MAAT
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

MAAT Carrières en werk

Over ons
MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland met vijf vestigingen. Wat in 1934 begonnen is als een klein transportbedrijf is uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat uw wereld op allerlei manieren in beweging brengt. Met exceptioneel transport, contractvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, – meer... warehousing en een concept voor truckparking. MAAT heeft 120 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd.


ONZE VESTIGINGEN

Op dit moment is MAAT actief vanuit vier vestigingen in Zuid-Holland en een in Antwerpen. De hoofdvestiging bevindt zich sinds eind jaren ‘80 aan de Edisonweg in Alblasserdam. Hier zijn op dit moment MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. Vanaf 2002 is de vestiging in Hendrik Ido Ambacht actief. Hier vindt een gedeelte van de activiteiten van MAAT Logistiek plaats. Sinds 2008 is de vestiging Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. Hier zijn MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek actief. Naast deze 3 vestigingen zijn er nog vestigingen in Botlek en Antwerpen. Hier opereren we in-house bij één van onze opdrachtgevers


DUURZAAMHEID VOOROP

MAAT heeft duurzaamheid, in de ruimste betekenis van dit woord, zeer hoog in het vaandel staan. Alle activiteiten van het bedrijf zijn gericht op continuïteit. Het wagenpark van MAAT is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen. Tevens wordt continu geïnvesteerd in toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zoals de realisatie van een aardgastankstation voor bestel- en vrachtauto’s.
 – minder
Wie zijn wij