La Place Reviews

210 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 228 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving/collegas
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 september 2018
afwisselend werk, werktijden waren fijn. (avond diensten)
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgaan met klanten
Hema verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden6 september 2018
ik heb bij La Place geleerd om met de kassa te werken en ik heb geleerd hoe je met klanten moest omgaan.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving met genoeg afwisseling
Medewerker in de keuken (voormalige medewerker) –  Zeist2 augustus 2018
Laplace was de allereerste ervaring voor mij in de horeca, ik had zeker naar me zin en leerde heel snel hoe het is om deel te zijn van een goed team dat er voor elkaar was en iedereen bij het het werk betrok. In de keuken is het nooit makkelijk of moeilijk je hoofd erbij houden,rustig blijven nadenken dan komt het wel goed.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Onverwachts gesloten
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vacature en wat ze echt zoeken klopt niet
.... (voormalige medewerker) –  Groningen18 juli 2018
Leidinggevende die de sollicitatie gesprekken doen zijn ontzettend toe aan een cursus communicatie met mensen.
Is zeker verbetering te behalen in het eerst nadenken wat je zoekt en daarna pas een vacature in elkaar zetten...
Kortom zootje!!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen gezellige sfeer
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je van horeca houd is dit echt een baan voor jouw
Medewerker (voormalige medewerker) –  Sevenum13 juli 2018
Als je van een wisselende baan houd waarbij elke dag anders is.Is dit de baan voor jouw. Er staat een leuk jong team en er zijn verschillende afdelingen.
Pluspunten
Locatie
Minpunten
Wisselende diensten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke leidinggevenden en hele slechte werksfeer
medewerker horeca (voormalige medewerker) –  Baarn23 juni 2018
De leidinggevenden gingen vreselijk slecht om met de werknemers. Ze werden snel boos en deden neerbuigend. De werksfeer was daardoor helemaal niet prettig en ik was constant gespannen omdat ik bang was dat er weer opeens iemand achter me zou staan die me kritiek ging geven.
Af en toe waren er dagen of uren dat het opeens heel erg druk was en er heel veel stress was. Dit was niet in de vacature of de sollicitatie aangegeven.
Het werk zelf is prima te doen en best leuk.
Hou er rekening mee dat het lang niet alleen maar werken in de keuken is maar ook vrij veel schoonmaken en in de spoelkeuken werken.
Pluspunten
Het werk zelf is prima te doen en best leuk.
Minpunten
Vreselijke leidinggevenden en slechte sfeer, soms veel stress
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werksfeer.
Medewerker Service (voormalige medewerker) –  Rotterdam27 mei 2018
Een leuke en afwisselende werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden!
Pluspunten
60% personeelskorting
Minpunten
Afwisselende werktijden/dagen.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hard werken maar leuk werk
Leidinggevende horeca (voormalige medewerker) –  Amstelveen18 mei 2018
Altijd naar mijn zin gehad, hard werken maar leuke mensen
Pluspunten
werken in het zicht van de klant
Minpunten
salaris
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke management in Middelburg
Aankomend medewerker food (voormalige medewerker) –  Middelburg22 april 2018
Bij La Place Middelburg hangt een zeer slechte werksfeer doordat de manager totaal niet betrokken is bij het personeek en zich zeer asociaal opstelt (alles buiten zichzelf plaatsen, passief agressief tegen werknemers etc.) De sfeer tussen de collega’s was opzich goed, maar niemand ging meer met plezier naar het werk en iedereen was op zoek naar iets anders. Ook nog eens zeer slecht betaald voor hoeveel werk je moet doen, zeker geen aanrader!
Pluspunten
korting op de lunch, leuke collega’s
Minpunten
Slecht management, slechte sfeer, hard werken voor weinig
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een drukke maar toch gezellige locatie.
Hulpkracht (voormalige medewerker) –  Amsterdam20 april 2018
ik heb mijn kookkunsten kunnen ontwikkelen en heb veel geleerd tijdens mijn diensten.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan, maar de sfeer was zeer afhankelijk van het personeel en de leidinggevenden
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Gorinchem20 maart 2018
In mijn tijd bij La Place heb ik het over het algemeen redelijk naar mijn zin gehad. Helaas waren er meningsverschillen met de leidinggevenden, wat de sfeer op de bedrijfsvloer zeer sterk beïnvloedde. Ook bij bepaalde werknemers onderling was er haat en nijd, wat het soms erg onprettig maakte. Er was zeer weinig begrip voor een lastige persoonlijke situatie, waardoor er zelfs zware maatregelen werden genomen. Het begon goed, maar werd steeds ondraaglijker. Zodra ik kon, ben ik er weggegaan...
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige hard werkende werk, je kan veel doen en staat nooit stil
Medewerker (huidige medewerker) –  Laren7 maart 2018
een dag werken bij la Place kan vaak verschillen, als het druk is kan het stressvol zijn dus als je daar goed tegen kan kan je goed werken, het is daar naast heel gezellig en je kan veel dingen doen en staat nooit stil
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
kritiek
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gestructureerd werkomgeving. Werken met verse producten.
Manager Operations (voormalige medewerker) –  Den Haag28 februari 2018
Gestructureerd werkomgeving. Werken met verse producten . Hygiëne staat hoog aangeschreven. Jong personeel. Goede doorgroeimogelijkheden .
Pluspunten
Doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Jong, onervaren personeel. Salaris.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving veel verse producten en biologisch
horeca medewerkster algemeen (voormalige medewerker) –  amsterdam kalverstraat24 februari 2018
Jammer dat ze failliet zijn
maar fijne collega s en managers werkten ook mee als het moest
Pluspunten
goede werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zeer gezellig & leerzaam
Countermedewerker (huidige medewerker) –  Schiphol24 februari 2018
Je leert van alles ! alles word lekker vers bedient.
Collega's om je heen zijn gezellig en staan bereid om je te helpen. Rond 12 en 6 uur is het spitsuur bij Laplace en betekend dat het super druk is maar met een goeie samen werking komen jullie er zeker doorheen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en leuke werkomgeving met top collega´s
aankomend fastfoodmedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond Outlett15 februari 2018
Het opstarten van de bakkerij, HCCP lijsten invullen, en beginnen met het voorbereiden voor het ontbijt en bidfood opruimen en controleren en de display mooi maken met verse groenten. soepen opzetten, pizzagroenten in de oven doen, broodjes focaccia en ciabata broodjes afbakken kaasstengels maken vechie broodjes afbakken voor de soep. Rond half 10 een koffiepraatje met manager leidinggevende en collega,s de dag doornemen, daarna verder met afbakken met brood tussendoor mee helpen met de pizza afdeling Daarna beginnen met het uitleggen van focaccia bollen tussendoor bakken en collega,s helpen met broodjes smeren de soepen pizza . En dan zijn er nog heel veel dingen wat ik doe, ik leer iedere dag en ga met plezier naar mijn werk.
Pluspunten
sfeer is leuk, collega´s zijn aardig, diversiteit in eten.
Minpunten
zon en feestdagen en weekenden geen extra vergoedingen
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke organisatie,maar jammer dat V & D weg is.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Den Haag15 februari 2018
Hard werken, maar een leuke sfeer. Salarissen liggen aan de lage kant en werkdruk is hoog. Het is niet zoals het vroeger was aangezien de V&D er niet meer is :( . De charme is ervan af.
Pluspunten
Leuke leiddinggeven en geduldig
Minpunten
Salaris in vergelijking met werkdruk veel te laag.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke werkomgeving, maar er word veels te veel van je verwacht
Medewerker fastservice (huidige medewerker) –  Rotterdam1 februari 2018
leuk om in contact te komen met de gasten, leuke collega's en ga met plezier naar werk
Pluspunten
korting op eten, vrienden maken
Minpunten
te weinig uren wegens slechte omzet
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Er waren soms hele drukke dagen en veel werk, maar het was wel gezellig.
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Eindhoven Airport1 februari 2018
Soms waren er momenten waarop het geel druk was, maar gezamenlijk konden wij dat wel aan. Het was ook wel gezellig altijd.
Pluspunten
Korting
Minpunten
Geen gratis lunches
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hectisch en druk
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Lelystad22 januari 2018
Er word veel druk op je schouders gelegd. niet alles gaat in overleg en je staat vaak voor verassingen.
Pluspunten
65% op al het eten
Minpunten
je heb geen plek waar je tussendoor even rustig kan zitten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij La Place. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 228 reviews
553
493
360
211
111

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,8Bedrijfscultuur