Lidl Reviews

383 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.237 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer hierarchisch bedrijf
Trainee Rayonmanager (voormalige medewerker) –  Weert, NL29 november 2018
Een zeer Duits, hierarchisch ingesteld bedrijf waar je eigenlijk nooit voldoende uren maakt (60 is niks). Alles draait om efficiency en het winkelbeeld bij audits, m.n. uit Duitsland. Je moet wat slaafs zijn om hier te kunnen werken.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
afwisselend werk met veel voldoening
supermarktmanager van 2010 (huidige medewerker) –  Den Bosch9 november 2018
Werken in een dynamisch bedrijf waar je elke dag kan excelleren. Waar je je kan ontplooien en doorgroeien. En werken voor een bedrijf wat je trotst maakt op de uitstraling van het bedrijf.
Pluspunten
dynamisch bedrijf
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vond het niks
Inpakker handmatig (voormalige medewerker) –  heerenveen1 november 2018
werd geen rekening gehouden met bepaalde zaken en daardoor was de werk omgeving ook niks
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn om te werken maar niet genoeg uuren
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede26 oktober 2018
Het is een fijne plek om te werken
Maar ik word naar mijn mening er niet genoeg ingedeeld
Ik wil graag meer werken vandaar ik op zoek ben naar wat anders
Pluspunten
leuk werk
Minpunten
niet genoeg werk
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb het heel leuk... gehad
Medewerker (huidige medewerker) –  Hoorn22 oktober 2018
Ik heb het 2 jaar lang erg naar mijn zin gehad maar sinds een half jaar heb ik het totaal niet meer naar mijn zin. Dit komt omdat de filiaalmanager zich niet meer zo bekommerd om zijn personeel en hun de dupe laat zijn van het personeelstekort.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
slechte manager
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader
Magazijnmedewerker (huidige medewerker) –  Tiel22 oktober 2018
Nog steeds een bedrijf met een duidelijke hierarchie, dit moet je liggen..werksfeer is niet best en de werkdruk blijft hoog..doorgroeien is vrijwel onmogenlijk, opleidingen zijn er alleen voor het managment..
Pluspunten
Salaris is redelijk en altijd op tijd gestort
Minpunten
Veel, oa reiskosten vergoeding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een dag van de Lidl
Medewerker (huidige medewerker) –  Emmeloord22 oktober 2018
Fysiek zwaar maar wel gezellig. sommige diensten zijn wel weer heel vervelend zoals, de 6 tot 3 dienst.
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
betere begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige groep jonge menen bij elkaar
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Veendam18 oktober 2018
Lidl supermarkt groep,

Super begin voor een ieder die een bijbaantje zoekt naast zijn schoolopleiding!
Pluspunten
super werktijden
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werksfeer maar hard werken
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Terneuzen12 oktober 2018
Werken bij Lidl is leuk, maar het is door werken.
Je komt in een groot (vaak hecht) team van collega's te recht die je alles aanleren en begeleiden tot je alle ins en outs van de supermarkt kent.

Het is variërend werk aangezien je als medewerker alles in de winkel moet kunnen. Hierbij moet je denken aan vracht verwerken, kassa dienst draaien, de groenten en fruit stand aanvullen en onderhouden, maar ook broodjes afbakken in de filialen met een bake-off afdeling.


Juist omdat er zoveel verschillende werkzaamheden zijn binnen de supermarkt en er iedere dag bepaalde werkzaamheden uitgevoerd moeten worden met een bepaald aantal manuren moet er wel door gewerkt worden om te zorgen dat de winkel aan het eind van de dag weer tip top in orde is. Onderschat het werk dus niet.

In conclusie:
Als je er niet vies van bent om hard te werken in een leuk en enthousiast team dan is de Lidl iets voor jou.
Pluspunten
goede sfeer, leuk werk
Minpunten
met momenten hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed salaris, maar erg hard werken
AGF verantwoordelijke (huidige medewerker) –  Leiden9 oktober 2018
Het is een bedrijf waar hard werken hoog in het vaandel staat. Dit zou geen probleem zijn, ware het niet dat je weinig tot niet wordt ondersteund. Het management geeft vaak enkel je volgende taak weer en geeft je alleen maar wat te horen wanneer je iets weer niet goed hebt gedaan.
Het is dus niet echt motiverend, daarnaast is de manager vaak niet te vinden en zul je dus met je collega's veel moeten overleggen wat de beste gang van zaken is.
Het voordeel is dat het salaris goed is en dat je met relatief weinig uren toch een mooi loonstrookje tegemoet kan zien. Dit is echter wel pas wanneer je er wat langer werkt (hogere loonschaal) en mogelijk een zondag (200% salaris) kan werken.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
zwaar werk, weinig waardering (afhankelijk van de manager)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
extreem hoge werkdruk
Assistent Supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland8 oktober 2018
Na werk nog willen sporten, spelen met je kinderen of gezellig ergens wat eten? Dan moet je hier NIET gaan werken. Alle energie word uit je gezogen en het is nooit goed. Het betaald redelijk maar doorgroeimogelijkheden zijn minimaal.
Pluspunten
Inklok/uitklok systeem, elke minuut overwerk wordt uitbetaald
Minpunten
Onregelmatig werken
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima (bij)baan met een goed salaris
Orderpicker (huidige medewerker) –  Zwaag24 september 2018
Gedurende mijn studententijd ben ik in dienst geweest als hulpkracht bij Lidl. Op het distributiecentrum wordt hard gewerkt, maar hier staat een prima salaris tegenover.
Pluspunten
Goed salaris en erg flexibel wat betreft het draaien van extra diensten.
Minpunten
Fysiek belastend. Zeker indien het gaat om een full-time aanstelling.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, veel collega's
Allround medewerkster (huidige medewerker) –  Maastricht21 september 2018
Naar mijn mening ben je bij lid maar een nummertje.
De persoonlijke touch is ver te zoeken.
Je bent maar een pion die ze overal heen sturen zonder de mening van de medewerkers te horen.
Ook hulpvraag wordt afgeschoven.
En beloftes (mondelinge afspraken) worden niet nagekomen.

Het salaris is redelijk goed.
De meeste niet leidinggevende zijn vriendelijk.
Je maakt lange dagen (bijv: 8.00 - 17.20 uur)
En hebt recht op 60 minuten pauze (onbetaald)
De meeste winkels zijn geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur met uitzondering van koop-avonden.
Je krijgt avondtoeslag na 21.00 uur.
Zondag toeslag 200%
Pluspunten
Redelijk goed salaris
Minpunten
Je bent maar een nummertje, Mondelinge afspraken worden niet nagekomen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is en bedrijf dat blijft groeien
Assistant Manager (huidige medewerker) –  's-Gravenzande8 september 2018
Ik. Werk er nu bijna 15 jaar en het is en zeer mooi bedrijf alleen zit ik. Nu 23 jaar in de supermarkt branch en zou eens andere kwaliteiten willen ontdekken en uitvoeren
Pluspunten
Genoeg werk
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een werkervaring voor me
Filiaalmedewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem3 september 2018
Ik ging werken bij de lidl omdat ik geld nodig had en ik wou ook werkervaring hebben voor later, maar supermarket of zoals de wibra zijn niet echt werkplekken voor mij. Ik ging vakken vullen veel in het magazijn werken en met machines ook vakken vullen, ook heb ik aan de kassa gezeten.
Pluspunten
Gratis iets halen uit het supermarkt
Minpunten
Te weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
All Rounder
All round worker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, The Netherlands30 augustus 2018
I enjoyed working at Lidl.
- The atmosphere at Lidl was just amazing.
- My colleagues were nice and were fun to work with.
- The managers were understanding.
- Enough working hours.
- The pay was reasonable.
Pluspunten
Enough working hours
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede en gezellige werkomgeving
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  tilburg29 augustus 2018
het was een leuke ervaring om te hebben als bijbaan.
Pluspunten
goed salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een gezellige werkomgeving
Caissière supermarkt (huidige medewerker) –  Den Haag29 augustus 2018
Ik werk 2 jaar in de Lidl. Ik kan achter de kassa staan en ik werk ook bij de broodafdeling.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Middelburg27 augustus 2018
Gezellige werkplek met leuke collega's. De werkdruk lag niet al te hoog maar er was altijd wel wat te doen.
Pluspunten
Op lange dagen 4 euro eetgeld.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar serieus
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Oosterhout11 augustus 2018
het was altijd duidelijk wat je ging doen. had je vragen kon je die altijd stellen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 4.238 reviews
5915
41.298
31.115
2471
1439

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur