimogelijkheden. Ik zou meer willen werken in mijn eigen vakgebied- maarschappelijk werk.
Op het moment doe ik gezinsondersteuning en ambullant werk. Ik ondersteun mensen met een verstandelijke beperking en complexe hulpvraag in de opvoeding en ben gespecialiseerd in moeilijk verstaanbaar gedrag.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch bedrijf met veel aandacht voor de client en reorganisaties om toekomstproof te blijven sin
Zorgmanager (voormalige medewerker) –  Den Haag21 juni 2016
Met veel plezier heb ik gewerkt in Middin. Ik heb de kans gekregen om in veel diverse functies te werken. Heb op veel diverse locaties gewerkt met enthousiaste collega's. H
Heb mijzelf kunnen ontwikkelen en veel geleerd door de praktijk en de feedback van klanten, medewerkers en collega's maar ook dankzij ontelbare interne trainingen op het gebied van leiderschap.
Pluspunten
Ontwikkelingsmogelijkheden
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werksfeer
Flexwerker gehandicaptenzorg niveau 3 (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH26 augustus 2014
prettige werkgever met veel cursussen en eventuele opleidingen.
Het is een groot bedrijf maar heb mij nooit een nummer gevoeld.
Fijne collega's die altijd voor je klaarstaan.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aangezien in flexwerker ben zijn mijn ervaringen wisselend.
Begeleidster (huidige medewerker) –  Den Haag26 mei 2014
Ik werk als flexwerker bij middin. Een leuke functie waarmee je op veel verschillende locaties komt. Per locatie verschilt de doelgroep en het team waarmee je werkt. Mijn ervaring is dat het wisselend is hoe je wordt ontvangen, wegwijs gemaakt en begeleid Om deze rede heb ik zelf veel vaste locaties aangehouden waar ik een goede ervaring mee had.
Pluspunten
Flaxibiliteit, divers
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
middin
zorghulp (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH18 oktober 2013
uhm waar moet ik beginnen het is een iedeale werkplek voor mensen die alleen kunnen werken . ik echter had er wat meer moeite mee ik werk l;iever in een team voor als er wat is dat ik op iemand anders terug kan vallen .

leukste van de baan is de contact met mensen en moeilijkste was dat er niet altijd iemand was waar je op kon terug vallen.

myn collaga's waren vooral aardig en oprecht kon er goed mee samen werken
Pluspunten
10 jarige bestaan meegemaakt
Minpunten
langer werkte dan nodig
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
begeleider niveau 4 (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH13 juni 2013
een dag op het werk is constant begeleiden van mensen met een versandelijke beperking. De mensen het regie geven over hun eigen leven en daardoor groei en waardering en inclusie in de samenleving.
Een directe samenwerking met leidinggevende en collega's zorgen voor een sterk teamverband, en een prettige werksfeer.
Een werkdag kan heel intensief zijn door de wisselende stemmingen van de clienten en elke dag is anders.
het mooiste van dit werk is de waardering van de client.
Pluspunten
goede arbeidsvoorwaarden
Minpunten
werkdruk soms hoog
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 6Rapporteren

Zie meer reviews over Middin

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Middin. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 27 reviews
55
413
37
21
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Middin gesorteerd op locatie