Lentis Reviews

Alle 22 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg naar mijn zin gehad.
Stagiair Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Zuidlaren9 december 2019
Erg variabel werk. Veel kans om te leren, en een erg goede werksfeer. De doelgroep is erg leergierig. Je hebt niet door dat je stage loopt, aangezien je veel verantwoordelijkheid krijgt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht management, onveilige werkcultuur
Medewerker Begeleid Wonen Jonx Autisme (voormalige medewerker) –  Groningen6 augustus 2019
Maximale inzet van flexmedewerkers en weinig ruimte voor doorgroei. het geld was altijd belangrijker dan de client of de medewerker. Roddelcultuur maar gelukkig wel een aantal fijne directe collega's. ik genoot van het werken met de cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer goede werkgever
huishoudelijk medewerkster (voormalige medewerker) –  Winschoten28 mei 2019
Met enorm veel plezier gewerkt
Fijne collega's
Behulpzaam
Pluspunten
Fijne collega's
Minpunten
Kan ik niet bedenken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Helpende zorg en welzijn (voormalige medewerker) –  Groningen (provincie)6 november 2018
Erg leuk werk, leuke collegae. Participatie baan. Helaas ging het bedrijf sluiten bij het pand waar ik werkte.
Pluspunten
Loon, collegas
Minpunten
Doorgroeimogelijkheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Instellingskok, magazijn medewerker, logiestiek (voormalige medewerker) –  Eelde, Zuidlaren22 oktober 2018
Gevarieerde werkomgeving, zelfstandig je werk kunnen doen. Prettige werksfeer.
Pluspunten
Werkomgeving
Minpunten
Niet van toepassing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving en een mooie locatie
Keukenassistent (voormalige medewerker) –  Zuidlaren14 juni 2018
Met veel plezier als keukenassistent gewerkt binnen Lentis. Je hebt niet veel doorgroeimogelijkheden, maar voor iemand die tijdelijk wou werken was dat perfect.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn werk
Helpende (voormalige medewerker) –  Groningen18 september 2017
Ondanks dat mijn directe chef mij had gezegd dat mijn tijdelijke contract verlengd zou worden, kreeg ik van het hoofdkantoor een brief met de mededeling dat mijn contract niet verlengd zou worden. Een enorme teleurstelling en erg onzorgvuldig.
Het wer gaf mij veel voldoening en was ik graag blijven doen.
Pluspunten
Fijn werk
Minpunten
Miscommunicatie tussen hoofdkantoot en plaatselijk kantoor.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving,je krijgt het gevoel dat je gewaardeerd wordt.Ook een hele mooie locatie.
Facilitair medewerker (huidige medewerker) –  Zuidlaren29 augustus 2017
Mooie locatie,fijne werkomgeving.Fijn materiaal om mee te werken.
Pluspunten
Veel kortingen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het is dankbaar werk.
Vrijwilliger (huidige medewerker) –  Delfzijl9 juni 2017
Van april 2016 werk ik bij Lentis (ouderenpsychiatrie). Samen met patiёnten activiteiten ondernemen vind ik heel interessant. Samenwerking met een ervaren en enthousiast team.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed georganiseerd bedrijf
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Groningen27 maart 2017
Tot op heden erg tevreden!
Leuke collegae en instellingen te werk.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden
Agogisch medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen19 februari 2017
Lentis is een goed bedrijf, welke goede arbeidsvoorwaarden hanteert. Binnen de organisatie zijn er genoeg ontwikkelingsmogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf met groeimogelijkheden voor mij
Ervaringsdeskundige (huidige medewerker) –  Groningen Stad26 januari 2017
veelzijdig werk met veel eigen verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden.
Pluspunten
Veel ontwikkelmogelijkheden
Minpunten
Onvoldoende vergoeding voor verplichte scholing
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede werkgever
Keukenassistent (voormalige medewerker) –  Groningen30 oktober 2016
Goede werkgever, heb op 2 locaties van hun gewerkt.
Fijne werksfeer.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hart voor zijn clienten
Secretaresse (huidige medewerker) –  Groningen Stad21 juni 2016
Lentis is een ggz instelling die hart voor zijn cliënten heeft. Samen proberen we onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Ik heb hier veel geleerd en elke dag leer ik nog bij. Onze functie als secretaresse wordt helaas steeds minder centraal op de afdeling omdat we steeds meer zelfsturende teams krijgen waardoor onze functie meer op de achtergrond verdwijnt. Dit vind ik erg jammer omdat we zoveel verlichting in de administratieve werkzaamheden kunnen geven zodat de behandelaren zich kunnen focussen op het geven van de beste behandelingen voor onze cliënten.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Met behoud van uikering
Monteur, begeleider (voormalige medewerker) –  Hoogezand9 november 2015
Rustige werk omgeving,elke dag is anders, leuke collega's
Pluspunten
rustige werk omgeving
Minpunten
Met behoud van uitkering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke instelling
Neuropsycholoog in opleiding (voormalige medewerker) –  Groningen, GR2 mei 2015
Veel geleerd en stimuleert professionele en persoonlijke ontwikkeling
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
- (voormalige medewerker) –  -22 maart 2015
Ik heb werkervaring opgedaan doormiddel van het afnemen van tests.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een zorg minder
Helpdeskmedewerker, projectmedewerker (voormalige medewerker) –  Zuidlaren, DR27 februari 2014
De zorg is een heel bijzondere klant.
Veel zorgverleners werken liever met hun handen dan met hun PC.
Helaas wordt je door de overheid gedwongen veel dossiers digitaal te onderhouden.
Wel wordt de techniek ook gebruikt om contact met bewoners en patiënten te onderhouden.
De ICT afdeling van Lentis wil heel graag iedereen helpen.
Mijn collega's zijn super gemotiveerd.
Het moeilijkste is om de ICT uitbetaald te krijgen vanuit de organisatie. Zorg is een recht en zo denken ze ook over ICT niet iets waarvoor je moet betalen.
Het leukste van de baan was dat iedereen je kon bellen. Zorgmedewerkers zijn HELE leuke gesprekspartners. Vooral op de vrijdag kun je de raarste gesprekken hebben.
Een Goed begin van het weekeind.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Proffesioneel
Secretaresse / Super User (voormalige medewerker) –  Hoogezand, GR11 november 2013
Het bedrijf stelt hoge eisen aan zijn personeel en verwacht een proactieve houding.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Secretaresse / Super User (voormalige medewerker) –  Hoogezand, GR16 juli 2013
Door de vernieuwingen in de zorg is het steeds opnieuw weer een uitdaging dit op de juiste wijze toe te passen in je dagelijkse werk.
De van hogerhand en vanuit de politiek vernieuwde theorie loopt lang niet altijd via dezelfde lijn als de praktijk. De uitdaging voor mij zit erin dit samen gevoegd te krijgen zodat je op alle fronten aan gestelde eisen kunt voldoen. Je dagelijks werk moet leuk blijven.
Pluspunten
diversieteit
Minpunten
veel verschillende leidinggevende met verschillende visies
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Lentis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 22 reviews
58
410
33
20
11

Waarderingen per categorie

4,1Werk-privébalans
3,6Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,2Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Lentis gesorteerd op locatie