Leen Bakker Reviews

70 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 94 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega’s en goede werksfeer
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Naaldwijk9 januari 2020
Iedereen was er voor elkaar en hielp elkaar waar nodig. Leuke en afwisselende werkzaamheden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zwaar .....!!!! bedrijf
Rangeerder (huidige medewerker) –  Raamsdonksveer20 december 2019
Mensen

Slechte betaler

Weinig communicatie

Geen gezellig bedrijf

Uitbuiters belovers

Kortom zoek je geluk elders
Pluspunten
Gee
Minpunten
Alles
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige collega's leuke bedrijfs sfeer
Verkoper/magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Amersfoort27 november 2019
Leuke baan met leuke collega's.
Helaas geen vaste tijden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leiderdorp: slechte sfeer, gaan slecht met personeel om
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Overal28 september 2019
Zeer slecht en lui management in Leiderdorp. Onderling gedoe, nieuwe mensen worden slecht of niet ingewerkt, veel verloop. Focus ligt niet op de klanten zo goed mogelijk helpen maar de producten verkopen die het meeste geld kosten. Als je klanten een goed en voor hun betaalbaar product verkoopt krijg je commentaar dat het de duurdere versie had moeten zijn. Korte termijn denken dus. Salarisbetaling laat belachelijk lang op zich wachten. Hoofdkantoor is vriendelijk en behulpzaam maar de (nieuwe) lokale manager is te slecht voor woorden, houdt je uren niet goed bij, werkt niet in. Veel collega's vertrokken sinds hij baasje speelt.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet zo fijne bedrijf
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden20 september 2019
je wordt iets van 2 dagen ingewerkt en daarna krijg je niet echt hulp van je collega's. Ze roddelen over elkaar en soms zijn er heftige discussies.
Toen ik daar werkte ging de assistent bedrijfsleider (was een jongen) vaak op kantoor zitten en niksen (zogenaamd werken).

de manager zelf is een positieve man, kan je makkelijk mee praten.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkgever met goede sfeer
Verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Raamsdonksveer12 augustus 2019
Hele leuk om de klanten te helpen en echt van toegevoegde waarden te zijn.
Pluspunten
Klantcontact. Flexibele werktijden en dagen.
Minpunten
Soms vervelend om als laatste thuis te komen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed voor klanten
KASSAMEDEWERKER (voormalige medewerker) –  Haarlem6 augustus 2019
De communicatie naar klanten toe is goed!
oplossingsgericht.
Pluspunten
Communicatie
Minpunten
zwaar fysiek werk voor weinig salaris
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werkgever
Verkoper (huidige medewerker) –  Anoniem22 juli 2019
Als je stevig in je schoenen staat is dit een leuke werkgever.
Doorgroeimogelijkheden volop! Je moet dan wel genoegen nemen met een mwah salaris waar je heel veel voor moet doen.
De klanten en collega’s en diversiteit maken dit werk leuk.
Ik heb collega’s na 1 week zien vertrekken omdat ze de werkdruk toch te hoog vonden.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Almelo19 juni 2019
plezier in mn werk gehad en goede werksfeer en veel variatie
Pluspunten
goede werkgever
Minpunten
niet
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werkomgeving
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Cruquius6 mei 2019
Gezellig werkomgeving, open, persoonlijker sfeer. Gevarieerd werk
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiend bedrijf
Assistent bedrijfsleider (voormalige medewerker) –  Hoogeveen14 november 2018
Een bedrijf waar ik vele jaren met veel plezier gewerkt heb. Heb er een hoop geleerd en mocht er ook doorgroeien. Het is een baan waar veel flexibiliteit van je verwacht wordt en dat vindt niet iedereen prettig. Ik vond het allerleukste aan de baan, het samenwerken met mijn collega's en de omgang met de klanten. Dat maakte elke dag weer anders.
Pluspunten
15% personeelskorting
Minpunten
Voor sommige mensen de flexibiliteit en het werken op zondag
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk om te werken
3e sleutelhouder (huidige medewerker) –  Rotterdam8 oktober 2018
Een leuk bedrijf waar je met plezier werkt en je kan uitleben im retail en beleidsplannen.
Minpunten
Geen reiskosten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
slechte organistaie
Afdelingsverantwoordelijke Vloeren/slapen (voormalige medewerker) –  Breda19 juli 2018
Op zich hele leuke collega"s. Jammer dat hier niet gecommuniceerd wordt. In een bedrijf valt en staat alles met communicatie. Je wordt letterlijk in het diepe gegooid. Erg veel vriendjespolitiek.
Pluspunten
gratis chocomel
Minpunten
je wordt als nummer behandeld
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke collegea
Verkoopster/caissière (voormalige medewerker) –  Cruquius11 juni 2018
Leuk Personeel om mee te werken

afwisselend werk op diverse afdelingen
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke tijd gehad met leuke collega’s
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag8 april 2018
Bedrijf op zich oke en prima tijden alleen beter management zou vooruitgang brengen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werken met een vaste groep
Verkoper/ magzijnbeheer (huidige medewerker) –  Delft27 maart 2018
Gezellig werken met een vaste groep al 8 jaar,en met goede service komen ze terug zo heb ik ook een hel kring van vaste klanten die altijd weer maar mij vragen
Pluspunten
Gezellig collegas
Minpunten
Die kom je ook tegen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Un trabajo diferente
Dependienta/Cajera (voormalige medewerker) –  Friesland1 maart 2018
Quería cambiar de ambiente y decidí ser dependienta de una tienda de muebles (tipo ikea en holanda)
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 21Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Chauffeurswerk voor het seizoen.
Chauffeur (voormalige medewerker) –  Raamsdonkveer31 januari 2018
Als chauffeur via uitzendburo gewerkt bij Leen Bakker. Mooie praatjes over persoonlijke wensen waar rekening mee gehouden
zou worden en werk voor langere tijd.
Alles moet in goed overleg maar als er geen werk is dan zonder aankondiging dood leuk weken lang niet werken. En de charters en de pas opgeleide chauffeurs (rijden voor een appel en een ei) van een uitzendburo werken wel vrolijk verder .
Is puur seizoenswerk voor april tot oktober, ivm tuinrommelcollectie.
Pluspunten
Contact filiaalmedewerkers
Minpunten
Organisatie onbetrouwbaar
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stage
Meubelmaker (voormalige medewerker) –  Sittard29 november 2017
ik heb stage gelopen bij leenbakker het was een leuke tijd om te leren hoe je meubels in elkaar bouwden
Pluspunten
gratis drinken
Minpunten
niets men stage was voor klaar
Was deze review waardevol?JaNee 9Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good experience from abroad
Picker (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 november 2017
People were good, trying to help us learn how things go in their store, just all the things were good except the agency we were working under,and that was also the reason why we left.
Pluspunten
Free Lunches
Minpunten
Agency work
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Leen Bakker. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 94 reviews
516
437
325
28
18

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorw.
2,8Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
3,3Bedrijfscultuur