Melkweg Reviews

Alle 2 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, maar uiterst gezellige baan
Suppoost (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH7 maart 2014
Een druk bezochte uitgaansgelegenheid. In het beveiligingsteam heerst een fijne sfeer en er wordt goed samengewerkt. Naar de bezoekers toe zijn alle beveiligers ontzettend geduldig, en zullen zij er allen voor kiezen om met liever met woorden dan met een handgemeen een situatie op te lossen. Ze zijn ook wat relaxter als het om flauwvallers of net wat te dronken mensen gaat dan bij vele andere uitgaansgelegenheden. Mensen krijgen bijna altijd een tweede kans. Als zij al binnen zijn en dit gebeurt, krijgen zij een stoeltje en een beker water en na een tijdje rust wordt de situatie opnieuw bekeken, in plaats van dat de bezoeker er meteen uit wordt gebonjourd. Als zij nog niet binnen zijn maar wel wat te dronken, wordt hun verteld wat te gaan eten en te kijken of ze wat kunnen ontnuchteren, en mogen ze het nog een keer proberen. Zijn zij beduidend opgeknapt mogen zij alsnog naar binnen om een fijne avond/nacht te hebben. Dit in tegenstelling tot tenten waar meteen de toegang volledig wordt ontzegd voor de avond. Zijn mensen erg vervelend kan hun wel voor de avond toegang worden ontzegd, gezien zij dan hoogstwaarschijnlijk ook andere bezoekers zullen lastigvallen. Wie zich gedraagt, zelfs met een drankje teveel op, zal nooit problemen met de beveiliging hebben.

Alle afdelingen kunnen het goed met elkaar vinden en er heerst onder werknemers altijd een gezellige sfeer, dat de bezoekers ook graag opmerken.
Zoals in elk bedrijf zijn er af en toe wat miscommunicaties van bovenaf en onderling maar dit wordt zo goed en zo snel mogelijk opgelost. Als er een miscommunicatie tussen afdelingen
  meer... plaats heeft gevonden tijdens een druk evenement, wordt dit over het algemeen na afloop van het evenement besproken en gekeken hoe het volgende keer beter kan.

In de drukte en chaos van overgang van programma's is het soms bijna onmogelijk om toezicht te houden over de in- en uitstroom van de massa's mensen, maar met goed teamwerk gaat dit over het algemeen uitstekend. Collega's springen elkaar bij waar dat kan en staan voor elkaar klaar.

Het is een erg fijne werkplek, en er zijn ook erg leuke voorwaarden verbonden aan er werknemer zijn. Men werkt er ook over het algemeen niet voor het inkomen, wat gewoon een horeca-loon is, maar echt voor de sfeer, de collegae en de liefde voor livemuziek.
Het is ook fijn dat dit ook een baan is waar de teams complimenten krijgen voor hun inzet met drukke, chaotische programmas, en niet alleen te horen krijgen wanneer iets mis is gegaan.
  minder
Pluspunten
Gratis concerten bezoeken, leuke collega's
Minpunten
Niet genoeg uren beschikbaar om er fulltime te werken en ervan te kunnen leven.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Melkweg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,5
Gebaseerd op 2 reviews
51
41
30
20
10

Waarderingen per categorie

4,5Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
4,5Bedrijfscultuur

Reviews over Melkweg gesorteerd op vacaturetitel

Reviews over Melkweg gesorteerd op locatie