Lidl Reviews

374 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 4.105 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed salaris, maar erg hard werken
AGF verantwoordelijke (huidige medewerker) –  Leiden9 oktober 2018
Het is een bedrijf waar hard werken hoog in het vaandel staat. Dit zou geen probleem zijn, ware het niet dat je weinig tot niet wordt ondersteund. Het management geeft vaak enkel je volgende taak weer en geeft je alleen maar wat te horen wanneer je iets weer niet goed hebt gedaan.
Het is dus niet echt motiverend, daarnaast is de manager vaak niet te vinden en zul je dus met je collega's veel moeten overleggen wat de beste gang van zaken is.
Het voordeel is dat het salaris goed is en dat je met relatief weinig uren toch een mooi loonstrookje tegemoet kan zien. Dit is echter wel pas wanneer je er wat langer werkt (hogere loonschaal) en mogelijk een zondag (200% salaris) kan werken.
Pluspunten
goed salaris
Minpunten
zwaar werk, weinig waardering (afhankelijk van de manager)
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
extreem hoge werkdruk
Assistent Supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Zuid-Holland8 oktober 2018
Na werk nog willen sporten, spelen met je kinderen of gezellig ergens wat eten? Dan moet je hier NIET gaan werken. Alle energie word uit je gezogen en het is nooit goed. Het betaald redelijk maar doorgroeimogelijkheden zijn minimaal.
Pluspunten
Inklok/uitklok systeem, elke minuut overwerk wordt uitbetaald
Minpunten
Onregelmatig werken
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima (bij)baan met een goed salaris
Orderpicker (huidige medewerker) –  Zwaag24 september 2018
Gedurende mijn studententijd ben ik in dienst geweest als hulpkracht bij Lidl. Op het distributiecentrum wordt hard gewerkt, maar hier staat een prima salaris tegenover.
Pluspunten
Goed salaris en erg flexibel wat betreft het draaien van extra diensten.
Minpunten
Fysiek belastend. Zeker indien het gaat om een full-time aanstelling.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groot bedrijf, veel collega's
Allround medewerkster (huidige medewerker) –  Maastricht21 september 2018
Naar mijn mening ben je bij lid maar een nummertje.
De persoonlijke touch is ver te zoeken.
Je bent maar een pion die ze overal heen sturen zonder de mening van de medewerkers te horen.
Ook hulpvraag wordt afgeschoven.
En beloftes (mondelinge afspraken) worden niet nagekomen.

Het salaris is redelijk goed.
De meeste niet leidinggevende zijn vriendelijk.
Je maakt lange dagen (bijv: 8.00 - 17.20 uur)
En hebt recht op 60 minuten pauze (onbetaald)
De meeste winkels zijn geopend van 8.00 uur tot 20.00 uur met uitzondering van koop-avonden.
Je krijgt avondtoeslag na 21.00 uur.
Zondag toeslag 200%
Pluspunten
Redelijk goed salaris
Minpunten
Je bent maar een nummertje, Mondelinge afspraken worden niet nagekomen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is en bedrijf dat blijft groeien
Assistant Manager (huidige medewerker) –  's-Gravenzande8 september 2018
Ik. Werk er nu bijna 15 jaar en het is en zeer mooi bedrijf alleen zit ik. Nu 23 jaar in de supermarkt branch en zou eens andere kwaliteiten willen ontdekken en uitvoeren
Pluspunten
Genoeg werk
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was een werkervaring voor me
Filiaalmedewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem3 september 2018
Ik ging werken bij de lidl omdat ik geld nodig had en ik wou ook werkervaring hebben voor later, maar supermarket of zoals de wibra zijn niet echt werkplekken voor mij. Ik ging vakken vullen veel in het magazijn werken en met machines ook vakken vullen, ook heb ik aan de kassa gezeten.
Pluspunten
Gratis iets halen uit het supermarkt
Minpunten
Te weinig salaris
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
All Rounder
All round worker (voormalige medewerker) –  Zoetermeer, The Netherlands30 augustus 2018
I enjoyed working at Lidl.
- The atmosphere at Lidl was just amazing.
- My colleagues were nice and were fun to work with.
- The managers were understanding.
- Enough working hours.
- The pay was reasonable.
Pluspunten
Enough working hours
Minpunten
None
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede en gezellige werkomgeving
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  tilburg29 augustus 2018
het was een leuke ervaring om te hebben als bijbaan.
Pluspunten
goed salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is een gezellige werkomgeving
Caissière supermarkt (huidige medewerker) –  Den Haag29 augustus 2018
Ik werk 2 jaar in de Lidl. Ik kan achter de kassa staan en ik werk ook bij de broodafdeling.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn gewerkt.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Middelburg27 augustus 2018
Gezellige werkplek met leuke collega's. De werkdruk lag niet al te hoog maar er was altijd wel wat te doen.
Pluspunten
Op lange dagen 4 euro eetgeld.
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig maar serieus
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Oosterhout11 augustus 2018
het was altijd duidelijk wat je ging doen. had je vragen kon je die altijd stellen.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken, niet zoveel salaris.
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Prinsenbeek7 augustus 2018
Een leuke baan bij een solide bedrijf.
Hard werken, weinig inspraak.
Werken volgens een bepaald concept, niet van af te wijken.
Het moeilijkste van deze baan, naarmate mijn leeftijd heel veel zwaar werk.
Het leukste, mijn collega's, en de klanten.
Ik heb dit 40 jaar gedaan, toen werd ik ziek.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Oosterhout30 juli 2018
Om te beginnen is de werkdruk veel te hoog bij de Lidl. Lidl is een Duits bedrijf en dat zie je terug in de onaangename bedrijfscultuur. Er heerst een te grote hiërarchie, waarbij er een te groot gat zit tussen leidinggevende en de werknemers. De werksfeer bij het bedrijf is bijna mensonwaardig en de leidinggevende zijn niet te vertrouwen, tenzij je in een cultuur wilt werken waar slijmen en monddood zijn je hogerop gaat krijgen. Ga dan hier werken.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Oke
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Balk22 juli 2018
Het is wel een redelijk bedrijf al mag de vriendelijkheid naar werknemers wat aardiger
Pluspunten
Gezzelig
Minpunten
Over uren
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geld is goed, daarmee is alles gezegd.
Orderpicker / Controleur (voormalige medewerker) –  Zwaag17 juli 2018
Als ik deze baan mag omschrijven in één woord dan zal dit : "chaos" zijn.
Elke dag ben je minimaal een uur kwijt omdat er troep opgeruimd moet worden van anderen voordat er uiteindelijk begonnen kan worden met de eigen werkzaamheden.

Het management en de werkvloer staan in de verste verte niet in contrast met elkaar. Ze doen letterlijk(!) maar wat, en dan mag de werkvloer het maar oplossen.

Het werk wat ik deed was doodsimpel, desondanks waren er genoeg mensen die hun werk niet juist (volgens Lidl normen) deden en vooralsnog beloond werden. 9 van de 10 Teamleiders waren totaal incapabel wat vervolgens de werkdruk en de chaos verergerde.

Het enige maar ook echt het enige pluspuntje hier was, was het salaris.
Pluspunten
salaris
Minpunten
al het overige
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Versverantwoordelijke (huidige medewerker) –  Hendrik-Ido-Ambacht12 juli 2018
Fijn bedrijf om te werken. Werkdruk ligt erg hoog, Ze willen meer bereiken met hetzelfde aantal medewerkers
Pluspunten
Goed salaris
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
n.v.t
Kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Bunschoten10 juli 2018
het was een leuke baan ik heb er veel geleerd.
Ook is lidl vrijwel druk dus je staat nooit echt stil.
Pluspunten
4 euro eet consumptie geld
Minpunten
onregelmatigheid
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
producttief
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Zoetermeer7 juli 2018
een typische dag op het werk was erg gezellig en productief
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Utrecht20 juni 2018
vondt het gezellig bij de lidl maar ontdekte dat vakkenvuller niet bij mij paste
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hoge werkdruk
Plaatsvervangend Supermarkt Manager (huidige medewerker) –  Noord-Holland19 juni 2018
De werkdruk die wordt bepaald door hoofdkantoor is veel te hoog. Bij ziekte van werknemers ontstaat er direct een probleem waar je dagen achteraan kan lopen. Er kan namelijk meestal geen vervanging worden geregeld. Te weinig personeel. Personeel werven tevens probleem door te hoge werkdruk. Vicieuze cirkel? Ik zie een oplossing, helaas het management niet.
Pluspunten
Gratis stuk fruit bij avondmaaltijdvergoeding
Minpunten
Avondmaaltijdvergoeding erg laag. Werkdruk erg hoog, waardoor pauzes in het geding komen en overuren meer een regel dan een uitzondering zijn.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 4.107 reviews
5892
41.271
31.090
2453
1401

Waarderingen per categorie

3,1Werk-Privé Balans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,2Bedrijfscultuur