Markies Catering

Maak kennis met Markies Catering

Markies Catering verzorgt de catering op scholen. Dat doen wij met groot enthousiasme, op meer dan 220 scholen door het hele land! We zorgen voor een schoolkantine waar leerlingen kunnen genieten van gezond en lekker eten.

Markies Catering wil leerlingen laten beleven hoe leuk gezond eten kan zijn. Dit doen wij door een plek te creëren waar leerlingen graag samenkomen en genieten van bijzondere en gezonde gerechten die iedere dag met liefde worden klaargemaakt.

Werken bij Markies Catering

Bij Markies Catering weten we dat een gezond en gevarieerd assortiment alleen nog geen goede, gezellige schoolkantine maakt. Het zijn de mensen die uiteindelijk de sfeer creëren. Gastvrijheid en gezelligheid; dat is waar onze medewerkers voor staan. Als werkgever bieden we iedereen de ruimte voor eigen ontwikkeling en stimuleren we een ondernemende werkhouding. Zo ontstaan de leukste ideeën en krijgt iedereen er zin in!

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals gepassioneerde medewerkers voor onze schoolkantines en ondernemende talenten voor diverse functies op ons hoofdkantoor. Heb jij, net als wij, passie voor eten en drinken en stroomt de gastvrijheid door jouw bloed? Bekijk hieronder welke vacatures er open staan op de locaties en ons hoofdkantoor. Heb je interesse, maar staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Over Markies Catering

Markies Catering verzorgt onderwijscatering op maat. Dit doen we met groot enthousiasme. Met zo’n 500 professionals op meer dan 220 onderwijsinstellingen (VO & MBO) door het hele land! Markies Catering is opgericht in 1996 en is uitgegroeid tot de grootste onderwijscatering specialist van Nederland. De kracht van Markies Catering is dat we out of the – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Utopialaan 50 5232 CE 's-Hertogenbosch
Medewerkers
501 tot 1.000
Branche
Links
Klik hier om al onze vacatures te bekijken
Markies Catering website

Facebook