La Place Reviews

223 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 245 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht behandeld
Horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Gilze5 september 2019
Ik heb afgelopen zomer bij La Place gewerkt en haatte elke minuut dat ik er was. Het werk dat je doet is best leuk maar veel oudere werknemers nemen de jongere werkers niet serieus en zijn onaardig.

Er word veel geroddeld over je. Ze houden geen rekening met je privé leven en er valt bijna niets te veranderen in je rooster. Ik werd niet genoeg uitbetaald en er was veel onduidelijkheid en miscommunicaties vanuit het management.

Mijn enige pluspunten waren dat ik een aantal aardige collega's had en dat ik geen werkervaring nodig had voor de functie.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goede versformule, mogelijkheid tot opleiding
Eerste medewerker (huidige medewerker) –  Roermond3 september 2019
LaPlace heeft een goed en interessant versformule. Er is mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
Zelfstandig werken wordt gewaardeerd en er zijn ontwikkelmogelijkheden.
Grootste uitdaging was het rondkrijgen van de personeelsplanning.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werksfeer
Kok assistent (voormalige medewerker) –  Baarn27 augustus 2019
toen ik hier werkte was ik 15 het was leuk om er te werken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
(cafe restaurant) all-round horeca (voormalige medewerker) –  Arnhem11 augustus 2019
Gezellige omgeving, super leuk team. De leidinggevende zijn top en werken even hard als jij zelf.

Enige nadeel is dat, zeker in het begin, er vanuit wordt gegaan dat je alles in een keer snapt. Zodra iets niet (in een keer) goed gaat kan je soms aardig worden afgesnauwd.

Het is een drukke baan. Je staat geen moment stil. Het betaald niet zo goed in verhouding tot de inspanning die je levert.

Leidinggevenden en andere medewerkers staan echt voor je klaar. Wanneer je je niet lekker voelt wordt daar rekening mee gehouden. Je kan eerder naar huis of er wordt wen extra rustmoment gegeven. Pauze regeling wordt super nagestreefd. Je hoeft nooit bang te zijn dat je geen pauze krijgt, en krijgt ook nog eens korting op het eten.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
super gezellig.
All round medewerker restaurant (voormalige medewerker) –  Rotterdam Centrum10 mei 2019
super gezellig.
Ook heb je altijd werk, dus je staat nooit stil.
Niet elke dag het zelfde functie, maar lekker verschillend,
Vaak druk, Maar dat was meestal bij de kassa alleen (wat ik hier niet heb gedaan, of niet mocht).
Het communiceren was Ook altijd aanwezig.

En dan gezamenlijk naar huis!
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom18 april 2019
was een leuke sfeer daar maar geen goede managentment
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Alles goed geregeld!
Foodmedewerker (voormalige medewerker) –  Zwolle24 maart 2019
Was zelf altijd een beetje sceptisch om bij een groot concern te werken, echter merk je dat juist alles daar erg goed geregeld is! Leuk bedrijf om een bijbaantje te hebben!
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Negativie sfeer
Spoelkeukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Hazeldonk24 maart 2019
De collega’s waren gezellig onderling maar ook veel ruzie’s
Pluspunten
Korting op maaltijden
Minpunten
Onregelmatige werktijden
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vreselijke werkplek
Servicemedewerker (voormalige medewerker) –  Enspijk12 maart 2019
Lijkt wel een soort middelbare school. Oude werknemers maar ontzettend veel geroddel. Verschrikkelijk hard werken voor veel te weinig geld. Niet meelevend, niet meedenkend, alleen maar afgezeken worden. Geen soepelheid omtrent uren, je moet opstart of sluit anders hoef je niet te komen. Sfeer is negatief op de werkvloer. Geen leuk contact met collega’s.
Pluspunten
Leuk werk, alleen de omgevingsfactoren geven de doorslag.
Minpunten
Weinig betaald, negatieve werksfeer, hard werken, te druk voor het aantal personeel, negativiteit, nooit goed genoeg
Was deze review waardevol?Ja 11NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke dynamische werkplek
Allround horecamedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht2 januari 2019
Veel geleerd ..leuke collega's...jammer dat het zo is afgelopen!! Failliet V&D
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg naar me zin gehad
Afwasser (voormalige medewerker) –  Gemeente Eindhoven22 november 2018
Was erg fijne werk zweer helaas was er naar een tijdje geen werk meer genoeg
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving vooral voor studenten
Restaurant medewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem13 november 2018
Het kan erg druk worden in de weekenden maar het team houd de sfeer zo gezellig mogelijk.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijdelijke baan
Horeca medewerkster (huidige medewerker) –  Breda13 november 2018
leuke baan maar geen blijvertje voor mij. Management kan nog wat verbeterd worden, verder houden ze weinig rekening met je persoonlijke omstandigheden. Doorgroeimogelijkheden zijn er wel maar beperkt.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet collegiaal
Medewerkster bediening (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom7 november 2018
niet naar mijn zin gehad, collega's onderling lijken wel een stelletje middelbare scholieren hoeveel er over elkaar gepraat wordt.
Minpunten
zelf eten moeten betalen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed leerbedrijf met doorgroei mogelijkheden
Logistiek manager (voormalige medewerker) –  Nieuwegein20 september 2018
La Place is voor mij altijd een goede plek geweest om mezelf verder te ontwikkelen binnen de evenementen catering. Het kleine onderdeel evenementen waar ik onderdeel van uit maakte bestond uit een hecht team waarin iedereen bereid was om iets voor elkaar te betekenen. Een sfeer en cultuur die ik helaas niet terug heb kunnen zien bij La Place als bedrijf in het algemeen. De randvoorwaarden in de verscheidene functies waren minimaal (wat voor de horeca geen uitzondering is).
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving/collegas
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Eindhoven12 september 2018
afwisselend werk, werktijden waren fijn. (avond diensten)
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
omgaan met klanten
Hema verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiden6 september 2018
ik heb bij La Place geleerd om met de kassa te werken en ik heb geleerd hoe je met klanten moest omgaan.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve omgeving met genoeg afwisseling
Medewerker in de keuken (voormalige medewerker) –  Zeist2 augustus 2018
Laplace was de allereerste ervaring voor mij in de horeca, ik had zeker naar me zin en leerde heel snel hoe het is om deel te zijn van een goed team dat er voor elkaar was en iedereen bij het het werk betrok. In de keuken is het nooit makkelijk of moeilijk je hoofd erbij houden,rustig blijven nadenken dan komt het wel goed.
Pluspunten
Gratis lunch
Minpunten
Onverwachts gesloten
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Vacature en wat ze echt zoeken klopt niet
.... (voormalige medewerker) –  Groningen18 juli 2018
Leidinggevende die de sollicitatie gesprekken doen zijn ontzettend toe aan een cursus communicatie met mensen.
Is zeker verbetering te behalen in het eerst nadenken wat je zoekt en daarna pas een vacature in elkaar zetten...
Kortom zootje!!!!!
Pluspunten
Geen
Minpunten
Geen gezellige sfeer
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Als je van horeca houd is dit echt een baan voor jouw
Medewerker (voormalige medewerker) –  Sevenum13 juli 2018
Als je van een wisselende baan houd waarbij elke dag anders is.Is dit de baan voor jouw. Er staat een leuk jong team en er zijn verschillende afdelingen.
Pluspunten
Locatie
Minpunten
Wisselende diensten
Was deze review waardevol?JaNee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij La Place. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 245 reviews
554
498
367
212
114

Waarderingen per categorie

3,5Werk-Privé Balans
3,0Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,7Bedrijfscultuur