Maastricht UMC
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Maastricht UMC Carrières en werk

Over ons
Het Maastricht UMC+ onderscheidt zich (inter)nationaal door de focus op preventie. Dus niet alleen gezondheidsherstel, maar ook gezondheidsbehoud én gezondheidsbevordering. Kerntaken zijn – naast topklinische en topreferente patiëntenzorg – wetenschappelijk onderzoek en onderwijs/opleiding. Het Maastricht UMC+ kenmerkt zich daarbij door de multidisciplinaire – meer... en probleemgestuurde aanpak. Het Maastricht UMC+ beschikt over 715 bedden, circa 7000 medewerkers en 4000 studenten.

Meer informatie over Maastricht UMC+ kunt u vinden op www.mumc.nl.


Het Maastricht UMC+ staat nooit stil. Het is voortdurend in ontwikkeling, om steeds het allerbeste te halen uit haar zorg voor de patiënten, haar onderzoek en het onderwijs. Die drive om te ontwikkelen, te innoveren en te excelleren kunnen we echter alleen maar realiseren met mensen die deze idealen een warm hart toedragen. En die daar een bijdrage aan willen leveren.


Als werkgever doen we er dan ook alles aan om onze medewerkers zo goed mogelijk te laten presteren, zowel nu als in de toekomst. Dat doen we door iedereen de gelegenheid te geven om zichzelf verder te ontplooien.


Meer informatie over werken bij Maastricht UMC+? Zie www.werkenbijmumc.nl
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Maastricht UMC te werken?

4,8
Werk-privébalans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorw.
4,3
Doorgroeimogelijkheden
4,0
Management
4,5
Bedrijfscultuur