Kruidvat Reviews

538 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
collegiaal
Vulploegmedewerkster (voormalige medewerker) –  Baarn6 februari 2019
fijne werk sfeer, leuke collega's, een goede cao, dit was voor mij een bij baantje.
Pluspunten
fijne collega's
Minpunten
onduidelijke communicatie
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soms gezellig, soms heel saai.
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Borne23 januari 2019
Een typische avond als vulploegmedewerker is dat je begint om 17:00 en zou moeten eindigen om 20:00. Dit loopt meestal uit omdat er veel te veel vracht staat en veel te weinig mensen worden ingepland. Als vulploegmedewerker wordt je niet veel ingepland en soms zelfs hele weken niet. Als je voor 1 dag vrij vraagt sta je meteen voor de hele week niet ingepland.
Pluspunten
Meestal een gezellige werksfeer.
Minpunten
Heel weinig ingepland.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
absoluut geen fijne werksfeer
werknemer (voormalige medewerker) –  Utrecht (provincie)13 januari 2019
Ik heb daar 1 1/2 jaar gewerkt en zij gooien alles op tafel ze geven gewoon geheimen van de werknemers uit en ze maken alleen maar moeielijkheden voor hun
Pluspunten
pauze
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en hechte werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bovenkarspel8 januari 2019
Bij Kruidvat is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je nieuwe dingen aan het leren, het andere moment sta je de schappen te vullen, dan sta je mensen te helpen met vragen en vervolgens sta je die zelfde mensen te helpen aan de kassa. Ik vond dit heel leuk aan Kruidvat, juist omdat het zo veelzijdig was.

Het management is super gezellig, serieus en meelevend.
Binnen het bedrijf konden dingen openlijk besproken worden als we iets niet fijn vonden van iemand,

Het moeilijkste vond ik het afkrijgen van het bijvullen van de schappen op een zaterdag, aangezien het dan heel erg druk was altijd.

Het leukste aan deze baan vond ik de veelzijdigheid.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Redelijk
Stage gelopen (voormalige medewerker) –  Gorinchem7 januari 2019
Dit was stage, het was gewoon vakken vullen en je ding doen.
Pluspunten
nvt
Minpunten
nvt
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werksfeer
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Helmond3 januari 2019
Een typische werkdag ziet er als volgt uit:
Samen met de leidinggevende ga je de kassa's tellen, vervolgens maak de winkel klaar voor opening. Je doet vaak kassa en intussen andere opdrachten zoals spiegelen, vullen en de winkel netjes houden.

Het leukste aan de baan vind ik persoonlijk de doorgroei mogelijkheden en collega's. Als je inzet en initiatief toont laten ze je ook vrijer. Het is een echte leeromgeving. Een aantal keer per jaar heb je een teamuitje, dit is altijd heel gezellig.

Ik heb hier geleerd dat initiatief en inzet tonen zeker beloond word. Het moeilijkste aan deze baan vind ik dat er weinig speling is in de werktijden.
Pluspunten
personeelskaart met korting
Minpunten
veel staan
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Te hard werken voor je loon.
1e verkoopster (voormalige medewerker) –  Tilburg14 december 2018
De werkdruk ligt te hoog en je loon staat er niet naar.
Als leidinggevende is er geen tijd om je personeel aan te sturen omdat je zelf mee moet vullen, spiegelen en de klanten te woord moet staan. Menselijk mag je ook niet zijn naar de jongeren toe want daar word van verwacht dat werk voor school gaat.
Ik wou zeggen dat dit per filiaal verschilt maar helaas uit ervaring blijkt dat dit op meerdere plekken het geval is.
Prima doorgroeimogelijkheden, helaas niet genoeg vrije tijd om die waar te maken met de overuren die je extra maakt.
Een kwartier tot half uur per dag onbetaald uitwerken is ook niet oke.
Pluspunten
doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Loon ligt te laag, werkdruk te hoog.
Was deze review waardevol?Ja 27Nee 1Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Onaardige collega's
Vulploegmedewerkster (huidige medewerker) –  Valkenswaard8 december 2018
Ik werk nu al een hele tijd bij kruidvat.
Ik sta op zaterdagen alleen maar aan de kassa......
Ik was aangenomen als vakkenvuller, dit doe ik dan ook op 2 dagen in de week. Helaas is de werksfeer alles behalve fijn voor mij.
Collega's roddelen en er wordt voorgetrokken (dus ik moet bijv de mat stofzuigen en afwassen, terwijl anderen gwn bij de snoepbakken staan te kletsen).
Hierdoor ga ik dus ook stoppen bij kruidvat.
Pluspunten
prima werktijden, je kunt zelf zeggen wanneer je wel en niet kan/wil. De bedrijfsleiders zijn wél heel aardig
Minpunten
vreselijke collega's, laag loon, voortrekkerij
Was deze review waardevol?Ja 13NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Blaricum1 december 2018
Je kan bij de kruivat heel erg leuk en gezellig werken. Dat komt door de hele leuke werkzweer.
Pluspunten
Leuke werkzweer
Minpunten
te lagen loon voor heel hard werken.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Kassa medewerkster / vakken vullen (voormalige medewerker) –  Gorssel29 november 2018
De werkdruk was ontzettend hoog en je kreeg nooit goede feedback dat vond ik erg jammer. Met de collega's kon ik het wel goed vinden maar er was veel onderlingen ruzie. Het leukste vond ik de kassa draaien. Het was altijd druk en er was altijd wat te doen. Het is geen saai werk en je hebt ook wel afwisseling in wat je kan gaan doen. Het management vond ik daar in tegen erg slecht
Pluspunten
Gratis avond eten
Minpunten
Salaris
Was deze review waardevol?Ja 12NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezelllig
Verkoopmedewerkster (huidige medewerker) –  Leiden29 november 2018
het is er erg gezellig en er zijn veel doorgroei mogelijkheden
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Slecht behandeld!!
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  Etten-Leur25 november 2018
Ik heb een half jaar bij Kruidvat gewerkt waarvan 1 maand mijn loonstrook WEL klopte!
Telkens minder uitbetaald, ze doen er niks mee.
Ook deed mijn manager/baas uit de hoogte.
Mijn contract kon verlengt worden en ik wou dit alleen als ik meer uren kon maken. Geprobeerd contact op te nemen met baas, totaal genegeerd & 2 weken later brief thuis dat contract niet wordt verlengd! Niet netjes. Zet er geen stap meer binnen.
Pluspunten
Collega’s waren erg behulpzaam
Minpunten
Baas
Was deze review waardevol?Ja 14NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werkomgeving
Verkoopmedewerkster (voormalige medewerker) –  krimpen aan den ijssel22 november 2018
Leuke werkplek. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad. Veel geleerd over hoe je met klanten om moet gaan en advies geven.
Pluspunten
korting bij kruidvat
Minpunten
de heledag lopen en staan
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
klant is nummer 1
Verkoopmedewerkster (parttime) (huidige medewerker) –  laren noordholland13 november 2018
het is samen doel gericht werken naar een fijne werk plek,kan je omgaan met werk druk? kan je dingen tegelijkertijd? ben je leergierig en heb je zin in een uitdaging dan is Kruidvat een werk plek voor jou. je verdient na functie.. maar waar een wil is is een weg.
Pluspunten
fijne collega's die zijn het aller belangrijkste
Minpunten
de werk druk die van uit het hoofd kantoor word op gedragen. volle werk plek, verplicht kleding
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge doorgroeimogelijkheden en leuk management.
Leiding (voormalige medewerker) –  Sneek9 november 2018
Bijna alle dagen zijn vrijwel hetzelfde. Dit geeft overigens wel rust en structuur. Je krijgt diverse trainingen en veel kansen als jij je potentie laat zien. Het management is goed en eerlijk. De sfeer is onder collega's super relaxed, maar kan over het algemeen gaan vervelen. Er is niet veel variatie, maar als je dit fijn vind, dan is dit een baan voor jou! Het moeilijkste zal de training zijn in je kennis van medicatie, maar alles is te leren en hier krijg je ook zeker de kans voor.
Pluspunten
Rust en regelmaat.
Minpunten
Weinig variatie
Was deze review waardevol?JaNee 3Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellig bedrijf waar je hard moet werken
Verkoopmedewerkster (parttime) (huidige medewerker) –  Zeewolde1 november 2018
Een bedrijf waar ze goed weten wat ze willen. Goede organisatie maar het is wel hard en zwaar werk.
Pluspunten
Goede doorgroeimogelijkheden
Minpunten
Lange werkdagen
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk en gezellig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Beilen28 oktober 2018
Het werk was er erg leuk, de collega’s en leidinggevenden waren zeer vriendlijk en altijd in voor een geintje hier en daar.
Pluspunten
Goede werk sfeer
Minpunten
N.V.T
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkomgeving
filiaalmanager (voormalige medewerker) –  Heesch26 oktober 2018
wat erg fijn is dat je niet meteen op de mensen af hoeft te stappen en ze even lekker kunnen snuffelen vooral bij de actie producten.
Erg leuk werk. met veel afwisseling. en leuke collega's en doorgroeimogelijkheden.
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Loze beloften
winkel leiden, administratieve taken (voormalige medewerker) –  Leiden26 oktober 2018
Slechte werkgever, collega's tegen elkaar opzetten!!!
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige werksfeer
Verkoopmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid25 oktober 2018
het was een leuke bijbaan om bij te werken mijn collega's waren aardig en spontaan.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur