Mead Johnson Nutrition Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 293 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productie medewerker laboratorium
Productie medewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen1 maart 2019
Adecco Mead Johnson beloofd heel veel maar gebeurde niks.
Jij wordt niet gewaarderd door de vaste medewerkers van Mead Johnson
Jij krijgt meer mogelijkheden als jij lui bent en vriend wordt van een van de leidgevendes.
Er is heel weinig werk en wordt heel vaak afgebeld .
Minpunten
vriendjes politiek
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
3 keer niets
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Nijmegen26 november 2018
Je komt al heb je2 voeten aan een baan. Dat is ook de reden dat niemand met elkaar kan opschieten. Vaste krachten hebben genoeg van dat ze alles aan iedereen moeten leren. Uitzendbureau Adecco behandeld mensen alsof het slaven zijn. Je moet andermans zweetschoenen aandoen en dat terwijl de “zogenaamde” motto van het bedrijf “hygiëne is. De werknemers van het uitzendbureau denken dat ze de eigenaar van de fabriek zijn. Kortom het is gewoon alleen maar ellende. Werk je ergens een week wen je eraan en hup word je weer ergens anders neergezet.
Ik adviseer niemand om hier te werken!
Pluspunten
Niets
Minpunten
Andersmans schoenen aandoen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
food/pharma bedrijf maar nogal verschil van aanpak in vergelijking met O&G/Petrochem/Power
Construction Supervisor (voormalige medewerker) –  Nijmegen1 mei 2017
food/pharma bedrijf maar nogal verschil van aanpak in vergelijking met O&G/Petrochem/Power
Pluspunten
ok
Minpunten
ok
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever, weinig carrière mogelijkheden
Sales Performance Trainer/ Coach (huidige medewerker) –  Ams10 november 2016
Goede werkgever, weinig carrière mogelijkheden.
Leuke collega's in Amsterdam bij de marketing/sales organisatie.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer dynamische werkomgeving
EHS coördinator (huidige medewerker) –  Nijmegen25 april 2016
Een typisch Amerikaans bedrijf, explosief groeiend, directief optredend, veel personeelswisselingen en flex-werken, waar werk-privé balans ver te zoeken is. Toch blijft het sfeer tussen de collega's gezellig en hecht, mooie gedreven mensen die een belangrijk product willen produceren. Veel teamspelers met een gezamenlijke doel. Je krijgt er energie van, ook al maak je veel te lange dagen op de werkvloer.
Het bedrijf is heel dynamisch en zo zijn je dagen als HSE op het werk. Je beweegt in de productieruimtes, maar ook in de kantoorruimtes, tussen de financials, ingenieurs, laboranten, proces technologen en bind ze in je beslissingsvorming.
Je leert geduld te hebben in een ongeduldig milieu. Je leert overzicht te houden in een heel onoverzichtelijk omgeving. Dat is ook het moeilijkste van deze baan.
Pluspunten
Fantastische collega's die hun kennis en kunde graag delen en graag van je leren.
Minpunten
Belangen van het produceren van volumen boven veiligheid voor de mens en het product stellen.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nich echt mein Job als immer in de Chmie gearbeitet zu haben.
Allrounder Chemikant / Anlagenfahrer (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE18 december 2015
War eine Positive Erfahrung um in der Lebensmittel Branche arbeiten zu können. Leider war es ein 0 Stunden Contract. Bei uns in der Abteilung lief alles OK allein auf der Verpackungsabteilung lief alles schief und hierdurch hatten wir nichts zu tun und wurden wir leider wieder endlassen.
Pluspunten
Überwertige bezahlung . Bis 3000 Euro Netto im Monat im 3 Schichtdienst.
Minpunten
Wurde leider keine Festeinstellungen mer gegeben.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf in groei, aanpakken en steile leercurve
Marketing Manager Benelux (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH24 augustus 2015
Zeer diverse werkomgeving, veranderende markten. Ook intern is het bedrijf aan het groeien, zeer interesseante werkomgeving.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf dat volop in ontwikkeling is
Procesoperator (voormalige medewerker) –  Nijmegen, GE12 maart 2015
Mead Johnson is mooi bedrijf met een open bedrijfscultuur. In de pauzes zitten operators, administrateurs, laboranten, teamleiders, hoofdafdelingen en directeuren gewoon lekker naast elkaar. Een bedrijf met veel sympathieke mensen en die volop in ontwikkeling is. Zeer goed voor de werkgelegenheid in regio Nijmegen.
Pluspunten
Gezellige werksfeer en open bedrijfscultuur
Minpunten
Rokers kunnen alleen buiten roken in de daarvoor bestemde rokersruimte
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief, accuraat, kwaliteitsbewust, collegiaal, Veiligheid, Goede communicatie
Shipper/receiver (voormalige medewerker) –  Nijmegen13 juli 2012
Mijn taken zijn divers, zoals heftruck rijden, laden/lossen, een deel magazijnbeheer, af en toevoer van productie, afvoer van afvalstromen, kwaliteitscontrole, administratie en netheid binnen het warehouse.
Hierbij is een goede overlegsfeer van zeer groot belang, zowel met collega's als andere afdelingen.
Bij de aflossing door de volgende ploeg is er altijd een uitgebreide overdracht van zaken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren

Zie meer reviews over Mead Johnson Nutrition

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mead Johnson Nutrition. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 293 reviews
5116
4102
352
212
111

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over Mead Johnson Nutrition gesorteerd op locatie