De Beloftes van Middin

Wat vragen de mensen voor wie wij dagelijks werken nou écht aan ons? Hoe goed kennen we hun vragen? Wat houdt ze bezig? Waar worden ze blij van, waar worden ze boos om? Waar dromen ze van? We nodigden cliënten uit om hun verhaal te doen: zij vertelden, wij luisterden. Zonder ja maar.

Reviews

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 24 reviews
54
412
37
21
10
Werk-Privé Balans
3,4
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4
Doorgroeimogelijkheden
3,1
Management
3,1
Bedrijfscultuur
3,4

Salarissen

591 salarissen doorgegeven
€ 2.694 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 1.300
€ 5.000
11 salarissen doorgegeven
€ 2.989 per maand
€ 1.300
€ 5.000
9 salarissen doorgegeven
€ 4.951 per maand
€ 1.300
€ 5.000

Over Middin

Middin is gewoon bijzonder. Dat merken niet alleen onze ruim 5.500 cliënten die verdeeld over heel Zuid-Holland de allerbeste persoonlijke zorg krijgen. Dat merken ook onze circa 3.300 medewerkers. Werken bij Middin betekent: gewaardeerd en gerespecteerd worden. In een inspirerende werkomgeving met gedreven zorgcollega’s, iedere dag alles uit jezelf – meer... 

  • Recruiters, Inge Wentink en Monique van Wensveen, zijn vandaag geweest op de banenmarkt van @albedazorgcollege . Een leuke en goed georganiseerde middag met mooie gesprekken met laatstejaars studenten van diverse zorgopleidingen en gediplomeerde collega’s uit het werkveld. .
.
.
Wij hopen een aantal van deze zorgtoppers te mogen verwelkomen bij Middin! .
.
.
#ikzorg #Middin #werkenbijmiddin #middin
  • .
Landelijke arbeidsmarktcampagne ‘Ik Zorg’.
.
.
De campagne ‘Ik Zorg’ is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport #ministerievws #VWS en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector.
.
.
De campagne heeft als hashtag: #ikzorg. 
Voor Middin hebben wij ook gekozen voor #wijkijkennaarwatwelkan en #komwerkenbijmiddin. Daarmee onderscheiden we ons als sector, want Ik Zorg is een zorg en welzijn brede campagne.
.
.
Wil u meer informatie over deze campagne? Ga naar https://www.ontdekdezorg.nl of neem contact op via de landelijk telefoonnummer 088-0182888.

We laten samen zien hoe divers, boeiend en afwisselend werken in de zorg is. 
IK ZORG. Jij ook?
  • #Middin biedt met 3.300 medewerkers ondersteuning, begeleiding, behandeling en zorg aan ongeveer 5.500 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of #meervoudige #beperking, en aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom. #Middin heeft een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt gezinnen, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen op maat. Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. Middin is werkzaam in Zuid-Holland, onder andere in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer
.
.
Wil je bij Middin werken? ⬇️ Kijk op www.werkenbijmiddin.nl
  • Begeleider Quincy over werken met de cliënten bij locatie #Binnenklingen: “Als je ziet dat zij zo genieten, dan geniet je zelf ook”. #mvg #Middin
.
Bekijk het filmpje op het YouTube kanaal van #Middin 🎥🎬
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Prinses Beatrixlaan 16
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Middin website
Middin op Instagram

Twitter

Facebook