MagentaZorg Reviews

Alle 13 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
waardering is belangrijk
Salarisadministrateur (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard26 juli 2018
Als salarisadministrateur heb je toegang tot veel persoonlijke gegevens, als je daar goed mee omgaat, krijg je van werknemer en werkgever een juiste waardering
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkomgeving
Verzorgende niveau 3 (voormalige medewerker) –  zuyderwaert17 juli 2018
zuyderwaert was een gezond bedrijf ze hadden nooit moeten fuseren daar is alles slechter van geworden
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
geriatrie
Verzorgende IG, Geriatrie (huidige medewerker) –  Heerhugowaard7 april 2018
Grote organisatie, Samenwerken met collega's, Onrgegelmatige werktijden
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegaliteit, samenwerking en teamspirit is laatste tijd wat minder maar zeker aanwezig.
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Alkmaar21 juni 2017
Je leert goed zelfstandig en oplossings gericht werken. Psychisch en fysiek zwaar werk met iedere dag wel een pluspunt.
Pluspunten
Collega' s
Minpunten
Zwaar rooster, nauwelijks extra handjes aan bed tijdens spitsuren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb tijdens mijn 25 jaar dienstverband een dik dossier aangemaakt.
Huishoudelijk medewerkster,Receptioniste/Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard26 mei 2017
Met de meeste collega's op het werk leuk samen gewerkt, dit ging minder tot slecht met de leidinggevende.

Door een reorganisatie verdween mijn functie als gastvrouw en werden er om de dag helpende ingezet naast 3 verpleegkundigen op 30 bewoners op de PG-afdeling. Een hele slechte zaak!
Pluspunten
Gratis eten en drinken
Minpunten
De O.R.T. werd vaak niet uitbetaald, en de laatste 3 jaar bijstand gehad van een juridisch adviseur van de Bond.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
organisatie in ontwikkeling met positieve en negatieve consequenties
Zorgmanager (voormalige medewerker) –  Alkmaar10 mei 2017
Organisatie met hardwerkende uitvoerende medewerkers met "hart" voor de bewoners.
Doordat de gezondheidszorg steeds meer gericht is op productie en krappe financiële middelen is het moeilijk de motivatie en werkplezier van medewerkers op peil te houden.
Het werken in een saamhorig team is dan belangrijk.
Het werken met een samenwerkingspartner is ingewikkeld, maar heeft een bewezen meerwaarde.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onderling een prima sfeer op de afdeling P&O
Medewerker P&O (voormalige medewerker) –  Heerhugowaard28 februari 2017
Hard werken met fijne collega's
Steeds wisselende leiding
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkomgeving
Verzorgende Ig (huidige medewerker) –  de Oude, NL24 maart 2016
Tot nu toe heb ik erg naar mijn zin gehad binnen magentazorg.
Via magenta kan je als stagaire en leerling erg snel groeien omdat magenta regelmatig cursus biedt. Als collegas komen we voor elkaar op, we zorgen voor elkaar. De bewoners staan bij ons op nummer 1.
Pluspunten
cursus gratis
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De kleine dingen een glimlach op het gezicht brengen en daar een tevreden blik in terug te vinden bij de bewoner.
Gastvrouw (voormalige medewerker) –  Schoorl, NH24 maart 2015
Kleinschalig en overzichtelijk werkplek.
Veel geduld en inleving vermogen opgebouwd.
Het contact maken en hebben met de bewoner.
Met elkaar de oudere een fijn moment meegeven.

Het pittge kan zijn en veel energie van je kan vragen.

De kleine dingen een glimlach op het gezicht brengen en daar een tevreden blik in terug te vinden.
Tevens de familie content is met je inzet.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega,s jammer dat ik niet kan blijven. Goede werksfeer.
Opleiding BBL verzorgende IG (voormalige medewerker) –  Alkmaar, NH21 november 2014
Heelaas, had ik geen baan garantie. Dus moet ik opzoek gaan naar een nieuwe werkplek. Heerlijk gewerkt , eerst 1 jaar op revalidatie ,en toen op P.G 2 jaar ,mijn hart ligt ook bij P.G. Prachtig en bijzonder om de mensen te mogen verzorgen.

Ik zal ze gaan missen .
Hoop dan ook snel op een nieuwe kans bij een fijn bedrijf met een hart voor de mensen.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er is geen uitleg waarom een review van mijn huidige werkgever nodig of relevant is en ik ben d nog niet comfortabel met het schrijven van een review.
Inval verzorgende (huidige medewerker) –  Schoorl17 april 2014
. De bezuinigingen in de zorg maak het een roerige tijd. Gelukkig zijn er hele hardwerkende, integere en fijne collega's en het is zeer plezierig om met deze bijzondere doelgroep te werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een baan met verantwoordelijkheden.
Coördinator activiteitenbegeleiding/ vrijwilligers (voormalige medewerker) –  Bergen, NH7 augustus 2013
Een zeer zelfstandige baan binnen de organisatie met een veelheid aan verantwoordelijkheden, wat het voor mij heel aantrekkelijk maakte.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij MagentaZorg. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 13 reviews
52
44
35
22
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
2,5Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over MagentaZorg gesorteerd op locatie