Livio Reviews

14 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 17 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
alfahulp
alfahulp (voormalige medewerker) –  Enschede27 januari 2019
- klant is koning
- groot clientenbestand
- gezellig
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte samenwerking
schoonmaak, huishoudelijk hulp (voormalige medewerker) –  Enschede5 augustus 2018
Er werd slecht naar je geluisterd als er problemen waren met cliënten , waar actie moest worden ondernomen.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
helpen
Thuishulp (voormalige medewerker) –  Enschede26 september 2017
het is fijn werken voor livio,veel contact met mensen die hulp nodig hebben en er zo dankbaar voor zijn
Pluspunten
curcussen
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkomgeving
Huismeester (voormalige medewerker) –  Enschede4 april 2017
Livio was voor mij 31 jaar een goede werkgever, echter door reorganisatie ben ik werkloos geworden.
Pluspunten
Goede arbeidsomstandigheden
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positiefe werksfeer
Praktijkopleider (voormalige medewerker) –  enschede2 februari 2017
samen werken waar je voor staat
begeleiden van studenten
veel geleerd in het begeleiden van hbov studenten
moeilijk overzicht houden
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne samen werking
Verzorgende IG in opleiding (voormalige medewerker) –  Enschede19 juni 2016
collegiaal en fijne samenwerking ik heb veel van hun geleerd en gezien ook in moeilijke situaties
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne tijd gehad in een positieve sfeer.
invalwerk, Helpende Niveau (voormalige medewerker) –  Neede1 maart 2016
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Livio. Jammer dat de reorganisatie heeft gezorgd dat ik zonder werk zit. Ik was werkzaam op niveau 2 en deze functie is opgeheven. Spijt me enorm, want ik had graag het werk willen blijven doen. Ik werk heel graag in de zorg omdat het erg dankbaar werk is.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer
Zelfstandig uitvoeren van alle ADL handelingen (voormalige medewerker) –  Eibergen30 november 2015
overleg- adl handelingen uitvoeren; geleerd zelfstandig en in teamverband te werken met fijne collegaas. Helaas heeft men besloten dat er geen plaats meer is voor helpende nivo 2
Pluspunten
goede collegiale sfeer
Minpunten
vereisen een opleinding nivo 3gl
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
was een fijne werkgever en functie stond met erg aan
Locatie manager "de Hatteler" (voormalige medewerker) –  Enschede, OV15 oktober 2015
leidinggeven aan een zorgteam bestaande uit huismeester 54 personeelsleden en vele andere functies
een erg veelzijdige baan waarbij je 1 het ene moment in gesprek was met artsen en apothekers over de cliënten en op het andere moment was je in gesprek met een woningbouwvereniging , wijkraad , gemeente of architect over het beheer van een gebouw
In het gebouw was een supermarkt , kapsalon fysiotherapie en vele andere diensten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk met leuke collega's
Helpende niveau 2 (voormalige medewerker) –  Enschede, OV8 augustus 2015
Je begint 's morgens met de cliënten uit bed te halen. Je wast/doucht en kleed ze aan. Dan breng je ze naar de woonkamer en verzorgd het ontbijt. Als alle cliënten uit bed zijn, ga je de bedden opmaken en de was verzamelen. Vervolgens ga je de zakken met afval vervangen. Je brengt de mensen naar het toilet indien nodig. 's Middags wordt er warm gegeten, daarbij help je de mensen die dit niet zelf kunnen. Na het eten breng je de mensen die een middagdutje naar bed. Aan het einde van de ochtenddienst vindt er een overdracht plaats met de middagdienst. 's Avonds help je met het brood. En dan ga je de mensen naar bed brengen voor de nacht.
Het is een leuke omgeving om te werken, maar het kan soms lastig zijn om met dementerende ouderen te werken. Ze kunnen soms heel onvoorspelbaar gedrag vertonen en daar moet je wel mee kunnen omgaan.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Al die jaren prettig gewerkt bij Livio.
dagzorg medewerker (voormalige medewerker) –  Neede20 juli 2015
Een gewone werkdag was voor mij,samen met mijn collega's cliënten activeren en motiveren.

Door reorganisatie is mijn baan helaas vervallen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandigheid, flexibiliteit
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Enschede, OV22 maart 2015
Ik werk bij Livio, hierbij kom ik met veel mensen in aanmerking. Ik werk in een teamverband om alle zorgactiviteiten die de oudere mens nodig heeft te vervullen. Ik stuur mijn collega's aan of ik help ze. Het leukste van mijn baan bij Livio is dat er geen enkele dienst hetzelfde is.
Pluspunten
Flexibel, zelfstandig, leergierig
Minpunten
Te snel willen ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werknemer om voor te werken
huishoudelijke verzorging (voormalige medewerker) –  Enschede, OV14 november 2013
Huishouding (schoonmaken) bij mensen die het zelf niet meer kunnen. stofafnemen, stofzuigen, strijken,ramen lappen, keuken schoonmaken, badkamer, bed opmaken en meer voorkomende werkzaamheden.
op een effiëciente manier schoonmaken.
hele fijne leiding gevende
het omschakelen van het ene huishouden naar het andere
elke dag een andere client (weekelijks zelfde clienten)
Was deze review waardevol?JaNee 12Rapporteren

Zie meer reviews over Livio

Je kan het volgende proberen:

Claim deze Bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Livio. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 17 reviews
54
411
32
20
10

Waarderingen per categorie

4,3Werk-privébalans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,9Doorgroeimogelijkheden
3,9Management
4,2Bedrijfscultuur

Reviews over Livio gesorteerd op locatie