Reviews voor Winkelmedewerker (m/v) bij Kruidvat

29 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Niet goed
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Klazienaveen9 juli 2019
Werd totaal gern rekening gehouden met iedereen hele slechte bedoeling
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijne en hechte werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bovenkarspel8 januari 2019
Bij Kruidvat is geen dag hetzelfde. Het ene moment ben je nieuwe dingen aan het leren, het andere moment sta je de schappen te vullen, dan sta je mensen te helpen met vragen en vervolgens sta je die zelfde mensen te helpen aan de kassa. Ik vond dit heel leuk aan Kruidvat, juist omdat het zo veelzijdig was.

Het management is super gezellig, serieus en meelevend.
Binnen het bedrijf konden dingen openlijk besproken worden als we iets niet fijn vonden van iemand,

Het moeilijkste vond ik het afkrijgen van het bijvullen van de schappen op een zaterdag, aangezien het dan heel erg druk was altijd.

Het leukste aan deze baan vond ik de veelzijdigheid.
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve en gezellige werkomgeving
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam8 mei 2018
Leuk werk met leuke collega's, moest helaas weg wegens verandering van schoolrooster.
Pluspunten
leuke collega's
Minpunten
gure buurt
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ervaring kruidvat
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rhoon4 april 2018
Goed werk, management was zeer zwak. Ik had ervaring als winkelmedewerker en kassa. Echter vond het management mij onbekwaam. Ik was het hier niet mee eens.

Mijn broer heeft hier ook gewerkt bij dezelfde winkel. Die is weggegaan na enige tijd. Dit vond het management niet leuk omdat mijn broer een goede aanwinst was. Maar deze ging (natuurlijk) door met zijn leven. Ik denk persoonlijk dat dit de reden was dat ik ontslagen werd. Grote duim omhoog voor kruidvat! Ik had werkelijk nog nooit zoiets meegemaakt.
Pluspunten
Werk is goed te doen en betaald goed
Minpunten
Management is zwak en emotioneel
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
vriendjespolitiek
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam7 december 2017
Bij kruidvat heb je niet alleen 1 functie, je moet van alles wel wat doen op 1 dag. het ene moment sta je te vullen daarna kassa of de mat bij de voordeur schoon te vegen. het is heel dynamisch om het maar zo te noemen, wat af en toe wel fijn was want het zorgde ook wel voor afleiding.
maar wat ik vooral heb gemerkt dat je goed bevriend moet zijn met het management want is dat niet het geval dan zetten ze je zonder pardon buiten. wil je meer uren krijgen dan is het ook heel belangrijk dat de manager je super aardig vindt want anders word je zomaar van het rooster afgehaald en kom je opdagen zonder dat er iets tegen je is gezegd. het leukste en vooral meest lachwekkende is dat de managers heel de dag op kantoor zitten om "administratie" te doen maar vervolgens gewoon met andere managers over eigen personeel roddelt. Er bestaat wel de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te groeien en dat sporen ze ook altijd aan :)!
Was deze review waardevol?Ja 19Nee 6Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving.
Kassa/winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Landsmeer3 oktober 2017
Ik heb op mijn werk best veel geleerd over de omgang met een kant dan het is natuurlijk heel belangrijk dat je klant weer terug komt een volgende keer. Het leukste wat ik op mijn werk mocht doen was kassa want ik vind het heel leuk om verschillende mensen te zien en een praatje mee te maken.
Was deze review waardevol?JaNee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam23 augustus 2017
Heb 3 jaar met veel plezier bij de kruidvat gewerkt, is alleen lastig met kinderen combineren. Wil niet in de middag, avond en weekenden werken
Pluspunten
Collega's
Minpunten
Zaterdagwerken
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitstekend
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer21 augustus 2017
het is een mooie winkel waar je de kans krijgt om door te groeien
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellig werk sfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Schiedam25 mei 2017
het was gezellig en het werk was best wel makkelijk
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuk.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Stadskanaal27 maart 2017
Ik heb er maar een korte tijd gewerkt. Maar het was wel een leuke tijd.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drogisterij
Winkelmedewerkster (stage) (voormalige medewerker) –  Sneek9 maart 2017
leerzame stage gehad, leuke collega's, klanten contact
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik had gesolliciteerd naar de functie voor kassamedewerkster.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom23 januari 2017
Ik begon vaak redelijk vroeg en moest dan schappen vullen, alles buiten zetten etc. De werksfeer was er niet fijn en ik had amper contact met collega's. Alles voelde heel zelfstandig en ik had het gevoel dat ik er mijn plek er niet echt kon vinden. Naar mijn gevoel hebben ze het mij daar een beetje laten uitzoeken en ben ik niet goed ingewerkt. Dit was een van de grootste redenen dat ik ontslag heb genomen daar. Ik heb niet het gevoel dat ik er überhaupt iets heb geleerd.
Pluspunten
nvt
Minpunten
veel
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
tijd van komen,gaan
part-time winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Bodegraven15 november 2016
afwisseling maakt 't boeiend,leerzaam
positief vlotheid
negatief,onpraktisch inefficiënt
Pluspunten
klantgerichtheid
Minpunten
menselijke investering magertjes
Was deze review waardevol?JaNee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Fijn team en een zeer goede leeromgeving.
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Noordwijkerhout1 november 2016
Vanaf dat ik begon met werken tot nu heb ik veel werkervaring opgedaan en geleerd bij Kruidat. Enkelevoorbeelden zijn het omgaan met klanten, inspelen en samenwerken met collega's em het onderhouden van een winkel. Ons team is gezellig en heel open, maar ook met een gedreven werkmentaliteit. Ik ben heel blij met deze ervaring.
Pluspunten
Een gezellig en open team
Minpunten
Het omgaan met onredelijke klanten
Was deze review waardevol?Ja 2NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
saaie werksfeer
Winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam12 oktober 2016
je leerde er niet heel veel en de werkzaamheden waren wel heel eentonig.

er was niet echt iets wat moeilijk was, want spiegelde eigenlijk alleen maar heel de dag
Was deze review waardevol?Ja 5NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een gezellige maar hardwerkende werksfeer
winkelmedewerkster (huidige medewerker) –  Den Bosch5 juli 2016
Ik had het erg naar mijn zin bij de kruidvat. Ik werkte vooral als vakkenvuller en werkte hier en daar een keertje op een zaterdag, maar door omstandigheden had het filiaal geen uren meer voor mij naast de vulavond wat voor mij toch iets te weinig was.
De sfeer in de Kruidvat was altijd gezellig maar er werd wel altij dgoed doorgewerkt. Van alle baantjes die ik heb gehad is dit veruit de leukste geweest. Het team was heel leuk en de interactie met de klanten ging altijd heel natuurlijk.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gestrest
winkelmedewerker (voormalige medewerker) –  Woerden2 juni 2016
De leiding gevende van die winkel was heel erg gestrest
ze was bang dat het fout ging en dat reageerde ze op de werknemers af.
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 8Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Een standaard baan maar wel leerzaam.
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Eerbeek, GE29 november 2015
Bij het kruidvat werken is leuk en leerzaam. de sfeer kan wel beter.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuke winkel
Winkelmedewerkster (voormalige medewerker) –  Amsterdam, NH10 augustus 2015
lekker bezig zijn met de winkel te vullen
of achter de kassa te helpen
heb veel geleerd van kassa tot het inrichten van de vakken
geen idee wie de directie is maar het is een groot bedrijf
erg leuke collega's
niet echt moeilijke dingen
leukste de afwisseling die elke dag weer anders was
Pluspunten
leuke werksfeer
Minpunten
soms lange dagen
Was deze review waardevol?Ja 8NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig werklocatie
Winkelmedewerker (huidige medewerker) –  Hilversum, NH11 februari 2015
een typische dag op werk is, je komt binnen en gaat de hardlopers doen, daarna pauze houden, en dan ga je de koppen opnieuw bij vullen. en dan weer pauze en weer vullen en of schoonmaken.
Ik leer veel van mijn collega's over producten, maar ook geregeld van klanten, die zoeken dan iets, jij wijst het aan, en dan vertellen hun bijvoorbeeld dat het goed werkt tegen (.....)

Ik vind dit een fijn team om in te werken, ik voel me hier thuis, en als er iets is met mijn privé is dan is het te bespreken, en dan daarna weer door met werk
Was deze review waardevol?Ja 13Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Kruidvat gesorteerd op locatie