MANFIELD

Werken bij Manfield – Service & kwaliteit

Manfield, een sterk merk binnen de Nederlandse schoenenretail. Een luxe combinatie van basics en high fashion, voor zowel een zakelijke als een casual look. Het van oorsprong Engelse familiebedrijf (Manfield & Sons) opende in 1900 de deuren van het eerste Nederlandse filiaal in Den Haag. Sinds 2016 maakt Manfield onderdeel uit van Termeer Schoenen. De Engelse afkomst van Manfield zit nog steeds in het DNA van het merk: stijl, klasse en oog voor detail.

Service
Klanten begroeten met een oprechte lach en een heerlijke koffie. Nét even wat meer doen voor de klant, bij Manfield staat service centraal.

Kwaliteit
Al meer dan honderd jaar staat Manfield voor stijl en kwaliteit. We werken met de mooiste leersoorten, sublieme afwerkingen en elegante details. De kwaliteit zie je niet alleen terug in onze collecties, maar ook in de manier van werken en in onze mensen. We hebben kennis over ons vakgebied en brengen deze kennis dagelijks over op onze klanten.

Passie voor schoenen en mensen
Alle Manfield medewerkers hebben passie voor schoenen én mensen. Niet alleen richting de klanten, maar ook onderling ervaar je deze passie. Manfield is van oorsprong een familiebedrijf en de warmte en collegialiteit voel en zie je nog terug in alle facetten van het bedrijf.

Nieuwsgierig geworden naar onze organisatie?

Over MANFIELD

De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vier landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN
Tilburg
Medewerkers
501 tot 1.000
Branche
Links
Instagram Manfield
MANFIELD website

Facebook