Kwantum Reviews

84 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 87 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg prettig om te werken.
Winkel medewerkster (voormalige medewerker) –  Soesterberg4 november 2019
Ik ben enorm blij daar gewerkt te mogen hebben. Kwantum staat er voor z'n personeel. Ik was aardig vrij in mijn doen en laten. Daardoor kon ik best wat creativiteit kwijt. Iets waar ik graag mee bezig ben. Ik hou er niet van om stil te staan op 1 plek. Laat mij maar lekker all round zijn. Klanten te woord staan, helpen bij drukte, dingen veranderen in de winkel zodat bepaalde artikelen nog meer in het oog van de klant komen. De klant tevreden, ik tevreden.
o
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf, hoge werkdruk
Medewerker Verkoop Allround (huidige medewerker) –  Winschoten16 oktober 2019
De Kwantum is een leuk bedrijf om voor te werken. Door de klanten en het wisselend assortiment blijft het altijd leuk om hier te werken. Wel wordt er verwacht dat er per uur een minimale omzet behaald wordt. Dit zorgt ervoor dat er vaak met minimale mankracht wordt gewerkt. Dit zorgt voor extra werkdruk op drukke dagen.
Pluspunten
Leuke werksfeer, goede producten
Minpunten
hoge werkdruk
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
een super leuk team de klanten worden goed geholpen altijd.
Bijbaan (huidige medewerker) –  Duiven23 april 2019
het is zo leuk om daar te werken, ik heb het daar heel erg naar me zin. het team van duiven is super lief voor elkaar.
Pluspunten
duidelijke regels
Minpunten
korte pauzes
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
prima werkomgeving
verkoopster allround (huidige medewerker) –  Utrecht14 maart 2019
elke dag een uitdaging vooral als je op bepaalde afdelingen staat
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bijbaan
Weekendhulp (voormalige medewerker) –  Veenendaal2 februari 2019
De kwantum is een winkel waar men potentieel kennis op kan doen van producten zoals gordijnen en vloeren. De taken bestaan uit het geven van advies en het voeren van verkoopgesprekken m.b.t de vloeren en gordijnen. Verder bestaat je dag grotendeels uit het winkelbeeld optimaliseren.

Inwerkprocedure is slecht tot zelfs niet aanwezig. Als je net in dienst treedt , worden er toetsen afgenomen om zodoende je bestaande kennis te testen van de vloeren en of gordijnen. Hierdoor oogt de winkel alsof men een degelijke inwerkprocedure hanteert, echter in de realiteit valt dit tegen. Naderhand word je op een afdeling geplaatst en hoopt het management maar dat je zodoende zelf het intatief neemt op de vereiste kennis op te doen van de producten.

Vervolgens treffen ze bij de werknemer blaam omdat er een tekort is in de benodigde kennis. Met als gevolg dat ze geen samenwerking meer willen voortzetten. Er word totaal niet naar eigen aandeel gekeken in deze situatie.
De feedback gesprekken en manier van leiding geven getuigen van incapable leiderschap. Sterker nog, het is geen LEIDERschap. Een leider is een persoon die mensen aanstuurt, inspireert en daarbij motiveert en de nodige coaching kan bieden.

De leiding van het filiaal in Veenendaal, adviseer ik van harte een curcus leiderschap en daarbij een curcus in hoe je professioneel communiceert. In mijn situatie is er niet transparant gehandeld.
Dit houdt in dat de leiding op een onprofessionele manier heeft laten blijken niet tevreden te zijn met mijn bijdrage in het filiaal.

Daarbij is het een tip om het verwachtingspatroon
  meer... voor weekendhulpen onder de loep te nemen. Het verloop onder weekendhulpen is hoog en dit heeft altijd te maken met meerdere factoren zoals het verwachtingspatroon en of de manier van leiding geven. Ook dit is een factor wat het management serieus moet nemen. Kijk eens naar jullie kwaliteiten en of tekorten. Ontwikkelen hoeft niet alleen het personeel, maar ook het management.  minder
Pluspunten
Geld, te verkrijgen kennis
Minpunten
Leiderschap/ verwachtingspatroon
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  vlaardingen10 december 2018
He is een veelzijdige baan met wel precies maatwerk. dus goed nadenken en berekenen komt er bij kijken.
Het is een gezellig team alleen het inwerken is wat minder. Dat gebeurt maar voor de helft en daar krijg je later veel commentaar op.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik moedig je aan om daar te werken
Tempo team (voormalige medewerker) –  Tilburg27 november 2018
Leuke sfeer en mensen. Werk veel maar gebrek aan personeel
Was deze review waardevol?JaNee 5Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke bijbaan
Medewerker (huidige medewerker) –  diverse28 oktober 2018
Leuke bijbaan voor schoolgaande scholieren en stagiaires
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig jong team
Medewerker allround (huidige medewerker) –  Leidschenveen26 juni 2018
Gezellig jong team
Met iedereen werken is gezellig
Je leert elke dag iets bij
Verschillende functies
Pluspunten
Subway in de buurt
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 13Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige dynamische werkomgeving
Medewerker verkoop (huidige medewerker) –  Tilburg19 april 2018
No nonsens cultuur
Gezellige sfeer
Geen dag is hetzelfde
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 11Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Informele werksfeer
WINKELMEDEWERKSTER (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel27 maart 2018
Leuke collega's maar weinig tot geen mogelijkheid om door te groeien.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Sommige collega's leuk. Functie saai.
Tapijtverkoper (voormalige medewerker) –  Sneek7 maart 2018
In Sneek niks te doen. Voornamelijk aan het stofzuigen. Sommige collega's wel oke.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 2Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
veel geleerd hoe een betere manager te worden
Floormanager (voormalige medewerker) –  Gemeente Tilburg1 februari 2018
veel geleerd want begonnen als verkoopmedewerker en doorgegroeid naar assistent dan floormanager
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
30min reistijd
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
winkel
Chef meubel afdeling (voormalige medewerker) –  Lelystad4 januari 2018
ruime winkel was leuk om daar te werken
was leuk de omgang met klanten
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne werkgever
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond11 oktober 2017
Fijne werkervaring, veel kans gehad om de hele winkel te kunnen bedienen. heel fijn team gehad.
Minder fijn was extreme verschillen pieken en dalen qua drukte.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 13Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
.
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Hoorn2 september 2017
Top bedrijf.

Omzet gehaald was naar café met personeel wat op drinken.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 37Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke afdeling met echte collega's
E-commerce medewerker (voormalige medewerker) –  Tilburg18 augustus 2017
Leuk bedrijf om te werken. Helaas vanwege de grootte toch best wat managers en eilanden, maar op de afdeling erg leuk. Ik ben vertrokken omdat ik me niet verder kon ontwikkelen.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke tijdelijke baan
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam2 augustus 2017
Kwantum is geen bedrijf om carrière te maken. Wel leuk voor een tijdelijke bijbaantje
Pluspunten
flexibel met dagen inplannen
Minpunten
geen doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Dynamisch detailhandelsbedrijf
Senior Inkoper (voormalige medewerker) –  Tilburg23 juli 2017
Dynamisch detailhandelsbedrijf. "Elke dag een ongeluk en eens in de week een ramp". Relatief platte organisatiestructuur.
Betrokken werknemers met hart voor detailhandel.
Brede functie met heel veel verschillende werkzaamheden.
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitermate gezellg
magazijn onderhoud (stage) (voormalige medewerker) –  Den Helder19 juli 2017
ik heb genoten tijdens mijn tijd bij de kwantum ookal was ik een stagiar ik werk opgenomen als een gelijkwaardig iemand werd prima voor me gezorgt en ik zou er zo weer werken als ik de opleiding zou doen
Pluspunten
gezellige sfeer. behulpzame collega's
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kwantum. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 87 reviews
517
435
328
26
11

Waarderingen per categorie

3,4Werk-privébalans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,0Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,4Bedrijfscultuur