Makro Reviews

156 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.720 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste baan ever
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam-Zuidoost21 augustus 2019
Een en al vriendjes politiek.
Alles word door geluld (roddelcultuur)
Leidinggevende is niet vriendelijk medewerkers niet collegiaal. En als er racistische opmerkingen worden gemaakt door klanten. Word er daar geen reet mee gedaan. Dus ook nog stelletje racisten die daar zitten(leidinggevende en sommige medewerkers)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mederwerker groenten
stage (voormalige medewerker) –  Nijmegen11 juni 2019
het was een leuk bedrijf veel geleerd en een leuk team
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kerst pakketten
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Duiven2 juni 2019
was altijd heel leuk en gezellig nu bijna alleen maar polen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk werk
Logistiek medewerker warehouse (voormalige medewerker) –  Duiven29 mei 2019
samen met andere collega's leuk werken.
En zo samen de kerstpakketten maken.
Pluspunten
goede kantine
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn bedrijf
Verkoop medewerker (huidige medewerker) –  Best26 maart 2019
Makro is een zeer prettig bedrijf om te werken. Leuke medewerkers, management dat ook kijkt naar hoe het met het personeel gaat en goede randvoorwaarde.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet met zijn tijd meegegaan
Medewerker (voormalige medewerker) –  Delft29 januari 2019
Toen Makro werd overgenomen door Metro AG, werd het bedrijf uitgemolken door Metro.

Geen investeringen in de toekomst

Makro vestigingen moest een kopie worden van Metro's in Duitsland.

Het nonfood assortiment werd alsmaar ingekrompen, want nonfood artikelen daar had Metro AG niks mee.

Groepchefs moesten in pak gaan rondlopen, en werden afdelingsmanagers, het gevolg was dat ze niets meer deden, alleen rondhangen op hun kantoortje. En maar vergaderen...

Leidinggevenden werden aangesteld via vriendjespolitiek, kwaliteiten waren bijzaak.

Roddelcultuur

Het hoofdkantoor had de ondernemingsraden in hun zak, dus die kwamen op voor de directie, niet voor het personeel.

De reorganisaties zijn met instemming van de ondernemingsraad uitgevoerd, en de bonden werden buitenspel gezet.

Directieleden gingen met enorme bonussen naar huis, of kregen een riante oprotpremie als ze niet goed functioneerden.

En zo kan ik nog uren doorgaan....
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Teveel om samen te vatten.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet tevreden
Administratief klantenservice medewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht3 oktober 2018
zeker niet tevreden want sfeer en werkomstandigheden zeer minimaal geen doorgroei mogelijkheden
Pluspunten
0
Minpunten
0
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige plek
Assistent manager (huidige medewerker) –  Valburg24 augustus 2018
Gezellige en leerzame plek om te werken. Ik heb altijd ge zegt dat ik niet in een supermarkt wou werken. En dat is de Makro ook zeker niet. Je leert hier veel meer om goed om te gaan met de klant en doel gericht samen het probleem op te kunnen lossen om zo de winkel ervaring voor de klant zo optimaal mogelijk te maken.
Pluspunten
Werktijden
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer fijne plek om te werken en raad het zeker aan
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  beverwijk22 juni 2018
Ik heb hier een fijne tijd gehad, en zou ook echt niet de makro verlaten als het niet door prive omstandigheden was. heb er altijd met plezier gewerkt en vond het een fijne werkomgeving
Pluspunten
fijne collega's en goede werksfeer en omstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkgever
afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Den Bosch10 juni 2018
Mijn tijd bij makro is altijd als positief ervaren, kansen worden aangeboden wanneer je dat zelf wilt. Ook de minder goede tijd bij makro meegemaakt en daar hebben we ons als werknemers goed, samen dooreengeslagen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Makro vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Best25 april 2018
Ik werkte met plezier bij de Makro. De pallets lagen al klaar zodat ik meteen aan het werk kon. Ik heb geleerd om met klanten om te gaan en hoe je het beste kon vakken vullen.
Pluspunten
Fijne tijden
Minpunten
Geen vast werk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bedrijf in zwaar weer en slecht management.
voormalig junior specialist (voormalige medewerker) –  Barendrecht30 maart 2018
Zware baan met vroege en lange werktijden. Waarbij werkdruk zeer hoog ligt en de waardering zeer achterwege blijft. Geen toekomstperspectief( vaste contracten worden niet goedgekeurd) en geen opleidingsmogelijkheden. Bedrijf wat niet met de toekomst meegaat en zo goedkoop mogelijk personeel handhaaft.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
geen kantine, slechte bedrijfscultuur
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn bedrijf
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Breda21 maart 2018
een goed en gezellige werksfeer met een goed salaris
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakken vullen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Nijmegen4 maart 2018
heel simpel werk producten op de kast vullen in de winkel
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Afdelingsmanager (voormalige medewerker) –  Nuth28 februari 2018
Ik heb met veel plezier en toewijding bin Makro gewerkt. Was daar een vraagbaak voor iedereen doordat ik mij alle processen eigen had gemaakt. hierdoor had ik binnen het bedrijf met veel mensen contact.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
medewerkster Customer Service Center (voormalige medewerker) –  Delft/Wateringen11 februari 2018
fijne collega's, veel geleerd, werk wat nooit verveeld en 17 jaar met veel plezier naar mijn werk gegaan. Ook mensen ingewerkt en veel klachten opgelost, zowel telefonisch als per e-mail
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegiaal
Adviseur kerstpakketten (voormalige medewerker) –  Hengelo OV16 januari 2018
Na een korte periode een collegiale houding, maar daar moet jezelf meer beginnen!
Pluspunten
collegialiteit en klantvriendelijke werkomgeving
Minpunten
altijd staan en lopen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prutsbedriif
Accountmanager (voormalige medewerker) –  Dordrecht10 december 2017
Ik heb hier gewerkt als Accountmanager maar niet lang want ik werd al snel tegen gewerkt omdat ik teveel ideeën had. Ze staan nergens voor open. Klap op de vuurpijl was dat Metro wordt aangepakt vanwege fraude. Overal invallen gedaan bij managers in oktober 2017 dus wegwezen voordat deze toko in elkaar stort.
Pluspunten
Goede locaties
Minpunten
Teveel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Medewerker klantenservice & Medewerker Restaurant (huidige medewerker) –  Vianen27 november 2017
Ik werk als medewerker klantenservice en klantenassistent in het restaurant.

Werkzaamheden medewerker klantenservice:
Telefooncentrale beheren
Klanten te woord staan
Klanten bellen
Klachten aannemen en verwerken
Retouren aannemen

Werkzaamheden klantenassistent restaurant:
Eten bereiden
Kassa draaien
Schoonmaken
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hele mooie en goeie organisatie
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Duiven13 november 2017
hier heb ik een 3-daagse stage gelopen en ik vond het fantastisch
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Makro. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 2.720 reviews
51.134
4864
3495
2125
1102

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
3,7Management
3,8Bedrijfscultuur