Lansigt accountants en belastingadviseurs
Ontvang wekelijkse updates, nieuwe vacatures en reviews

Lansigt accountants en belastingadviseurs Carrières en werk

Over ons
Heb jij ook genoeg van dat Hollandse gepolder? En het kleuren binnen de lijntjes? Zoek je juist de uitdaging? Heel goed, wij ook! Het brengt ons namelijk verder en dat is wat we willen.

Bij Lansigt zien we de dingen anders. Wij zien de ondernemer. De uitdagingen. De risico’s én de ruimte. Wij willen ondernemers aanzetten hun uitdaging te realiseren.
 – meer... Op een verantwoorde manier. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. De blik gericht op die ene stip aan de horizon en niet bang om ongebaande paden te verkennen.

Al ruim 70 jaar is Lansigt een betrouwbare werkgever. Inmiddels werken er 150 enthousiaste medewerkers op drie vestigingen (Alphen aan den Rijn, Gouda, Ridderkerk) in verschillende vakgebieden. Ons doel is om ondernemers echt verder te helpen met ons advies. Dat doen we als kantoor op toegankelijke en professionele werkwijze. De sfeer is familiair en betrokken, met ruimte voor een goede werk-privébalans. Ook zoeken we samen met je naar jouw talent en is er ruimte voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als jij het avontuur bij Lansigt aangaat, zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je over tien jaar nog steeds met veel plezier naar je werk gaat!
 – minder
Ga naar 'Waarom solliciteren'

Hoe is het om bij Lansigt accountants en belastingadviseurs te werken?

4,7
Werk-privébalans
4,0
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
4,7
Doorgroeimogelijkheden
4,2
Management
4,7
Bedrijfscultuur