La Place Reviews

228 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 250 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond2 december 2019
Nadat ik pas 1maand werkte hebben ze mijn contract niet verlengd omdat ik zogenaamd niet goed was terwijl ik goed me best deed en services werkte waar je niet eens goed hoefde te zijn echt onzin? En na mij hebben ze ook om de maand paar meisjes ontslagen? La place outlet cuisine zou ik niet snel gaan werken je word direct teleurgesteld en de manager gaat serieus niet met respect met je om!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig team, slechte organisatie
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Meerkerk29 november 2019
Solliciteren duurde lang. Vervolgens hadden ze teveel mensen aangenomen waardoor ze mijn contract eigenlijk niet meer konden aanbieden tijdens mijn proefmaand. (Tip: begin op een maandag, anders loop je meteen al “minuren” door de “gemiste” dagen als je op een zaterdag zou beginnen)

Gezellig team, veel koken en schoonmaak. Superveel eten weggooien wat de volgende dag nog geserveerd had kunnen worden.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Je bent geen mens maar een nummer
Assistent Horeca Manager (voormalige medewerker) –  Eindhoven19 oktober 2019
Lijkt een leuke baan, met opleidingsmogelijkheden. De werkelijkheid is toch anders. Lichamelijk zwaar werk, hoge werkdruk, laag salaris, geen gratis personeels-eten, minimale vakantie dagen, geblokkeerde vakantie weken, bijna elk weekend werken. Je word als nummer behandeld, en kijken niet naar jou, als persoon.
Pluspunten
Je kan een opleiding volgen
Minpunten
Laag salaris, hoge werkdruk
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet leuk veel doen voor weinig geld
Cassiere /spoelmedewerker (huidige medewerker) –  Rotterdam hoogstraat16 oktober 2019
je moet veel voor weinig doen, en je word niet met respect behandeld
wel lekkere eten maar bij laplace beurs werken is zo niet leuk vooral met arwa
Pluspunten
60 procent korting op eten
Minpunten
weinig loon, onrespectvol medwerkers/ leidinggevende
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Managment
Teamleider (voormalige medewerker) –  Rotterdam24 september 2019
Slechte arbeidsvoorwaarden
Enige mogelijkheid tot doorgroeien maar salaris blijft erg laag omdat je erg laag begint
Pluspunten
Leuke collegas
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht behandeld
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Gilze5 september 2019
Ik heb afgelopen zomer bij La Place gewerkt en haatte elke minuut dat ik er was. Het werk dat je doet is best leuk maar veel oudere werknemers nemen de jongere werkers niet serieus en zijn onaardig.

Er word veel geroddeld over je. Ze houden geen rekening met je privé leven en er valt bijna niets te veranderen in je rooster. Ik werd niet genoeg uitbetaald en er was veel onduidelijkheid en miscommunicaties vanuit het management.

Mijn enige pluspunten waren dat ik een aantal aardige collega's had en dat ik geen werkervaring nodig had voor de functie.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede versformule, mogelijkheid tot opleiding
Eerste medewerker (huidige medewerker) –  Roermond3 september 2019
LaPlace heeft een goed en interessant versformule. Er is mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
Zelfstandig werken wordt gewaardeerd en er zijn ontwikkelmogelijkheden.
Grootste uitdaging was het rondkrijgen van de personeelsplanning.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werksfeer
Kok assistent (voormalige medewerker) –  Baarn27 augustus 2019
toen ik hier werkte was ik 15 het was leuk om er te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
(cafe restaurant) all-round horeca (voormalige medewerker) –  Arnhem11 augustus 2019
Gezellige omgeving, super leuk team. De leidinggevende zijn top en werken even hard als jij zelf.

Enige nadeel is dat, zeker in het begin, er vanuit wordt gegaan dat je alles in een keer snapt. Zodra iets niet (in een keer) goed gaat kan je soms aardig worden afgesnauwd.

Het is een drukke baan. Je staat geen moment stil. Het betaald niet zo goed in verhouding tot de inspanning die je levert.

Leidinggevenden en andere medewerkers staan echt voor je klaar. Wanneer je je niet lekker voelt wordt daar rekening mee gehouden. Je kan eerder naar huis of er wordt wen extra rustmoment gegeven. Pauze regeling wordt super nagestreefd. Je hoeft nooit bang te zijn dat je geen pauze krijgt, en krijgt ook nog eens korting op het eten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super gezellig.
All round medewerker restaurant (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum10 mei 2019
super gezellig.
Ook heb je altijd werk, dus je staat nooit stil.
Niet elke dag het zelfde functie, maar lekker verschillend,
Vaak druk, Maar dat was meestal bij de kassa alleen (wat ik hier niet heb gedaan, of niet mocht).
Het communiceren was Ook altijd aanwezig.

En dan gezamenlijk naar huis!
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom18 april 2019
was een leuke sfeer daar maar geen goede managentment
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles goed geregeld!
Foodmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle24 maart 2019
Was zelf altijd een beetje sceptisch om bij een groot concern te werken, echter merk je dat juist alles daar erg goed geregeld is! Leuk bedrijf om een bijbaantje te hebben!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negativie sfeer
Spoelkeukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Hazeldonk24 maart 2019
De collega’s waren gezellig onderling maar ook veel ruzie’s
Pluspunten
Korting op maaltijden
Minpunten
Onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke werkplek
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Enspijk12 maart 2019
Lijkt wel een soort middelbare school. Oude werknemers maar ontzettend veel geroddel. Verschrikkelijk hard werken voor veel te weinig geld. Niet meelevend, niet meedenkend, alleen maar afgezeken worden. Geen soepelheid omtrent uren, je moet opstart of sluit anders hoef je niet te komen. Sfeer is negatief op de werkvloer. Geen leuk contact met collega’s.
Pluspunten
Leuk werk, alleen de omgevingsfactoren geven de doorslag.
Minpunten
Weinig betaald, negatieve werksfeer, hard werken, te druk voor het aantal personeel, negativiteit, nooit goed genoeg
Was deze review waardevol?Ja 15NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke dynamische werkplek
Allround horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht2 januari 2019
Veel geleerd ..leuke collega's...jammer dat het zo is afgelopen!! Failliet V&D
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg naar me zin gehad
Afwasser (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven22 november 2018
Was erg fijne werk zweer helaas was er naar een tijdje geen werk meer genoeg
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving vooral voor studenten
Restaurant medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem13 november 2018
Het kan erg druk worden in de weekenden maar het team houd de sfeer zo gezellig mogelijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijdelijke baan
Horeca medewerkster (huidige medewerker) –  Breda13 november 2018
leuke baan maar geen blijvertje voor mij. Management kan nog wat verbeterd worden, verder houden ze weinig rekening met je persoonlijke omstandigheden. Doorgroeimogelijkheden zijn er wel maar beperkt.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet collegiaal
Medewerkster bediening (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom7 november 2018
niet naar mijn zin gehad, collega's onderling lijken wel een stelletje middelbare scholieren hoeveel er over elkaar gepraat wordt.
Minpunten
zelf eten moeten betalen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed leerbedrijf met doorgroei mogelijkheden
Logistiek manager (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 september 2018
La Place is voor mij altijd een goede plek geweest om mezelf verder te ontwikkelen binnen de evenementen catering. Het kleine onderdeel evenementen waar ik onderdeel van uit maakte bestond uit een hecht team waarin iedereen bereid was om iets voor elkaar te betekenen. Een sfeer en cultuur die ik helaas niet terug heb kunnen zien bij La Place als bedrijf in het algemeen. De randvoorwaarden in de verscheidene functies waren minimaal (wat voor de horeca geen uitzondering is).
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij La Place. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 250 reviews
554
498
367
213
118

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,7Bedrijfscultuur