Maintec Interim Professional

Vind jij de afwisseling van het werken voor verschillende opdrachtgevers prettig, maar zoek je de zekerheid van een vaste werkgever? Heb jij passie voor techniek en ben jij trots op je werk? Dan zoeken wij jou!

Wat kun je van ons verwachten?
Maintec onderhoudt duurzame relaties met een groot scala aan opdrachtgevers binnen jouw vakgebied. Een functie als Maintec Interim Professional biedt je de mogelijkheid om afwisselend werk te doen bij diverse opdrachtgevers en om samen met ons jouw loopbaan vorm te geven.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij vinden persoonlijke groei en ontwikkeling ontzettend belangrijk. Samen met jou zoeken we naar de beste mogelijkheden in diverse omgevingen waar je je goed voelt en kunt uitblinken in je vak. Om ervoor te zorgen dat jij de techneut van nu bent, en de techneut van de toekomst blijft, bekijken we samen met jou tijdens je loopbaan of er (maatwerk) opleiding nodig is om door te kunnen groeien. Je wordt begeleid door een Maintec project manager waar je met al je vragen terecht kunt.

Vaste dienst
Als Maintec Interim Professional kom je vast bij Maintec in dienst. Je beloning doet recht aan de job die je verricht. Daar staat Maintec voor. Daarom bieden we je een arbeidscontract met de zekerheid van een goed salaris en zorgen wij er uiteraard voor dat alle randvoorwaarden dik in orde zijn!

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau 3/4 en zoekt werk in een van onze topfuncties:

- Allround servicemonteur / Allround servicetechnicus
- Beveiligingsmonteur
- Monteur Technische Dienst (allround)
- CNC verspaner
- Koelmonteur
- E&I monteur
- Autotechnicus met APK
- CV monteur dikwandig / CV monteur dunwandig
- Elektromonteur
- Lasser

Als Maintec Interim Professional ben jij ons visitekaartje. Net als wij heb je vakmanschap, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Je bent positief kritisch en vindt het leuk bij verschillende typen bedrijven te werken. Zowel zelfstandig als in teamverband. Vanzelfsprekend ben je leergierig, energiek en sta je ervoor open om te reizen. Je zet net dat stapje extra om een project tot een goed einde te brengen! Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B.

Reviews

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 9 reviews
51
44
34
20
10
Werk-Privé Balans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5
Doorgroeimogelijkheden
3,9
Management
3,3
Bedrijfscultuur
3,5

Salarissen

80 salarissen doorgegeven
€ 2.519 per maand
  • Meest gerapporteerd
€ 950
€ 3.892
78 salarissen doorgegeven
€ 10,48 per uur
€ 5,70
€ 23,35
23 salarissen doorgegeven
€ 135 per dag
€ 45,60
€ 187

Over Maintec Nederland

Maintec detacheert technische professionals naar de top van technische bedrijven in Nederland. Als technisch vakman vind je bij Maintec vind je mooi, afwisselend werk. En je maakt kans om als Maintec Interim Professional een vast contract te verdienen, waarin wij samen met jou kijken naar de richting waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

  • Maintec Nederland photo: bending and welding new line s
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
IJsselburcht 4c
6825 BP Arnhem
Tel.: +31 318 79 10 30
Omzet
25 tot 100 miljoen (EUR)
Medewerkers
11 tot 50
Branche
Links
Maintec Nederland op Instagram
Maintec Nederland website

Facebook