Lievegoed
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Lievegoed Carrières en werk

Over ons
We zijn klein en werken kleinschalig. We kennen elkaar en gaan op een persoonlijke manier met elkaar om. We zijn als heel mens aanwezig in ons werk. En we hebben elkaar nodig om het beste uit onszelf en ons werk te halen. Zorgmedewerkers van Lievegoed hebben een goede reguliere zorgopleiding achter de rug. Naast hun vakopleiding zijn ze allemaal geschoold – meer... in de antroposofische visie op de mens en op gezondheid. Dit geeft elk team een diversiteit aan deskundigheid en vakkennis, met een gezamenlijk referentiekader. Zo beschikken we over een extra perspectief. Een andere kijk op mensen die een hulpvraag hebben. We onderhouden en voeden onze visie in teamintervisies en antroposofische studie-uren. We nemen de tijd om terug te kijken, te reflecteren en te bespreken wat beter kan. Tijd om van elkaar en met elkaar te leren. Daarnaast werken wij ook samen met zowel antroposofische als reguliere opleidingsinstituten.

Wij bieden, op basis van onze antroposofische identiteit, de best passende specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en problemen op het gebied van psychiatrie en/of verslaving.


Bij ons wordt “heel de mens” gezien. Ieder mens is in de kern gezond en we gaan uit van de eigenheid van ieder mens. We kijken naar de gezonde kanten, gaan die stimuleren en versterken. Dat geeft ruimte. Want je bent meer dan alleen je probleem of je beperking. Wij leggen het accent op kwaliteiten, talenten, wensen en mogelijkheden van mensen.
 – minder
Wie zijn wij

Hoe is het om bij Lievegoed te werken?

3,0
Werk-privébalans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,7
Doorgroeimogelijkheden
2,7
Management
3,2
Bedrijfscultuur