LA CUBANITA Reviews

19 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 21 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke werkplek
Bedieningsmedewerker (huidige medewerker) –  Heerlen1 mei 2018
Leuke collega's maar daar heb je het dan ook eigenlijk mee gezegd. Voor het werk wat je doet krijg je veelste weining betaald. Mensen worden gewoon ontslagen als ze het niet met een bepaalde persoon kunnen vinden,maar ze niet willen inzien dat zij eigenlijk het probleem is. Naar mijn menig geen leuke werkplek dus.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Slecht betaald
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keukenmedewerker
Keukenmedewerker (huidige medewerker) –  Apeldoorn29 maart 2018
Het voorbereiden van voedsel binnen bepaalde tijd (meestal 20 minuten).
Pluspunten
Leuke gesprekken met leeftijdsgenoten
Minpunten
Omgaan met chaos
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Mag dankbaarder met de werknemers omgegaan worden.
Bediening (voormalige medewerker) –  Leiden10 maart 2018
Werk uren die kort van te voren veranderen en weinig inlevings vermogen dat je misschien wel meer te doen hebt in je examen jaar. Eten en drinken moet je zelf meenemen. Van een cao hebben ze nog nooit gehoord. Vergaderingen in je eigen tijd en worden niet gecompenseert. Hard werken voor die 5 euro per uur incl. fooi. Sfeer is wel redelijk goed onder elkaar maar altijd personeels tekort.
Pluspunten
Werkervaring opdoen en sfeer
Minpunten
Onbekwaam managment en alleen op geld gericht.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig werkomgeving. Wel zwaar werk.
Bediening/keuken/bar (huidige medewerker) –  Dordrecht17 september 2017
Erg leuk bedrijf om in te werken. Sfeer onderling is goed en werkgericht.
Pluspunten
Gezelligheid.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige werkomgeving
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Arnhem8 september 2017
Bij La Cuba Nita heb ik een hele leuke tijd gehad met hele leuke collega's. Ik vond het werk alleen niet zo leuk en kon niet veel uren maken.
Pluspunten
Gezelligheid in de keuken
Minpunten
Kon niet veel uren maken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Kok (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2017
De bedrijfscultuur was wisselvallig. Doorgroeimogelijkheden waren goed, werd goed naar je kwaliteiten gekeken.
Pluspunten
Veel teamuitjes en mogelijk om 's avonds uitgebreid mee te eten.
Minpunten
Management was soms onduidelijk tegenover het personeel.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keuken
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Gouda2 juli 2017
Bij la cubanita heb ik geleerd dat kleine gerechten juist de aandacht moet hebben voor de lekkere smaak die er bij hoort.

Management bij la Cubanita waren altijd zeer positief ook als het minder ging en elke collega was gelijk bij hun niemand werd raar aangekeken. De Collega's in de keuken waren altijd vrolijk en hadden een doorzettingsvermogen elke gerecht ging er uit met klasse. Moeilijkste Bij la cubanita stockeren van de etenswaren door dat je veel vet aan je handen heb gaan de stickers er van af. het leukste bij la cubanita is de Spaanse muziek die je hoort.
Pluspunten
Gezelligheid / communicatie
Minpunten
Stress
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer op de werkvloer, tijd gaat snel voorbij.
Chefkok (huidige medewerker) –  Voorburg1 juli 2017
Bij La cubanita heb ik een mooie tijd gehad.
Er hing een leuke sfeer op de werkvloer. dagen van 10 uur of langer is normaal. doorgroeien naar een manger/chefkok functie is niet heel moeilijk, met een gezond verstand en doorzettingsvermogen kan iedereen dit wel.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
lange dagen slechte arbeidsvoorwaarden
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol en ondankbaar
Bedieningsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle30 mei 2017
Mag dankbaarder met de werknemers omgegaan worden.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer.
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem29 mei 2017
Fijne werkomgeving met mensen van dezelfde leeftijd als ik.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en altijd gezellig
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlemz18 mei 2017
Altijd gezellige collega's waarmee je kan lachen en na het werk eff met zijn alle nog borrelen
Pluspunten
Gratis lunch en drinken
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar lange dagen
Kok assistent (voormalige medewerker) –  Haarlem21 maart 2017
Bij de La Cubanita is de sfeer altijd erg leuk geweest, lange dagen werk je dan ook snel door. Minpunt is wel dat het salaris redelijk laag is, maar de gezelligheid maakte veel goed.
Pluspunten
Gratis avond eten en bier na afloop
Minpunten
laag salaris
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, Leuke collega's, alleen slechte planning.
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Roosendaal6 december 2016
Het werk bij La Cubanita vond ik leuk om te doen en had hele leuke en gezellige collega's. Ik heb er gewerkt sinds het bedrijf openging in januari in 2016. Ik ben er weggegaan omdat ik heel erg vaak de dag dat ik op het rooster stond, een uur voor ik zou moeten beginnen werd afgebeld en niet meer hoefde te komen. Ik wil graag een baan met zekerheid en als ik op het rooster sta om te komen werken, dat ik dan ook daadwerkelijk die dag kan komen werken. Voor de rest is er niks negatiefs over het werk te zeggen. Je doet veel en het is zeker wel doorlopen! En dat vind ik fijn, doorwerken en aanpakken.
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 5Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bijverdienen
Assistent kok frituur & koude gerechten (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn19 februari 2016
Gemakkelijk bijverdienen en eenvoudige sollicitatie procedure.
Pluspunten
Gratis eten op werk
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer leuke collega's
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem, NH16 oktober 2015
ik vond het een leuke baan omdat je zelfstandig moest werken, het was een prettige werkomgeving. Ik werkte op alle kante: warme kant/koude kant/dessert. De variatie in het werk en samenwerken met collega's maakte het tot een leuke baan.. We werkten met onbeperkt concept, dus het was heel vaak druk maar dat vond ik wel fijn.
Pluspunten
afwisselend variatie
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, gezellig baantje om je in te ontwikkelen kwa vaardigheden
Serveren en barbediening (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB7 oktober 2015
Mijn werktijd bij La Cubanita was heel erg leer vol, ik ben er veel spontaner door geworden. Hoe je mensen tevreden de deur uit laat gaan na een gezellige avond was voor mij altijd dankbaar werk.
Ik heb heel veel vrienden overgehouden in mijn tijd bij La Cubanita, de werksfeer was dan ook altijd goed.
Een typische dag op het werk was vooral echt hard doorwerken, trappen lopen met dienbladen, lachen met collega's en de gasten en rond een uur of 12/1 het restaurant weer opruimen.
Het moeilijke van de baan vond ik op het begin vooral dat je je mannetje moest staan als er iets fout ging en de gasten gingen klagen. Ik ben heel blij dat ik dit geleerd heb destijds en nu weet hoe ik bepaalde situaties kan oplossen!
Als de mensen vrolijk en tevreden naar huis gaan, en ze graag nog een keer willen terugkomen heb je natuurlijk je doel bereikt!
Pluspunten
Leuke sfeer onder collega's, veel betrokkenheid van de eigenaren.
Minpunten
Hard werken voor weinig geld
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Kok (voormalige medewerker) –  Gouda, ZH10 maart 2014
..werksfeer onder elkaar was goed. innovatief vermogen in het bedrijf lag er niet.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek.
KOK (voormalige medewerker) –  Noordwijk-Binnen, ZH5 augustus 2013
Het was hier erg leuk om te werken , erg leuke collega's
af en toe een geintje tussen door

ik heb daar onwijs leren werken
directie is ook prima,

het moeilijkste is dat je een heleboel tapas uit je hoofd moet kennen met sausjes enzo,,

het leukste , dat je lekker aan het koken bent!
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
geen een.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren

Zie meer reviews over LA CUBANITA

Je kan het volgende proberen:

Claim deze bedrijfspagina

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij LA CUBANITA. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,3
Gebaseerd op 21 reviews
52
49
35
24
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-Privé Balans
2,9Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,1Doorgroeimogelijkheden
2,6Management
3,7Bedrijfscultuur

Reviews over LA CUBANITA gesorteerd op locatie