Makro Reviews

147 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.315 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Den Bosch10 juni 2018
Mijn tijd bij makro is altijd als positief ervaren, kansen worden aangeboden wanneer je dat zelf wilt. Ook de minder goede tijd bij makro meegemaakt en daar hebben we ons als werknemers goed, samen dooreengeslagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makro vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Best25 april 2018
Ik werkte met plezier bij de Makro. De pallets lagen al klaar zodat ik meteen aan het werk kon. Ik heb geleerd om met klanten om te gaan en hoe je het beste kon vakken vullen.
Pluspunten
Fijne tijden
Minpunten
Geen vast werk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf in zwaar weer en slecht management.
voormalig junior specialist (voormalige medewerker) –  Barendrecht30 maart 2018
Zware baan met vroege en lange werktijden. Waarbij werkdruk zeer hoog ligt en de waardering zeer achterwege blijft. Geen toekomstperspectief( vaste contracten worden niet goedgekeurd) en geen opleidingsmogelijkheden. Bedrijf wat niet met de toekomst meegaat en zo goedkoop mogelijk personeel handhaaft.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
geen kantine, slechte bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
een goed en gezellige werksfeer met een goed salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakken vullen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Nijmegen4 maart 2018
heel simpel werk producten op de kast vullen in de winkel
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Nuth28 februari 2018
Ik heb met veel plezier en toewijding bin Makro gewerkt. Was daar een vraagbaak voor iedereen doordat ik mij alle processen eigen had gemaakt. hierdoor had ik binnen het bedrijf met veel mensen contact.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
medewerkster Customer Service Center (voormalige medewerker) –  Delft/Wateringen11 februari 2018
fijne collega's, veel geleerd, werk wat nooit verveeld en 17 jaar met veel plezier naar mijn werk gegaan. Ook mensen ingewerkt en veel klachten opgelost, zowel telefonisch als per e-mail
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegiaal
Adviseur kerstpakketten (voormalige medewerker) –  Hengelo OV16 januari 2018
Na een korte periode een collegiale houding, maar daar moet jezelf meer beginnen!
Pluspunten
collegialiteit en klantvriendelijke werkomgeving
Minpunten
altijd staan en lopen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prutsbedriif
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Dordrecht10 december 2017
Ik heb hier gewerkt als Accountmanager maar niet lang want ik werd al snel tegen gewerkt omdat ik teveel ideeën had. Ze staan nergens voor open. Klap op de vuurpijl was dat Metro wordt aangepakt vanwege fraude. Overal invallen gedaan bij managers in oktober 2017 dus wegwezen voordat deze toko in elkaar stort.
Pluspunten
Goede locaties
Minpunten
Teveel
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Medewerker klantenservice & Medewerker Restaurant (huidige medewerker) –  Vianen27 november 2017
Ik werk als medewerker klantenservice en klantenassistent in het restaurant.

Werkzaamheden medewerker klantenservice:
Telefooncentrale beheren
Klanten te woord staan
Klanten bellen
Klachten aannemen en verwerken
Retouren aannemen

Werkzaamheden klantenassistent restaurant:
Eten bereiden
Kassa draaien
Schoonmaken
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele mooie en goeie organisatie
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Duiven13 november 2017
hier heb ik een 3-daagse stage gelopen en ik vond het fantastisch
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima bijbaan
MEDEWERKER KASSA (voormalige medewerker) –  Vianen21 oktober 2017
Het werk is simpel, dus voor een bijbaan is het zeer goed. De handelingen zijn goed aan te leren en de Makro zorgt door middel van trainingen ook dat jij hier toe dat jij dit goed aangeleerd krijgt. Daarnaast werk je vaak niet alleen, waardoor het gezellig werken is.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Professionele werkomgeving
Kassa-medewerker (huidige medewerker) –  Wateringen16 oktober 2017
Typische dag:
- Je bekijkt de indeling van de dag en neemt de plek waarop je bent aangewezen. Voor mij is dit meestal achter de kassabalie.
- In de avond is het vooral schoonmaken, de kassamedewerkers helpen met hun taken en het sluiten van de Makro.
- In het weekend het opstarten van de makro in de ochtend en het afsluiten van de makro in de avond.

Wat heb ik geleerd?
-Klantvriendelijkheid en teamwork.

Het moeilijkste?
- Niet te zakelijk overkomen voor de klanten en collega's.

Het leukste?
-Deel zijn van een team die werkt naar een hoge klantvriendelijkheid.
Pluspunten
medewerkerskorting
Minpunten
Haar verplicht opgestoken.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
groothandel met hart voor de detailhandel
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda29 september 2017
Je start de dag met een kop koffie in de kantine daarna kassabakken halen en aan de slag. Afwisselende baan met veel vrijheid.Er leuke collega's
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
doelgericht, productief, formeel met een sterk team
Verkoopmederker/assistent (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost25 september 2017
Makro is een formeel bedrijf dat zijn goederen altijd voor de beste inkoopprijs wilt produceren.
Pluspunten
goedkoop lunch voor het bedrijf
Minpunten
soms heel rustig in de winkel
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kassa
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Hengelo OV9 september 2017
Ik heb bij de kassa gewerkt en daar heb ik een leuke en gezellige tijd gehad en daar zou ik graag weer willen terug komen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige omgeving, de dag ging snel voorbij
Cassiére (voormalige medewerker) –  Duiven5 september 2017
Hier heb ik vooral geleerd om door te zetten ook al word je ziek, blijf kalm en vriendelijk naar de klanten toe en het niet te gezellig maken met je collega's.
Pluspunten
Je word begrepen
Minpunten
Ze nemen geen(of moeilijk) 18+ aan
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf
Verkoper 3 (voormalige medewerker) –  Barendrecht5 september 2017
Ik ben begonnen bij Lukas klamer is later overgenomen door de metro groep dus Makro geworden.
Pluspunten
Veel collega, s
Minpunten
Veel wissels leiding gevende
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
s
afdelingsassistent op de afdeling Logistiek (voormalige medewerker) –  Duiven7 augustus 2017
Bij de Makro kun je je ontwikkelen en zijn er voldoende groeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer met alle collega's
horecabalie medewerkster (voormalige medewerker) –  Breda2 augustus 2017
Jammer dat er besloten is om mijn werkplaats boventallig te verklaren.
Had een fijn contact met de klanten en het werk beviel mij prima.
Zou graag op een andere afdeling begonnen zijn maar daar was helaas geen plaats.
Pluspunten
goede begeleiding bij ziekte en ontslag
Minpunten
met minder mensen hetzelfde werk blijven doen geeft te grote werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Makro. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.315 reviews
5931
4748
3447
2106
183

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur