Land van Horne Reviews

Alle 15 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed personeels/vrijwilligers beleid. Fijne werksfeer
vrijwilligerswerk (huidige medewerker) –  Dagbesteding30 oktober 2018
typische dag op het werk: goede sfeer, helpen bij activiteiten zoals: knutselen, geheugentraining, spelletjes, koffie/thee schenken.
Pluspunten
symposium, cursussen voor vrijwilligers
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel
medewerker dienstverlening (voormalige medewerker) –  Weert8 januari 2018
ik ben toegewijd netjes, opgeruimd ,zelfstandig en flexibel.
Was deze review waardevol?JaNee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke clienten
Thuishulp medewerkster .Wmo (huidige medewerker) –  Budel.22 februari 2017
De clienten maken het werk leuk. De teamleiders verpesten de sfeer. Als je je ziek bent verplichten ze om naar kantoor te komen dezelfde dag nog. Totaal geen respect vd werknemers en clienten!!!
Draait alleen maar om het geld binnen krijgen.
Minpunten
Geen oog vd werknemers
Was deze review waardevol?Ja 25Nee 3Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Administratief medewerkster (voormalige medewerker) –  Weert19 oktober 2016
productieve en gezellige werkomgeving

Veel geleerd betr. product/clientadministratie
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je werkt zelfstandig maar ook met anderen en voor en met bejaarden mensen en collega,s.
Buffetmedewerkster (huidige medewerker) –  Weert, LI14 december 2015
Dit is ook een zeer zelfstandige baan.
Je helpt bv. met tafeltje dekje om uit te sorteren met de koude maaltijden dat deze klaar staan en rondgebracht kunnen worden.
Bestelling van foodfocus uitsorteren en kijken of alles klopt.
Daarna voor meals on weals klaarzetten.( Speciale kar die naar boven gaat)
Eten in de oven doen, verder alles klaar zetten voor op te scheppen, borden wagen aanzetten.
Je moet ook opscheppen voor huiskamers en groepen in het tehuis.
Je moet de oven aanzetten en de tijd en temperatuur in de gaten houden en daarna het eten in het buffet plaatsen daarna met vrijwilligers en collega's samenwerken en met de ouderen mensen.
Luisterend oor kunnen bieden,geduld hebben.
Daarna via bandbriefjes zo , n 80 a 100 maaltijden opscheppen en alles weer afwassen en opruimen.
Erg leuk werk.
Was deze review waardevol?Ja 10NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te weinig tijd teveel werk
verzorgende (voormalige medewerker) –  Stramproy, nederweert,weert, someren, budel8 december 2015
Op de meeste zorginstellingen van Land van Horne moet je in de ochtendzorg om kwart voor 7 beginnen, maar krijgt vanaf 7 uur betaald. Vaak worden pauzes overgeslagen, omdat er geen tijd voor is. Collega ziek? Dan harder werken, er wordt niemand extra gebeld. Middagpauze van kwart over drie tot half vier als je tot half vier moet werken....over de cao moet je al hélemaal niet beginnen en je mag hopen dat je meer dan 2 weken vakantie krijgt in de zomervakantie
Pluspunten
Op de meeste plaatsen fijne collega's
Minpunten
Slechte teamleiders zonder hart voor cliënten of medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Positief
Medewerkster huishoudelijke verzorging (voormalige medewerker) –  Weert, LI25 februari 2015
Fijn onder de mensen zijn en ze kunnen steunen in het huishouden zodat ze langer in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.
Pluspunten
Leuk werk vooral met kinderen
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
huishoudelijke hulp (huidige medewerker) –  Weert, LI10 januari 2015
een typische dag, het verzorgen van de huishouding bij mensen die hier zelf niet meer toe in staat zijn.
ik heb hier geen directe collega's omdat je alleen naar de clienten gaat.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werksfeer
Interieur verzorgster (huidige medewerker) –  Weert, LI18 augustus 2014
De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verrichten van huishoudelijke taken. Het is dankbaar werk. Daarnaast ontstaat er ruimte om een praatje te maken met de bewoners.
Pluspunten
Prettige werksfeer
Minpunten
geen contact met directe collega's
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf
bbl opleiding verzorgende ig (voormalige medewerker) –  Weert, LI25 mei 2014
leuk bedrijf, echter is bij hun vaak ook nog dingen onduidelijk met betrekking hoe het nu precies gaat met bbl opleiding,
Pluspunten
ort
Minpunten
late dienst dan vroege
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed bedrijf!
Helpende (voormalige medewerker) –  weert21 april 2014
Het is een gezellige maar vooral goed bedrijf om de opleiding te volgen. Je leert er erg veel!
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mijn werk en ik kort samengevat.
Interieurverzorgster / Medewerker housekeeping (huidige medewerker) –  Heythuysen, LI5 april 2014
Een typische dag op mijn werk: Ik maak als eerste even een praatje met de cliënt en vraag zijn wensen wat ik voor hem kan doen. Daarna begin in met mijn poets werkzaamheden. ik begin meestal zoals het huis ingericht is zo is het voor mij het gemakkelijkste werken. bijvoorbeeld: als de badkamer achteraan in het huis is begin ik daar. ik werk van achteren naar voren in het huis.

wat heb ik geleerd: hoe ik op een goede manier het interieur kan verzorgen binnen eisen van mijn organisatie.
ook heb ik geleerd om binnen een bepaalde tijd klaar te zijn met mijn poetswerkzaamheden.

directie en collega's: ik heb goede contact met mijn baas voornamelijk alleen met mijn baas omdat, ik binnen de thuiszorg alleen werk en niet met collega's. ik kan daarom, niet veel vertellen over mijn collega's. ik zie hun alleen tijdens feesten van de organisatie of even vluchtig binnen de wandel gangen. er word wel eens gepraat met elkaar over de dag maar dit is maar kort en bondig.
Pluspunten
sociale omgang met cliënten, het is veelzijdig werk, ik blijf bezig.
Minpunten
ik vind het jammer als cliënten ruzie krijgen in mijn bijzijn.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
Zorgassistente (voormalige medewerker) –  zorgassistente Weert7 oktober 2013
Wat mij het meest aanspreekt in de baan als gastvrouw/zorgassistente is dat je wat kunt betekenen voor oudere mensen, ze een luisterend oor kunt bieden, helpen waar dat nodig is.
Het is dankbaar werk dat ik ontzettend leuk vind om te doen.
Pluspunten
dat ik mijn zorgzaamheid er in kwijt kan
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer was prima, fijne collega's.
IG verzorgende - woonbegeleider (voormalige medewerker) –  Nederweert22 januari 2013
Laatste 2 jaar heb ik alleen s' nachts gewerkt.
Tijd voor de bewoner, als ze wakker zijn, zoals een praatje maken of iets aanbieden.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Land van Horne. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 15 reviews
53
46
34
21
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,4Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,6Bedrijfscultuur

Reviews over Land van Horne gesorteerd op locatie