Mango Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 905 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke franchise organisatie.
STORE MANAGER (voormalige medewerker) –  Breda19 oktober 2018
Racistische uitspraken en niet professioneel genoeg om een oprecht gesprek aan te gaan.
Pluspunten
De oude collega's
Minpunten
Gebrek aan oprechtheid
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
All around medewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam29 augustus 2018
Het is leuk om bij Mango te werken. Ik sta meestal op de Kinder afdeling en werk daar als een all around employee.
Ik help te floor manager van kids met de visual merchandising en veel meer. Ze laat veel voor mij over om te doen wanneer ze vrij is.
Pluspunten
Bij lange koopavonden krijgen we gratis dinner.
Minpunten
Roosters worden niet ruim van te voren gestuurd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk om bij MANGO te werken, erg leerzaam en uitdagend
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Utrecht Leidsche Rijn23 juli 2018
Het was leuk om bij MANGO te werken, veel geleerd.
Minpunten
Kreeg laat de planning te horen voor de aankomende week
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Shopmanager (voormalige medewerker) –  Tilburg19 juli 2018
De ene dag hadden we het in de winkel wat drukker dan de andere. We werkten in een gezellig meiden-team. Doorgroeimogelijkheden waren er maar tot op zekere hoogte, dit omdat ons filiaal een franchise onderneming was en je dus niet snel binnen het grote Mango concern kwam. Wel was het belangrijk dat er qua look and feel in de winkel geen verschil was tussen franchise en corporate, dit betekende dat we dezelfde merchandise guidelines moesten doorvoeren. Verder waren we als kleinschalig filiaal erg aangewezen op ons eigen team en ons eigen management, zonder veel invloeden van hogerop. Dit zorgde voor een gezellige en ontspannen werksfeer.
Pluspunten
Altijd werk om te verrichten.
Minpunten
Tijdens sales erg lange, drukke en zware dagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede bedrijf voor de jongen mensen.
Magazijn manager (huidige medewerker) –  Den Haag3 maart 2018
Goede bedrijf voor de jongen mensen of bijbaantje maar niet voor lange termijn.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Verkoopster/Floormanager (huidige medewerker) –  Leiden5 januari 2018
Bij de Mango deden wij ons werk maar tegelijkertijd was het ook erg gezellig met collega's. Je krijgt de tijd om je collega's te leren kennen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken weinig salaris
Assistent manager (voormalige medewerker) –  Utrecht3 januari 2018
Het is werk is wel leuk je doet verschillende soorten werkzaamheden maar de verantwoordelijkheid als assistent manager is te hoog en daar tegen deel krijg je geen reiskosten vergoeding en geen hoge salaris, als je vrij wilt of op vakantie doen ze moeilijk omdat er altijd wel een versit komt uit Spanje! Mijn ervaring is dat de job niet makkelijk is. Klantenservice is nummer 1 als je de target niet haalt heb je een probleem
Pluspunten
Vaste uren contract als assistent manager
Minpunten
Geen goeie salaris en geen reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
sfeer en collegas perfect
clothing (voormalige medewerker) –  Holland21 november 2016
Over het algemeen niks te melden . Geen klachten. Goede omgeving, leuke collegas ,werksfeer is prima en indeling is ook goed gedaan(taken)
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk met leuke collega's
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht31 mei 2016
erg leuk werk om te doen. leuke collega's voor tijdens en buiten het werk. leuke uitdagingen. geven je de kans om verder door te groeien.
Pluspunten
leuke collega's, goede sfeer, doorgroei mogelijkheden
Minpunten
je kan er niet blijven werken als je te oud wordt
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
wisselend baan
Verkoopster (huidige medewerker) –  Amsterdam, NH18 maart 2015
leuke collega's
afwisselend
altijd wat te doen
professioneel
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 9Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
assistent filiaal manager (voormalige medewerker) –  Arnhem, GE17 februari 2014
vond een leuke baan, jammer genoeg zijn ze gesloten dus iedereen moest eruit, vrijheid zelfstandig vond ik het leukste van de baan,
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
stageplek
Verkoopmedewerker (stage) (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH21 januari 2014
mogelijkheid gecreerd om van stageplek parttime baan te bemachitigen. hier ruim 2 jaar gewerkt.
Pluspunten
volledige reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 12Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bijbaan
Parttime medewerker Amsterdam (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH5 juni 2013
Het was een bijbaan naast mijn studie. veel geleerd over detaillhandel. via stage een werkcontract gekregen.
Pluspunten
flexibele werktijden
Minpunten
onregelmatige diensten
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 7Rapporteren

Zie meer reviews over Mango

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Mango. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 905 reviews
5318
4271
3171
263
182

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Mango gesorteerd op locatie