Werken bij Libéma Attractie- & Vakantieparken - Lifeguard

Denk jij weleens aan een (bij)baan als lifeguard bij een van de attractie- of vakantieparken van Libéma? Bekijk hier hoe een werkdag eruit ziet en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega's Tim en Lesley. Bekijk ons gehele actuele vacature aanbod op www.werkenbijlibema.nl.

Werken bij Libéma Attractie- & Vakantieparken - Dierverzorging

Denk jij weleens aan een (bij)baan in de Dierverzorging bij een van de attractie- of vakantieparken van Libéma? Bekijk hier hoe een werkdag eruit ziet en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega's Steven en Loes. Bekijk ons gehele actuele vacature aanbod op www.werkenbijlibema.nl

Werken bij Libéma Attractie- & Vakantieparken - Front Office / Gastenservice

Denk jij weleens aan een (bij)baan in de Front Office of Gastenservice bij een van de attractie- of vakantieparken van Libéma? Bekijk hier hoe een werkdag eruit ziet en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega's Celine & Brenda. Bekijk ons gehele actuele vacature aanbod op www.werkenbijlibema.nl.

Werken bij Libéma Attractie- & Vakantieparken - Horeca

Denk jij weleens aan een (bij)baan in de horeca bij een van de attractie- of vakantieparken van Libéma? Bekijk hier hoe een werkdag eruit ziet en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega's Nicole en Martijn. Bekijk ons gehele actuele vacature aanbod op www.werkenbijlibema.nl.

Werken bij Libéma Beurzen & Evenementen

Denk jij weleens aan een (bij)baan bij de Beurzen en Evenementen locaties van Libéma? Bekijk hier hoe een werkdag eruit ziet en maak kennis met misschien wel je toekomstige collega's Wesley (Facilitaire Dienst) en Marit (Horeca). Bekijk ons actuele vacature aanbod op www.werkenbijlibema.nl.

Reviews

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 4 reviews
50
43
30
20
11
Werk-Privé Balans
3,3
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
2,3
Doorgroeimogelijkheden
2,5
Management
2,8
Bedrijfscultuur
3,0

Over Libéma Exploitatie

Libéma is meer dan alleen één van de grootste leisure concerns van Nederland! Het is ook een team van ruim 1000 gepassioneerde en trotse medewerkers. Werken bij Libéma betekent gastgericht werken, beleving creëren en onze gasten en relaties met een meer dan tevreden gevoel huiswaarts laten keren. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s die passie – meer... 

  • Libéma Exploitatie photo: Zooparc
  • Libéma Exploitatie photo: Organisatiebureau 2XPO
  • Libéma Exploitatie photo: Sportiom
  • Libéma Exploitatie photo: Zeelandhallen
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
Libéma Exploitatie website

Facebook