Loxam

LOXAM animatie video

Opgericht in 1967 in Frankrijk, is LOXAM pionier op het gebied van machines voor de bouw- en constructie-industrie. Na jarenlange ontwikkeling als dé toonaangevende verhuurder wordt in 1997 de stap gezet naar het buitenland. In het laatste decennium wordt het netwerk van de LOXAM groep uitgebreid naar 30 landen. Nu is LOXAM, met meer dan 1055 vestigingen, 600.000 machines en bijna 10.800 werknemers Europa’s nummer 1 in materieelverhuur en wereldwijd de nummer 3 verhuurder.
In Nederland is LOXAM uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 50 vestigingen verdeeld over drie divisies : LOXAM Workx (algemene verhuur), LOXAM Access (specialist in de verhuur van hoogwerkers) en LOXAM Power (specialist in de verhuur van stroomaggregaten).

Meer over LOXAM weten? Zie https://www.loxam.nl/

Werken bij LOXAM? Zie https://www.loxam.nl/Jobs

Dichtstbijzijnde vestiging vinden? Zie https://vestigingen.loxam.nl/

Over Loxam

LOXAM, méér dan alleen materieelverhuur!

Opgericht in 1967 in Frankrijk, is LOXAM pionier op het gebied van machines voor de bouw- en constructie-industrie. Na jarenlange ontwikkeling als dé toonaangevende verhuurder wordt in 1997 de stap gezet naar het buitenland. In het laatste decennium wordt het netwerk van de LOXAM groep uitgebreid naar 30
 – meer... 

Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
256, rue Nicolas Coatanlem 56850 CAUDAN
Omzet
500 miljoen tot 1 miljard (EUR)
Medewerkers
Meer dan 10.000
Branche
Links
LinkedIn
Loxam website

Twitter

Facebook