Luba Reviews

28 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 30 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Assendelft30 augustus 2019
ik heb zeer goede ervaring met luba
een keer gebeld voor werk na een week hadden ze al de juiste match
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top-organisatie om voor te werken!
Intercedente (huidige medewerker) –  Vlaardingen16 augustus 2019
In 2017 aan de slag gegaan als intercedent bij Luba en hier nog steeds met heel veel plezier werkzaam. Zowel oog voor eigen medewerkers als voor de flexwerkers, ontwikkelmogelijkheden en een persoonlijke en transparante benadering. Focus op kwaliteit, service en een langdurige samenwerking met zowel opdrachtgever als flexwerker.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, tot het mis ging
Productiemedewerker (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn16 april 2019
Ik heb vijf maanden voor Luba gewerkt bij een technisch bedrijf, deze waren goed. Totdat ik het niet meer eens was met enkele collega's en er conflicten ontstonden op de werkvloer. Uiteindelijk heb ik zelf besloten om weg te gaan bij het bedrijf. Helaas hecht Luba enkel waarde aan het verhaal vanuit het bedrijf. Ik kreeg gelijk te horen dat Luba mij geen nieuwe baan meer aan zou bieden. Hierdoor houd ik, ondanks de vijf goede maanden, een teleurgesteld gevoel over aan de tijd bij dit bedrijf en met Luba.
Pluspunten
Leuke baan aangeboden, goede uitbetaling
Minpunten
Weinig oor voor de werknemer
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 1Rapporteren
Officiële reactie van Luba
17 april 2019

Fijn dat je in ieder geval vijf maanden met plezier gewerkt hebt! Je kan altijd nog even op www.luba.nl kijken voor ons huidige aanbod met vacatures.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Opstap bij LUBA naar een vaste baan
Adminstratief / Secretaresse en receptioniste (voormalige medewerker) –  Leiden4 april 2019
Het is al 24 jaren geleden dat ik voor Luba een jaartje heb gewerkt met veel plezier. Opstap naar vaste baan bij Geelkerken Linskens wat nu La Gro Geelkerken Advocaten heet.

Ik werkte bij de Gemeente Katwijk aan Zee op de boekhouding / bij Gemeente Rijnsburg als secretaresse / receptioniste en Gemeente Leiden grofvuilafdeling op Waardeiland bij de receptie.
Pluspunten
Opstap mogelijkheden naar vaste baan
Minpunten
Weleens verre fietstochten
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Officiële reactie van Luba
17 april 2019

Wat leuk om te lezen dat we je 24 jaar terug hebben geholpen met een mooie baan! :)

1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
intercedent
Intercedent (voormalige medewerker) –  Tilburg27 maart 2019
Vreselijk bedrijf, ben nog nooit zo slecht behandeld.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 5Rapporteren
Officiële reactie van Luba
3 april 2019

Wat ontzettend vervelend om te lezen. Mocht je er behoefte aan hebben, neem dan contact op met afdeling HR.

5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vlotte organisatie met leuke mensen
laden-losser (voormalige medewerker) –  Sasseneheim7 maart 2019
Ik wordt er altijd (snel) geholpen en een grote mate van persoonlijk contact is aanwezig.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer onbeschoft
werknemer (voormalige medewerker) –  Den Bosch12 januari 2019
legale slavernij
Ik ben nog nooit zo behandeld door een bureau waarvoor ik heb gewerkt.
Pluspunten
ze kunnen heel goed liegen
Minpunten
zeer onbeschofte personel
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn eerste echte baantje
archiefmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden22 november 2018
Per toeval kwam ik terecht bij dit bedrijf. Luba is het uitzendbureau maar Rivier Duinen is het bedrijf. Het werk zelf was gewoon administratief en niet interessant maar een prima ervaring.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hectische en afwisselende baan met een leuk en gevarieerd team
Intercedente (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland25 oktober 2018
Je begint met een kop koffie, leest je mail en het belangrijke nieuwe nieuws op het Intranet. Vervolgens print je de lijsten uit waar jij en je collega's die dag als leidende draad je werk doen. De telefoon gaat, je helpt de klant of kandidaat met hun vraag en zet eventuele acties uit. Je viert de successen met een lekker stukje taart. Je gaat op bezoek bij potentiele of bestaande klanten. Als er een kandidaat komt binnenlopen kijk je samen naar direct de beste baan. Je belt nog wat referenties na en stelt de kandidaat voor bij opdrachtgevers. Aan het einde van de week drink je nog gezellig met je collega's een vrijdagmiddagborrel en ga je met een voldaan gevoel het weekend in.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Medemblik7 september 2018
Erg slecht geregelt qua het inroosteren van werk. Daarnaast veel gezeur om dingen die niet van belang waren.
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkgever die snel werk geregeld heeft
Werknemer (voormalige medewerker) –  Tilburg25 augustus 2018
fijne werkgever die snel werk geregeld heeft waar je goed terecht komt
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief en gedreven team
Recruiter/ Intercedent (huidige medewerker) –  Beverwijk14 juli 2018
Luba is een organisatie waar je je kan ontwikkelen. Er zijn verschillende traininge; van recruitment tot sales tot management. Het is een werkplaats dat met jouw situatie meedenkt. transparant is met zijn communicatie, maar toch discreet omgaat met gevoelige informatie. Het leukst van de baan was het searchen, beoordelen en plaatsen van kanidaten.
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 12Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Debiteurenbeheerder (voormalige medewerker) –  Leiden2 januari 2018
Fijn bedrijf om voor te werken, maar nu weer toe aan een nieuwe uitdaging, daar mijn functie te veel ging veranderen
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk stagebedrijf
Stagiaire Human Resource Management (voormalige medewerker) –  Katwijk aan Zee22 december 2017
Leuk stage bedrijf, ik zou het anderen zeker aanraden!
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaken
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag24 juni 2017
Dit was een tijdelijke baan , en was alleen maar schoonmaken van bungalows huizen.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 15Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond leukvor ze te werken
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Den Haag21 juni 2017
ging met plezier naar de mensen toe het was een leuke baan
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fkeziebel
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Leiden23 november 2015
mooi fleziebel bedrijf om voor te werken denken mee in oplossingen en geven je de ruimte om je te ontwikkelen
Pluspunten
flexiebel
Minpunten
geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 26Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendbureau
ziekenverzorgster (voormalige medewerker) –  Leiden, ZH1 mei 2015
Dit was mijn eerste uitzendbureau die goed wist welke baan ik zocht en soms kon je met ze communiceren
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 54Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima functionerend uitzendbureau
sales support/office (voormalige medewerker) –  Lisse12 april 2015
Prima functionerend uitzendbureau, met oog voor hun opdrachtgevers en werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 40Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  NH1 oktober 2014
Ik heb altijd met een fijn gevoel voor Luba gewerkt en nog steeds. Ze zijn kort en krachtig. Veel afwisseling in werk heb ik nooit als een probleem ervaren. Zo kwam al snel het resultaat dat ze mij als een van de eerste belde als er persoon gevraagd werd.
Pluspunten
Veel kennis en vaardigheden opgedaan bij verschillende bedrijven, veel mensen leren kennen in een korte tijd.
Minpunten
Geen vastigheid en geen kans op door groei
Was deze review waardevol?Ja 51Nee 31Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Luba. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 30 reviews
515
46
33
22
14

Waarderingen per categorie

3,6Werk-privébalans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,9Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,5Bedrijfscultuur

Reviews over Luba gesorteerd op locatie