McDonald's
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Vragen en antwoorden over McDonald's

Stel een vraag

Je vraag kan door iedereen worden gelezen. Voeg geen persoonlijke informatie toe.Richtlijnen
De beste vragen zijn direct van toepassing op McDonald's.
  • Hoe is de werkomgeving en werksfeer?
  • Hoe zijn de werktijden georganiseerd?
  • Zijn er nuttige tips om het goed te doen tijdens het sollicitatiegesprek?

32 vragen

Macdonnalds blijft voorgoed bestaan het eten is zo lekker en het is er vaak gezellig.Ook de macdrive is efficientgemak dient de mens.

Beantwoord 7 juni 2019

Wanorde, op werkdagen van 9 uur maar een half uur (onbetaalde) pauze, de hele dag staan, kinderen van 16 die alleen maar grapjes maken en niks doen en jij doet al het werk

Beantwoord 22 mei 2020

Als ik het goed heb krijg je 30 dagen per jaar. Deze moest je 3 weken van te voren aanvragen via de jouwloon website. Bijna altijd worden deze goedgekeurd behalve op feestdagen dan moet je ruilen.

Beantwoord 26 februari 2020

Je wordt gebeld door de filiaalmanager om op gesprek te komen. Je krijgt hier een gesprekje van ongeveer 10 tot 20 minuten en daarna geeft hij of zij aan of ze je zullen aannemen of niet.

Beantwoord 11 december 2018

Eerst wordt je in de keuken of in de service geplaatst (meestal mannen eerst keuken en vrouwen eerst service). Dan leren ze je de procedures aan door middel van een "crewtrainer" die je dan zal helpen. Na 2 weken durven ze het meestal aan om je alleen neer te zetten op de positie, maar je kan altijd om hulp vragen aan je collega's als je het even niet meer weet. Hierna wordt je langzaamaan in alle posities getraind.

Beantwoord 11 december 2018
Al deze content is door gebruikers gegenereerd; Indeed en dit bedrijf staan niet in voor de accuraatheid ervan.
Profiel geclaimd