Nieuws en updates

5 juni 2019
Wist je dat La Place je mogelijkheid biedt om werken én leren te combineren? Met ons unieke BBL-traject, behaal je binnen één jaar jouw mbo-opleiding. Je gaat gemiddeld één dag per twee weken naar school. Daarnaast werk je vier dagen in één van onze restaurants. Doordat je werken en leren combineert, kun je de theorie die je op school leert direct in de praktijk toepassen én kun je al sneller beginnen met sparen!

La Place - Zo smaakt versgemaakt

De lekkerste (bij)baan van Nederland!

Als je van natuurlijk houdt, hou je van La Place. Jaarlijks genieten meer dan 15 miljoen gasten van alles wat we vers bereiden. Natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk.

Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Het liefst uit de regio en waar het kan biologisch. Al deze ingrediënten worden iedere morgen in alle vroegte bij alle vestigingen aangeleverd. Hierdoor werken we iedere dag met de meest verse ingrediënten.

La Place werkt met verschillende formules waarmee we aan de uiteenlopende behoeftes van onze gasten kunnen voldoen in de binnenstad, langs de snelweg en op speciale locaties als in de Efteling of Bataviastad. Wij serveren onder andere warme maaltijden, salades, soepen, sandwiches, taartjes, koffie, verse sappen en smoothies.

Over La Place

Als je van natuurlijk houdt, hou je van La Place. Jaarlijks genieten meer dan 15 miljoen gasten van alles wat we vers bereiden. Natuurlijk, dagvers, huisgemaakt en daardoor heerlijk.

Smaak staat bij La Place op de eerste plaats. Die moet in al onze gerechten en producten het beste zijn. Om dat te bereiken werken we met verse, eerlijke en
 – meer... 

  • La Place photo: Stuur je eigen team aan!
  • La Place photo: Heb jij passie voor food? Solliciteer dan nu!
  • La Place photo: Ga aan de slag als Teamleider Horeca bij La Place
  • La Place photo: Breng een glimlach op het gezicht van onze gasten!
Profiel geclaimd
Hoofdkantoor
Arendstraat 25
1223 RE Hilversum
Medewerkers
1.001 tot 5.000
Branche
Links
La Place website

Twitter

Facebook