Lidl Reviews

353 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.771 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoge werkdruk
Plaatsvervangend Supermarkt Manager (huidige medewerker) –  Noord-Holland19 juni 2018
De werkdruk die wordt bepaald door hoofdkantoor is veel te hoog. Bij ziekte van werknemers ontstaat er direct een probleem waar je dagen achteraan kan lopen. Er kan namelijk meestal geen vervanging worden geregeld. Te weinig personeel. Personeel werven tevens probleem door te hoge werkdruk. Vicieuze cirkel? Ik zie een oplossing, helaas het management niet.
Pluspunten
Gratis stuk fruit bij avondmaaltijdvergoeding
Minpunten
Avondmaaltijdvergoeding erg laag. Werkdruk erg hoog, waardoor pauzes in het geding komen en overuren meer een regel dan een uitzondering zijn.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, collega’s gaan met respect om met elkaar.
Lidl, broodafdeling, caissière (huidige medewerker) –  Den Haag12 juni 2018
Ik werk in Lidl sinds 2011 met plezier. Maar wil graag doorgroeien.
Pluspunten
Etensgeld, reisvergoeding.
Minpunten
Soms weinig uren per week
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag3 juni 2018
Ik werd elke dag hartelijk en vriendelijk verwelkomt. Ik heb geleerd hoe ik vriendelijk met mensen om moet gaan. Veiligheid van mensen, omgaan met kassawerk, omgaan met collegas. Het moeilijkste was het handelen van drukke dagen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend en uitdagend
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Purmerend30 mei 2018
Elke dag is anders je leert ook elke dag steeds meer bij.
Soms moet je snel omschakelen om je dag taken af te krijgen maar dat is altijd een leuke uitdaging.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
geen vaste tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkduk
Supermarkt medewerker (huidige medewerker) –  Nederland27 mei 2018
Er wordt veel van je verwacht. fysiek heel zwaar, ik kom elke dag gesloopt thuis.
Pluspunten
goede salaris
Minpunten
werkdruk, overwerken, fysiek, management
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie baan om te beginnen, geen werk om in door te groeien.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Hulpkracht26 mei 2018
als eerstje baantje is LIDL een prima werkomgeving, het nadeel aan LIDL is dat je er al heel snel op uitgekeken bent. bovendien kom je als kassamedewerker in schaal A, iets wat helemaal niet mag volgens de CAO-overeenkomst.
Pluspunten
gratis stuk fruit in de pauze.
Minpunten
Vervelende klanten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proffesioneel
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht18 mei 2018
Ik vond het op zich wel leuk bij Lidl ik heb daar 2 jaar lang gewerkt
Enige nadeel dat er was vond ik dat er in begin aan mij werd verteld dat er van alles moet gedaan worden en dat we telkens verschillende taken krijgen maar dat was dus niet zo
Pluspunten
snel zijn
Minpunten
Met klanten om gaan
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassa medewerkster
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Vroomshoop17 mei 2018
ik heb 3 jaar bij de lidl gewerkt op 2 verschillende plekken. ik vond dit mooi werk om te doen. ik deed vooral de kassa benodigheden.
Pluspunten
werd goed betaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal.
Algemeen medewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout14 mei 2018
Veel vertrouwen in werknemers en vrij gelaten. Er wordt veel verantwoordelijkheid gegeven.
Pluspunten
Flexibele uren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
non-food verantwoordelijke (huidige medewerker) –  Maarssen9 mei 2018
Lidl is een erg fijne werkgever.
Je hebt elke dag met wat anders te maken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag5 mei 2018
Leuke collegas , altijd vriendelijk en leerzaam , omgang met mensen is van belang dat leer je ook omdat je elke dag zoveel mensen moet helpen
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Ver van me huis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig als je de juiste collega;s hebt
Medewerker (huidige medewerker) –  Winterswijk24 april 2018
met de juiste mensen op de vloer is het gezellig werken. afwisseling en goed overleg kan dan ook.
Pluspunten
goed loon
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werkplaats
Alround medewerker (huidige medewerker) –  Culemborg23 april 2018
Ik heb daar met heel veel plezier gewerkt, leuke collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne collega's maar geen mogelijkheden om door te groeien
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer16 april 2018
De collega's en het uur loon zijn de enige reden dat ik het 3 jaar heb volgehouden.
je hebt ook geen doorgroei mogelijkheden.
Veder praten de mangers vaak achter je rug als je iets niet helemaal goed doet (vooral als je nieuw bent).
Het werk is vaak ook niet eerlijk verdeelt.
Maar ik werkte ook veel teveel,als je maar 2 keer per week werkt is het wel te doen.
Pluspunten
salaris en medewerkers
Minpunten
klanten en je kan moeilijk doorgroeien
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke leidinggevenden
Hulpkracht (huidige medewerker) –  Rotterdam12 april 2018
Lidl is een leuke werkplek, waar je goed wordt opgeleid (je doet in het begin een speciale computerprogramma:leon “lidl school”), waar je kennismaakt met leuke collega’s en leidinggevenden en nog eens een goed inkomen ontvangt!
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Top bedrijf om voor te werken
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Mierlo29 maart 2018
Er is niet echt een typische werkdag, want elke dag is anders. Maar in de avond is het vooral vracht verwerken, scheuren en daarna de winkel poetsen zodat die er voor de volgende dag er eer netjes uit ziet.

Ik heb er veel geleerd: vullen, kassa draaien, non food, bake off, poetsen en nog veel meer. Je kan ook intern aangeven dat je ergens voor wilt leren en dan mag je een cursus volgen.

Het was een heel fijn team vol gezelligheid dus de sfeer onderling was goed. Ook kon ik met iedereen goed opschieten dus dat was fijn.

De bedrijfscultuur is goed, ik verdiende redelijk goed en ook nog toeslagen voor de avond en voor het weekend. Ook waren er verschillende events zoals een voetbaltoernooi tegen andere Lidl filialen en er was een teamuitje! Ook wordt je beloond voor je harde werken, dus als je bijvoorbeeld veel werkt en flexibel ben dan mag je op zondag werken, je hoefde dus niet de lieveling van de baas te zijn, dus fijn dat het eerlijk ging.

Er waren niet echt dingen die ik moeilijk vond om te doen, maar je kreeg soms wel echt koude handen als je de diepvries moest vullen.

Er zijn heel veel leuke dingen, ook werkte ik er al wat langer en mocht ik mensen inwerken en een mentor zijn, dat vond ik fijn dat er vertrouwen in mijn was en dat ik meer verantwoordelijkheid kreeg.

Ik raad het iedereen aan om te gaan werken bij Lidl!
Pluspunten
Eten wordt vergoedt, goede CAO, Afwisseling, Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Niet snel een vast contract
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
top
hulpkracht (voormalige medewerker) –  Leeuwarden27 maart 2018
leuke werk omgeving alleen kort gewerkt omdat ik er niet aan toe kwam wat ik wou
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel
Versspecialist/ verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Huizen21 maart 2018
Drukke volle dagen met wisselende werkzaamheden.
veel afwisseling waardoor het leuk en uitdagend blijft. soms te weinig personeel waardoor er veel druk op komt te liggen. geen ruimte voor sociale contacten met klanten.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zonde van mijn tijd
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Zeist16 maart 2018
het management is altijd chagrijnig. je hebt weinig tot geen doorgroeimogelijkheden. elke dag moet je hetzelfde doen. slechte arbo omstandigheden. mensen worden voorgetrokken als het management hun meer mag. slechte pauzetijden (vb je werkt tot 21:30, je hebt om 16:30 een half uur pauze voor je avondeten)
Minpunten
Weinig/geen overleg, roosters ongevraagd aanpassen, weinig/geen doorgroeimogelijkheden, slechte arbo omstandigheden
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Supermarktmanager (huidige medewerker) –  Etten-Leur15 maart 2018
Het werk bij de lidl is afwisselend en de collega's zijn er leuk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 3.771 reviews
5824
41.199
31.014
2409
1325

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur