Mastermate Reviews

Alle 16 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, met kansen en uitdagingen !
Commercieel medewerker binnendienst (huidige medewerker) –  Den Haag30 oktober 2019
Leuke en interessante uitdagingen, geen dag is het zelfde en gezellige collega's.
Pluspunten
Fijne werksfeer en doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiebedrijf met doorgoei mogelijkheden
Vestigingscoördinator (huidige medewerker) –  Eindhoven28 oktober 2019
Mastermate is ondanks dat het een landelijke speler is nog een écht familiebedrijf. Je krijgt er nog echt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Vanaf de eerste werkdag voel je jezelf er welkom, elke dag voelt er als thuiskomen.
Pluspunten
Prettige werkomgeving
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf met zeer vakkundige collega's
Baliemedewerker (huidige medewerker) –  Amsterdam23 oktober 2019
Zeer collegiaal bedrijf, goede werksfeer met veel doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vanaf dag 1, zeer welkom!
HR Adviseur (huidige medewerker) –  Zoetermeer23 oktober 2019
Door mijn werkzaamheden kom ik op de vestigingen in het gehele land waar Mastermate is gevestigd, en ben ik regelmatig in het distributiecentrum. Op iedere vestiging en in ons distributiecentrum hangt een collegiale werksfeer en is er altijd even tijd voor een praatje.
Vanaf dag 1, voel ik mij welkom binnen de Mastermate familie en kan ik iedereen aanraden om bij Mastermate werkzaam te zijn.
Pluspunten
Collegialiteit, geen dag is hetzelfde
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk en gezellig familiebedrijf
Telefonisch verkoper (huidige medewerker) –  Beverwijk23 oktober 2019
Een leuk en gezellig bedrijf met doorgroeimogelijkheden.

Geen 9 tot 5 mentaliteit

Ondanks het grote aantal vestigingen toch het gevoel van een gezellige werkomgeving.

Inbreng in hoe met het werk om te gaan.

Je kunt een gode band met de klanten opbouwen.

Niet denken in problemen maar in oplossingen , wordt gewaardeerd.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super werkgever, veel kansen gekregen om te goeien in mijn functie
Afdelingshoofd (huidige medewerker) –  Eindhoven23 oktober 2019
Fijne werkgever en een prettige werk omgeving.
veel ruimte voor ontwikeling en groei in mijn functie
Pluspunten
Prettige werk omgeving
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf met super collega's!
Vestigingscoördinator (huidige medewerker) –  Gemert9 oktober 2019
Werk al heel wat jaren met plezier bij Mastermate.
Altijd ruimte geweest voor ontwikkeling en doorgroeien binnen het bedrijf.
Leuk team collega's door het hele land.
Er wordt hard gewerkt, maar gelukkig ook veel gelachen!!
Aanrader!!!!!
Pluspunten
doorgroei mogelijkheden, veel afwisseling, collegiale omgeving
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf!
Administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Gemert8 oktober 2019
Ik werk hier sinds mei 2019 met heel veel plezier. De sfeer is ontzettend fijn en alle collega’s lieten me vanaf dag 1 gelijk welkom voelen. Veel ruimte om te leren en te groeien!! Fijn bedrijf die ik iedereen aanbeveel. Toppers!
Pluspunten
Gezellige werksfeer, ruimte om te groeien
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ga hier niet werken!
Werknemer (voormalige medewerker) –  Zoetermeer5 oktober 2019
Elke dag overwerken, de hele dag zware producten tillen.
Ze geven hier helemaal niks om personeel.
Ben opgebeld door de directeur met de mededeling dat ik moest gaan gaan werken met een paracetamol.
Ook was ik klaar met het overwerken daarna kwam de manager naar me toe om te zeggen dat ik 2 opties had; zelf me contract opzeggen of elke dag tot het einde blijven.
Kortom GA HIER NIET WERKEN!
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke avond overwerken!!
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer28 augustus 2019
Ik heb bijna 2 jaar voor Mastermate gewerkt in het DC Zoetermeer. Vanaf dag 1 was het eigenlijk met avonddienst altijd overwerken. Geen 5 of 10 min maar standaard een uur of soms langer.
Werktijden werden ook zonder overleg met personeel veranderd. Waardoor er veel mensen ontevreden werden.
Daarom heb ik het besluit genomen om weg te gaan. Met de meeste collega's had ik een goede bamd. Alleen het werk en vooral werktijden waren minder.
Minpunten
Hele lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dramatisch
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer5 april 2019
Geven 0 om hun personeel,
Standaart overwerken en eerder beginnen,
Lange dagen laag salaris,
Slechtste werkgever ooit,
In een jaar tijd meer als 15 mensen weggegaan uit pure ellende,
Pluspunten
Geen
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Altijd leuk gehad met collega's en mijn werk was ook suoer
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Katwijk aan Zee3 april 2018
Werktijden waren goed, het werk vond ik erg leuk.
Fijne collega's
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ogretici bir calisma ortami
Muhasebe (huidige medewerker) –  Hollanda/Deventer23 september 2017
Guzel bir 16 yil sonrasi malesef cikmak durumunda kaldim tasinma sebebiyle
Pluspunten
Ogretici
Minpunten
Ogle yemegi verilmiyor
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 29Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf wat erg flexibel kan zijn naar werknemers
Administratief medewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn23 februari 2017
Werk er al jaren met plezier. Ruimte tot ontwikkeling is er alleen jammer dat ik hier nog nooit iets mee he kunnen doen. Informele sfeer.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve maar ook gezellige werkgever
Commercieel medewerker Hang en Sluitwerk (voormalige medewerker) –  Delfgauw, ZH3 oktober 2013
Elke dag verder ontwikkelen om te kijken hoe we de dalende markt kunnen voorblijven. Niet bang zijn evt. stappen te ondernemen om te blijven groeien.
Het H&S-werk team is een top team met veel kennis.

Moeilijkst; het afscheid (door reorganisatie)
Leukste; de afwisseling en de doorgroeimogelijkheden
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
reorganisatie
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 10Rapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mastermate. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 16 reviews
510
42
31
20
13

Waarderingen per categorie

4,0Werk-privébalans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,8Management
4,0Bedrijfscultuur

Reviews over Mastermate gesorteerd op locatie