Luba Reviews

18 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 20 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Uitzendkracht (voormalige medewerker) –  Medemblik7 september 2018
Erg slecht geregelt qua het inroosteren van werk. Daarnaast veel gezeur om dingen die niet van belang waren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief en gedreven team
Recruiter/ Intercedent (huidige medewerker) –  Beverwijk14 juli 2018
Luba is een organisatie waar je je kan ontwikkelen. Er zijn verschillende traininge; van recruitment tot sales tot management. Het is een werkplaats dat met jouw situatie meedenkt. transparant is met zijn communicatie, maar toch discreet omgaat met gevoelige informatie. Het leukst van de baan was het searchen, beoordelen en plaatsen van kanidaten.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkervaring
Debiteurenbeheerder (voormalige medewerker) –  Leiden2 januari 2018
Fijn bedrijf om voor te werken, maar nu weer toe aan een nieuwe uitdaging, daar mijn functie te veel ging veranderen
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk stagebedrijf
Stagiaire Human Resource Management (voormalige medewerker) –  Katwijk aan Zee22 december 2017
Leuk stage bedrijf, ik zou het anderen zeker aanraden!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Schoonmaken
Schoonmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag24 juni 2017
Dit was een tijdelijke baan , en was alleen maar schoonmaken van bungalows huizen.
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 13Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond leukvor ze te werken
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Den Haag21 juni 2017
ging met plezier naar de mensen toe het was een leuke baan
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fkeziebel
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Leiden23 november 2015
mooi fleziebel bedrijf om voor te werken denken mee in oplossingen en geven je de ruimte om je te ontwikkelen
Pluspunten
flexiebel
Minpunten
geen vastigheid
Was deze review waardevol?Ja 30Nee 26Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitzendbureau
ziekenverzorgster (voormalige medewerker) –  Leiden, ZH1 mei 2015
Dit was mijn eerste uitzendbureau die goed wist welke baan ik zocht en soms kon je met ze communiceren
Was deze review waardevol?Ja 29Nee 54Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima functionerend uitzendbureau
sales support/office (voormalige medewerker) –  Lisse12 april 2015
Prima functionerend uitzendbureau, met oog voor hun opdrachtgevers en werknemers.
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 38Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Uitzendkracht (huidige medewerker) –  NH1 oktober 2014
Ik heb altijd met een fijn gevoel voor Luba gewerkt en nog steeds. Ze zijn kort en krachtig. Veel afwisseling in werk heb ik nooit als een probleem ervaren. Zo kwam al snel het resultaat dat ze mij als een van de eerste belde als er persoon gevraagd werd.
Pluspunten
Veel kennis en vaardigheden opgedaan bij verschillende bedrijven, veel mensen leren kennen in een korte tijd.
Minpunten
Geen vastigheid en geen kans op door groei
Was deze review waardevol?Ja 48Nee 31Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goeie en gezelige plek.
Helpende niveau 2+ (huidige medewerker) –  Den Haag, ZH8 juli 2014
Bij Luba uitzendbureau word je altijd vriendelijk ontvangen als je binnenloopt, als het nou voor het inschrijven is of om een gesprekje te voeren.
Ik heb altijd met veel plezier bij Luba mijn diensten vervult, ik had meestal een volgeboekte werkweek en soms ook een ingeplande weekend. Werkuren schoten zelden te kort en je werd altijd netjes gebeld of geemaild voor een dienst.

Helemaal super.
Pluspunten
Communicatie, een luisterend oor en zeer vriendelijk
Minpunten
zo nu en dan een dienst in je mail zonder dat je het weet.
Was deze review waardevol?Ja 54Nee 34Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was leuk nieuwe ervaringen opgerdaan
stratenmaker (voormalige medewerker) –  Den Haag2 juni 2014
heb daar met plezier gewerkt helaas was te kort want ze hadden weinig werk
Minpunten
dat het zo kort was
Was deze review waardevol?Ja 22Nee 34Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Friendly and respectfull management
Order Picker (voormalige medewerker) –  Aalsmeer, NH23 januari 2014
Via Luba I worked at Flora Holland Flower Auction. In the morning I had to sign in first with Luba before starting to work. They make time for a small talk when your point-rate needs some attention or is going well. Management is friendly, but also strict when they have to. They were very keen to know if there were any problems in the workplace. I had no problems with my co-workers in the end. At first they tried me out.It is the toughest place I have ever worked. Therefore it was an exiting challenge for me to fit in. I loved driving the tractor and trying everyday to get as many points as possible and make a contest with colleagues.
Pluspunten
Treated with respect and salary came in time every week.
Minpunten
Less rights than someone working for FloraHolland and no paid vacation.
Was deze review waardevol?Ja 48Nee 69Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige bedrijven
Productiemedewerkster (voormalige medewerker) –  Assendelft, NH21 januari 2014
Ik vond LUBA een erg betrokken uitzendbureau die zich goed inleefde in mijn wensen, welke me heeft uitgezonden naar bedrijven waar ik steeds nieuwe werkzaamheden kon doen en mezelf dus heb kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 56Nee 33Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig bedrijf
Administratief Medewerkster (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 september 2013
werk op uitzendbasis contact was heel erg goed, contact eind van de week was met inleveren van werkbriefjes was uitstekend. Fijne collega's. Wachten op een baan of opdracht was moeilijk.
Een telefoon dat hun een baan baan voor je hebben en dat je op gesprek mag gaan en wordt aangenomen.
Pluspunten
reageren snel op je aanvraag
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 76Nee 46Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lely
agrarisch medewerker bloemen- en plantenkwekerij (voormalige medewerker) –  maassluis11 juni 2013
veel geleerd leuke collega,s leuke werktijden altijd mijn geld op tijd binnen
Pluspunten
leuke werktijden
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 49Nee 31Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verantwoordelijke, gezellige werkomgeving.
Medewerker salarisadministratie (voormalige medewerker) –  Leiden16 januari 2013
Iedere dag was niet hetzelfde. Er waren taken die iedere dag, rond hetzelfde tijdstip gedaan moesten zijn. Maar er iedere dag waren er andere taken die gedaan moesten worden.
Heel veel geleerd over beslagleggingen op het loon, en de procedures daarvan.
Ik kon het heel goed vinden met mijn collega's, wat ook erg belangerijk is voor de goede onderlinge samenwerking.
Wat ik moeilijk vond, is medewerkers en collega's, nee te moeten verkopen.
Als iedere maand de dead line was gehaald en iedereen had zijn volledige salaris ontvangen
Pluspunten
moeilijk bereikbaar met ov
Minpunten
geen kantine aanwezig
Was deze review waardevol?Ja 34Nee 43Rapporteren

Zie meer reviews over Luba

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Luba. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 20 reviews
510
45
32
21
12

Waarderingen per categorie

3,7Werk-Privé Balans
3,3Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Luba gesorteerd op locatie