Landal GreenParks Reviews

45 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 49 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fantastisch F&E team om bij te werken
hulpkracht F&E (huidige medewerker) –  Anjum18 januari 2019
Er is geen typische dag, wel typische werkzaamheden maar door de activiteiten die met verschillende mensen worden gedaan is geen enkele dag hetzelfde!

Het management team is erg open voor hardwerkende mensen en bieden een goede bedrijfscultuur aan. Het uiteindelijk moeilijkste van de baan is afscheid moeten nemen als er een andere baan zich tot gewilde beschikking aanbiedt.

Het leukste van deze baan zijn de collega's waarmee je samenwerkt, en de activiteiten die je onderneemt met de vakantiegasten.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geweldig bedrijf
Medewerker Fun & Entertainment (voormalige medewerker) –  Hapert12 november 2018
Landal het Vennenbos is een fantastisch bedrijf om voor te werken. Zelf heb ik er 7 jaar gewerkt en nooit een dag verveelt!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
perfecte leerplek
Bediening (voormalige medewerker) –  Hapert8 oktober 2018
Als eerste stage heb je goede begeleiding nodig, deze vind je hier zeker! Je kan alles leren en vragen, raad het iedereen aan om er stage te gaan lopen of te gaan werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
bij verschillende parken gewerkt. Het ene park is leuker dan de andere
medewerkster schoonmaak bungalowparkhuisjes (voormalige medewerker) –  hoenderloo, nieuw milliggen2 september 2018
Je werkt in een team maar de huisjes maak je alleen schoon. Soms moet je elkaar helpen.
Pluspunten
tijde gaat snel om
Minpunten
hard werken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk voor stage
Animatie Medewerker (voormalige medewerker) –  Putten20 juli 2018
Voor een stage is dit een heerlijke plek om te beginnen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team player , gevoel van thuis komen en plezier
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Den helder6 februari 2018
Landal betekent voor mij thuis komen want we werken met collega die klaar staat voor elkaar en de flexibiliteit by landal is iets waar ik nog nergens anders heb ervaren . Landal is voor mij : je zelf zijn . Streven naar betere . Gast gericht vooral kind vriendelijk .en we proberen geen nee te verkopen . We proberen altijd een ultime belevennis te geven aan de gasten
Pluspunten
Gebruik maken faciliteiten
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiair Fun en Entertainment (voormalige medewerker) –  Coldenhove29 december 2017
Het is een heel gezellig Iedereen heeft het ook heel gezellig met elkaar en het is een hele leuke ervaring die je opdoet bij Landal GreenParks
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Manager Internal audit (voormalige medewerker) –  Leidschendam19 september 2017
Het werken in de recreatiebranche geeft je het echte vakantiegevoel.
Pluspunten
Prachtige parken op de mooiste plekjes.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve en uitdagende werkomgeving
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Aalden13 september 2017
Gestimuleerd tot zelfstandig en pro-actief werken.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (parttime) (voormalige medewerker) –  Hapert21 juli 2017
Het was altijd fijn werken met fijne collega's en de gasten in vakantiestemming.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verzorgen van de activiteiten op het vakantie park
Activiteitenbegeleider Sport en Recreatie (voormalige medewerker) –  Oldebroek5 juli 2017
Ik werkte hier als recreatie medewerker in vaste dienst.
Ik verzorgde hier verschillede activiteiten voor jong en oud.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ervaring om niet te vergeten
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Eerbeek28 juni 2017
Goeie leeromgeving met veel mogelijkheden zeker een aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Terschelling7 juni 2017
Deze was een van de leukste banen dat ik heb gehad. Met leuke collega´s, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellige stage
Stagiair Fun & Entertainment (voormalige medewerker) –  Brouwershaven13 mei 2017
Hier was mijn eerste stage van de opleiding die mij heel goed bevallen is
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige stage
Stagiair Fun & Entertainment (30 weken stage) (voormalige medewerker) –  't Loo13 mei 2017
Hele leuke stage gehad met leuke collega's. veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Flextime medewerker Fun & Entertainment (huidige medewerker) –  Vaals13 mei 2017
Leuke werkomgeving met leuke collega's, op het mooiste vakantiepark van Nederland.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Bedieningsmedewerkster (huidige medewerker) –  Eerbeek7 februari 2017
Het is een leuk bedrijf maar je moet echt in staat zijn hard te willen werken. De werksfeer wordt bepaald door jezelf en je collega's maar over het algemeen is de werksfeer goed.
Wel vind ik dat shiftleaders niet echt heel erg meewerken in het bedrijf.. Ook moet je betalen voor je lunch, 3,30 euro per gerecht. lunch of diner en je mag niet alles kiezen voor de lunch. Het avond eten is soms echt bar slecht en dan vind ik 3.30 best wel wat..
Pluspunten
gezellig
Minpunten
betalen voor je eten.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Menselijk bedrijf
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Voorburg10 januari 2017
Als uitzendkracht ben ik hier begonnen al directiesecretaresse voor drie fantastische directieleden. Het was een enorm warm bad waar iedere dag volop de ruimte werd geboden om veel te leren.

Enorm leuk en betrokken team, zowel op het hoofdkantoor als op de parken zelf. Zou er graag weer willen werken!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gast contacten waren het leukste
Leidinggevende F&E (huidige medewerker) –  Ees3 december 2016
Onderlingen verdelingen waren niet goed.

Werkdruk was erg hoog
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Werkdruk te hoog
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima naar me zin
Shiftleader F&B (huidige medewerker) –  Reuver26 oktober 2016
Ik heb het nu erg naar me zin maar wel op zoek naar iets nieuws waarin ik me zelf kan ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Landal GreenParks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 49 reviews
515
425
37
21
11

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,5Management
4,1Bedrijfscultuur