LELY Reviews

9 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 12 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Familiebedrijf
Diverse kantoorfuncties (voormalige medewerker) –  Maassluis25 september 2019
Ik zat hier een tijdje in een kantoorfunctie op het hoofdkantoor in Maassluis. Het is een familiebedrijf met opzich een mooi product maar met veel gepruts in de marge. Aan de ene kant verkeerde zuinigheid en aan de andere kant geld over de balk voor onzinnige proefballonnetjes of last-minute veranderingen. Amateuristisch op een aandoenlijke manier. Leuk als je daar van houdt, maar niet voor mij.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele gezellige sfeer maar het is hard en snel werken
Mechatronica monteur (voormalige medewerker) –  Mechatronica monteur18 juli 2019
Hele gezellige sfeer maar het is hard en snel werken. Je kan veel leren over het bouwen van machines en robots.
Pluspunten
eindejaarsuitkering
Minpunten
productie drukte, druk druk druk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatief bedrijf met een veel personeelswijzigingen
Senior Medewerker Accounts Payable (huidige medewerker) –  Maassluis10 september 2018
Lely is innovatief bedrijf dat continue in beweging is met een informele bedrijfcultuur. Het moeilijkste aan mijn huidige functie is om de bedrijfsveranderingen bij te houden als afdeling. Het leuke aan mijn baan is dat we vele afdelingen ondersteunen.
Pluspunten
goed bedrijfrestaurant, veel zelfstandigheid en flexibiliteit tav werkdagen
Minpunten
Hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het een goed bedrijf en heel goede collegas
Mechatronica monteur (huidige medewerker) –  Maassluis2 april 2018
de werk bij lely is heel goed
veel werk
goede collegas

mooie werk plek
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
 De juiste binnengekomen onderdelen sorteren voor de juiste afdelingen.  Voorraadadministratie op de computer.  Het kennismaken en bijbrengen van t
Lean support medewerker (voormalige medewerker) –  Maassluis7 oktober 2017
Een erg prettig bedrijf, sociaal voor de mensen. Hier met plezier gewerkt. Helaas i.v.m. reorganisatie is het contract gestopt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
challenging and happy
Mechanical Engineer (voormalige medewerker) –  Maassluis26 april 2016
A great place to work, well motivated and valued. staff were looked after and trusted in their work. problem solving, disco dancing mayhem
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
assemblage monteur (voormalige medewerker) –  Maassluis, ZH1 oktober 2015
vervelende werksfeer pesterijen onderling en als je dan uit je slof schiet word je weggestuurd.en de pestkop mag blijven
Minpunten
nemen geen raad aan van de werknemer
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Melk Robot
Assemblage medewerker Robot (voormalige medewerker) –  Rotterdam16 december 2014
Afwisselend assembleren
Leuke colega's
Samenwerking met colega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 14Rapporteren

Zie meer reviews over LELY

Je kan het volgende proberen:

Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij LELY. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,9
Gebaseerd op 12 reviews
55
42
34
21
10

Waarderingen per categorie

3,7Werk-privébalans
3,8Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over LELY gesorteerd op locatie