Maasstad Ziekenhuis Reviews

Alle 12 reviews worden getoond
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topplek als je veel wil leren
ANIOS (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 februari 2018
Als ANIOS heb je veel verantwoordelijkheid terwijl je supervisoren makkelijk bereikbaar zijn. Een drukke baan, maar daardoor leer je ontzettend veel. Ik had aangegeven welke stages ik wilde doen, en mijn wensen konden gelukkig allemaal worden vervuld.
Pluspunten
Goede team geest, brede groep, vrijdagmiddagborrel, veel onderwijs, veel zelfstanidgheid, open cultuur
Minpunten
geen
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie baan
Pendeltreintje vrijwillerswerk (huidige medewerker) –  Rotterdam27 juni 2017
het is een leuke baan pendel trein je brengt de mensen van A naar B

het is jammer dat er niet voor betaald krijgt en misschien komt dat nog maar ik heb wel naar mijn zin.
Pluspunten
mooie baan
Minpunten
je krijgt het niet betaald
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topklinisch ziekenhuis!
Verpleegkundige dagcoordinator (huidige medewerker) –  RotterdamZuid30 maart 2017
Topklinisch ziekenhuis
Goede werksfeer grote organisatie
Doorgroei mogelijkheden JCI gecertificeerd.
Pluspunten
Topklinisch ziekenhuis
Minpunten
Onderwaardering personeel
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en productieve werkomgeving met veel waardering
baliemedewerkster bij de poliklinieken (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 april 2016
Zeer gewaardeerde functie en prettige omgeving om in te werken.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management slechte werksfeer
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 februari 2016
* Saai omdat iedereen denkt de baas te zijn hing een sfeertje
* Nooit meer voor aangaan staan om iets aan te kaarten
* Slecht
* Baas gericht als de baas in de buurt is :-)
* Tussen al dit gedoe je werk goed te doen
* Omgaan met de patienten
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review nuttig?Ja 16Nee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te groot , te log. te veel regels.
Hemodialyse verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH7 januari 2016
matig wat betreft personele bezetting.
daardoor zorg matig
veel gericht op goede PR.
verouderd ICT.
parkeerprobleem
weinig doorgrooi mogelijkheden
Was deze review nuttig?Ja 22Nee 8Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk sfeer
Logistiek mederwerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 juli 2015
Je brengt de bestellingen rond naar de afdelingen, haal het afval op en zorg dat het terrein netjes blijft.
Was deze review nuttig?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verzorgende Maasstad ziekenhuis
zorgende (voormalige medewerker) –  Rotterdam/ijsselmonde7 juli 2015
ik heb erg naar mijn zin gehad.
aantal collega,s kon ik goed mee op schieten.
werksfeer was normaal, soms ook een chaotische maar wel gezellig je verveelde je nooit.
of je stond op de afdeling of in de keuken.
of moest je collega bijstaan van de andere afdeling.
alleen de tijden die je moest draaier dat onregelmatig en soms vermoeit.
de leiding was niet best geregelt.
Pluspunten
positief harde werker werk graag in teamverband.
Minpunten
ik kan moeilijk tegen overheersende mensen.
Was deze review nuttig?Ja 8Nee 6Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving en veel geleerd.
Farmaceutisch medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid, ZH10 maart 2014
Dynamische werkomgeving en veel geleerd in de praktijk. Doorgroeimogelijkheden.
Was deze review nuttig?Ja 22Nee 19Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukebaan
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  rotterdam31 oktober 2012
in het maasstad ziekenhuiis heb ik veel geleerd er was veel afwisseling en het is een grote ziekenhuis dus elke dag is er weer wat nieuws te doen , we moesten wel hard werken natuurlijk maar de sfeer zorgde ervoor dat we dat goed voor mekaar kregen
Pluspunten
goed betaalde baan
Minpunten
geen lunch
Was deze review nuttig?Ja 5Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke poli, aardige arts waar ik voor werk
doktersassistente (huidige medewerker) –  rotterdam31 augustus 2012
Ik beman een 1 mans poli, dat is hard werken maar erg leuk. Veel telefoonverkeer, veel medische vragen. Ik verwijder ook hechtingen. Ik werk voor 1 neurochirurg. We zien per dag ongeveer 30 a 40 patiënten.
Pluspunten
hele leuke baan
Minpunten
geen balie alleen een kamer om in het werken
Was deze review nuttig?Ja 29Nee 24Rapporteren

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 12 reviews
52
45
34
20
11

Waarderingen op categorie

3,6Werk-Privé Balans
3,7Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Maasstad Ziekenhuis gesorteerd op locatie