Luba Reviews

26 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 28 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, tot het mis ging
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn16 april 2019
Ik heb vijf maanden voor Luba gewerkt bij een technisch bedrijf, deze waren goed. Totdat ik het niet meer eens was met enkele collega's en er conflicten ontstonden op de werkvloer. Uiteindelijk heb ik zelf besloten om weg te gaan bij het bedrijf. Helaas hecht Luba enkel waarde aan het verhaal vanuit het bedrijf. Ik kreeg gelijk te horen dat Luba mij geen nieuwe baan meer aan zou bieden. Hierdoor houd ik, ondanks de vijf goede maanden, een teleurgesteld gevoel over aan de tijd bij dit bedrijf en met Luba.
Pluspunten
Leuke baan aangeboden, goede uitbetaling
Minpunten
Weinig oor voor de werknemer
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Officiële reactie van Luba
17 april 2019

Fijn dat je in ieder geval vijf maanden met plezier gewerkt hebt! Je kan altijd nog even op www.luba.nl kijken voor ons huidige aanbod met vacatures.

2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Elke dag een beetje beter? (NIET DUS)
Stagiair (voormalige medewerker) –  Den Haag9 april 2019
Mijn stage bij Luba heb ik niet mogen afmaken. Ik heb zelfs voorgesteld om een extra dag langs te komen in mijn vrije tijd. Maar desondanks mocht ik niet verder. Dit terwijl het bedrijf leuke slogans gebruikt, in te trend van: "Elke dag een beetje beter".


Talk is cheap.


Als ik er een puinhoop van maakte oké, maar ik kon met iedereen overweg en deed keihard mijn best.

Een leuke foto van mezelf heb ik eraan overgehouden, dat dan weer wel.

Ik dacht dat ik een fijne organisatie had gevonden waar ik mezelf kon ontwikkelen, maar met alle respect: Luba is het zoveelste uitzendbureau dat 'zogenaamd' bijzonder wilt overkomen.
Pluspunten
Collega's waren oke.
Minpunten
Elke dag een beetje beter? Nou nee.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Officiële reactie van Luba
17 april 2019

Wat jammer dat je deze ervaring hebt gehad! Mocht je er behoefte aan hebben, neem dan nog even contact op met de afdeling HR.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opstap bij LUBA naar een vaste baan
Adminstratief / Secretaresse en receptioniste (voormalige medewerker) –  Leiden4 april 2019
Het is al 24 jaren geleden dat ik voor Luba een jaartje heb gewerkt met veel plezier. Opstap naar vaste baan bij Geelkerken Linskens wat nu La Gro Geelkerken Advocaten heet.

Ik werkte bij de Gemeente Katwijk aan Zee op de boekhouding / bij Gemeente Rijnsburg als secretaresse / receptioniste en Gemeente Leiden grofvuilafdeling op Waardeiland bij de receptie.
Pluspunten
Opstap mogelijkheden naar vaste baan
Minpunten
Weleens verre fietstochten
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Officiële reactie van Luba
17 april 2019

Wat leuk om te lezen dat we je 24 jaar terug hebben geholpen met een mooie baan! :)

1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
intercedent
Intercedent (voormalige medewerker) –  Tilburg27 maart 2019
Vreselijk bedrijf, ben nog nooit zo slecht behandeld.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Luba
3 april 2019

Wat ontzettend vervelend om te lezen. Mocht je er behoefte aan hebben, neem dan contact op met afdeling HR.

5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vlotte organisatie met leuke mensen
laden-losser (voormalige medewerker) –  Sasseneheim7 maart 2019
Ik wordt er altijd (snel) geholpen en een grote mate van persoonlijk contact is aanwezig.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer onbeschoft
werknemer (voormalige medewerker) –  Den Bosch12 januari 2019
legale slavernij
Ik ben nog nooit zo behandeld door een bureau waarvoor ik heb gewerkt.
Pluspunten
ze kunnen heel goed liegen
Minpunten
zeer onbeschofte personel
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn eerste echte baantje
archiefmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden22 november 2018
Per toeval kwam ik terecht bij dit bedrijf. Luba is het uitzendbureau maar Rivier Duinen is het bedrijf. Het werk zelf was gewoon administratief en niet interessant maar een prima ervaring.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Medemblik7 september 2018
Erg slecht geregelt qua het inroosteren van werk. Daarnaast veel gezeur om dingen die niet van belang waren.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever die snel werk geregeld heeft
Werknemer (voormalige medewerker) –  Tilburg25 augustus 2018
fijne werkgever die snel werk geregeld heeft waar je goed terecht komt
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief en gedreven team
Recruiter/ Intercedent (huidige medewerker) –  Beverwijk14 juli 2018
Luba is een organisatie waar je je kan ontwikkelen. Er zijn verschillende traininge; van recruitment tot sales tot management. Het is een werkplaats dat met jouw situatie meedenkt. transparant is met zijn communicatie, maar toch discreet omgaat met gevoelige informatie. Het leukst van de baan was het searchen, beoordelen en plaatsen van kanidaten.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Debiteurenbeheerder (voormalige medewerker) –  Leiden2 januari 2018
Fijn bedrijf om voor te werken, maar nu weer toe aan een nieuwe uitdaging, daar mijn functie te veel ging veranderen
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk stagebedrijf
Stagiaire Human Resource Management (voormalige medewerker) –  Katwijk aan Zee22 december 2017
Leuk stage bedrijf, ik zou het anderen zeker aanraden!
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaken
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag24 juni 2017
Dit was een tijdelijke baan , en was alleen maar schoonmaken van bungalows huizen.
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 14Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond leukvor ze te werken
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Den Haag21 juni 2017
ging met plezier naar de mensen toe het was een leuke baan
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fkeziebel
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Leiden23 november 2015
mooi fleziebel bedrijf om voor te werken denken mee in oplossingen en geven je de ruimte om je te ontwikkelen
Pluspunten
flexiebel
Minpunten
geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 26Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendbureau
ziekenverzorgster (voormalige medewerker) –  Leiden, ZH1 mei 2015
Dit was mijn eerste uitzendbureau die goed wist welke baan ik zocht en soms kon je met ze communiceren
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 54Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima functionerend uitzendbureau
sales support/office (voormalige medewerker) –  Lisse12 april 2015
Prima functionerend uitzendbureau, met oog voor hun opdrachtgevers en werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 31Nee 39Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  NH1 oktober 2014
Ik heb altijd met een fijn gevoel voor Luba gewerkt en nog steeds. Ze zijn kort en krachtig. Veel afwisseling in werk heb ik nooit als een probleem ervaren. Zo kwam al snel het resultaat dat ze mij als een van de eerste belde als er persoon gevraagd werd.
Pluspunten
Veel kennis en vaardigheden opgedaan bij verschillende bedrijven, veel mensen leren kennen in een korte tijd.
Minpunten
Geen vastigheid en geen kans op door groei
Was deze review waardevol?Ja 50Nee 31Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie en gezelige plek.
Helpende niveau 2+ (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH8 juli 2014
Bij Luba uitzendbureau word je altijd vriendelijk ontvangen als je binnenloopt, als het nou voor het inschrijven is of om een gesprekje te voeren.
Ik heb altijd met veel plezier bij Luba mijn diensten vervult, ik had meestal een volgeboekte werkweek en soms ook een ingeplande weekend. Werkuren schoten zelden te kort en je werd altijd netjes gebeld of geemaild voor een dienst.

Helemaal super.
Pluspunten
Communicatie, een luisterend oor en zeer vriendelijk
Minpunten
zo nu en dan een dienst in je mail zonder dat je het weet.
Was deze review waardevol?Ja 55Nee 34Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk nieuwe ervaringen opgerdaan
stratenmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag2 juni 2014
heb daar met plezier gewerkt helaas was te kort want ze hadden weinig werk
Minpunten
dat het zo kort was
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 35Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Luba. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 28 reviews
513
46
32
23
14

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,8Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,4Bedrijfscultuur

Reviews over Luba gesorteerd op locatie