Lucardi Juwelier Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen fijne werkgever
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag20 oktober 2018
Opzich een leuke branche en gezellige collega’s.

Je merkt wel dat Lucardi uit is op winst. Er loopt veel personeel met een 0 uren contract. In de eerste instantie is dit 1 jaar en daarna verlengen ze nog 1 x met 11 maanden omdat ze je anders een vast contract moeten aanbieden, en zoals Wouter dan zei: dat gaat ons te veel geld kosten.

De werkdruk is hoog en er wordt veel van je verwacht voor een honger loontje.

Zo kreeg ik ongeveer €7,50 per uur

Er zijn niet veel doorgroeimogelijkheden en er wordt niks van een training aangeboden in je inwerk periode, ze doen letterlijk maar wat. Zou veel beter kunnen.

Als je het leuk vind om met sieraden te werken zou ik lekker bij Siebel of een andere juwelier solliciteren.
Minpunten
0 uren contract, hoge werkdruk, laag loon
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Baan opgezegd voor niks...
Bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Nijmegen dukenburg13 september 2018
Ik heb een aantal dagen gewerkt bij Nijmegen dukenburg en de klanten zijn superleuk en het werk ook, maar de toen huidige bedrijfsleidster was iemand die geen rekening met anderen hield. Ze rookten op de werkplek en dat mag al lang niet meer vollgens mij?? Ik heb me van ellende ziek gemeld en werd toen overgeplaatst en na een aantal dagen werd me gezegd door de regiomanager dat ik niet geschikt was. Voor mij ook nooit geen lucardi. Ook al kreeg een topsalaris wat ook niet zo is.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen rekening houden met anderen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkuren
Voormalig werknemer (voormalige medewerker) –  Heerlen10 september 2018
Je wordt aangenomen voor 8 uur per week, maar je wordt ingepland om zeker 4 dagen 2 uurtjes per dag te werken!! Geen vaste dag, of 2 halve dagen!! Nee je moet 4x 2 uurtjes per dag inzetbaar zijn..
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk maar geen leuke leidinggevende.
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  heerl7 september 2018
Het werk is in het algemeen zeer leuk. De collega's zijn ook leuk om mee te werken. Het is altijd gezellig. Ik werkte daar ook met veel plezier.

De enige waar ik mee tegen zat was de leidinggevende. Houdt geen rekening met bepaalde collega's vaak ook veel argumenten in het bijzijn van klanten. Heeft veel collega's weggepest, waar helaas weinig aan gedaan wordt. Online zijn er ook klachten over de leidinggevende van de klanten die slecht behandeld werden/ slecht geholpen werden. Maakt roosters zonder de tijden door te geven of te vragen of het mogelijk is om te komen werken. Zegt het beter te weten dan iedereen vanwege langere werkervaring. Helaas wordt hier niks aangedaan want er zijn vele problemen. Vele zijn na een paar maanden gestopt vanwege onaangename behandeling.

Ik werkte er met plezier, maar ben helaas gestopt door het gedrag van de leidinggevende. Het was niet aangenaam om te blijven werken.
Pluspunten
Leuk werk, gezellige collega's
Minpunten
Leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht salaris, weinig mogelijk
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Sittard28 augustus 2018
Helaas was mijn Lucardi avontuur al na enkele dagen afgelopen. Als assistent bedrijfsleider krijg je €9,81 per uur. Salaris gaat niet na de proefperiode omhoog. Begintijd is 9.30 uur maar je mag pas om 10.00 uur inklokken. Verder kom je op donderdag 11 uur werken en krijg je maar 8,5 uur betaald. De rest is pauze, die er niet is gezien je bij moet springen zodra er wat meer mensen in de winkel zijn.
Salarisuitbetaling is een maand na de gewerkte uren dus de eerste acht weken krijg je niks.
Door gebrek aan personeel, ook in andere filialen word je al gauw gevraagd om extra te werken en ergens anders bij te springen.
Niks is bespreekbaar, ze houden hun poot stijf. Het is allemaal net op het randje van wat ze mogen.
Helaas kan ik het niet aanbevelen.
Minpunten
Minimumsalaris, slechte werktijd
Was deze review waardevol?Ja 20NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Assistent bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Nijmegen16 augustus 2018
De werksfeer in het filiaal in nijmegen super en heel gezellig
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 8Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en leerzaam bedrijf
Hoofdkantoor (huidige medewerker) –  Den Haag24 juli 2018
Gezellige collega’s, fijne werksfeer, informele cultuur, heel leerzaam en goede arbeidsvoorwaarden met doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
Werksfeer
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkgever!
HR medewerker (huidige medewerker) –  Den Haag24 juli 2018
Binnen Lucardi heerst een prettige werksfeer. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en er is sprake van goede arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werkgever!
Online marketing (huidige medewerker) –  Den Haag6 juni 2018
Lucardi is een fijne werkgever met een open cultuur. Ik krijg echt de mogelijkheid een bijdrage te leveren.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een lage drempel en daardoor als juwelier toegankelijk voor iedereen.
Bedrijfsleidster (huidige medewerker) –  Purmerend28 december 2017
Er is altijd wel wat te doen in de winkel of het nou een maandag of een zaterdag is. De werkzaamheden zijn zeer variërend en er valt een hoop te leren.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Aardige collega's maar wel een hoge werkdruk
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Deventer22 november 2017
Ik begon met plezier met werken bij Lucardi omdat je er veel leert, maar naarmate ik er langer werkte kreeg ik steeds meer werkdruk op me. Ze verwachten heel veel van je, en omdat het een heel klein filiaal is werd het soms ook zo druk dat je niet meer overzicht kon houden. Na mijn proefperiode werd het contract niet verder verlengd.
Pluspunten
Je leert interessante dingen, klein en hecht team
Minpunten
Hoge werkdruk, hectisch, minimumloon
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
professionele, goede werkplek
Sales Advisor (voormalige medewerker) –  Woerden5 april 2017
persoonlijke verkoop op een professionele manier. goed contact met de collega's.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke toegankelijke winkel
Verkoopster (voormalige medewerker) –  Waalwijk15 maart 2017
Het is altijd leuk om klanten te helpen met het uitzoeken van een mooi geschenk.
Pluspunten
personeelskorting
Minpunten
Sleutel om je nek
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bezig zijn met kadootjes
Bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Enschede15 februari 2017
Veel geleerd, veel mensen blij gemaakt met hun aankopen. Druk bezig met het etaleren van de produkten.
Pluspunten
blij maken van mensen
Minpunten
allergie voor zilver
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leerzaam en een hele leuke uitdaging!!!!!!
Assistent filiaalmanager (huidige medewerker) –  Amstelveen2 november 2016
Voor mij was het de eerste juweliers zaak waar ik in kwam werken.
En nog steeds werkzaam ben met veel plezier.
Maar moet helaas een nieuwe uitdaging zoeken ivm het niet verstrekken van een contract voor onbepaalde tijd
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
Verkoop medewerker / assistent bedrijfsleidster (voormalige medewerker) –  Den Haag1 juni 2016
een leuk bedrijf jammer dat je je opgebouwde vrije dagen niet kan opnemen alszijnde vrije dag
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Voor de leeuwen gegooid
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmen, DR3 november 2014
Het werken bij Lucardi Juweliers vond ik heel leuk om te doen. Echt wel mijn ding. Ik ben daar voor de leeuwen gegooid doordat ik in de eerste maanden al mocht openen en sluiten en later daar op af ben gerekend. Dit vond ik wel jammer. Verder was ook hier geen enkele dag het zelfde. Ik kon goed met de collega's binnen de vestiging en was er ook altijd een gemoedelijke sfeer.
Pluspunten
Vaste werktijden, flexibele tijden.
Minpunten
geen.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken in het centrum
verkoopster (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom, NB16 oktober 2014
bandjes verwisselen van horloges / armbanden en inkorten.
maat opmeten van een ring.
Pluspunten
Leuke locatie
Minpunten
weinig uren achter elkaar werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 16Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werkdag lucardi
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Zutphen, GE4 augustus 2013
naast dat het er erg gezellig is zijn we ook druk bezig met de omzet elke keer weer te behalen, en zorgen dat klanten tevreden de winkel verlaten. alle collega's helpen elkaar als iemand iets even niet snapt. het leukste aan de baan is de bezigheid met klanten die je hebt.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 24Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezzelige werkomgeving
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  zutphen20 december 2012
het was elke dag uitdagend. ik heb veel geleerd daar. Het leukste van de baan dat je elke dag nieuwe mensen tegen komt. Ik had geen ervaring maar ik heb snel dingen geleerd daar.
Was deze review waardevol?Ja 33Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lucardi Juwelier. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 22 reviews
54
48
35
23
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,4Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Lucardi Juwelier gesorteerd op locatie