Laurentius Ziekenhuis Reviews

Alle 10 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een fijne werkomgeving met warme collega's
Klinisch chemisch analist (stagiair) (voormalige medewerker) –  Roermond6 juli 2017
Tijdens mijn stage bij het CKCH-laboratorium heb ik samen mogen werken met fijne, hardwerkende collega's. Als een aantal mensen jarig waren dan kochten ze met z'n allen een aantal vlaaien en kon iedereen meegenieten.
Je leert om bloed te prikken bij mensen op de poli en op de afdelingen van het ziekenhuis.
Pluspunten
Geweldige collega's
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Algemeen Streekziekenhuis
Diverse fucties topmanagement. (voormalige medewerker) –  Roermond29 mei 2017
Ziekenhuis is medisch goed ontwikkeld en draait vooraan mee in categorie middelgrote ziekenhuizen.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Saaie werk
medewerker Digitaliseren (huidige medewerker) –  Roermond2 oktober 2016
We sorteren dossiers en dan scannen.
Mijn collega zijn de beste.
Pluspunten
rustige werk
Minpunten
zelfde werk constant doen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en sfeervolle werkomgeving
Klachtenfunctionaris (huidige medewerker) –  Roermond20 september 2016
Klachten zijn onderhevig aan vele aspecten, iedere klacht is anders en uniek in zijn soort, net zoals de mens erachter. Je moet beschikken over mensenkennis en empathisch vermogen. Ik heb in deze functie veel geleerd, ook over mezelf. Zo weet ik dat mensen mij snel vertrouwen en graag hun verhaal bij mij doen. Daarnaast werkte ik als secretaresse van de afdeling beleidsondersteuning, dit sloot nauw aan op de functie als klachtenfunctionaris. Ik was betrokken bij de calamiteitencommissie, klachtencommissie, claims etc. Alles had met elkaar te maken en dat was erg prettig, zo kon je nooit iets missen.

Omdat ik voornemens ben naar Weert te verhuizen zoek ik een nieuwe uitdaging. Tevens wil ik 24 uur gaan werken ipv de huidige 32 uur.
Pluspunten
Korte lijnen, prettige werksfeer
Minpunten
Geen eigen oplossing mogen bedenken en afhankelijk zijn van partijen
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastische tijd
Scanstraatmedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond28 juli 2016
Leuk werk, leuke collega's..

Het werk was heel secuur omdat men met patientendossiers werkt.
Pluspunten
iedereen is gelijk
Minpunten
beetje warm in zomer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en leuke sfeer met collega's die productief goed bezig zijn.
Administratief Medewerker/Groepsleider (voormalige medewerker) –  Roermond, LI11 juni 2015
Je bent continu gevarieerd aan het werk.
Dat je steeds naar je target toe moet werken.
Directie geeft je goede feedback.
Wij waren een hechte team.
Als je door omstandigheden je "klant(specialist) niet tevreden kunt stellen door b.v. een storing in het systeem.
Dat elke dag voor mij een nieuwe uitdaging is.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hele leuke werkomgeving met dankbaar werk
Vrijwilligerswerk/Gastvrouw (huidige medewerker) –  Roermond, LI27 januari 2015
Wij voorzien alle patiënten die voor een poli bezoek naar een specialist komen van koffie.
Patiënten die in het ziekenhuis verblijven en moeilijk ter been zijn, brengen we in een rolstoel naar de huiskamer (dagbehandeling).
Kraamvrouwen (met hun pasgeborene) die naar huis mogen begeleiden wij tot aan de auto.
Ook begeleiden wij nieuwe patiënten op de dag van opname naar de afdeling waar ze worden verwacht.
Ons team bestaat uit 4 vrijwilligsters en de sfeer is prima.
Moeilijkheden zijn er niet.
Het leukste van de baan is eigenlijk alles. Ik doe het met heel veel plezier.
Pluspunten
Ik kan lekker bezig zijn en iets betekenen voor andere mensen
Minpunten
Jammer dat het geen betaalde baan is
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
weekendbaan
Keukenassistente (huidige medewerker) –  Roermond8 juli 2014
Leuke baan en collega's wat jammer genoeg nog niet heeft geleid tot meer uren als keukenassistente of gastvrouw.
Pluspunten
leuk team
Minpunten
weinig uren
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
druk druk druk
administratief assistent (voormalige medewerker) –  Roermond, LI18 augustus 2013
het was een druk periode.
Ze waren heel aardig en gezellig maar zij hadden het heel erg druk.
Pluspunten
vlakbij mijn huis
Minpunten
druk
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Laurentius Ziekenhuis. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,8
Gebaseerd op 10 reviews
51
46
33
20
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
3,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,9Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Laurentius Ziekenhuis gesorteerd op locatie