Manpower Reviews

114 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 16.351 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij manpower
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Roermond30 oktober 2019
Manpower is een leuke werkgever je komt snel aan het werk en het werk is ook niet al te moeilijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch k*t uitzendbureau
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 oktober 2019
Slecht communicatie , geen luisterend oor , administratie niet op orde , uitbetalingen minder dan verdient.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Management Assistente (voormalige medewerker) –  Amsterdam13 oktober 2019
In overeenstemming met wetgeving ten aanzien van gegevensbescherming vragen we je even de tijd te nemen de belangrijkste punten van ons Privacybeleid door te nemen. Dit beslaat alle Google-services en beschrijft hoe we gegevens gebruiken en welke mogelijkheden je hebt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alleen maar fouten en rare situaties.
Servicedesk medewerker (voormalige medewerker) –  Hoogeveen9 september 2019
Hallo,

Ik heb een tijdje via Manpower gewerkt bij Centric.
En ik kan je mededelen dat het een en al ellende was om bij Manpower in loondienst te zitten; ten eerste een contactpersoon die nooit tijd heeft voor je, lonen die voor de helft betaald worden, reiskosten wat niet goed gaat, en het mooiste is is dat je het zelf moet aangeven dat het foutief is gegaan want anders dan merken ze het niet eens op!
Door de onzin bij Manpower zijn mijn kansen bij Centric weg!
Ik geef bij deze aan dat niemand in zee moet gaan met dit lakse bedrijf.
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Online Marketeer (huidige medewerker) –  Diemen5 augustus 2019
Leerzaam. Productief. Kandidaat-, klant- en marktgericht. Fijne collega's. Loyale werkgever. Leerschool. Dit zijn de woorden die direct naar boven komen wanneer ik over Manpower als organisatie denk.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief bedrijf
PMO (huidige medewerker) –  Den Haag26 juni 2019
Zij kunnen je goed motiveren en staan altijd voor je klaar. Geen vraag is raar en ze helpen je altijd. Je kan altijd voor advies bij ze terecht. Zijn betrouwbaar. Zij kunnen goed schakelen en weten precies welke functies goed bij je past en welke organisatie
Pluspunten
Zij zijn er voor jou
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drie jaar prima gewerkt
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Hengelo OV29 januari 2019
werk bij cliënt van Manpower, nauwelijks contact met contacpersonen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sociale organisatie met veel ruimte voor persoonlijke inbreng
Proces manager / Project manager (huidige medewerker) –  Diemen17 januari 2019
Een bedrijf dat veel ruimte biedt aan haar medewerkers voor persoonlijke invulling van een functie. Hierdoor heb ik veel kunnen leren. Dit is ook een valkuil voor de organisatie omdat medewerkers weinig richting meekrijgen. Dit maakt het soms lastiger om resultaat te boeken.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontwikkeling en individu centraal
Sr. Operations Manager (huidige medewerker) –  Groningen15 januari 2019
Manpower is een organisatie waarbij persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Met veel ruimte voor eigen ideeën, een goede werk-privé balans en prima beloning is Manpower zeer zeker een aanrader.
Pluspunten
Leuke gedreven collega's
Minpunten
Locatie Diemen HK
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
dynamisch
Intercedent (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 december 2018
erg leuk werk met veel jonge mensen om je heen, dat voelt fijn
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke en leerzame stageplek
Stagiair (voormalige medewerker) –  Leeuwarden7 december 2018
Tijdens de stage voor mijn opleiding Human Resource Management hier een leuke en leerzame tijd gehad.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet aan afspraken houden
Postsorteerder (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 november 2018
Hier word je gebruik, roster word dagelijk gemacht. veel beloofd met heel weinig resultaten.
Pluspunten
geen
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was a great, working here
Orderpicker (voormalige medewerker) –  Syncreon, Venray16 november 2018
I learn a lot of about a company, how it is working
Was deze review waardevol?JaNee 13Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Reachtruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Venray8 november 2018
Veel afwisseling op het werk, vaardigheden zijn uitgebreid waardoor mijn persoonlijke ontwikkeling is gegroeid. Prima management en bedrijfscultuur.

Moeilijkste van de baan is de tegenslagen die je op dat moment moet oplossen.

Leukste van de baan is het eindresultaat die behaald is ondanks de obstakels.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Niets is perfect
Was deze review waardevol?JaNee 10Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb met plezier voor manpower gewerkt.
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Eastermar2 november 2018
Ik heb met plezier bij manpower gewerkt en betaling van lonen was nooit een probleem en werd altijd erg goed geholpen door de medewerkers van manpower.
Cursusen gevolgt die door manpower werden aanboden.
Was deze review waardevol?JaNee 15Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede communicatie
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Oss2 oktober 2018
goede communicatie met uitzendbureau. leuke medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 12Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaris wordt niet uitbetaald
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch29 september 2018
Manpower vindt het blijkbaar niet nodig om salarissen uit te betalen. Dit na zo veel mails en belletjes. Iedere keer wordt er van alles beloofd maar niks na gekomen en word je van et kastje naar de muur gestuurd. Ook hoorde ik van meerdere collega’s die het zelfde uitbetalingsprobleem hebben. Het lijkt dus structureel te zijn. Zelf kan ik niet begrijpen dat je als uitzendbureau zo dom kan zijn dat ze niet begrijpen dat uitzendkrachten stoppen met werken voor Manpower als je hun salris niet betaald. Dit heb ik dus gedaan. Zonder uitzendkrachten is het inkomen van Manpower toch echt €0,0.-,
Minpunten
Salaris wordt niet uitbetaald
Was deze review waardevol?Ja 35Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig team
Accountspecialist (huidige medewerker) –  Breda10 september 2018
Het is een gezellig team om in te werken maar je wordt binnen Manpower steeds meer een nummer.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mooi bedrijf om veel werkervaring op te doen en zelfstandig te werken
Recruiter (voormalige medewerker) –  Diverse locaties28 augustus 2018
Ik heb vele jaren met veel plezier bij Manpower gewerkt. Ik heb de kans gekregen een eerste werkervaring op te doen en mezelf op werkgebied te leren kennen. Commercieel resultaat is belangrijk en je krijgt vrij veel ruimte om je werk naar eigen inzicht in te delen en uit te voeren.
Pluspunten
Zelfstandigheid en eigen inbreng wordt gewaardeerd
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden, persoonlijk contact kan beter
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schandalige omgang met uitzendkrachten
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  Zwolle21 augustus 2018
In dienst van Manpower heb ik maanden voor PostNL gewerkt, echter is dit zeer slecht bevallen, Bij PostNL ben ik goed behandeld, maar ditzelfde kan ik niet zeggen over Manpower. De communicatie is slecht en vrijwel niet bestaand, op mails worden niet gereageerd en pas na verscheidende telefonische pogingen krijg je iemand aan de lijn. Ik zou een toegangspas ontvangen die ik nodig had voor mijn werkzaamheden deze kreeg ik echter pas na 4 maanden. Het meest schandaligst was de loonbetaling, pas na 3 maanden en heel veel telefoontjes ontving ik mijn eerste loonbetaling. En nu bijna 5 maanden later is de loonbetaling van de eerste maand(en) nog steeds niet rond. Wanneer iemand op vakantie of ziek is lijkt het hele bedrijf stil te vallen, waardoor (loon)problemen niet opgelost worden.
Pluspunten
Makkelijk opzegbaar
Minpunten
Geen loonbetaling, slechte communicatie
Was deze review waardevol?Ja 25NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Manpower. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 16.351 reviews
55.950
44.823
33.499
21.011
11.068

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
3,6Bedrijfscultuur