LAURENS Reviews

45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 50 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als lager personeel ben je ondergewaardeerd, onderbezet, onderbetaald en ondergeschikt aan een machtssysteem
Helpende niveau 2 plus (huidige medewerker) –  Rotterdam25 augustus 2019
Ben begonnen bij Thuiszorg Rotterdam, deed mijn werk met veel plezier, maar sinds de Laurens ons heeft overgenomen is er een grote leegloop in zowel personeel als klanten.
Laurens heeft ons nooit volledig opgenomen of geaccepteerd als een van het grote bedrijf, wij zijn een blok aan hun been, zo voelt het helaas.
Niemand heeft het nog naar zijn zin er word niet naar ons geluisterd het is slikken of stikken!
Het werk met de klanten is fantastisch , dat blijft zoals overal gelijk.
Maar verwacht geen waardering van de laurens.
Pluspunten
Vrijheid, omdat je in de wijk werkt zie je verder niet veel collega’s of leidinggevenden.
Minpunten
Collega’s worden tegen elkaar uitgespeeld, dus de werksfeer is slecht op kantoor.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veeleisend
Zorgmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 juli 2019
Werkgever is veeleisend. penetreert zich middels de werkroosters in je priveleven. bij een partime baantje verwacht je partime inzetbaarheid. maar met 4 of 5uursdiensten per dag ben je toch heel de week op pad en gerust van ochtend naar avonddiensten door elkaar heen. Dit voor 4jaar lang. Werksfeer is bedroevend, slavenarbeid want, als je er wat van zegt, krijg je nog slechtere roosters! Takenpakket blijft maar groeien waardoor je geen tijd hebt voor een simpele koffiepauze.
Pluspunten
hele lieve clienten en direkte mede collegas op werkvloer
Minpunten
veel taken in te korte tijd. Bazige teamleiders, slechte management
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer
Receptioniste/telefoniste (huidige medewerker) –  Rotterdam27 juni 2019
Leuke collegas
prettige werksfeer
gezellig huis
goede werktijden
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Cliënten staan voorop en daar draait alles omheen.
Klantenservice medewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam17 juli 2018
Hard werken, veel contact met Cliënten en instanties.
Sfeer onder collega's goed, managers doen daar alles aan.
Pluspunten
flexibel met werktijden.
Minpunten
deadlines.
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
rommelig bestuur
Senior Kwaliteit (voormalige medewerker) –  Rotterdam14 juni 2018
Sterke wisselend management, veel reorganisaties, financiële problemen
Pluspunten
collegialiteit beleidsmedewerkers
Minpunten
inconsequent beleid
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gevarieerd
Verpleegkundige (huidige medewerker) –  Rotterdam16 februari 2018
Een gevarieerde baan, waarbij een geen enkele dag het zelfde is.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 12Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoe hoger in de organisatie hoe onprettiger werken
Manager (voormalige medewerker) –  rotterdam23 januari 2018
Binnen dit bedrijf houdt de groep medewerkers die er al heel lang werken, elkaar de hand boven het hoofd. Met name bij de ondersteunende diensten het geval. In die diensten is het heel onveilig om te werken. Op onprettige manier zijn beleidsmedewerkers ontslagen en nu worden ze weer geworven. Bedenk goed of je in dit bedrijf wilt werken.
Was deze review waardevol?Ja 39Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke clienten, allerlei werkzaamheden
Verzorgende IG (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid6 oktober 2017
verschillende werkzaamheden op een dag. geen een dag is het zelfde.
Pluspunten
leuke clienten
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed leerbedrijf
Activiteitenbegeleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam28 september 2017
door laurens ben ik erg gegroeid in mijn zelf vertrouwen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 14Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
grote zorgorganisatie, waar veel gereorganiseerd is
coördinator vrijwilligers (huidige medewerker) –  Rotterdam22 augustus 2017
Jarenlang prettig gewerkt, maar door reorganisatie is mijn functie komen te vervallen.
Het leukste aan mijn baan als coördinator vrijwilligers was het contact met mensen, zorgen voor een goede match tussen vrijwilligers en de organisatie, de zelfstandigheid van de functie en het contact met vele onderdelen in de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega's
zorgvrijwilliger (huidige medewerker) –  Rotterdam-IJsselmonde25 april 2017
"s morgens eerst informeren naar de cliënten die aanwezig zijn in het hospice en vragen hoe het met ze gaat.
dan keuken opruimen en overal kaarsjes aansteken.
Koffie of thee rond brengen en de verzorging helpen waar nodig eventueel meehelpen met het verzorgen van cliënt.
pauze
praatje maken met cliënten
informeren wat cliënten willen lunchen en de lunch rond brengen en eventueel helpen met eten of drinken
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een niet goed georganiseerd bedrijf
(leerling) verzorgende niveau (voormalige medewerker) –  Rotterdam1 april 2017
Er was heel weinig tijd om wat met de bewoners te doen, dan alleen hun uit bed halen, en helpen met eten.

Ik heb in een korte tijd heel veel kunnen leren. Ik was nog niet eens met de opleiding begonnen.

Waren leuke collega's alleen van een paar had ik het idee, dat ze een verkeerd beroep hadden gekozen. Ik vond ze niet bekwaam!

moeilijkste , dat je niet altijd alles kon doen, om een cliënt te helpen

leukste, het vele leren
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bij Laurens heb ik in een prettige sfeer en met leuke collega's mijn werk kunnen doen.
Medewerker Klantbeheer (voormalige medewerker) –  Rotterdam Noord6 februari 2017
Ik kon mijn werk vaak zelf indelen wat ik heel prettig vond. Ik heb drie verschillen computerprogramma's leren beheersen waardoor je heel veel inzicht krijgt in dit soort programma's waarmee de cliëntenadministratie wordt ingevoerd.
Laurens is een zorgleverancier en het moeilijkste van deze baan vond ik de steeds weer veranderende regels omtrent de zorg.
Het leukste vond ik dat ik vrij zelfstandig kon werken en fijne collega's had.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verhelpen van storingen en prefentief onderhoud
Technisch medewerker 2 (huidige medewerker) –  Rotterdam29 januari 2017
Collega,s aansturen , storingen verhelpen , inkoop , derden begeleiden , testen apparatuur , administratie verwerken , enz enz.
Pluspunten
Alleen dagdiensten
Minpunten
Weinig waardering.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verpleegkundige
Verpleegkundige (voormalige medewerker) –  Rotterdam23 januari 2017
Laurens is een grote zorginstelling, waar je goed en flexibel kunt werken. Je werkt hard in samenwerking met vele andere collega's.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve werkomgeving
Vrijwilligster (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid8 januari 2017
Ik kon goed op schieten met de bewoners. Ik kreeg voldoening wanneer ik voor de bewoners zorgde.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
werkgever heeft moeite met initatief nemers
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Very good workplace
Elderly Care Assistant (voormalige medewerker) –  Rotterdam29 juni 2016
The colleagues are amazing, The work is fantastic. It is just a place where you come, and stay. The feeling after work is magnificent, because you was doing something good. Working in a good team, where we took care of our elderly people is one of the greatest things I have done in my life. There is nothing to complain about the job
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
positief
Voedingsassistente en zorghulp (huidige medewerker) –  Rotteram26 juni 2016
was een goede werk gever en prettig om er te werken leuke collega:s de directie was ook aardig je leerd er goed met mensen om gaan dat er teveel gekort word op de zorg het leukste is dat men erg dankdaar zijn
Pluspunten
leuke clienten en collega s
Minpunten
er word te veel gekort op geld door de overheid
Was deze review waardevol?JaNee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig, maar ook zeker hardwerkende bedrijf
Kok assistent, Ober (voormalige medewerker) –  Rotterdam13 juni 2016
*De dag begint rustig met glazen pouleren, vervolgens alle nodige voedsel van de koeling halen 1 voor 1 bereiden. Dan mijn andere taak de restaurant opdekken en alle puntjes op de i zetten. Vervolgens eten opnemen, bedienen en afruimen. Dan weer terug naar mijn andere taak: voor alle reserveringen speciale salades, voorgerechten enz. bereiden.
*Ik heb het techniek van opnemen, bedienen en afruimen geleerd, hoe je iets er aantrekkelijk laat uitzien, omgaan met mensen en collega's.
*Mijn collega's waren heel vriendelijk en hebben mij snel op het juiste been gezet tijdens het werk. Zoals: Patrick die mij al snel aan werk wou brengen, Kok Sander & Erik die mij de juiste tips&tops gaven.
Pluspunten
Goede leermotieven, leuke werksfeer
Minpunten
Werkuren
Was deze review waardevol?JaNee 10Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijf waar men op dit moment helaas verstoppertje speelt/zaken over de schutting gooit
Adviseur Mobiliteit (huidige medewerker) –  Rotterdam19 mei 2016
Het werken bij Laurens is leuk omdat ik voor de individuele medewerker wat kan betekenen in de gesprekken in de Mobiliteitsfase. Ik merk dat ze op deze manier zich nog betrokken voelen bij de organisatie. Communicatie heb ik hoog staan en ik ben blij dat de medewerker dat als positief ervaart.
Pluspunten
Flexibel werken
Minpunten
Weinig sturing
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij LAURENS. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 50 reviews
57
417
316
27
13

Waarderingen per categorie

3,3Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,8Management
3,0Bedrijfscultuur

Reviews over LAURENS gesorteerd op locatie