MANFIELD Reviews

10 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 20 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Storemanager (voormalige medewerker) –  Den Haag5 maart 2019
Heb met veel liefde en plezier gewerkt bij manfield, leuk bedrijf
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel fijn bedrijf om voor te werken
Storemanager (huidige medewerker) –  Hilversum17 augustus 2018
Ik werk nu alles bij elkaar 20 jaar voor dit bedrijf. De laatste vijf jaren als storemanager. Het fijne is dat je zelf je team om je heen samensteld. Samen met mijn team hebben we altijd een fijne sfeer in onze winkel. Elke klant verwelkomen we met een vriendelijk woord en n kopje koffie. Onze nieuwe najaarscollectie ziet er prachtig uit! Heel fijn dat we twee jaar geleden over zijn genomen door de familie Termeer. Nu we bij een familiebedrijf behoren zijn de lijntjes heel kort naar HK en de eigenaar. Tot ziens in één van onze prachtige winkels!
Pluspunten
‘Eigen baas’ zijn
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informeel familiebedrijf met liefde voor werknemers
HR Adviseur (huidige medewerker) –  Tilburg22 juni 2018
Manfield, onderdeel van de Termeer Group, is een familiebedrijf waar echt oog is voor het inidividu! Er liggen kansen genoeg, maar deze moet je wel zelf grijpen. Er wordt met man en macht gewerkt om elke dag weer tot een nieuw succes te maken, van de weekendhulp tot aan het MT. Iedereen staat voor elkaar klaar en probeert te helpen waar mogelijk. Service staat voorop en wordt naar iedereen uitgedragen.

Passie voor de detailhandel en liefde voor de (interne) klant.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
persoonlijke aandacht voor collega's en klanten
District Manager (huidige medewerker) –  Amsterdam4 mei 2018
Manfield is een heel klantgericht bedrijf, niet alleen voor de externe klanten maar ook voor de interne klanten, de werknemers. Er wordt niet alleen naar je prestatie gekeken maar ook naar je persoonlijkheid. Collega's zijn er voor elkaar en trekken een lijn ! Dat vind ik het leukste bij Manfield.
Pluspunten
persoonlijke opleidingsmogelijkheden gratis
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werksfeer.
assistent Filiaalmanger (voormalige medewerker) –  Amsterdam26 januari 2017
Heb 11 jaar met hart en ziel gewerkt.
een winkel waar ik me meteen thuis voelde als ik binnen kwam.
met leuke en minder leuke collega's.ik liet niets in de weg staan en ging door met mijn werk.
jammer dat ze failliet zijn gegaan .
had gehoopt tot mijn pensioen daar te werken.
helaas zat er niet in..
Pluspunten
reiskosten werd vergoed
Minpunten
geen pauze als het druk werd
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving waar het team hecht is.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam12 december 2016
gezellige werksfeer, met een baas die je niet ziet als een werknemer, maar als een collega. Als je goed je best doet, doet het team ook zijn best voor jou.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd bij Manfield
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Nieuwegein27 mei 2016
Manfield is een rustige winkel waarbij je vooral veel met de winkel bezig bent,, alles schoonmaken rechtzetten etc

I
Pluspunten
kortingen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Eerste werk ervaring op 17 de levensjaar
Verkoopster, adviseuse (voormalige medewerker) –  Groningen18 juli 2015
Eentonige dagen. Leuk om mensen te adviseren. Sfeer was niet fijn voornamelijk door de toenmalige bedrijfsleider. Geen doorgroei mogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dit was ook een goede baas
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Den Haag, ZH21 juni 2013
Hier was ik beter op mijn plaats omdat ze wat minder formeel met het personeel omgingen, maar na heel veel zweetvoeten wilde ik toch een andere baan zoeken.
Pluspunten
Veel moderner
Minpunten
Ook weer avondverkoop
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 28Rapporteren

Zie meer reviews over MANFIELD

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij MANFIELD. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 20 reviews
55
410
33
21
11

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,8Doorgroeimogelijkheden
3,9Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over MANFIELD gesorteerd op locatie