Kwintes Reviews

Alle 33 reviews worden getoond
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving, goed teamsverband, goed te combineren met thuissituatie
Kok (voormalige medewerker) –  Gouda2 april 2019
Ik heb met tevredenheid gewerkt bij Kwintes.Het werk was leuk om te doen. Prettige collega's. Ik heb veel geleerd over cliënten en hun problematiek.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Verantwoordelijke baan, die onderschat wordt
begeleider slaapwacht (voormalige medewerker) –  Gouda20 februari 2019
Leuke werksfeer.
Jammer dat er moeilijk feedback gegeven werd.
Het leukste was het contact met de bewoners.
Ik heb geleerd, dat je om problemen te voorkomen beter een keer te veel de huisarts kan bellen of tensie kan meten e.d.En ook dat je duidelijk rapporteert, om op tijd zaken te signaleren.
.
Pluspunten
snoep, drinken fruit voor medewerkers
Minpunten
Geen extra uitbetaling bij werken als slaapwacht op een feestavond b.v. oudejaarsavond.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Medewerker Herstelondersteun, werken als een team!
Medewerker Herstelondersteuning (huidige medewerker) –  Bussum20 juli 2018
Totaal niet saai, vernieuwend, werken vanuit mogelijkheden, teamwork, verscheidenheid in het werk.
Pluspunten
Teamwork
Minpunten
Groot bereik over Nederland
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werkomgeving
Ondersteunend medewerker (huidige medewerker) –  Zeist3 juli 2018
Kwintes is een hele fijne organisatie om voor te werken. Prettige en vriendelijke cultuur en veel doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Huishoudelijk medewerkster
Huishoudelijk medewerkster (huidige medewerker) –  Amersfoort12 april 2018
Het werken met de bewoners vindt ik top en geniet er van.
Collegiaal en prettige werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
betrokken organisatie in de ambulante begeleiding
Persoonlijk begeleider (huidige medewerker) –  Lelystad31 januari 2018
Kwintes geeft een grote decentrale verantwoordelijkheid aan de medewerkers. Het fijne hieraan is dat je met je naaste collega's in grote mate van zelfstandigheid met je team kan werken.
Pluspunten
stimuleren van teamverantwoordelijkheid en teamgeest
Minpunten
gevaar doorschuiven van werkzaamheden op managementniveau
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
flexibel
Ambulant begeleider (voormalige medewerker) –  Almere15 januari 2018
Er was altijd werk en wanneer je werkte was het altijd fijn, het was afwisselend maar bleef uitdagend.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet allemaal rozengeur en maneschijn!
Begeleider (voormalige medewerker) –  Soest17 september 2017
Met groot plezier gewerkt met cliënten. Sommige collega's waren duidelijk minder. Geen team gevoel gehad, er werd erg veel geroddeld, heb geen tweede termijn gekregen omdat ik na 9 maanden ineens niet bleek te functioneren. (Tegelijkertijd werden er vaste aanstellingen "verloot" onder andere flexers!)

Laatste werkdag grote bos bloemen gekregen en lovende woorden, omdat er alsnog werd toegegeven het voor een deel aan het team zou liggen en zij waardeerde, ondanks mijn vertrek, ik me de laatste maanden verantwoordelijk heb ingezet voor cliënten en team.
Van de manager die door het team hier naderhand over is geïnformeerd en gevraagd mij goede referenties mee te geven, heb ik nooit meer wat vernomen.

Bij andere sollicitaties binnen Kwintes, altijd direct afgewezen ondanks geschikte papieren en jaren ervaring, zet je toch aan het denken.
Heel jammer allemaal.
Pluspunten
Afwisselend werk. Ruimte voor eigen ideeën.
Minpunten
Veel flex-contracten in zelfsturend team, werkt helaas niet. Vaste medewerkers die er te lang zitten en teveel voor het zeggen hebben.
Was deze review waardevol?Ja 44Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
contracten afwerkers
Systeem beheerder (voormalige medewerker) –  Zeist6 september 2017
vast contract zit er niet in. allen via vormfout krijg je een vast contract
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
redelijke werkplek
Slaapwacht/Woonbegeleider (huidige medewerker) –  Veenendaal14 augustus 2017
Zeer goed bedrijf met prima arbeidsvoorwaarden en doorgroei mogelijkheden
Minpunten
onregelmatig werken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kleine groep
Relatiebeheerder (huidige medewerker) –  Amersfoort22 juni 2017
Kwntessens is een klein organisatie waarbij iedereen veel werk moet verzetten. Hierdoor loopt men over van werkzaamheden.
Pluspunten
"Normale mensen"
Minpunten
Weinig begeleiding
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
mooie plek om te werken
hulpverlener opvang en begeleiding (voormalige medewerker) –  Gouda29 april 2017
een werkplek waar geen dag hetzelfde is en waar je als hulpverlener echt een verschil kunt maken
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf
Kantinemedewerkster (voormalige medewerker) –  Veenendaal18 oktober 2016
Gaat goed om met cliënten. En er werken aardige medewerkers.
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een heel fijn bedrijf om voor te werken als vrijwilliger
Vrijwilliger assistent werkbegeleider (voormalige medewerker) –  Almere18 september 2016
Een heel fijn bedrijf om voor te mogen werken als vrijwilliger ik had alle vrijheden en heb mijzelf op de kaart gezet daar alleen jammer dat er zo bezuinigd wordt door nederlandse regering..
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ruimte voor eigen iniatief.
Woonbegeleider Fase huis te Woerden (voormalige medewerker) –  Zeist8 april 2016
Goede communicatie ,eigen rooster maken en veel variatie in de werkzaamheden .
Pluspunten
prettige werktijden .
Minpunten
toenemende onduidelijk heid over indeling van bijkomende facilitaire taken .
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Innovatieve organisatie
Woonbegeleider en persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Veenendaal5 april 2016
Prettige organisatie met veel ontwikkelmogelijkheden en oog voor de medewerkers.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 7Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Woonbegeleider (huidige medewerker) –  Veenendaal, UT2 februari 2016
Geen dag is hetzelfde als woonbegeleider bij Kwintes. Veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling. Prettige collega's. Moet flexibel kunnen zijn.
Pluspunten
Onregelmatigheidstoeslagen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Samen sta je sterk
Woonbegeleider (huidige medewerker) –  Almere, FL13 januari 2016
Het is leuk binnen komen op het werk.
Dagelijks werken we aan de hand van een agenda, die een rode draad is door de dag heen.

Daarnaast heerst er een flexibele sfeer, en pas je je tijd aan waar nodig. Door de presentie benadering die we hanteren geef je veel van jezelf. Dit maakt het werk menselijk.
Pluspunten
leermogelijkheden
Minpunten
zijn er niet
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kwintes is in mijn ogen een gezond bedrijf waar werken erg prettig is. ondanks de grote van het bedrijf is het goed ingespeeld op werkenden en cliente
Huishoudelijk medewerker (voormalige medewerker) –  Veenendaal, UT13 januari 2016
het werken werd afgewisseld met gezelligheid met de clienten.
omgaan met mensen vooral met psychische stoornis is voor mij verbeterd.
ook omgaan met emotie en agressie heb ik daar geleerd.
mijn collega's waren altijd paraat om te helpen of te adviseren in bepaalde situaties.
afstand nemen na de werktijden is het moeilijst voor mij.
alles is leuk. de mensen kunnen helpen met de meest eenvoudige dingen die ze zelf niet kunnen of zien.
de waardering is enorm
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een verantwoorde werkomgeving waarin de persoonlijk begeleider veel ruimte krijgt voor een persoonlijke inbreng.
Persoonlijk begeleider (voormalige medewerker) –  Almere-Buiten, FL27 augustus 2015
Ik heb zowel op de woonvorm als ambulant ontzettend veel geleerd in het begeleiden van mensen met een psychiatrisch ziektebeeld en - of verslavings problematiek
Het werken voor het straatteam van de GGD-Almere was voor mij het hoogtepunt omdat ik veel mensen heb kunnen helpen richting een uitkering, huisvesting, administratie op orde helpen en zonodig schuldsanering en doorverwijzen naar verdere hulpverlening.

Ik heb individueel gewerkt en in verschillende teams, een combinatie van deze werkwijzen vindt ik het prettigst.

Het moeilijke van deze baan is dat sommigen dusdanig ziek zijn dat er vrijwel geen groeimogelijkheden zijn.
Pluspunten
Goede organisatie, prettige werksfeer, goede leidinggevenden.
Minpunten
Het werk wordt maatschappelijk en financieel niet voldoende gewaardeerd en beloond.
Was deze review waardevol?Ja 23Nee 1Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kwintes. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

4,2
Gebaseerd op 33 reviews
513
414
36
20
10

Waarderingen per categorie

4,1Werk-Privé Balans
4,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,7Doorgroeimogelijkheden
3,6Management
4,0Bedrijfscultuur