Lidl Reviews

363 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 3.945 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar serieus
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Oosterhout11 augustus 2018
het was altijd duidelijk wat je ging doen. had je vragen kon je die altijd stellen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout30 juli 2018
Om te beginnen is de werkdruk veel te hoog bij de Lidl. Lidl is een Duits bedrijf en dat zie je terug in de onaangename bedrijfscultuur. Er heerst een te grote hiërarchie, waarbij er een te groot gat zit tussen leidinggevende en de werknemers. De werksfeer bij het bedrijf is bijna mensonwaardig en de leidinggevende zijn niet te vertrouwen, tenzij je in een cultuur wilt werken waar slijmen en monddood zijn je hogerop gaat krijgen. Ga dan hier werken.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oke
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Balk22 juli 2018
Het is wel een redelijk bedrijf al mag de vriendelijkheid naar werknemers wat aardiger
Pluspunten
Gezzelig
Minpunten
Over uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geld is goed, daarmee is alles gezegd.
Orderpicker / Controleur (voormalige medewerker) –  Zwaag17 juli 2018
Als ik deze baan mag omschrijven in één woord dan zal dit : "chaos" zijn.
Elke dag ben je minimaal een uur kwijt omdat er troep opgeruimd moet worden van anderen voordat er uiteindelijk begonnen kan worden met de eigen werkzaamheden.

Het management en de werkvloer staan in de verste verte niet in contrast met elkaar. Ze doen letterlijk(!) maar wat, en dan mag de werkvloer het maar oplossen.

Het werk wat ik deed was doodsimpel, desondanks waren er genoeg mensen die hun werk niet juist (volgens Lidl normen) deden en vooralsnog beloond werden. 9 van de 10 Teamleiders waren totaal incapabel wat vervolgens de werkdruk en de chaos verergerde.

Het enige maar ook echt het enige pluspuntje hier was, was het salaris.
Pluspunten
salaris
Minpunten
al het overige
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Versverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht12 juli 2018
Fijn bedrijf om te werken. Werkdruk ligt erg hoog, Ze willen meer bereiken met hetzelfde aantal medewerkers
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Bunschoten10 juli 2018
het was een leuke baan ik heb er veel geleerd.
Ook is lidl vrijwel druk dus je staat nooit echt stil.
Pluspunten
4 euro eet consumptie geld
Minpunten
onregelmatigheid
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
producttief
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 juli 2018
een typische dag op het werk was erg gezellig en productief
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht20 juni 2018
vondt het gezellig bij de lidl maar ontdekte dat vakkenvuller niet bij mij paste
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoge werkdruk
Plaatsvervangend Supermarkt Manager (huidige medewerker) –  Noord-Holland19 juni 2018
De werkdruk die wordt bepaald door hoofdkantoor is veel te hoog. Bij ziekte van werknemers ontstaat er direct een probleem waar je dagen achteraan kan lopen. Er kan namelijk meestal geen vervanging worden geregeld. Te weinig personeel. Personeel werven tevens probleem door te hoge werkdruk. Vicieuze cirkel? Ik zie een oplossing, helaas het management niet.
Pluspunten
Gratis stuk fruit bij avondmaaltijdvergoeding
Minpunten
Avondmaaltijdvergoeding erg laag. Werkdruk erg hoog, waardoor pauzes in het geding komen en overuren meer een regel dan een uitzondering zijn.
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, collega’s gaan met respect om met elkaar.
Lidl, broodafdeling, caissière (huidige medewerker) –  Den Haag12 juni 2018
Ik werk in Lidl sinds 2011 met plezier. Maar wil graag doorgroeien.
Pluspunten
Etensgeld, reisvergoeding.
Minpunten
Soms weinig uren per week
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
algemeen medewerker
Verkoopmederwerker (voormalige medewerker) –  Amstelveen11 juni 2018
het was me eerste partime job het was toen saai op werk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en gezellige werkomgeving
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag3 juni 2018
Ik werd elke dag hartelijk en vriendelijk verwelkomt. Ik heb geleerd hoe ik vriendelijk met mensen om moet gaan. Veiligheid van mensen, omgaan met kassawerk, omgaan met collegas. Het moeilijkste was het handelen van drukke dagen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselend en uitdagend
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Purmerend30 mei 2018
Elke dag is anders je leert ook elke dag steeds meer bij.
Soms moet je snel omschakelen om je dag taken af te krijgen maar dat is altijd een leuke uitdaging.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
geen vaste tijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassiere
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Brunssum28 mei 2018
hele matige baan, zwaar onderbetaald maar wel een hele goede werksfeer.
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hoge werkduk
Supermarkt medewerker (huidige medewerker) –  Nederland27 mei 2018
Er wordt veel van je verwacht. fysiek heel zwaar, ik kom elke dag gesloopt thuis.
Pluspunten
goede salaris
Minpunten
werkdruk, overwerken, fysiek, management
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goeie baan om te beginnen, geen werk om in door te groeien.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Hulpkracht26 mei 2018
als eerstje baantje is LIDL een prima werkomgeving, het nadeel aan LIDL is dat je er al heel snel op uitgekeken bent. bovendien kom je als kassamedewerker in schaal A, iets wat helemaal niet mag volgens de CAO-overeenkomst.
Pluspunten
gratis stuk fruit in de pauze.
Minpunten
Vervelende klanten
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proffesioneel
Vakkenvuller en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Dordrecht18 mei 2018
Ik vond het op zich wel leuk bij Lidl ik heb daar 2 jaar lang gewerkt
Enige nadeel dat er was vond ik dat er in begin aan mij werd verteld dat er van alles moet gedaan worden en dat we telkens verschillende taken krijgen maar dat was dus niet zo
Pluspunten
snel zijn
Minpunten
Met klanten om gaan
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kassa medewerkster
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Vroomshoop17 mei 2018
ik heb 3 jaar bij de lidl gewerkt op 2 verschillende plekken. ik vond dit mooi werk om te doen. ik deed vooral de kassa benodigheden.
Pluspunten
werd goed betaald
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Collegiaal.
Algemeen medewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout14 mei 2018
Veel vertrouwen in werknemers en vrij gelaten. Er wordt veel verantwoordelijkheid gegeven.
Pluspunten
Flexibele uren.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
non-food verantwoordelijke (huidige medewerker) –  Maarssen9 mei 2018
Lidl is een erg fijne werkgever.
Je hebt elke dag met wat anders te maken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 3.945 reviews
5859
41.229
31.063
2432
1362

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur