Lidl Reviews

430 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.099 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch en discriminerend
caissière (voormalige medewerker) –  Blerick1 september 2019
Ze kwamen geen afspraken na. Ze zeiden bet een en doen het ander. Als je leidinggevende je niet mag dan word je gediscrimineerd.
Pluspunten
Ik werkte met een vriendin
Minpunten
Minimumjeugdloon, kledinggeld
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Recruiters maken mooie praatjes om je binnen te halen die zij niet waar kunnen maken! BLIJF WEG VAN DIT BEDRIJF! ZIJ HEBBEN MIJN LEVEN VERPEST
Support Engineer (voormalige medewerker) –  Venlo16 augustus 2019
Recruiters van Lidl Nederland (o.a. CELINE die nu geen recruiter meer is nadat ze haar target behaalde) doen mooie praatjes om je binnen te halen door aantrekkelijke voorwaarden die zij achteraf niet waar kunnen maken.

Mij is beloofd dat de reistijd vanuit mijn standplaats naar een andere locatie onder werktijd zou vallen. Echter kon dit opeens niet nadat ik het contract ondertekend had (en mijn vaste baan waar ik 9 jaar bij was voor dit waardeloos bedrijf opgezegd had.)

Ze zeggen "Ja dit is iets wat vanuit Duitsland + HR niet kan dus helaas kunnen wij dit niet compenseren, je mag dus niet later beginnen en eerder vertrekken als je naar een andere locatie moet gaan"

Nee dit bedrijf verwacht dat je maanden lang 6 uur reistijd per dag in je eigen tijd doet...

Ze zeggen wel "wij vinden privé en werk balans belangrijk" maar dus niet!

Ze hebben mij in de proeftijd eruit gezet omdat ik vroeg of ze de afspraken die er gemaakt waren konden handhaven...

Ik meen het, blijf weg bij dit bedrijf!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
No training, badly treated
Orderpicker/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Weert12 augustus 2019
Badly treated, uses outdated communication system and tools to do the order picking. No team engagement. You are really a number over there and you felt alone working with a group of a particular ethnic group of people and the supervisors also treat you badly. I have been told by a few friends and family not to take this job. Still, I took this opportunity to work as a part-timer.

I really regret my decision and will not recommend Lidl to any of my friends and families.
A small request to the management, invest some time to take care of your employees. Don't let only a certain ethnic background people for the job.
When you take a new employee, please make sure to train this person properly. In my 15 years of job experience, Lidl was the worst experience as a starter.

If you don't change, the future will make you change. So think ahead, and start treating people like humans not numbers

Good luck
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
jarenlang gewerkt
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Maastricht9 augustus 2019
Je werkt er lange dagen en hard. Weinig waardering. Moest hoogzwanger groente vullen terwijl ik bekkeninstabiliteit had. Kon nog niet eens goed meer lopen. krijg je op de werkvloer weeën zijn ze kwaad als je naar het ziekenhuis gaat.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoge werkdruk.
Plaatsvervangend supermarktmanager (huidige medewerker) –  Zuid-Holland29 juli 2019
Te hoge werkdruk.
Amper pauze.
Werken in je vrije tijd.
Goed betaald.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare manier van werken.
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Rotterdam28 juli 2019
Op een nare manier groepsdruk (mis)bruiken en valse beschuldigingen als je niet met de massa meeloopt maar dingen wil veranderen en verbeteren. Blijven zweven tussen discounter en gewone supermarkt maar weten niet welke kant ze op willen. Ik had gehoopt dat die Duitsers verandert waren....
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken ongestructureerd
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam24 juli 2019
Je gaat steeds meer moeten doen voor hetzelfde geld, tevens als je je aan de tijdschema’s wil houden moet je eigenlijk onklantvriendelijk zijn!
Pluspunten
Gratis avondmaal, doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuk bedrijf
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eemnes23 juli 2019
Ik heb hier vakantiewerk gedaan, alleen ze behandelde me als grof vuil.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lange uren goede sfeer
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Weert17 juli 2019
Onderling goede sfeer maar management en hoofdkantoor liggen continue in conflict.
Rusttijden worden soms over het hoofd gezien.
Pluspunten
Goed salaris en pasje waar per avonddienst diner tegoed op wordt gestort
Minpunten
Er word vanuit het hoofdkantoor niet naar problemen van de mensen op de werkvloer geluisterd.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slechtste bedrijf ooit, geen respect voor medewerkers, geen doorgroei alleen als je goeie contacten hebt. Niet hier werken, alcatraz is beter.
Allround productiemedewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout11 juli 2019
slechte werkplek, geen prettige sfeer, je wordt niet gewaardeerd, je bent gewoon een nummer en niet een collega
Pluspunten
0
Minpunten
alles is slecht
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige lidl
Algemeen medewerkster supermarkt (huidige medewerker) –  Andijk3 juli 2019
Leuk team, afwisselend werk, dit maakt het werken nog leuker!
Pluspunten
eet vergoeding
Minpunten
hele dagen kassa zitten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
All-round medewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle1 juli 2019
Hands-on mentaliteit wordt verwacht.
Je weet waar je aan toe bent.
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lot of hours
Warehouseman (Orderverzamelaar) (voormalige medewerker) –  Tiel25 juni 2019
there you must going on loong shift but also you have good kolega there
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig maar hard werken
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Leiden23 juni 2019
Bij Lidl is het hard werken, en er is weinig uitdaging in de functie als medewerker.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet gezellige werksfeer, vervelende collega's
allround medewerker (voormalige medewerker) –  Badhoevedorp12 juni 2019
Ik mocht als vrouw zijnde alleen achter de kassa. Ik had geen gezellig collega's en mijn baas was niet respectvol.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Medewerker (huidige medewerker) –  Utrecht12 juni 2019
Leuke sfeer om in te werken
Er wordt rekening met je gehouden.
Pluspunten
Dichtbij
Minpunten
Druk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegas zijn altijd wel gezellig maar het kader mag socialer zijn.
;medewerker agf en bake off, kassa en winkel. (huidige medewerker) –  Rosmalen9 juni 2019
De werkdruk minder hoog.

De kaderleden moeten minder puchen.

Je moet krijgen waar je recht op hebt.

Communicatie moet zeker verbeteren!
Pluspunten
niks
Minpunten
je krijgt niet wat je verdiend
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeer af en toe
Controleur (voormalige medewerker) –  Etten-Leur29 mei 2019
Ik heb veel geleerd en als je laat zien dat je slim bent en er voor wilt gaan krijg je hogere functie ik mocht zelf naar goederen controleur gaan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg gezellig
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Muiden27 mei 2019
Ik werk er nou al bijna 2 jaar en ik moet zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb, als ikd eze collega's niet had was het een heel ander verhaal.
Ik deze 2 jaar heb ik gezien dat de werkdruk emorm omhoog is gegaan ( veel collega's met een burn out) en je komt vaak niet toe aan wat je moet doen om optijs naar huis te gaan, het is wel eens voorgekomen dat wij om 22.30 pas de deur uit liepen terwijl wij om 21.00 de deurel sluiten.
Over onze regio manager valt NIET te praten, als hij er is heeft hij alleen maar slechte dingen te vertellen en duwt je heerlijk de grond in.
Ook heb ik meegemaakt dat een collega van mij, haar moeder met spoed was opegnomen en daar wou ze graag naartoe (het was een hele rustige dag dus het kon gewoon) en we moesten toch al mensen wegsturen het intereseerde hem niks en zei dat ze blij moest zijn dat er dokter waren want zij kan toch niks..
Om dat moment heb ik besloten dat hij en ik niet met elkaar praten.
Pluspunten
gezellige sfeer
Minpunten
belachelijke hoge werkdruk terwijl de kaders op kantoor zitten te chillen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je word niet gewaardeerd in het filiaal
Manager (voormalige medewerker) –  Breda25 mei 2019
In het filiaal ligt de werkdruk het hoogst. Keuzes maken of je gaat vullen of schoonmaken. Welke keus je ook maakt het is nooit de juiste. Of je hebt een schone maar lege winkel of je hebt een volle maar een wat viezige winkel. Ieder wat langs komt wat buiten deze werkdruk staat komt graag commentaar geven wat er allemaal niet goed is. Zodra er controles gevoerd worden is alles mogelijk en anders word er enkel op cijfers gestuurd waardoor er niemand de winkel kan bijhouden. Al met al 1 grote poppenkast om de directie te plezieren maar voor de klant zeer negatief
Pluspunten
Leuk salaris
Minpunten
Je kan het nooit goed doen
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 5.099 reviews
51.066
41.472
31.296
2601
1664

Waarderingen per categorie

3,0Werk-Privé Balans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur