Kwantum Reviews

61 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 63 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een super leuk team de klanten worden goed geholpen altijd.
Bijbaan (huidige medewerker) –  Duiven23 april 2019
het is zo leuk om daar te werken, ik heb het daar heel erg naar me zin. het team van duiven is super lief voor elkaar.
Pluspunten
duidelijke regels
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Veenendaal2 februari 2019
De kwantum is een winkel waar men potentieel kennis op kan doen van producten zoals gordijnen en vloeren. De taken bestaan uit het geven van advies en het voeren van verkoopgesprekken m.b.t de vloeren en gordijnen. Verder bestaat je dag grotendeels uit het winkelbeeld optimaliseren.

Inwerkprocedure is slecht tot zelfs niet aanwezig. Als je net in dienst treedt , worden er toetsen afgenomen om zodoende je bestaande kennis te testen van de vloeren en of gordijnen. Hierdoor oogt de winkel alsof men een degelijke inwerkprocedure hanteert, echter in de realiteit valt dit tegen. Naderhand word je op een afdeling geplaatst en hoopt het management maar dat je zodoende zelf het intatief neemt op de vereiste kennis op te doen van de producten.

Vervolgens treffen ze bij de werknemer blaam omdat er een tekort is in de benodigde kennis. Met als gevolg dat ze geen samenwerking meer willen voortzetten. Er word totaal niet naar eigen aandeel gekeken in deze situatie.
De feedback gesprekken en manier van leiding geven getuigen van incapable leiderschap. Sterker nog, het is geen LEIDERschap. Een leider is een persoon die mensen aanstuurt, inspireert en daarbij motiveert en de nodige coaching kan bieden.

De leiding van het filiaal in Veenendaal, adviseer ik van harte een curcus leiderschap en daarbij een curcus in hoe je professioneel communiceert. In mijn situatie is er niet transparant gehandeld.
Dit houdt in dat de leiding op een onprofessionele manier heeft laten blijken niet tevreden te zijn met mijn bijdrage in het filiaal.

Daarbij is het een tip om het verwachtingspatroon
  meer... voor weekendhulpen onder de loep te nemen. Het verloop onder weekendhulpen is hoog en dit heeft altijd te maken met meerdere factoren zoals het verwachtingspatroon en of de manier van leiding geven. Ook dit is een factor wat het management serieus moet nemen. Kijk eens naar jullie kwaliteiten en of tekorten. Ontwikkelen hoeft niet alleen het personeel, maar ook het management.  minder
Pluspunten
Geld, te verkrijgen kennis
Minpunten
Leiderschap/ verwachtingspatroon
Was deze review waardevol?Ja 16Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  vlaardingen10 december 2018
He is een veelzijdige baan met wel precies maatwerk. dus goed nadenken en berekenen komt er bij kijken.
Het is een gezellig team alleen het inwerken is wat minder. Dat gebeurt maar voor de helft en daar krijg je later veel commentaar op.
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik moedig je aan om daar te werken
Tempo team (voormalige medewerker) –  Tilburg27 november 2018
Leuke sfeer en mensen. Werk veel maar gebrek aan personeel
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Medewerker (huidige medewerker) –  diverse28 oktober 2018
Leuke bijbaan voor schoolgaande scholieren en stagiaires
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig jong team
Medewerker allround (huidige medewerker) –  Leidschenveen26 juni 2018
Gezellig jong team
Met iedereen werken is gezellig
Je leert elke dag iets bij
Verschillende functies
Pluspunten
Subway in de buurt
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige dynamische werkomgeving
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Tilburg19 april 2018
No nonsens cultuur
Gezellige sfeer
Geen dag is hetzelfde
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 10Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer
WINKELMEDEWERKSTER (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel27 maart 2018
Leuke collega's maar weinig tot geen mogelijkheid om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sommige collega's leuk. Functie saai.
Tapijtverkoper (voormalige medewerker) –  Sneek7 maart 2018
In Sneek niks te doen. Voornamelijk aan het stofzuigen. Sommige collega's wel oke.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
winkel
Chef meubel afdeling (voormalige medewerker) –  Lelystad4 januari 2018
ruime winkel was leuk om daar te werken
was leuk de omgang met klanten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond11 oktober 2017
Fijne werkervaring, veel kans gehad om de hele winkel te kunnen bedienen. heel fijn team gehad.
Minder fijn was extreme verschillen pieken en dalen qua drukte.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 11Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn2 september 2017
Top bedrijf.

Omzet gehaald was naar café met personeel wat op drinken.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 34Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afdeling met echte collega's
E-commerce medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg18 augustus 2017
Leuk bedrijf om te werken. Helaas vanwege de grootte toch best wat managers en eilanden, maar op de afdeling erg leuk. Ik ben vertrokken omdat ik me niet verder kon ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijdelijke baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 augustus 2017
Kwantum is geen bedrijf om carrière te maken. Wel leuk voor een tijdelijke bijbaantje
Pluspunten
flexibel met dagen inplannen
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 2Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch detailhandelsbedrijf
Senior Inkoper (voormalige medewerker) –  Tilburg23 juli 2017
Dynamisch detailhandelsbedrijf. "Elke dag een ongeluk en eens in de week een ramp". Relatief platte organisatiestructuur.
Betrokken werknemers met hart voor detailhandel.
Brede functie met heel veel verschillende werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prima werksfeer maar weinig steun vanuit management.
Tapijtmedewerker, kassamedewerker, vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Emmen14 juli 2017
De Kwantum was in eerste instantie een leuke werksfeer met leuke collega's. Het bleek echter al snel dat het werk niet was te combineren met voetbal en dat leverde veel problemen op. Bovendien had ik destijds last van een enkelblessure, ook dit leverde irritatie op. Ik heb uiteindelijk het gevoel dat we niet op een leuke manier uit elkaar zijn gegaan, helaas.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Weinig steun vanuit het management
Was deze review waardevol?Ja 10Nee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkomgeving en prettige collega's
Manager (voormalige medewerker) –  Gouda en Capelle22 mei 2017
Heb met veel plezier mijn werk verricht als Manager binnen Kwantum. Het was een uitdagende functie en het contact en de samenwerking met mijn collega's verliep naar behoren.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 4Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Omgeving waar je veel kan leren maar niet zoals het hoort
Verkoop (voormalige medewerker) –  Ede16 mei 2017
Bij Kwantum in dienst geweest en dit beviel eerst goed omdat je op het begin vooral veel leert.

Er word daarentegen weinig uitgelegd en moet je bijna alles zelf leren of vragen. Als je uiteindelijk dan een keer een fout maakt word er gedaan alsof je alles al hoort te weten en er al 10 jaar werkt, terwijl je er alleen maar van leert.

Tijdens Plangesprek (daarin worden doelen besproken) worden alleen punten aangekaart wat niet goed gaat, geen positief woord over de medewerker word er in dit gesprek gezegd.

Als je door ziekte of arbeidsongeschiktheid een week of twee niet kan werken en je afmeld krijg je opeens te horen niet meer welkom te zijn, en is je contract per direct ontbonden. Om vervolgens de volgende dag op gesprek te moeten komen en te horen krijgen dat je niet meer in je proeftijd zit en je 3 opties hebt.

1: Verbeter jezelf, waar ook gelijk bij word gezegd dat ze het niet meer in je zien zitten en je nog even zwart maken met alle mankementen die 10 keer groter worden gemaakt.

2: Verander niks aan jezelf, waarbij word gezegd dat ze je naar een ander filiaal gaan overplannen en je minimale uren gaan geven, dus in principe het weg pesten.

3: Neem zelf ontslag: Waar je eigenlijk geen andere keuze hebt, omdat je anders wel word weggepest.

Kortom: Dingen die je goed doet word niet naar gekeken, alleen dingen die niet goed gaan zijn belangrijk. Als je dan ook nog arbeidsongeschikt raakt voor +/- 2 weken willen ze zo snel mogelijk van je af, en doen ze hier alles voor en is de menselijkheid snel verdwenen.
Pluspunten
Veel te leren
Minpunten
Omgang met Supervisor
Was deze review waardevol?Ja 28Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gordijnmedewerker
gordijnmederwerker (voormalige medewerker) –  Spijkenisse5 mei 2017
Mensen helpen met uitzoeken van gordijnen, daarna deze bestellen.
Als er gordijnen binnen zijn, klanten bellen om dit door te geven.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk leersaam bedrijf
Allround verkoopmedewerker (huidige medewerker) –  Haarlem18 maart 2017
Kwantum is een bedrijf waar je veel kan leren en ervaring op te kunnen doen
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 24Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kwantum. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,5
Gebaseerd op 63 reviews
59
424
323
26
11

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,1Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,0Management
3,3Bedrijfscultuur