Landal GreenParks Reviews

40 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 43 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Team player , gevoel van thuis komen en plezier
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Den helder6 februari 2018
Landal betekent voor mij thuis komen want we werken met collega die klaar staat voor elkaar en de flexibiliteit by landal is iets waar ik nog nergens anders heb ervaren . Landal is voor mij : je zelf zijn . Streven naar betere . Gast gericht vooral kind vriendelijk .en we proberen geen nee te verkopen . We proberen altijd een ultime belevennis te geven aan de gasten
Pluspunten
Gebruik maken faciliteiten
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Stagiair Fun en Entertainment (voormalige medewerker) –  Coldenhove29 december 2017
Het is een heel gezellig Iedereen heeft het ook heel gezellig met elkaar en het is een hele leuke ervaring die je opdoet bij Landal GreenParks
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Great place to work
Manager Internal audit (voormalige medewerker) –  Leidschendam19 september 2017
Het werken in de recreatiebranche geeft je het echte vakantiegevoel.
Pluspunten
Prachtige parken op de mooiste plekjes.
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve en uitdagende werkomgeving
Medewerker bediening (huidige medewerker) –  Aalden13 september 2017
Gestimuleerd tot zelfstandig en pro-actief werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (parttime) (voormalige medewerker) –  Hapert21 juli 2017
Het was altijd fijn werken met fijne collega's en de gasten in vakantiestemming.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verzorgen van de activiteiten op het vakantie park
Activiteitenbegeleider Sport en Recreatie (voormalige medewerker) –  Oldebroek5 juli 2017
Ik werkte hier als recreatie medewerker in vaste dienst.
Ik verzorgde hier verschillede activiteiten voor jong en oud.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een ervaring om niet te vergeten
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Eerbeek28 juni 2017
Goeie leeromgeving met veel mogelijkheden zeker een aanrader.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Leidinggevende (voormalige medewerker) –  Terschelling7 juni 2017
Deze was een van de leukste banen dat ik heb gehad. Met leuke collega´s, uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super gezellige stage
Stagiair Fun & Entertainment (voormalige medewerker) –  Brouwershaven13 mei 2017
Hier was mijn eerste stage van de opleiding die mij heel goed bevallen is
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige stage
Stagiair Fun & Entertainment (30 weken stage) (voormalige medewerker) –  't Loo13 mei 2017
Hele leuke stage gehad met leuke collega's. veel geleerd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werksfeer
Flextime medewerker Fun & Entertainment (huidige medewerker) –  Vaals13 mei 2017
Leuke werkomgeving met leuke collega's, op het mooiste vakantiepark van Nederland.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken
Bedieningsmedewerkster (huidige medewerker) –  Eerbeek7 februari 2017
Het is een leuk bedrijf maar je moet echt in staat zijn hard te willen werken. De werksfeer wordt bepaald door jezelf en je collega's maar over het algemeen is de werksfeer goed.
Wel vind ik dat shiftleaders niet echt heel erg meewerken in het bedrijf.. Ook moet je betalen voor je lunch, 3,30 euro per gerecht. lunch of diner en je mag niet alles kiezen voor de lunch. Het avond eten is soms echt bar slecht en dan vind ik 3.30 best wel wat..
Pluspunten
gezellig
Minpunten
betalen voor je eten.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Menselijk bedrijf
Directiesecretaresse (voormalige medewerker) –  Voorburg10 januari 2017
Als uitzendkracht ben ik hier begonnen al directiesecretaresse voor drie fantastische directieleden. Het was een enorm warm bad waar iedere dag volop de ruimte werd geboden om veel te leren.

Enorm leuk en betrokken team, zowel op het hoofdkantoor als op de parken zelf. Zou er graag weer willen werken!
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gast contacten waren het leukste
Leidinggevende F&E (huidige medewerker) –  Ees3 december 2016
Onderlingen verdelingen waren niet goed.

Werkdruk was erg hoog
Pluspunten
Flexibele tijden
Minpunten
Werkdruk te hoog
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima naar me zin
Shiftleader F&B (huidige medewerker) –  Reuver26 oktober 2016
Ik heb het nu erg naar me zin maar wel op zoek naar iets nieuws waarin ik me zelf kan ontwikkelen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring op werkgebied
Leerling kok (voormalige medewerker) –  Nieuw-Milligen7 september 2016
Leuk bedrijf om te werken, heb er de basis geleerd. Alleen door dat we constant een nieuwe chef/souschef kregen, ging dit ten koste van de stabiliteit in de team. Helaas moet ik het vermelden maar ik vond de handelingen amateur, vooral als je als leerling een chef nodig hebt en deze er niet is.
Pluspunten
CAO salaris
Minpunten
Gemaakte afspraken nakomen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Trots om voor te werken
Development Manager (DACH) (huidige medewerker) –  Zwolle27 juni 2016
Een geweldig mooi bedrijf, volop in beweging. Goede arbeidvoorwaarden, prima werk-prive balans.
Het bedrijf heeft mij bij mijn professionele ontwikkeling geholpen, en kansen gegeven daar waar mogelijk.
Collega's zijn open, sociaal en professioneel...hard werken en veel lol hebben.
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werken bij Landal
Stagiair, Landal Greenparks Esonstad (voormalige medewerker) –  Anjum2 juni 2016
Binnen Landal kun je veel kanten op.
Zo heb ik van stagiair tot Shiftleader binnen Landal gewerkt. In het Fun & Entertainment team. Elke dag is anders en zo leuk.
Ik heb geleerd om te onderzoeken, wat de behoeftes zijn van de gasten en ons activiteiten aanbod daarop aan te sluiten.
Ik heb zowel activiteiten voorbereid als ook uitgevoerd. Ook heb ik geleerd om leiding te geven aan zowel medewerkers als stagiaires.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijk genieten.
Manager Food & Beverage (huidige medewerker) –  Aalden14 april 2016
• Rapporteren aan de General Manager.
• MT Lid.
• Voorzitten van afdelingsoverleggen en 1 op 1 gesprekken met leidinggevenden.
• Budgetteren en maandelijks Forecasten.
• Maandafsluiting, stock voorraad.
• Sturen op cijfers, productiviteit, payroll en DI.
• Financieel verantwoordelijk voor alles in de afdeling Horeca.
• Uitdraaien van Rapportage`s .
• Het maken van roosters voor ongeveer 70
medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 23Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuke bosrijke omgeving voor mensen die rust willen hebben,geldt ook voor de schoonmakers
parttime schoonmaak (voormalige medewerker) –  Eerbeek9 maart 2016
Mooie Park op de veluwe waar mijn roots liggen.
Mijn ervaring is dat het een mooie heuvelachtige locatie was met meer dan genoeg accomodaties voor jong en ouder.
Ik heb na het schoonmaakwerk nog lekker uitgebreid gegeten op dit park in eerbeek. Superservice!
Pluspunten
genoeg parkeergelegenheid en zeer vriendelijk personeel!
Minpunten
Het was die ene dag wat fris
Was deze review waardevol?JaNee 21Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Landal GreenParks. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,1
Gebaseerd op 43 reviews
512
423
37
21
10

Waarderingen per categorie

3,9Werk-Privé Balans
4,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,1Bedrijfscultuur

Reviews over Landal GreenParks gesorteerd op locatie