Landal GreenParks Reviews

25 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 28 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiair Fun en Entertainment (voormalige medewerker) –  Coldenhove29 december 2017
Het is een heel gezellig Iedereen heeft het ook heel gezellig met elkaar en het is een hele leuke ervaring die je opdoet bij Landal GreenParks
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Manager Internal audit (voormalige medewerker) –  Leidschendam19 september 2017
Het werken in de recreatiebranche geeft je het echte vakantiegevoel.
Pluspunten
Prachtige parken op de mooiste plekjes.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (parttime) (voormalige medewerker) –  Hapert21 juli 2017
Het was altijd fijn werken met fijne collega's en de gasten in vakantiestemming.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verzorgen van de activiteiten op het vakantie park
Activiteitenbegeleider Sport en Recreatie (voormalige medewerker) –  Oldebroek5 juli 2017
Ik werkte hier als recreatie medewerker in vaste dienst.
Ik verzorgde hier verschillede activiteiten voor jong en oud.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ervaring om niet te vergeten
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Eerbeek28 juni 2017
Goeie leeromgeving met veel mogelijkheden zeker een aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Bedieningsmedewerkster (huidige medewerker) –  Eerbeek7 februari 2017
Het is een leuk bedrijf maar je moet echt in staat zijn hard te willen werken. De werksfeer wordt bepaald door jezelf en je collega's maar over het algemeen is de werksfeer goed.
Wel vind ik dat shiftleaders niet echt heel erg meewerken in het bedrijf.. Ook moet je betalen voor je lunch, 3,30 euro per gerecht. lunch of diner en je mag niet alles kiezen voor de lunch. Het avond eten is soms echt bar slecht en dan vind ik 3.30 best wel wat..
Pluspunten
gezellig
Minpunten
betalen voor je eten.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Menselijk bedrijf
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Voorburg10 januari 2017
Als uitzendkracht ben ik hier begonnen al directiesecretaresse voor drie fantastische directieleden. Het was een enorm warm bad waar iedere dag volop de ruimte werd geboden om veel te leren.

Enorm leuk en betrokken team, zowel op het hoofdkantoor als op de parken zelf. Zou er graag weer willen werken!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima naar me zin
Shiftleader F&B (huidige medewerker) –  Reuver26 oktober 2016
Ik heb het nu erg naar me zin maar wel op zoek naar iets nieuws waarin ik me zelf kan ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring op werkgebied
Leerling kok (voormalige medewerker) –  Nieuw-Milligen7 september 2016
Leuk bedrijf om te werken, heb er de basis geleerd. Alleen door dat we constant een nieuwe chef/souschef kregen, ging dit ten koste van de stabiliteit in de team. Helaas moet ik het vermelden maar ik vond de handelingen amateur, vooral als je als leerling een chef nodig hebt en deze er niet is.
Pluspunten
CAO salaris
Minpunten
Gemaakte afspraken nakomen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trots om voor te werken
Development Manager (DACH) (huidige medewerker) –  Zwolle27 juni 2016
Een geweldig mooi bedrijf, volop in beweging. Goede arbeidvoorwaarden, prima werk-prive balans.
Het bedrijf heeft mij bij mijn professionele ontwikkeling geholpen, en kansen gegeven daar waar mogelijk.
Collega's zijn open, sociaal en professioneel...hard werken en veel lol hebben.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk genieten.
Manager Food & Beverage (huidige medewerker) –  Aalden14 april 2016
• Rapporteren aan de General Manager.
• MT Lid.
• Voorzitten van afdelingsoverleggen en 1 op 1 gesprekken met leidinggevenden.
• Budgetteren en maandelijks Forecasten.
• Maandafsluiting, stock voorraad.
• Sturen op cijfers, productiviteit, payroll en DI.
• Financieel verantwoordelijk voor alles in de afdeling Horeca.
• Uitdraaien van Rapportage`s .
• Het maken van roosters voor ongeveer 70
medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 19Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke bosrijke omgeving voor mensen die rust willen hebben,geldt ook voor de schoonmakers
parttime schoonmaak (voormalige medewerker) –  Eerbeek9 maart 2016
Mooie Park op de veluwe waar mijn roots liggen.
Mijn ervaring is dat het een mooie heuvelachtige locatie was met meer dan genoeg accomodaties voor jong en ouder.
Ik heb na het schoonmaakwerk nog lekker uitgebreid gegeten op dit park in eerbeek. Superservice!
Pluspunten
genoeg parkeergelegenheid en zeer vriendelijk personeel!
Minpunten
Het was die ene dag wat fris
Was deze review waardevol?JaNee 18Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vakantiehuisjes schoonhouden
Schoonmaakmedewerker (voormalige medewerker) –  Vlissingen, ZE27 januari 2016
Prettig werken in een open werksfeer met gezellige collega's. Onduidelijkheden kunnen direct worden doorgesproken met collega's of de voorvrouw/voorman. Hard werken en bereid zijn om vroeg op locatie te zijn.
Pluspunten
ophaaldienst
Minpunten
weinig pauzes
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Landal
Kok mee (voormalige medewerker) –  Hapert20 oktober 2015
Begon hier te werken in de spoelkeuken. We kregen afwas van 3 verschillende restaurants en de keuken.

Je werkte in verschillende diensten per week.

Na een tijdje in de spoelkeuken mocht ik meehelpen in de keuken en aan het buffet. Bij het buffet moest je direct voor de klant pannekoek bakken of je stond aan de gril en bakt direct vlees voor de klant (Allerlei soorten vlees, zoals biefstuk, varkenshaas, kip)

Ik werkte ook in de pizzaria. Klaarmaken van pasta's en uitgeven van pizza's. Ik maakte deze pizza's niet de pasta's wel.

Daarnaast hielp ik ook de chefkok met het afmaken en opmaken van borden met eten. Ik moest zorgen dat de juiste saus erop zat of erbij dat de borden netjes werden geserveerd.
Pluspunten
Goede sfeer, leuke collega's
Minpunten
Geen bijzonderheden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 11Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooi bedrijf
eerste medewerker later assistent floormanager (voormalige medewerker) –  Eerbeek, GE19 augustus 2015
een bedrijf daar waar je zeker heel veel mogelijkheden hebt om door te groeien
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 14Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve, dynamische werkomgeving
Assistent Accountmanager (huidige medewerker) –  Groningen, GR24 juni 2015
Veel geleerd, van vergaderingen organiseren tot het houden van presentaties.
Samengewerkt met collega's van veel verschillende afdelingen, zowel een op een als in teamverband.
Geen dag hetzelfde en goed leren omgaan met veranderingen binnen de organisatie.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige en informele werksfeer, maar waar hard gewerkt wordt.
Grafisch vormgever (voormalige medewerker) –  Leidschendam, ZH26 januari 2015
Bij Landal GreenParks op het hoofdkantoor hangt een gezellige en informele werksfeer. Door de hoge werkdruk die er elke dag was, was het soms ook best pittig.
Het werken met diverse collega's nieuwe communicatie uitingen ontwikkelen naar een nog beter niveau. Het beste er uithalen met de middelen die we hadden, ook met een beperkt budget.
Directie is erg betrokken en gedreven.
Het moeilijke vond ik dat er nauwelijks tijd was om soms te genieten van wat je als team weer gepresteerd had. De tijdsdruk was hoog, dus alsmaar doorgaan. Daardoor was het waarderingsgevoel er niet helemaal. En dat er geen doorgroeimogelijkheden voor mij waren, daardoor hield het werken voor mij daar ook op.
Landal een bedrijf is die ontzettend aan het groeien is, innovatief en doortastend is. De sfeer was over het algemeen goed en gezellig. Je kon er ook lekker jezelf zijn.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Gezellige borrels op vrijdag na 17:00 uur waren er niet bij.
Was deze review waardevol?Ja 21Nee 6Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
keukenhulp bij landal greenparks
Stage (voormalige medewerker) –  Gelderland, hoenderloo29 september 2014
ik werkte hier als keukenhulp.
ik mocht de hele dag groentes snijden en pizza's maken.
ik werkte samen met 1 collega die dezelfde functie als ik had.
mijn werktijden hier waren meestal van
12:00 tot 20:00
Pluspunten
je mocht gratis eten en drinken
Minpunten
kon het niet goed vinden met de collega's
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 25Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bijbaantje waar ik veel technische werkzaamheden heb verricht
medewerker technische dienst (weekendhulp) (voormalige medewerker) –  vaals4 juli 2014
een aantal jaar als weekendhulp bij de technische dienst gewerkt.
dit hield in dat ik de hele dag alleen werkte, en storingen moest verhelpen die zich voordeden op het gehele park.
een aantal voorbeelden van technische werkzaamheden die ik heb moeten verrichten: kapotte vaatwasser, lampen, tv, sauna, jacuzzi, kapotte ramen en/of deuren, magnetron etc. Kortom alles wat in een vakantiewoning kapot kon gaan moest ik kunnen maken.

Ook moest ik natuurlijk op andere plekken werkzaamheden verrichten. bijvoorbeeld in het hoofdgebouw bij de receptie, de horeca of in de keuken.

Toen ik hier begon had ik geen technisch diploma maar ben aangenomen omdat ik kon laten zien dat ik aanleg had ervoor en dingen snel op pakte. In de jaren die ik er heb gewerkt heb ik veel technische ervaring op gedaan ondanks dat ik er nog geen diploma voor heb.
Pluspunten
leerwinst
Minpunten
niet altijd even vriendelijke gasten
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige kantoortuin, veel interactie
Project Leider Marketing & Communicatie (huidige medewerker) –  Leidschendam, ZH16 oktober 2013
Afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.
Leiding aan twee projecten.
1. Communicatie binnen een renovatie project, waarbij verschillende disciplines op verschillende locaties, door mij aangestuurd worden om tijdig en correct te leveren.
2. Gastcommunicatie: Content verantwoordelijk in vier talen. Leiding geven aan verschillende teams op verschillende locaties om van een analoog gastcommunicatie traject naar een digitaal en POD traject te komen. Hierbij is ook ICT kennis noodzakelijk.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Veel politiek, veel schijven
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 12Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Landal GreenParks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,0
Gebaseerd op 28 reviews
56
417
34
21
10

Waarderingen per categorie

3,8Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,5Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,9Bedrijfscultuur

Reviews over Landal GreenParks gesorteerd op locatie