LA CUBANITA Reviews

15 reviews gevonden voor deze zoekopdracht
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg gezellig werkomgeving. Wel zwaar werk.
Bediening/keuken/bar (huidige medewerker) –  Dordrecht17 september 2017
Erg leuk bedrijf om in te werken. Sfeer onderling is goed en werkgericht.
Pluspunten
Gezelligheid.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed
Kok (voormalige medewerker) –  Den Haag30 augustus 2017
De bedrijfscultuur was wisselvallig. Doorgroeimogelijkheden waren goed, werd goed naar je kwaliteiten gekeken.
Pluspunten
Veel teamuitjes en mogelijk om 's avonds uitgebreid mee te eten.
Minpunten
Management was soms onduidelijk tegenover het personeel.
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Keuken
Zelfstandig werkend kok (voormalige medewerker) –  Gouda2 juli 2017
Bij la cubanita heb ik geleerd dat kleine gerechten juist de aandacht moet hebben voor de lekkere smaak die er bij hoort.

Management bij la Cubanita waren altijd zeer positief ook als het minder ging en elke collega was gelijk bij hun niemand werd raar aangekeken. De Collega's in de keuken waren altijd vrolijk en hadden een doorzettingsvermogen elke gerecht ging er uit met klasse. Moeilijkste Bij la cubanita stockeren van de etenswaren door dat je veel vet aan je handen heb gaan de stickers er van af. het leukste bij la cubanita is de Spaanse muziek die je hoort.
Pluspunten
Gezelligheid / communicatie
Minpunten
Stress
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke sfeer op de werkvloer, tijd gaat snel voorbij.
Chefkok (huidige medewerker) –  Voorburg1 juli 2017
Bij La cubanita heb ik een mooie tijd gehad.
Er hing een leuke sfeer op de werkvloer. dagen van 10 uur of langer is normaal. doorgroeien naar een manger/chefkok functie is niet heel moeilijk, met een gezond verstand en doorzettingsvermogen kan iedereen dit wel.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
lange dagen slechte arbeidsvoorwaarden
Was deze review nuttig?Ja 2Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Stressvol en ondankbaar
Bedieningsmedewerkster (voormalige medewerker) –  Zwolle30 mei 2017
Mag dankbaarder met de werknemers omgegaan worden.
Was deze review nuttig?Ja 1Nee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
fijne werksfeer.
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Gorinchem29 mei 2017
Fijne werkomgeving met mensen van dezelfde leeftijd als ik.
Was deze review nuttig?JaNee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's en altijd gezellig
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlemz18 mei 2017
Altijd gezellige collega's waarmee je kan lachen en na het werk eff met zijn alle nog borrelen
Pluspunten
Gratis lunch en drinken
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige maar lange dagen
Kok assistent (voormalige medewerker) –  Haarlem21 maart 2017
Bij de La Cubanita is de sfeer altijd erg leuk geweest, lange dagen werk je dan ook snel door. Minpunt is wel dat het salaris redelijk laag is, maar de gezelligheid maakte veel goed.
Pluspunten
Gratis avond eten en bier na afloop
Minpunten
laag salaris
Was deze review nuttig?JaNee 3Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk werk, Leuke collega's, alleen slechte planning.
Medewerker bediening (voormalige medewerker) –  Roosendaal6 december 2016
Het werk bij La Cubanita vond ik leuk om te doen en had hele leuke en gezellige collega's. Ik heb er gewerkt sinds het bedrijf openging in januari in 2016. Ik ben er weggegaan omdat ik heel erg vaak de dag dat ik op het rooster stond, een uur voor ik zou moeten beginnen werd afgebeld en niet meer hoefde te komen. Ik wil graag een baan met zekerheid en als ik op het rooster sta om te komen werken, dat ik dan ook daadwerkelijk die dag kan komen werken. Voor de rest is er niks negatiefs over het werk te zeggen. Je doet veel en het is zeker wel doorlopen! En dat vind ik fijn, doorwerken en aanpakken.
Was deze review nuttig?Ja 7Nee 2Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bijverdienen
Assistent kok frituur & koude gerechten (voormalige medewerker) –  Alphen aan den Rijn19 februari 2016
Gemakkelijk bijverdienen en eenvoudige sollicitatie procedure.
Pluspunten
Gratis eten op werk
Minpunten
Weinig pauze
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prettige werksfeer leuke collega's
Keukenmedewerker (voormalige medewerker) –  Haarlem, NH16 oktober 2015
ik vond het een leuke baan omdat je zelfstandig moest werken, het was een prettige werkomgeving. Ik werkte op alle kante: warme kant/koude kant/dessert. De variatie in het werk en samenwerken met collega's maakte het tot een leuke baan.. We werkten met onbeperkt concept, dus het was heel vaak druk maar dat vond ik wel fijn.
Pluspunten
afwisselend variatie
Minpunten
Geen
Was deze review nuttig?JaNee 1Rapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk, gezellig baantje om je in te ontwikkelen kwa vaardigheden
Serveren en barbediening (voormalige medewerker) –  Den Bosch, NB7 oktober 2015
Mijn werktijd bij La Cubanita was heel erg leer vol, ik ben er veel spontaner door geworden. Hoe je mensen tevreden de deur uit laat gaan na een gezellige avond was voor mij altijd dankbaar werk.
Ik heb heel veel vrienden overgehouden in mijn tijd bij La Cubanita, de werksfeer was dan ook altijd goed.
Een typische dag op het werk was vooral echt hard doorwerken, trappen lopen met dienbladen, lachen met collega's en de gasten en rond een uur of 12/1 het restaurant weer opruimen.
Het moeilijke van de baan vond ik op het begin vooral dat je je mannetje moest staan als er iets fout ging en de gasten gingen klagen. Ik ben heel blij dat ik dit geleerd heb destijds en nu weet hoe ik bepaalde situaties kan oplossen!
Als de mensen vrolijk en tevreden naar huis gaan, en ze graag nog een keer willen terugkomen heb je natuurlijk je doel bereikt!
Pluspunten
Leuke sfeer onder collega's, veel betrokkenheid van de eigenaren.
Minpunten
Hard werken voor weinig geld
Was deze review nuttig?Ja 1NeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
werksfeer
Kok (voormalige medewerker) –  Gouda, ZH10 maart 2014
..werksfeer onder elkaar was goed. innovatief vermogen in het bedrijf lag er niet.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren
Werk-Privé Balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek.
KOK (voormalige medewerker) –  Noordwijk-Binnen, ZH5 augustus 2013
Het was hier erg leuk om te werken , erg leuke collega's
af en toe een geintje tussen door

ik heb daar onwijs leren werken
directie is ook prima,

het moeilijkste is dat je een heleboel tapas uit je hoofd moet kennen met sausjes enzo,,

het leukste , dat je lekker aan het koken bent!
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
geen een.
Was deze review nuttig?JaNeeRapporteren

Zie meer reviews over LA CUBANITA

Je kan het volgende proberen:

Algehele waardering

3,6
Gebaseerd op 17 reviews
5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Waarderingen op categorie

Werk-Privé Balans
3,7
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0
Doorgroeimogelijkheden
3,3
Management
2,7
Bedrijfscultuur
4,0

Reviews over LA CUBANITA gesorteerd op locatie