Manpower Reviews

110 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 15.653 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief bedrijf
PMO (huidige medewerker) –  Den Haag26 juni 2019
Zij kunnen je goed motiveren en staan altijd voor je klaar. Geen vraag is raar en ze helpen je altijd. Je kan altijd voor advies bij ze terecht. Zijn betrouwbaar. Zij kunnen goed schakelen en weten precies welke functies goed bij je past en welke organisatie
Pluspunten
Zij zijn er voor jou
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drie jaar prima gewerkt
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Hengelo OV29 januari 2019
werk bij cliënt van Manpower, nauwelijks contact met contacpersonen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociale organisatie met veel ruimte voor persoonlijke inbreng
Proces manager / Project manager (huidige medewerker) –  Diemen17 januari 2019
Een bedrijf dat veel ruimte biedt aan haar medewerkers voor persoonlijke invulling van een functie. Hierdoor heb ik veel kunnen leren. Dit is ook een valkuil voor de organisatie omdat medewerkers weinig richting meekrijgen. Dit maakt het soms lastiger om resultaat te boeken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkeling en individu centraal
Sr. Operations Manager (huidige medewerker) –  Groningen15 januari 2019
Manpower is een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Met veel ruimte voor eigen ideeën, een goede werk-privé balans en prima beloning is Manpower zeer zeker een aanrader.
Pluspunten
Leuke gedreven collega's
Minpunten
Locatie Diemen HK
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch
Intercedent (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 december 2018
erg leuk werk met veel jonge mensen om je heen, dat voelt fijn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame stageplek
Stagiair (voormalige medewerker) –  Leeuwarden7 december 2018
Tijdens de stage voor mijn opleiding Human Resource Management hier een leuke en leerzame tijd gehad.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijnmedewerker
Flexmedewerker (voormalige medewerker) –  Heerlen21 november 2018
veel dingen geleerd, maar ook moet het omgaan met de Nederlandse racistische mensen
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 10Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan afspraken houden
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 november 2018
Hier word je gebruik, roster word dagelijk gemacht. veel beloofd met heel weinig resultaten.
Pluspunten
geen
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was a great, working here
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Syncreon, Venray16 november 2018
I learn a lot of about a company, how it is working
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Venray8 november 2018
Veel afwisseling op het werk, vaardigheden zijn uitgebreid waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling is gegroeid. Prima management en bedrijfscultuur.

Moeilijkste van de baan is de tegenslagen die je op dat moment moet oplossen.

Leukste van de baan is het eindresultaat die behaald is ondanks de obstakels.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Niets is perfect
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb met plezier voor manpower gewerkt.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Eastermar2 november 2018
Ik heb met plezier bij manpower gewerkt en betaling van lonen was nooit een probleem en werd altijd erg goed geholpen door de medewerkers van manpower.
Cursusen gevolgt die door manpower werden aanboden.
Was deze review waardevol?JaNee 13Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede communicatie
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Oss2 oktober 2018
goede communicatie met uitzendbureau. leuke medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 9Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaris wordt niet uitbetaald
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch29 september 2018
Manpower vindt het blijkbaar niet nodig om salarissen uit te betalen. Dit na zo veel mails en belletjes. Iedere keer wordt er van alles beloofd maar niks na gekomen en word je van et kastje naar de muur gestuurd. Ook hoorde ik van meerdere collega’s die het zelfde uitbetalingsprobleem hebben. Het lijkt dus structureel te zijn. Zelf kan ik niet begrijpen dat je als uitzendbureau zo dom kan zijn dat ze niet begrijpen dat uitzendkrachten stoppen met werken voor Manpower als je hun salris niet betaald. Dit heb ik dus gedaan. Zonder uitzendkrachten is het inkomen van Manpower toch echt €0,0.-,
Minpunten
Salaris wordt niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team
Accountspecialist (huidige medewerker) –  Breda10 september 2018
Het is een gezellig team om in te werken maar je wordt binnen Manpower steeds meer een nummer.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om veel werkervaring op te doen en zelfstandig te werken
Recruiter (voormalige medewerker) –  Diverse locaties28 augustus 2018
Ik heb vele jaren met veel plezier bij Manpower gewerkt. Ik heb de kans gekregen een eerste werkervaring op te doen en mezelf op werkgebied te leren kennen. Commercieel resultaat is belangrijk en je krijgt vrij veel ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen en uit te voeren.
Pluspunten
Zelfstandigheid en eigen inbreng wordt gewaardeerd
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden, persoonlijk contact kan beter
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schandalige omgang met uitzendkrachten
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Zwolle21 augustus 2018
In dienst van Manpower heb ik maanden voor PostNL gewerkt, echter is dit zeer slecht bevallen, Bij PostNL ben ik goed behandeld, maar ditzelfde kan ik niet zeggen over Manpower. De communicatie is slecht en vrijwel niet bestaand, op mails worden niet gereageerd en pas na verscheidende telefonische pogingen krijg je iemand aan de lijn. Ik zou een toegangspas ontvangen die ik nodig had voor mijn werkzaamheden deze kreeg ik echter pas na 4 maanden. Het meest schandaligst was de loonbetaling, pas na 3 maanden en heel veel telefoontjes ontving ik mijn eerste loonbetaling. En nu bijna 5 maanden later is de loonbetaling van de eerste maand(en) nog steeds niet rond. Wanneer iemand op vakantie of ziek is lijkt het hele bedrijf stil te vallen, waardoor (loon)problemen niet opgelost worden.
Pluspunten
Makkelijk opzegbaar
Minpunten
Geen loonbetaling, slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 22NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wat maken ze hier er een puinhoop v al vanaf 2013 tot heden
Verschillende functies (voormalige medewerker) –  Den haag14 augustus 2018
Goed hier zyn ze goed in ieder geval er een puinhoop v te maken, hele slechte communicatie naar de uitzendkracht zoals verbaal en schriftelyk.
Als maar excuses voor fouten die gemaakt worden en slappe redenen maar goed aan de bak willen ze dat je niet komt by dit uitzendbureau en als laatst vragen ze of je gecontact kan worden als er een vacature open staat, nou dat is nog nooit gelukt of door manpower ondernomen dus ik zeg neem geen moeite of illusie dat het wat gaat worden by kanloospower!
Pluspunten
tja welke
Minpunten
chaotische, s bedoeling!
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige intercedentes
gedetacheerde (voormalige medewerker) –  Geleen29 juli 2018
In de 1 jaren die voor Manpower heb mogen werken waren prettig.
Pluspunten
doen veel moeite om een nieuwe werkplek te vinden.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk om te werken leuke mensen
Sloper (voormalige medewerker) –  Schiphol5 juli 2018
is makkelijk te bereiken ,
Sociale mensen daar.
Goed in een team leren werken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sterk teamverband
Consultant Werving & Selectie (voormalige medewerker) –  Goes13 juni 2018
Als team stond je wel echt voor elkaar klaar, zowel in goede als slechte tijden.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Manpower. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 15.653 reviews
55.714
44.631
33.370
2965
1973

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur