Lidl Reviews

449 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 5.462 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig
HULPKRACHT LIDL (huidige medewerker) –  Lelystad10 december 2019
Mijn 2e baan, perfecte sfeer en collega's. Heerlijk werken, je bent er altijd positief.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Salaris was prima, leidingevende niet
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Spijkenisse8 december 2019
Hard werken, vroeg beginnen, veel wisseling in leidinggevende, dit maakt doorgroeien heel moeilijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productiviteit
Plaatsvervangend Supermarktmanager (voormalige medewerker) –  Culemborg6 december 2019
er wordt veel gestuurd op productiviteit, hierdoor gaat de kwaliteit van de winkels wel meer dan eens gebukt onder de druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig en hardwerkend team
Allround medewerker (huidige medewerker) –  Barneveld2 december 2019
Lidl heeft een gezellig team, die elkaar al langer kent waardoor de sfeer ook prettig is. Met elkaar werken is ook leuk, iedereen zet zich in en vind het belangrijk om elkaar ook te helpen daar waar nodig is. Het management werkt ook goed mee aan de winkel en de sfeer. Dit gaat over de fulltime medewerkers die overdag werken, de parttime medewerkers laten een heel ander beeld achter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer stressvol
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  hoensbroek2 december 2019
de hele dag op je vingers kijken en op elk dingetje commentaar
Pluspunten
verdiensten
Minpunten
geen rekening houden met elkaar
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge druk
Plaatsvervangend Supermarktmanager (huidige medewerker) –  Nederland27 november 2019
Altijd maar cijfers halen en elke week weer iets nieuws introduceren wat er weer tussen gedrongen word
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Topbedrijf
Plaatsvervangend bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Eindhoven25 november 2019
Met heel veel passie gewerkt. Prestatiegericht en gezellige bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden.
Pluspunten
Veel afwisseling en uitdaging
Minpunten
Hoge werkdruk en fysieke belasting
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving. doelgericht.
Assistent bedrijfsleider (huidige medewerker) –  Den Bosch21 november 2019
bij Lidl is geen dag is het zelfde,elke dag zijn er weer nieuwe kansen om de klanten optimaal tevreden te houden en je winkel naar een hoger niveau te tillen.

Doormiddel van commercieel aan de slag te gaan zorgen we ervoor om elke dag de omzet te verhogen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productief, actief, gezellig en een prettige locatie
Allround medewerker (voormalige medewerker) –  Gieten19 november 2019
het werken bij Lidl is een goede ervaring voornamelijk om op te starten met een goede carrière. Het is vriendelijk personeel die je graag helpen en leert je veel voor later in een carrière.
Pluspunten
goed verzorgd avondeten, goede loon, prettige werksfeer
Minpunten
strenge regels over personeelskleding
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's op de werkvloer.
Algemeen winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Etten-Leur19 november 2019
Over het algemeen leuke collega's wat zorgt voor leuke werksfeer. Helaas worden er vanuit hogeraf geen vaste contracten aangeboden. Wat zorgt voor kleine kans op toekomst perspectief.
Minpunten
Ook in de avond uren werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werkdruk
Allround medewerker Lidl (huidige medewerker) –  Capelle aan den IJssel17 november 2019
Lidl is een leuk bedrijf om bij te werken, je staat met veel mensen in contact. Alleen de werkdruk is ontzettend hoog en moet je tegen kunnen.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werken op het hoofdkantoor
Kantoormedewerker (huidige medewerker) –  Huizen15 november 2019
Groei bijna tot niet mogelijk. Management is bezig met zichzelf niet met jou of jouw eventuele groei in het bedrijf. Work hard, get nothing. Geen 13e maand, geen winstuitkering. Geen CAO als kantoormedewerker. Geen kortingen, etc. Je kerstpakket is een lidl bon van 20 euro. Doorloop in het bedrijf is gigantisch.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed verdienende baan
Orderpicker (huidige medewerker) –  Weert5 november 2019
Goed stabiel werk met een flexibele omgeving waarbij je een goed onderkomen krijgt.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotische werkomgeving
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Oud-Beijerland3 november 2019
Collega's zijn gezellig maar vaak is het erg chaotisch.
Pluspunten
Salaris
Minpunten
Chaotisch
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellig team
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Putten31 oktober 2019
Met heel veel plezier bij de Lidl gewerkt,
Leuke Collega.s en kader staat voor je klaar.
Pluspunten
Eet geld, leuke collega.s
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Lidl hulpkracht
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Amsterdam25 september 2019
Ik heb een leuke en gezellig jaar gewerkt bij de Lidl. Super leuke team je kon elkaar altijd om hulp vragen.
Pluspunten
Staan altijd voor elkaar klaar
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Enorm slecht bedrijf
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Putten24 september 2019
Totaal geen orde, altijd vervelend werk en zware werkzaamheden omdat er veelste weinig personeel is (altijd al) en daardoor kunnen ze totaal niet goed inroosteren en houden ze geen rekening met je.
Ook is er veelste veel werkdruk, de werkzaamheden en collegas zijn totaal niet leuk! Pauzes zijn ook nooit goed geregeld.

Kortom echt geen aanrader, heel slecht georganiseerd bedrijf met alleen maar chagrijnig personeel.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Waardeloos bedrijf
Medewerker (voormalige medewerker) –  Den Bosch20 september 2019
Je wordt nog minder als een nummer behandeld en je wordt er zonder pardon eruit geknikkerd.
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen greintje respect
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not recommended
Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Waddinxveen12 september 2019
I can't recommend Lidl after working there for 2 years. During that time I had to work almost every weekend, every Christmas and 31 December and 1st January. Always the same reason - not enough people to work.

Salary around at HR and Cooling around 1700 euro. AGF (very hard work!) around 2000 euros but you work only in the night!
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chaotisch en discriminerend
caissière (voormalige medewerker) –  Blerick1 september 2019
Ze kwamen geen afspraken na. Ze zeiden bet een en doen het ander. Als je leidinggevende je niet mag dan word je gediscrimineerd.
Pluspunten
Ik werkte met een vriendin
Minpunten
Minimumjeugdloon, kledinggeld
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lidl. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 5.462 reviews
51.144
41.544
31.372
2642
1760

Waarderingen per categorie

3,0Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,1Bedrijfscultuur