leerzame en gezellige werkomgeving, heb er echt met liefde gewerkt ik baal ervan dat mijn werktijd erop zit door geen vastcontract door teveel uren
Hulpkracht (voormalige medewerker) – Enschede – 3 februari 2019
het was een geweldige baan ik had al enkele ervaring in de supermarktbranche, ik begon als iedereen met de makkelijke maar ook essentiele dingen, omdat ik in de zomerperiode veel werkte kon ik in korte tijd veel leren waardoor ik vers verantwoordelijke mocht worden ik hoefde maar iets te vragen om te leren en ik mog t leren ik groeide snel binnen lidl wat prettig is. al snel mocht ik dingen doen die normaal alleen de vaste medewerkers mochten en de vertrouwde part timers, de tijden van het werk zijn prettig het zijn 3 shifts op een dag die gecombineerd kunnen worden voor langere dagen. iedereen is welkom bij lidl zeiden ze en het is ook zo het moeilijke van de baan is de vele dingen waar je rekening mee moet of kan houden je moet dingen uit jezelf doen. het leuke hiervan je kreeg verantwoordelijkheid het is niet altijd hetzelfde verhaal(bijv alleen maar vullen) het meest leuke was de stemming tijdens werktijd er werdt gelachen af en toe een beetje geauwehoerd maar het bleef serieus. het was eigenlijk gewoon een geweldige beginnersbaan en jammer dat ik weg moet.
Pluspunten
lunchgeld, alleen bij half uur pauze en werken tot na 19:00
Minpunten
er zijn saaie klusjes