La Place Reviews

147 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 163 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gestructureerd werkomgeving. Werken met verse producten.
Manager Operations (voormalige medewerker) –  Den Haag28 februari 2018
Gestructureerd werkomgeving. Werken met verse producten . Hygiëne staat hoog aangeschreven. Jong personeel. Goede doorgroeimogelijkheden .
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Jong, onervaren personeel. Salaris.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellig & leerzaam
Countermedewerker (huidige medewerker) –  Schiphol24 februari 2018
Je leert van alles ! alles word lekker vers bedient.
Collega's om je heen zijn gezellig en staan bereid om je te helpen. Rond 12 en 6 uur is het spitsuur bij Laplace en betekend dat het super druk is maar met een goeie samen werking komen jullie er zeker doorheen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en leuke werkomgeving met top collega´s
aankomend fastfoodmedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond Outlett15 februari 2018
Het opstarten van de bakkerij, HCCP lijsten invullen, en beginnen met het voorbereiden voor het ontbijt en bidfood opruimen en controleren en de display mooi maken met verse groenten. soepen opzetten, pizzagroenten in de oven doen, broodjes focaccia en ciabata broodjes afbakken kaasstengels maken vechie broodjes afbakken voor de soep. Rond half 10 een koffiepraatje met manager leidinggevende en collega,s de dag doornemen, daarna verder met afbakken met brood tussendoor mee helpen met de pizza afdeling Daarna beginnen met het uitleggen van focaccia bollen tussendoor bakken en collega,s helpen met broodjes smeren de soepen pizza . En dan zijn er nog heel veel dingen wat ik doe, ik leer iedere dag en ga met plezier naar mijn werk.
Pluspunten
sfeer is leuk, collega´s zijn aardig, diversiteit in eten.
Minpunten
zon en feestdagen en weekenden geen extra vergoedingen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke organisatie,maar jammer dat V & D weg is.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag15 februari 2018
Hard werken, maar een leuke sfeer. Salarissen liggen aan de lage kant en werkdruk is hoog. Het is niet zoals het vroeger was aangezien de V&D er niet meer is :( . De charme is ervan af.
Pluspunten
Leuke leiddinggeven en geduldig
Minpunten
Salaris in vergelijking met werkdruk veel te laag.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving, maar er word veels te veel van je verwacht
Medewerker fastservice (huidige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2018
leuk om in contact te komen met de gasten, leuke collega's en ga met plezier naar werk
Pluspunten
korting op eten, vrienden maken
Minpunten
te weinig uren wegens slechte omzet
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er waren soms hele drukke dagen en veel werk, maar het was wel gezellig.
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport1 februari 2018
Soms waren er momenten waarop het geel druk was, maar gezamenlijk konden wij dat wel aan. Het was ook wel gezellig altijd.
Pluspunten
Korting
Minpunten
Geen gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectisch en druk
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad22 januari 2018
Er word veel druk op je schouders gelegd. niet alles gaat in overleg en je staat vaak voor verassingen.
Pluspunten
65% op al het eten
Minpunten
je heb geen plek waar je tussendoor even rustig kan zitten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zeer goed bedrijf
Restaurant medewerkster (voormalige medewerker) –  Den Haag28 december 2017
-full time job
-het leren klaar maken van ontbijten en lunchen
-goed en aangenaam management
-leuke samen werking met andere collega's
-niet echt iets moeilijk ondervonden
-het omgaan met de mensen
Minpunten
maaltijd niet gratis
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een groot bedrijf.
Horecamedewerker (huidige medewerker) –  Lelystad2 november 2017
je moet sterk in je schoenenstaan om hier te werken.

Het is een bedrijf waar je veel kan leren en waar veel groei mogelijkheden zijn.
Pluspunten
60% korting als je er eet als je werkt.
Minpunten
Werkdruk is erg hoog.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezzellige werkplek met veel verschillende mensen
Frituur en kassamedewerker (voormalige medewerker) –  Duinrell22 september 2017
mijn la place locatie was in duinrell. Het is een goeie plek om te beginnen en veel te leren. Ik heb er 3 seizoenen gewerkt met veel nieuwe ervaringen. En elk jaar komen er nieuwe mensen en je staat altijd met andere mensen.

Het is een leuke werkplek met veel verschillende mensen en elke dag is anders dan de andere.
Pluspunten
Leuke collega’s en veel leer mogelijkhedenp
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Afschuwelijke leidinggevende
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Maarsbergen20 september 2017
Ik heb ongeveer drie maanden bij La Place Maarsbergen gewerkt.
Het was om kort te zijn, Afschuwelijk.

Met name twee medewerksters op het Zoet die denken dat ze de baas zijn, lopen de godganse dag te praten en doen heel kortaf tegen nieuw personeel.

Ook de leidinggevende was bijna nooit aanwezig.
Pluspunten
Niets
Minpunten
Betalen voor je eigen eten / Hoge werkdruk / Vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aanrader, (La Place Laren)
Medewerker food (voormalige medewerker) –  Laren16 september 2017
Vriendjespolitiek, management is vreselijk (houden geen rekening met je privé-level, vinden het normaal om je af te kafferen waar gasten bij staan, roddelen is het enige waar ze zich mee bezig houden ipv. het werken aan een goede/fijne werksfeer) Negatieve werksfeer. Werkdruk ligt abnormaal hoog en je werkt ALTIJD over.

Er worden erg veel dingen aan je beloofd, mooie opleiding (waar je niks aan hebt..), als je een vrije dag wilt/op vakantie wilt gaan wordt hier erg moeilijk over gedaan, als je ergens mee zit wordt hier alleen maar erg lacherig over gedaan.

NIET DOEN DUS.
Pluspunten
???
Minpunten
Slecht salaris, slecht management, werk-prive balans nog slechter.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een leuke werksfeer
Management Assistente/trainee (voormalige medewerker) –  Beverwijk6 september 2017
Een super leuke en bruisende werkomgeving.
Hier leer je veel over voedsel en hygiene onder goede omstandigheden.
Je hebt ook goede doorgroei mogelijkheden.
Pluspunten
Flexibele tijden, flexibele indelingen (dus waar jij fijner bij staat wordt je ook gezet)
Minpunten
Voor de opleiding moest je sommige momenten meer leren dan de andere keer.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Veel geleerd
Servicemedewerkster (voormalige medewerker) –  Meppel27 augustus 2017
Veel geleerd hier, maar kon me niet altijd goed vinden in de gang van zaken
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
De afdeling warm
Kok/bediening (voormalige medewerker) –  kok26 juli 2017
Een typische dag op het werk is altijd wissel vallend, je hebt dagen dat het druk is en dagen dat het stil. Dagen dat het druk gaat worden voorbereiden we altijd gerechten van te voren, zoals groenten snijden, sauzen voorbereiden. Dat was namelijk vroeger maar nu gebeurt dat niet meer zoals groenten snijden van te voren maar moet gelijk op hetzelfde dag gebeurt worden met de juiste tempo is te behalen behalve de sauzen moet wel een dag van te voren gemaakt worden. Ik heb veel geleerd, ben gegroeid in de horeca wereld veel alleen maar hoger gaan met mij visie als sporter en met het koken. Collega's waren daar allemaal aardig gezellig we werkte namelijk met jongeren van 16 t/m 25 jaar oud. Het moeilijkste gedeelte van de baan was de sauzen voorbereiden of gerechten maar gelukkig hadden we een recepten boek waar je alles kon terug zien hoe je het moet maken. En het leukste van de baan is toch de sfeer, en hoe je , je collega's met respect behandelt.
Pluspunten
je zal je nooit vervelen
Minpunten
het is er erg warm
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Kok (voormalige medewerker) –  Amersfoort17 juli 2017
Je begint de dag met de mise en place voor de gerechten. Zodra het lunch tijd was diende ik 6 verschillende salades en wat bijgerechten en 4 warme bijgerechten klaar te hebben.
Indien het druk was dan was het flink aanpoten. Hierdoor waren wel altijd bereid om elkaar te helpen. De sfeer onder de collega's was dan ook erg leuk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht geregeld
Medewerker (voormalige medewerker) –  Groningen8 juli 2017
Ze beloven van alles wat op je sollicitatie en als je er dan werk mag je eerst alle leuke dingen doen en als de proeftijd is afgelopen mag je alle stomme dingen doe. Vriendjespolitiek mensen die er langer werken mogen zelf het rooster maken en roosteren zichzelf op de mooie plekken in. Ik wou op de afdeling Zoet werken ze belovden dat ik daar mocht werken naar moest zonder dat ik het wist op de service (Schoonmaken). Laag loon. Ik wou 23 uur werken (werd beloofd ) kreeg maar 12 uur. Slecht geregeld, was erg rustig dagen staat er 3 mensen op de spoel (waar ik niet wou werken) en dan moet je de volgende week minder werken omdat ze zelf niet kunnen plannen per dag.
Pluspunten
Maaltijdkorting
Minpunten
Laag loon, vriendjespolitiek
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vooruitstrevend bedrijf in de foodindustrie
Storemanager (voormalige medewerker) –  Rotterdam26 juni 2017
La place is een bedrijf waar het draait om het product en waar de medewerker voldoende kansen krijgt om zich te ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Arnhem19 juni 2017
Ik heb bij la place niet met plezier gewerkt. Ik vond het werk wat ik deed niet leuk en de mensen kon ik niet goed mee opschieten. Het klikte gewoon niet vandaar dat ik daar van korte duur hebt gewerkt
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
runnen van de winkel
Horecamedewerkster (voormalige medewerker) –  Cruquius31 mei 2017
s' Morgens eten voor de dag prepareren. Door de dag heen klanten serveren en eten op peil houden. Einde dag opruimen en schoonmaken.
Pluspunten
Gratis lunch.
Minpunten
Slecht salaris
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij La Place. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 163 reviews
541
463
342
210
17

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,4Doorgroeimogelijkheden
3,3Management
3,9Bedrijfscultuur