Marente Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb hier met plezier gewerkt tot nu toe maar ben wel op zoek naar een nieuwe uitdaging om mezelf te ontwikkelen.
Verzorgende IG (voormalige medewerker) –  sassenheim2 februari 2018
Op zich afwisselend werk, en ook wel fijne collega's. Er is een periode geweest met veel vertrekkende managers maar nu s het weer in rustiger vaarwater allemaal.
Het moeilijkste aan het werk is dat er steeds meer taken bijkomen op de werkvloer (afdeling) het leukste is het echte contact dat je kunt hebben met bewoners.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendelijke, sociale werkomgeving
Helpende niveau 2, administratief medewerkster (huidige medewerker) –  Noordwijk Thuiszorg20 augustus 2017
Na 15 jaar met heel veel plezier in de gezondheidszorg te hebben gewerkt ben ik toe aan een nieuwe uitdaging.
Het was altijd erg gezellig met cliënten en collega's en enorm dankbaar werk.
Lichamelijk gaat het werk in de thuiszorg steeds zwaarder worden en mede daarom ben ik op zoek naar een nieuwe deeltijd baan waarin ik met net zo veel plezier kan werken!
Pluspunten
Het is heel dankbaar werk, clienten zijn vaak erg tevreden.
Minpunten
Het is lichamelijk behoorlijk zwaar werk.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
plezierige en ambitieuze organisatie
manager (huidige medewerker) –  voorhout7 december 2016
zie bovenstaand Frisse en dynamische organisatie Veel bekwame collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
met de juiste collega's heel goed te doen,bijna altijd lekker mee eeten.
Spoelkeukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Oegstgeest22 september 2016
je begint met t wegwerken van de avondafwas en opruimen van de karren. daarna worden de karren van de middagmaaltijd naar de afdeling gebracht.. dan doe je de afwas van het ontbijt. daarna doe je de afwas van tussen de middag. tussendoor doe je eventueel schoonmaakwerkzaamheden in de keuken en of spoelkeuken. je werkt met zijn 2tjes in de spoel en in de keuken gemiddeld met 4 tot 6 man personeel. in het begin was de timing erg lastig te vinden ,maar later met minder werk hadden we vaak tijd over.. het leukste vond ik toch wel het contact met sommige bewoners en collega's ..
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
weinig medewerking van andere afdelingen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele fijne collega's
Parttime/ 1,5 dag (voormalige medewerker) –  Oegstgeest11 september 2016
Mede door fijne collegiale sfeer een prettige periode gehad bij MARENTE.
Qua beleid is er nog wel een verbeterpuntje nodig.
Als receptioniste is geen dag hetzelfde en liggen iedere dag nieuwe uitdagingen op de loer.
Pluspunten
Fijne werksfeer
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede mogelijkheden voor een student HBO-V
verzorgende (voormalige medewerker) –  Lisse27 februari 2016
goede vertrouwensband, veel mogelijkheden voor een student HBO-V, gezellige werkomgeving, goede begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan in de thuiszorg.
Verzorgende (voormalige medewerker) –  Noordwijk7 december 2015
Hier werkte ik bij mensen thuis. Ik kwam om ze te wassen of bijvoorbeeld steunkousen aan te trekken. Leuke werksfeer met leuke cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Grote organisatie
Helpende niveau 2 (huidige medewerker) –  Oegstgeest, ZH17 september 2015
Grote organisatie met meerdere locaties. Ik heb gedurende mijn opleiding veel geleerd.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Verzorgende IG/ EVV 'er (huidige medewerker) –  Sassenheim, ZH5 augustus 2015
Fijne werkomgeving, alles op de eerste plaats voor onze cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige omgeving
Administratiefmedewerker (huidige medewerker) –  Voorhout, ZH18 februari 2015
Een leuke drukke baan met hele fijne collega's. Alleen helaas boventallig.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik heb er een goede baan aan
Restaurant medewerkster (voormalige medewerker) –  Warmond, ZH4 februari 2015
Ga 19 jaar met veel zin naar mn werk elke dag gebeurd er wel iets gezelligs werk met nog 4 fijne collegas
Pluspunten
Omgang met vele soorten mensen
Minpunten
er is overal wel eens wat.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
heel divers, kan heel gezellig zijn, maar ook competitiestrijd
coordinerend wijkverpleegkundige a.i. (voormalige medewerker) –  Rijnsburg, ZH8 april 2014
Heb het er heel leuk gehad, maar ook competitiestrijd. Verder wat achter de zaken aanlopen met een aantal kwaliteitseisen, die uiteindelijk wel opgezet zijn en ingevoerd
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
achter de zaken aanlopen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Marente. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 13 reviews
51
49
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Marente gesorteerd op locatie