Maasstad Ziekenhuis Reviews

Alle 17 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topplek als je veel wil leren
ANIOS (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 februari 2018
Als ANIOS heb je veel verantwoordelijkheid terwijl je supervisoren makkelijk bereikbaar zijn. Een drukke baan, maar daardoor leer je ontzettend veel. Ik had aangegeven welke stages ik wilde doen, en mijn wensen konden gelukkig allemaal worden vervuld.
Pluspunten
Goede team geest, brede groep, vrijdagmiddagborrel, veel onderwijs, veel zelfstanidgheid, open cultuur
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
de polikliniek neurochirurgie was een prettige werkomgeving
Medisch secretaresse (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 februari 2018
De afdelingsmanager was iemand die snel met een vinger wees en haar mond opentrok. Dit was een iets minder goede ervaring.
Pluspunten
moderne, nieuwe werkomgeving
Minpunten
Geen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie baan
Pendeltreintje vrijwillerswerk (huidige medewerker) –  Rotterdam27 juni 2017
het is een leuke baan pendel trein je brengt de mensen van A naar B

het is jammer dat er niet voor betaald krijgt en misschien komt dat nog maar ik heb wel naar mijn zin.
Pluspunten
mooie baan
Minpunten
je krijgt het niet betaald
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topklinisch ziekenhuis!
Verpleegkundige dagcoordinator (huidige medewerker) –  RotterdamZuid30 maart 2017
Topklinisch ziekenhuis
Goede werksfeer grote organisatie
Doorgroei mogelijkheden JCI gecertificeerd.
Pluspunten
Topklinisch ziekenhuis
Minpunten
Onderwaardering personeel
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg groot ziekenhuis
Apothekersassistente (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid27 februari 2017
Erg groot ziekenhuis. Is dus minder gezellig. Maar wel leerzaam.
Pluspunten
Lekker eten.
Minpunten
Te groot voor echt persoonlijk contact
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en productieve werkomgeving met veel waardering
baliemedewerkster bij de poliklinieken (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 april 2016
Zeer gewaardeerde functie en prettige omgeving om in te werken.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management slechte werksfeer
Beveiligingsbeambte (voormalige medewerker) –  Rotterdam10 februari 2016
* Saai omdat iedereen denkt de baas te zijn hing een sfeertje
* Nooit meer voor aangaan staan om iets aan te kaarten
* Slecht
* Baas gericht als de baas in de buurt is :-)
* Tussen al dit gedoe je werk goed te doen
* Omgaan met de patienten
Pluspunten
zijn er niet
Minpunten
Te veel om op te noemen
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
te groot , te log. te veel regels.
Hemodialyse verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Rotterdam, ZH7 januari 2016
matig wat betreft personele bezetting.
daardoor zorg matig
veel gericht op goede PR.
verouderd ICT.
parkeerprobleem
weinig doorgrooi mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 24Nee 9Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
patientenvervoer
Gastvrouw (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid21 november 2015
leuke collega`s we zijn een team, we moeten elkaar helpen om de mensen goed tot steun te zijn.
het is leuk om de mensen te kunnen helpen ze zijn er ook heel dankbaar voor, we wijzen de mensen de weg en helpen met een rolstoel om weg te brengen. we zijn het eerste aanspreekpunt, dus calamiteiten komen ook bij ons als eerste binnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving waar samenwerking op grote belang is.
Logistiek medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid, ZH3 november 2015
Me dag op het ziekenhuis zag er als vervolgd uit. Ik kwam in het ziekenhuis aan en haalde me uniform op ik trok het in de garderobe aan, vervolgens melde ik me in de verzamelkamer waar de rest van de colegaas waren. Elke dag was ik met een ander verdeeld. Ieder persoon werd verdeeld per 2 personen. Zodra er een melding kwam moesten we na die afdeling het ophalen of wegbrengen van het patiënt. Het moeilijkste van me stage is dat de bedden soms ongelofelijk zwaar kunnen zijn, dit verschilt per persoon de ene is zwaarder dan de andere natuurlijk. De rest is er geen moeilijke deel. Het leukste van de baan is natuurlijk dat je er nooit alleen voor staat je bent telkens ingedeeld met een ander. Dat maakt het gezellig.
Pluspunten
Gratis koffie en thee
Minpunten
Je mag niet met je uniform na buiten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkomgeving en gericht op ontplooiing van het personeel
secretaresse/doktersassistente (huidige medewerker) –  Rotterdam9 augustus 2015
er zijn geen typische dagen binnen het ziekenhuis. het werk kan van dag tot dag verschillen. wel standaard is dat ik iedere dag bezig ben met het nakijken van kweekresultaten en deze verwerken in een excel bestand.

het ziekenhuis heeft me alle kansen gegeven voor mijn ontwikkeling tot secretaresse en doktersassistente

er zijn wisselingen geweest van directeuren. sommige leiden beter en sommige minder goed.

het lastigste is om artsen mee te krijgen in een beleid waar zij zelf niet achter staan.

de afwisseling van administratie en patienten contacten is het leukste van mijn werk
Pluspunten
de mogelijkheid tot ontwikkeling
Minpunten
geen minpunten
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werk sfeer
Logistiek mederwerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 juli 2015
Je brengt de bestellingen rond naar de afdelingen, haal het afval op en zorg dat het terrein netjes blijft.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verzorgende Maasstad ziekenhuis
zorgende (voormalige medewerker) –  Rotterdam/ijsselmonde7 juli 2015
ik heb erg naar mijn zin gehad.
aantal collega,s kon ik goed mee op schieten.
werksfeer was normaal, soms ook een chaotische maar wel gezellig je verveelde je nooit.
of je stond op de afdeling of in de keuken.
of moest je collega bijstaan van de andere afdeling.
alleen de tijden die je moest draaier dat onregelmatig en soms vermoeit.
de leiding was niet best geregelt.
Pluspunten
positief harde werker werk graag in teamverband.
Minpunten
ik kan moeilijk tegen overheersende mensen.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamische werkomgeving en veel geleerd.
Farmaceutisch medewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid, ZH10 maart 2014
Dynamische werkomgeving en veel geleerd in de praktijk. Doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 19Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leukebaan
schoonmaakster (voormalige medewerker) –  rotterdam31 oktober 2012
in het maasstad ziekenhuiis heb ik veel geleerd er was veel afwisseling en het is een grote ziekenhuis dus elke dag is er weer wat nieuws te doen , we moesten wel hard werken natuurlijk maar de sfeer zorgde ervoor dat we dat goed voor mekaar kregen
Pluspunten
goed betaalde baan
Minpunten
geen lunch
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke poli, aardige arts waar ik voor werk
doktersassistente (huidige medewerker) –  rotterdam31 augustus 2012
Ik beman een 1 mans poli, dat is hard werken maar erg leuk. Veel telefoonverkeer, veel medische vragen. Ik verwijder ook hechtingen. Ik werk voor 1 neurochirurg. We zien per dag ongeveer 30 a 40 patiënten.
Pluspunten
hele leuke baan
Minpunten
geen balie alleen een kamer om in het werken
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 24Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Maasstad Ziekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 17 reviews
53
47
36
20
11

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,6Doorgroeimogelijkheden
2,7Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Maasstad Ziekenhuis gesorteerd op locatie