Kuehne + Nagel Reviews

107 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 2.533 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goede organisatie
Air Export Pharma (voormalige medewerker) –  Rozenburg18 februari 2020
Goede organisatie
volop kans om je te ontwikkelen
volop tijd om je functie eigen te maken
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk bedrijf
Reachtruck/Overrijchauffeur (voormalige medewerker) –  Veghel17 februari 2020
Altijd fijn gewerkt leuke colega s goede werksfeer
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een bedrijf waar je veel van je eigen creativiteit in kunt stoppen
Proces Technoloog (voormalige medewerker) –  Veghel6 februari 2020
Open en eerlijk bedrijf waar wel wat van je verwacht wordt en waar je tevens veel van je eigen kennis en vaardigheden in mag gebruiken.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
het bedrijf heeft geen idee hoe te komen waar het heen wil
Pharmaimport medewerker (voormalige medewerker) –  Rozenburg17 januari 2020
als medewerker wordt je niet echt gewaardeerd. het gaat meer om wat hogerhand en de aandeelhouders willen. het is een bedrijf die meer werk wil verzetten met minder personeel.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Not anymore
Order picker (voormalige medewerker) –  Veghel3 januari 2020
I wouldn’t recommend anyone working here it’s not everything but it’s a source of income. I would recommend it for fresh out of high school students. Just something to pass time by.
Rotating shift, they change your schedule too many time, hard work physically.
Good coworkers and managers at the ground
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kh
Heftruckchauffeur (voormalige medewerker) –  Moerdijk26 december 2019
Het bedrijf bied genoeg werk tegen een lage loon terwijl er hard word gewerkt.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Bedrijfscultuur teveel druk voor te weinig medewerkers
Allround logistiek medewerker (huidige medewerker) –  Rozenburg3 december 2019
Weinig progressief bedrijf, verkeerde mensen op belangrijke posities en besluiteloos
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Good warehouse.
Packing, picking, PPT Driver, scanning (voormalige medewerker) –  Netherland1 december 2019
Hi! Very good working in warehouse. Don't need running, better make good quality. Ispossible all learn scanning, picking, packing, driving PPT. I like this job. In warehouse no stress situation. Working with JBL products
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik werk met veel plezier bij hun.
Orderpicker (huidige medewerker) –  Tiel25 september 2019
Maar wegens onze verhuizing rond november zal ik ander werk moeten gaan zoeken
Pluspunten
Ik heb bij hun heel wat werkervaring op gedaan
Minpunten
Geen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Goed bedrijf om te leren en door te gooien
Supervisor (huidige medewerker) –  Tiel13 september 2019
Het is een leuk bedrijf om vaardigheden op te bouwen en door te gooien,
Helaas mis ik de waardering
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Planner (voormalige medewerker) –  Wijchen9 september 2019
wij hadden een goed en gezellig team op de planner afdeling
waardoor het altijd leuk was om baar je werk te gaan
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Wegblijven
Supervisor (voormalige medewerker) –  Helmond4 september 2019
Onderbetaald, pretenderen veel voor je te doen maar buiten het personeel uit.
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk werk en goede sfeer. Wel veel Poolse collega's
Logistiek medewerker (voormalige medewerker) –  Tiel26 augustus 2019
Ik heb het erg naar mn zin gehad. En raad mensen gerust aan om hier te werken.
Pluspunten
Goede sfeer
Minpunten
Wordt minder goed betaald dan andere logistieke bedrijven.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Allround magazijnmedewerker/orderpicker (voormalige medewerker) –  Rozenburg8 juli 2019
De werkomgeving is goed met goeie collega's, alles is duidelijk.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kuehne
Planner (huidige medewerker) –  Zwolle27 mei 2019
De Werkzaamheden zijn werkzaamheden die volledig bij mij passen, echter de arbeidsomstandigheden laten veel te wensen over en het personeel wordt "misbruik" van gemaakt.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
magazijnmedewerker
Orderpicker/ Magazijnmedewerker (voormalige medewerker) –  Westzaan27 april 2019
Salaris indicatie is heel laag voor de medewerkers. Werkvloer is wel goed en lieve collega's.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Zakelijk bedrijf
Teamleider (huidige medewerker) –  Schiphol18 maart 2019
De huidige verandering binnen Kuehne + Nagel maakt het een zeer zakelijk bedrijf. Cijfers komen eerst, daarna de mensen. 9 van de 10 afdelingen zit momenteel met een tekort aan mensen. Senior management laat het de afdelingen zelf oplossen. Waardoor de grootste klacht van de mensen, de werkdruk is.
Dit was voorheen beter en gezelliger geregeld. Hopelijk komen deze tijden nog eens terug.
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving voor stageopdracht
Onderzoeksstage (voormalige medewerker) –  Rozenburg19 februari 2019
Het bedrijf zorgt voor een relaxte werkomgeving, waardoor invulling van de opdracht goed aanvoelde.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving
Teamleader Administratie & Inbound (voormalige medewerker) –  Holtum23 januari 2019
In de begin jaren geen werkdag hetzelfde, naar mate werk minder werd ook de werkdag vaak hetzelfde. KN is een werkgever die je de mogelijkheid geeft om bij te leren waardoor je de mogelijkheid krijgt om leidinggevende functies te krijgen
Pluspunten
mogelijkheid om bij te leren.
Minpunten
Management moet meer naar de werkvloer luisteren
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privébalans
Compensatie/Arbeidsvoorw.
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Via uitzendbureau dus een wegwerpwerknemer
Warehouse medewerker/Heftruck Chauffeur (voormalige medewerker) –  Moerdijk15 januari 2019
Hard werken voor weinig, leuke collega's maakt het uit te houden
Was deze review waardevol?Ja 6NeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kuehne + Nagel. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,7
Gebaseerd op 2.533 reviews
5735
4821
3592
2191
1194

Waarderingen per categorie

3,5Werk-privébalans
3,5Compensatie/Arbeidsvoorw.
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,2Management
3,4Bedrijfscultuur