Microsoft Reviews

27 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 6.623 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken wordt beloond
Commercial Licensing Lead (A.I.) (voormalige medewerker) –  Amsterdam22 januari 2020
Toon de juiste inzet en doe waarvoor je betaald krijgt en dan zul je zien dat het een goede organisatie is om voor te werken. Extreem professioneel en punctueel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Software Asset Manager (voormalige medewerker) –  Schiphol18 januari 2020
Goede werkgever.
Mooi kantoor en goede thuis werk mogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Deployment Engineer (voormalige medewerker) –  Middenmeer14 januari 2020
Erg leuk daar te werken leuke team om mee samen te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ceva - ms
Project Engineer (voormalige medewerker) –  Venray31 oktober 2019
Zeer fijn en ambitieus bedrijf dat een unieke werkwijze kent.
Vooruitstrevend en vernieuwend.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel vriendjes poliiek en een amerikaanse cultuur
Teamleider (voormalige medewerker) –  Nederland22 oktober 2019
Microsoft lijkt mooi, maar heeft een verziekte Management en Medewerkers cultuur. Ieder voor zich en God voor ons allen. Tenminste als je God aanbid. Geen doorgroei mogelijkheden voor anders denkende of gekleurden. Ze zeggen overigens anders.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Big divide in FTE and Vendors
Executive assistant (voormalige medewerker) –  Amsterdam4 september 2019
Ben je FTE dan is alles mogelijk bij Microsoft ben je Vendor dan niet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onpersoonlijke sfeer
Services (voormalige medewerker) –  Nederland25 augustus 2019
Sterke bonusregeling zorgt voor zeer gestrest management met slechts oog voor dashboards en collega's die elkaar vliegen proberen af te vangen en nauwelijks interesse hebben in elkaar. Kille egocentrische atmosfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not showing a Growth mindset at all.
Datacenter Engineer (voormalige medewerker) –  The Netherlands16 juli 2019
Promises, promises, promises... But once you're in, you find yourself in a backstabbing environment where salary rases are seldom, burn-outs are frequent and education merely consists of some web-based MS freebees.
Pluspunten
Looks good on your curriculum
Minpunten
Everything else
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verkoper in hart en nieren!
Inside Sales (huidige medewerker) –  Amsetrdam8 januari 2019
Target gericht!

Making a no, a yes, is a kick for me.

Renewal zijn mij specialisme, ben ook niet vies van New Business.

Verkoper in hart en nieren!
Pluspunten
Thuis werken.
Minpunten
Onduidelijke targets.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Amazing opportunity
Business Sales Manager Western Europe (voormalige medewerker) –  Schiphol21 november 2018
Great experience with international challenges exceeding our estimated goals
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stagiar met veel vrijheid
Stagiair (voormalige medewerker) –  Amsterdam10 oktober 2018
Ik had een speciale stage gecombineerd met een afstudeerscriptie. Niet de normale gang van zaken binnen Microsoft maar via een Manager op Global niveau kon ik binnenkomen bij Microsoft en mijn afstudeeropdracht uitvoeren.
Ontzettend interessante omgeving waarin mijn manager mij alle ruimte gaf om mijn scriptie uit te voeren. Via hem kon ik interviews uitvoeren met contactpersonen uit allemaal verschillende landen in Europa en Noord-Amerika. Hij gaf mij ook genoeg informatie, inzichten en tips met zijn eigen ervaring.

Een leerzame ervaring waardoor ik mijn scriptie heb gehaald en met vlag en wimpel ben geslaagd voor mijn twee masters.
Minpunten
Geen gratis lunch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf
Manager Technical Support Services Benelux (voormalige medewerker) –  Schiphol28 augustus 2018
De mazzel gehad dat iemand begin jaren 90 iets in mij zag. Toptijd gehad.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooruitstrevende club!
Manager (voormalige medewerker) –  Nederland27 maart 2018
Mooi bedrijf om voor te werken en geeft je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk
Manager lease afdeling, Gaintleasing (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 februari 2018
was leuke werk doordat je elke dag een volle agenda had wat door het callcenter werd gevuld waardoor je de hele dag bezig kon zijn met verkoop

het nadeel dat druk heel hoog was
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch, open, bedrijvig, modern
Hospitality medewerker (huidige medewerker) –  Schiphol6 december 2017
Geen dag is hetzelfde bij Microsoft! Dit snelgroeiende bedrijf loopt voorop in de tech-wereld waardoor het een zeer populair kantoor is om te bezoeken. Dit resulteert in drukke/hectische dagen, veel druk en hoge verwachtingen. Ik heb dit altijd als erg fijn ervaren en voel me hier zeker thuis.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great team
Operations Manager (huidige medewerker) –  Schiphol6 juli 2017
Great team & very relaxed - no micromanagement and excellent compensation
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great Place to work and Microsoft were a very good client
Critical Facility Manager (voormalige medewerker) –  Midenmeer20 maart 2017
My time at Microsoft working for CBRE were very challenging. I was in charge of mobilisation and then operations of the DC.

I felt that not enough in country provisions were made available from the head office in the UK, which meant that for a period of more than a year i was working 12 hour days. I decided a change was required.

Thanks
Pluspunten
Close to home
Minpunten
Lack of support from Central Office in U.K
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ms
Controls & Compliance Manager (huidige medewerker) –  Schiphol7 november 2016
Not many opportunities in specific function of developing. Sometimes a lot of political games in place.
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
SEO functie voor Bing
Search Engine Analyst (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland3 november 2016
Goede training vooraf. Zelfstandige functie met flexibele uur indeling.
Pluspunten
prima uurloon, goede training.
Minpunten
repetitief
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen balans tussen privé en werk
Supervisor Service Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2016
Geen balans tussen privé en werk. Goede voorwaarden en vergoedingen.
De werksfeer kan beter. Dit heeft waarschijnlijk te maken, dat het een totaal nieuwe afdeling in een nieuwe omgeving is.
Pluspunten
goede vergoedingen
Minpunten
weining materieel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Microsoft. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 6.623 reviews
53.077
42.219
3956
2233
1138

Waarderingen per categorie

3,9Werk-privébalans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Microsoft gesorteerd op locatie