Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Lidl Carrières en werk

Over ons
Lidl behoort tot de Schwarz-ondernemersgroep en daarmee tot het grootste netwerk van supermarkten binnen Europa. In de jaren zeventig opende Lidl in Duitsland het eerste filiaal. In oktober 1997 openden de eerste acht Nederlandse winkels de deuren. De groei in ons land zette daarna snel door, tot al over de 400 filialen vandaag de dag. Ook internationaal – meer... breidde Lidl uit: we zijn inmiddels actief in 30 landen in Europa.

Bij Lidl zetten we ons samen in voor het beste resultaat. Dat wil zeggen de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Daar werken we, als één van Europa’s grootste discounters, elke dag keihard aan. Met succes. Want inmiddels staat de teller in Nederland al op meer dan 400 filialen. En we groeien nog steeds. Steeds meer klanten waarderen onze unieke winkelformule, waarbij eenvoud en klantgerichtheid centraal staan.


Het geheim? Onze medewerkers. Ruim 18.000 mensen, ieder met zijn of haar eigen kwaliteiten. En met één ding gemeen: de Lidl-mentaliteit. Lidl-medewerkers weten van aanpakken, houden van afwisseling en zetten nét even dat stapje extra. Ze maken het elke dag weer waar!
 – minder
Waarom solliciteren

Hoe is het om bij Lidl te werken?

3,0
Werk-privébalans
3,5
Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,1
Doorgroeimogelijkheden
2,9
Management
3,0
Bedrijfscultuur

Wat wordt er gezegd over het leiderschap bij Lidl?