Kwantum Reviews

87 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 90 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed voor de personeel en klant.
Algemeen medewerker en kassa en hoofd cassiere (voormalige medewerker) –  Deventer/ Apeldoorn5 maart 2015
Met heel veel plezier gewerkt en veel mee gemaakt maar ook veel geleerd.
Pluspunten
een gemotiveerd bedrijf
Minpunten
??? geen idee
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Groeiend bedrijf waar veel geleerd kan worden
Werkervaring en stages (voormalige medewerker) –  Drachten, FR4 december 2014
Een typische werkdag bij Kwantum bestaat voornamelijk uit het helpen en adviseren van klanten. Agressieve verkoop is niet van toepassing. Het gaat meer om klantgerichtheid. Ik heb veel geleerd vooral op de afdeling gordijnen en tapijt. Daarnaast bestaat een dag veelal uit vrachtverwerking, schappenplannen aanpassen en ook schoonmaken / houden van de winkel. De collega's zijn behulpzaam en vriendelijk. Maar echt een team vormen was lastig. Mede omdat er veel veranderingen werden doorgevoerd en veel collega's kwamen en weer gingen. Dat vond ik ook het moeilijkste van de baan. Om een band te krijgen waarin je elkaar kunt vertrouwen en wat je aan elkaar hebt. Ook het verkopen op tapijt vond ik lastig, mede omdat er een groot lichamelijk gedeelte bij kwam kijken, waar niet iedere persoon geschikt voor was (zwaar werk). Het leukste van de baan was wanneer het druk was met klanten en je de hele dag bezig bent met adviseren. Ook het opnieuw inrichten van schappen vond ik fantastisch om te doen, hier kon ik veel creativiteit in kwijt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving, goede onderlinge sfeer
Styliste (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB2 december 2014
Leuke werkomgeving, goede onderlinge sfeer, veel verschillende functies vervuld, waardoor veel geleerd over diverse aspecten binnen retail
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 11Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke!!
verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  winterswijk6 november 2014
altijd met super veel gezelligheid en enthousiastme daar gewerkt! goed bedrijf voor het personeel en veelzijdig werk!
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werkomgeving
Assistent Controller (jaarcontract) (voormalige medewerker) –  Tilburg2 september 2014
Productieve werkomgeving, gezellige werkcollega's. Geen duidlijke leiderschap.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke, Druk bezochte winkel
Werknemer (huidige medewerker) –  Noord Holland25 augustus 2014
Een dag bij kwantum is nooit hetzelfde, elke dag een stevige dynamiek met een goede houding tegenover de klanten. Onder druk presteren we het iedere dag een goede omzet te behalen.

Je word goed begeleidt op de werkvloer en krijgt voldoende informatie om je werkzaamheden goed te kunnen ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 6Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
verkoop medewerker (voormalige medewerker) –  Emmeloord, FL23 juni 2014
Leuke werken zolang er 1 persoon niet was.

Product en klant gericht.
drukte tijdens kerst.
Veel arsortiments wisselingen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige omgeving, leuke medewerkers
stage gelopen bij de Kwantum (voormalige medewerker) –  Amsterdam11 mei 2014
het waren normale dagen, me collega's waren gezellig, het moeilijkste wat ik vondt was het snijden van vinyl en tapijt
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 16Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke collega's
Verkoper (voormalige medewerker) –  Assen, DR9 april 2014
Ik vond het leuk om met mensen te werken in de winkel.
De collega's waren aardig en leuk en hielpen je goed.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig sfeertje
cassière/ verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Emmen, DR10 februari 2014
leuke periode gehad!

grote verantwoordelijkheid,zoals kas opmaken enz, dit zie je niet echt terug in je salaris.
ook veel wisseling van bedrijfsleider.
Pluspunten
leuke sfeer
Minpunten
salaris m.b.t je verantwoordelijk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk bedrijf met veel doorgroei mogelijkheden
afdelingchef gordijnen (voormalige medewerker) –  Delft, ZH23 januari 2014
Het was een leuk bedrijf om bij te werken met een grote groep collega`s
en hele diverse werzaamheden.
leuk om met klanten bezig te zijn van verschillend pluimage.
het leukste van de baan vond ik de grote diversheid van werkzaamheden,
een zeer prettige sfeer op de werkvloer.
het moeilijkste van de baan vond ik het maken vande werkroosters voor de collega`s.
Pluspunten
veel trainingen
Minpunten
bedrijfskleding
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zelfstandige baan waar je zelf wat van kan maken
Allround verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Leiderdorp13 januari 2014
Een baan die je 25 jaar uitvoert is meer een levenswijze waar ik mij met plezier in heb mogen bewegen.
Pluspunten
Grote mate van zelfstandigheid
Minpunten
Ongeinteresseerde nieuwe medewerkers
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 17Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
entre le public
assistent manager (voormalige medewerker) –  Tilburg, NB4 januari 2014
magazin style bricomarche, avec ca 100 magazins en pays bas et la belgique
Pluspunten
contact direct avec les clients
Minpunten
competition entre personelle
Was deze review waardevol?JaNee 7Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zelfstandig goede product kennis
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Almelo, OV20 november 2013
Zelfstandige functie
veel kennis nodig voor de afdeling gordijnen
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 12Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
kassière en verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Beverwijk, NH10 november 2013
Ik was verantwoordelijk voor het overzichtelijk en netjes houden van de winkel, het helpen van klanten, het uitpakken en ordenen van de vracht, verantwoordelijk zijn voor het opmaken, controleren en afsluiten van de kassa.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
verkoper gordijn afdeling
Gordijnmedewerkster (voormalige medewerker) –  purmerend5 november 2013
verkoper gordijn afdeling, begon daar als een stagiere en had er toen mijn zaterdag baantje van gemaakt.
was heel leuk om daar te mogen werken.
Was deze review waardevol?Ja 11Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk
kassamedewerker (voormalige medewerker) –  IJsselstein, UT24 september 2013
Ik heb hier 3 maanden gewerkt
En ik heb er maar drie weken gewerkt omdat ik zwanger werd
Ik had het niet verteld
En daarom werd ik weggestuurd
Wat ik geleerd heb bij kwantum is je kassalade afromen
En dat je eerlijk moet zijn in je sollicitatie
Maar in de drie maanden heb ik het wel leuk gehad
Pluspunten
goede opleiding
Minpunten
streng
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige collega"s, leuke werkplek
verkoopster (voormalige medewerker) –  Uden, NB30 augustus 2013
Ik heb er graag gewekt en een hele leuke band met alle collega"s van jong tot oud.
Pluspunten
gezelligheid
Minpunten
geen
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 20Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
nieuwe winkel toendertijd in doetichem
verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Doetinchem, GE16 augustus 2013
Was een zeer leuke ervaring we hebben samen met alle collega's de hele winkel opgebouwd en ingedeeld.
Heb daar 3 jaar gewerkt zowel als kassiere als gordijn verkoopster
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 10Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke gezellige tijd gehad nu toch maar op zoek naar iets in de zorg
Afdelingchef gordijnafdeling (voormalige medewerker) –  Arnhem18 juni 2013
elke dag was anders, heb mezelf opgewerkt van part-time medewerkster tot afdelingchef. Had hele leuke collega's welke allemaal op elkaar ingespeeld waren.
Het moeilijkste vond ik dat er best veel stress op de werkvloer was.
Het leukste was het omgaan met mensen.
Pluspunten
elke dag andere werkzaamheden
Minpunten
stress
Was deze review waardevol?Ja 17Nee 10Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kwantum. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 90 reviews
517
436
329
26
12

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur