Marriott International, Inc. Reviews

51 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17.848 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfer
kok (voormalige medewerker) –  Hoofddorp24 september 2018
goede werksfeer leuke collega's managers zijn ook gezellig
Pluspunten
leuke kortingen
Minpunten
betalen voor het eten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam
Banquet Captain (voormalige medewerker) –  Aruba15 augustus 2018
Een fijn en prettig bedrijf om voor te werken. Met veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great job environment
Director of Services (huidige medewerker) –  Aruba12 augustus 2018
- Daily walk to inspect Casino, public areas and especial jobs performed based on monthly schedules.
- Inspect Gym condition and cleanliness, pool decks and reservation status.
- Greet all guests who stay on line to reserve palapas, move and greet associates by all pools and beach.
- Inspect 1-2 vacant rooms between 7 am and 8 am.
- Approve credits to room attendants, review day plan based on last minute call from full time and contractors.
- Conduct stand up to all staff, meet managers and supervisors to review prior day issues.
- Review and analyze GSS (guest comments) and Trip advisor comments.
- Attend Managers stand up.
- Attend Operations planning.
- Respond guest issues, review action plans of public areas, room attendants and Supervisors.
- Meet the PM shift and review day plans with PM leaders.
- Attend meetings and review minutes, share and designate actions to managers.
Pluspunten
Proper department budget to engage associates, can use lazy river and complex facilities, gym, pool and beach with my family, employeer retirement plan equaly to my deduction.
Minpunten
Terrible dental and vision plan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief en gezelige werkomgeving
Event Manager (Stagiaire) (voormalige medewerker) –  Aruba20 juli 2018
Aan de begin van de dag zitten we met zen allen om de thema van de dag te bespreken en wat er op die dag te verwachten is. Hierna gaat iedereen aan de slag.

Het moeilijkste van de baan is de lange werkdagen, je houdt heel weinig vrijetijd over voor familie en vrienden. Maar het leukste van de baan is dat je elke dag iets nieuws meemaakt. Er is altijd een nieuwe uitdaging.
Pluspunten
Gratis Lunch
Minpunten
Langewerkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne bedrijfscultuur
Medewerker (voormalige medewerker) –  Noordwijk-Binnen18 juni 2018
Fijne bedrijfscultuur, doorgroeimogelijkheden, veel variatie in werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Doorgroeimogelijkheden, veel trainingen beschikbaar, zeer fijne bedrijfscultuur
Manager Events (voormalige medewerker) –  Amsterdam18 juni 2018
Doorgroeimogelijkheden, veel trainingen beschikbaar, zeer fijne bedrijfscultuur
Pluspunten
Leuke collega's, goede werk-prive balans
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Teamverband
Banqueting manager (voormalige medewerker) –  Shipol26 februari 2018
In een korte tijd erg veel geleerd. Mooi bedrijf waar veel kansen open liggen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waitressing
Waitress (voormalige medewerker) –  restaurant24 januari 2018
typical waitressing job which help expands patience
Pluspunten
tips, great team and good work ethos
Minpunten
poor management, poorly organised and stretche work conditions
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cut throat yet fun....
F&B Manager (voormalige medewerker) –  Aruba14 november 2017
Similar to working at the Aruba Stellaris Resort, as Food & Beverage back then it was a complex managing the 3-properties as one department over the several units. Miss this Team!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fun and work
Food & Beverage Manger (voormalige medewerker) –  Aruba14 november 2017
One of the best places I have worked at. People care and support each other at work. As a complex although large people know each other very well and have mutual respect. I infact miss working here and the people i made life long friends!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werk omgeving
Bartender - Waiter (voormalige medewerker) –  Sint Maarten13 november 2017
het is heel streng team player communicatie belangrijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productief en gezellig
Acccounts Receivable Clerk (voormalige medewerker) –  Aruba25 september 2017
Goeie bedrijf om te werken. Je kan groeien. Je leert heel veel dingen en zij werken altijd in een TEAM
Pluspunten
Gratis lunchen
Minpunten
Geen alcohol drank en dat is overal op een baan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Receptioniste (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 mei 2017
Leuk en internationaal bedrijf, veel verschillende afdelingen en diverse werkzaamheden.
Pluspunten
Gratis eten tijdens de pauzes, uniformen
Minpunten
Geen parkeergelegenheid voor personeel
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Callcenter agent (voormalige medewerker) –  Curaçao25 april 2017
Rennaissance was leuk maar slecht met teamverband en ik vod het lastig.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
communicatie, organiseren, plannen
At your Service/ Front Desk (voormalige medewerker) –  Aruba11 april 2017
communicatie, organiseren, plannen, werken in teamverband, leiding nemen
Pluspunten
internationale omgeving
Minpunten
druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldige tijd gehad in beide hotels
Residencemanager in HvO en concierge in Marriott (voormalige medewerker) –  Noordwijk en Den Haag7 april 2017
Helaas komt er na jaren een eind aan deze samenwerking, 3 jaar contracten bij mijn laatse werkgever.

Men neemt nu eenmaal geen gepensioneerde meer in vaste dienst voor onbepaalde tijd.
Pluspunten
Zeer goede werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
excelent and fun place to work
Lead Bartender (voormalige medewerker) –  curacao ,willemstad ,netherlands antilles27 februari 2017
i worked for Marriott curacao almost 5 years , i started as part time bartender and after a year they wanted me to work for them full time, that was a great feeling knowing they are interested in me .
2014-2015 i was host of the year and as a gift i had a weekend in aruba all paid (tickets ,hotel ).
by the years working the i had alot of training ,not only F&B training but also mind motivation .
learned how to be patient and happy ,thats one of the most important skill you need in F&B area
Pluspunten
healtcare, free lunch, breaks, flexible working hours
Minpunten
any
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Waitress (voormalige medewerker) –  Aruba6 februari 2017
mijn dag begon vroeg om het ontbijt voor te bereiden samen met onze collega's. ik heb geleerd hoe ik om moet gaan met klanten en collega's van verschillende culturen. Het moeilijkste was om klanten te zien wachten voor een tafel als de restaurant vol was en het leukste van m'n baan was het praten met toeristen van verschillende nationaliteiten.
Pluspunten
gratis eten, Fooi, extra verzekering voor de oog arts en tandarts
Minpunten
geen alcohol drinken op het werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Displays leadership in guest hospitality, full service hotel. 247 rooms, restaurants, pool area, banquet service and health and fitness service.
Director of Sales (voormalige medewerker) –  Curaçao27 januari 2017
Curacao Marriott & Emerald Casino was sold last year in September (2016). New owners are undergoing a full renovations and adding additional rooms to this hotel. No opening date is set as yet in 2018.
Pluspunten
Good secondary benifits
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet erg fijne sfeer
Steward (huidige medewerker) –  Rotterdam21 januari 2017
Het is jammer dat er geen toeslagen zijn. Tevens krijg je geen uren contracten en moet je afwachten hoeveel uur je per week krijgt. Wanneer je vraagt om meer werk, krijg je dit niet maar er wordt wel van je verwacht dat je ieder weekend komt werken en de rest van de week paraat staat. Erg jammer.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Marriott International, Inc.. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 17.848 reviews
58.227
45.322
32.813
2789
1697

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
4,0Bedrijfscultuur