Video afspelen via YouTube-knop
La Place

La Place Reviews

229 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 252 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Uitgelichte review
La Place heeft deze review geselecteerd als representatief voor het bedrijf
super gezellig.
All round medewerker restaurant (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum10 mei 2019
super gezellig.
Ook heb je altijd werk, dus je staat nooit stil.
Niet elke dag het zelfde functie, maar lekker verschillend,
Vaak druk, Maar dat was meestal bij de kassa alleen (wat ik hier niet heb gedaan, of niet mocht).
Het communiceren was Ook altijd aanwezig.

En dan gezamenlijk naar huis!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuk en gezellige werksfeer
Werknemer (voormalige medewerker) –  Alkmaar/V&D21 november 2016
Hygiëne (schort en Hand-veiligheidschoenen) planning doornemen , Het voorbereiden van deeg en beslag en groente en fruit snijden. Smoothies maken en het vlees en vis klaar maken om te bereiden voor de maaltijden in de avond , dag menu samenstellen.

De taken had ik op school ook geleerd en gedaan dus niets was nieuw voor mij.

Collega's waren vriendelijk en flexibel.

Het ging me makkelijk af en het leukste was de afwisseling.
Pluspunten
Gratis lunches
Minpunten
Veel overuren
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig,leerzaam en een goed teamverband
Horeca assistent (voormalige medewerker) –  Leiden14 november 2016
Van af het begin tot het einde van de dag ben je de hele tijd bezig met werkzaamheden uitvoeren, zodat de gasten tevreden zijn over het resultaat. Het is een leuke en leerzame plek om te werken en je hebt zeker doorgroei mogelijkheden.
Soms waren de taken die je kreeg niet even eerlijk verdeeld. Zo stond ik soms dagen lang in de spoelkeuken terwijl er op het rooster stond dat ik bij de sappen stond.
Pluspunten
Korting bij la place
Minpunten
Taken soms niet eerlijk verdeeld
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hulpmedewerker
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 november 2016
Er was veel te doen.
Er werd geluisterd naar opmerkingen van iedere werknemer.
Je kon altijd volle weken werken.
Over eventuele vrije dagen werd niet moeilijk gedaan.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Horecaervaring
Stage en huidige baan geweest op dat moment (voormalige medewerker) –  Utrecht27 oktober 2016
Ik heb hier op verschillende afdelings gestaan onder andere ; Pizza , Brood , Grillen

*Pizza-Afdeling : Hier moest je zelf het deeg maken en de ingrediënten (voor)bereiden. En de de pizza's zodanig bereiden dat de consument er tevreden over was. En de pizza's zelf bakken in de steenoven die daar voor bestemd was.

*Brood-Afdeling : Hier werden broodjes Geserveerd op het menu-van-de-dag of Alla-Minut gemaakt.

*Grill-Afdeling : Hier werden alle dinér gerechten bereidt.

Alle gerechten worden S'ochtends voor openingstijd zelf vers bereidt. Denk hierbij aan Sauzen, Vlees,Brood,Smoothies, Vis, Salades,Taarten,Soepen, Etc.
Pluspunten
Veel afwisselend werk. Meerdere ervaringen opgedaan. Leuke Sfeer op de werkvloer.
Minpunten
Er werd contstant op je vingers gekeken.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Heerlijke gezellige werkomgeving
horeca medewerker (voormalige medewerker) –  Hoofddorp kassamedewerker enz12 oktober 2016
ik heb het 3jaar bij la place super naar me zin gehad, helaas moeten stoppen om dat de meeste mensen geen vast contract krijgen. helaas! heel jammer was dat.
was altijd gezellig en veilige werkomgeving.
heb daar in de 3jaar ontzettend veel geleerd, op elk vlak.
en neem deze werk ervaring ook overal met me mee.
kan niet anders zeggen dat dit een top baan was, al was het wel kei en keihard werken. het was prachtig!
Pluspunten
met korting de meest lekkere dingen eten in je pauze
Minpunten
moeilijk kon begrijpen hoeveel uur je gewerkt had
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede samenwerking met collega's maar grote sociale kloof met management.
Medewerker Service (voormalige medewerker) –  Zoeterwoude-Dorp6 oktober 2016
Een typische dag bij La Place was verdeeld in verschillende diensten, je werkt nooit de gehele openingstijd. Ik ben aangenomen om in de spoelkeuken te staan en na ruim een jaar bleek dat het management mij daar ook wou houden. Amper doorgroei mogelijkheden. Erg fijne collega's, af en toe iets minder fijne leiding. Er werd heel veel werk die de leiding zelf binnen een paar minuten kon doen afgeschoven op werknemers, waardoor die het nog drukker kregen. Het leukste was de samenwerking met collega's met eens in de zoveel tijd een bedrijfsfeestje. Het vervelendste was het ongelooflijke gebrek aan gehoor dat werd gegeven aan opmerkingen en klachten van werknemers.
Pluspunten
Kortingskaart voor het eten
Minpunten
Voorheen kreeg je een maaltijdbon, waarmee je eten gratis was. Nu maar 60% korting.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek
Horeca assistent (voormalige medewerker) –  Utrecht27 september 2016
Heb er jaren met veel plezier gewerkt, jammer dat het tot zn einde is gekomen.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afwisselende dynamische functie in een gezellig bedrijf!
horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Rotterdam22 september 2016
Heel veel jaren heb ik mij met ontzettend veel plezier ingezet voor La Place. Gedurende mijn tijd bij La Place heb ik gewerkt op zo'n beetje alle bedrijfsonderdelen; van service tot saladebuffet, van warme keuken tot broodafdeling. Iedere dag was anders en nooit saai. De contacten met klanten vond ik ook altijd erg leuk. Helaas door een faillissement is mijn loopbaan bij La Place vroegtijdig tot een einde gekomen. Anders had ik er zeker nog vele jaren met veel plezier gewerkt!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ik kon er goed me weg vinden je had genoeg mogelijkheden om door te groeien. leuke collega's vaste gasten die dagelijks kwamen.
medewerker (voormalige medewerker) –  Alkmaar5 september 2016
ik heb het er altijd leuk gevonden het is hard werken maar daar hield ik wel van en nieuwe uitdagingen ook. het was leuk om met collega's te werken en vaste gasten te ontmoeten ik heb altijd wel plezier gehad in de horeca al is het ook hard werken maar ik ben stressbestendig.
Pluspunten
wisselende taken en tijden.
Minpunten
slechte salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve en een prettige werksfeer bij La Place te Enschede
Allround Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Enschede23 augustus 2016
Ik heb 17 jaar met veel plezier bij La Place gewerkt. Goede werkgever en hele fijne collega's. Ik heb veel geleerd bij La Place.
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig
Medewerker (huidige medewerker) –  Maarsbergen21 augustus 2016
Het is heel gezelig bij La Place, de dag vliegt daarom ook echt om!
Pluspunten
gratis koffie, inklokken, gezellig, leuke collegas
Minpunten
niet veel salaris
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
erg gezellige werksfeer en een mengelpot van culturen en karakters
Allround horecamedewerker Randstad (voormalige medewerker) –  Wassenaar26 juli 2016
Het werk zelf was vanzelfsprekend (horeca) maar de werksfeer is wat echt opviel. Iedere medewerker was erg gezellig en iedereen kon goed met elkaar opschieten.
Wel werd er enorm veel druk op je uitgeoefend en werd er veel van je verwacht wat niet het ergste is.
Salaris in vergelijking met de druk is niet helemaal gelijk.
Tevens word het geappricieerd als je extra wil werken, hierdoor is mijn contract niet verlengd/beeindigd.
Pluspunten
Sfeer
Minpunten
Leidinggevende oefenen veel druk uit en zijn nogal onsociaal.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bakkerij
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg23 juni 2016
Alles klaar in de schappen liggen voor de winkel open gaan en de kassa's opmaken, Mijn collega's waren super behulpzaam
Pluspunten
goede verkoop
Minpunten
prijzen mogen iets lager
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving
Allround horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Schiphol19 juni 2016
Prettige werkomgeving met gezellige collega's in dynamische omgeving Schiphol.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Nare werksfeer en bijna geen sympathie.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Den Bosch3 juni 2016
Horeca was niet echt mijn ding, maar had wel een bijbaan nodig. Ik denk dat iedereen wel weet hoe de La Place er uitziet en dat je er heerlijk kan eten. Maar om het eten klaar te maken etc. was een ander verhaal haha. Ik heb er persoonlijk niet van genoten. Het was heel erg hard werken voor heel erg weinig. Het leukste van de baan was dat je er gratis kon eten, maar dat was het dan ook weer. Het moeilijkste vond ik het harde werken. De directie vond ik niet echt netjes en ook niet echt hulpzaam.
Pluspunten
Gratis eten
Minpunten
Nare werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijn om met collega's en gasten om te gaan
Horeca Medewerkster (voormalige medewerker) –  Hoofddorp31 mei 2016
was leuk om met collega's en gasten om te gaan en hun het naar het zin te maken en ook lekkere maaltijden, broodjes enz. te maken.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een hele leuke tijd bij La Place Uden
Keukenmedewerkster (voormalige medewerker) –  Uden18 mei 2016
ik stond iedere morgen op met het idee yes ik mag weer aan de slag
Pluspunten
goede werksfeer 65% korting + 15%korting V&D
Minpunten
Je kreeg geen drinken van het werk en mocht geen flesjes drinken meenemen op de werkvloer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken voor weinig geld, wel leuke collega's
Horecamedewerkster (huidige medewerker) –  Den Bosch3 mei 2016
Bij La Place moet je het echt hebben van je collega's. Het is ontzettend hard werken, vaak overuren maken en heeeeeel weinig verdienen. Het werk opzich is wel erg leuk en afwisselend, maar ik vond het de vergoeding zeker niet waard.
Pluspunten
65% korting tijdens de lunch
Minpunten
Te laag loon
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ontzettende gezellige werkomgeving
Service medewerker (huidige medewerker) –  Nieuwegein29 april 2016
Leuk team, en leuke werkzaamheden. Je kan er veel leren en doen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke ervaring!
Allround medewerker restaurant (voormalige medewerker) –  Maastricht28 april 2016
Ik had het naar mijn zin tijdens mijn werkperiode bij La Place.
Ik vond de afwisseling van werkzaamheden leuk en hield mijn werk uitdagend, verder was er een prettige werksfeer. Zo werkte ik in een team met leuke collega's.
Pluspunten
Gratis lunch op zondag
Minpunten
Soms lange diensten van 8.30-19.00 uur
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij La Place. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 252 reviews
555
499
367
213
118

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,7Bedrijfscultuur