Reviews voor Vulploegmedewerker (m/v) bij Kruidvat

42 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke werkplek
Verkoopmedewerkster, Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Rotterdam IJsselmonde30 maart 2019
Ik heb 3 jaar gewerkt bij Kruidvat, ik begon op mijn 15e. Ik werd hartelijk ontvangen en de mensen waren heel aardig voor mij.

Een typische werkdag bestaat niet bij Kruidvat, elke dag is anders.
De ene dag draaide ik kassa en de andere dag ging ik vullen en in het magazijn aan de slag.
Ik was zowel verkoopmedewerker als vulploegmedewerker.

De avonden van de vulploeg zijn niet te voorspellen, je kon eigenlijk nooit zeggen hoelaat je klaar zou zijn maar dat hoort nou eenmaal bij het werk.

Ik heb geleerd hoe ik zo goed mogelijk met klanten kan omgaan en ze kan helpen, er is veel vrijheid om je eigen draai te geven aan je benadering omtrent klanten als je je maar aan bepaalde richtlijnen, wat logisch is natuurlijk.

Het moeilijkste van de baan is de variabele werktijden, er was tijd en ruimte voor examens vanuit school. Al moest je dat wel optijd aangeven i.v.m. roosters maken.
Optijd komen is een pré, daar hangen ze heel erg aan en bij 3x te laat komen zonder geldige reden is het wel einde verhaal.

Het leukste aan de baan is het contact met klanten en de leuke collega's. Je hebt variabel werk en er zijn veel doorgroeimogelijkheden.
Pluspunten
variabel werk, leuke collega's
Minpunten
sommige collega's maken hun eigen regels.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik vindt het wel een leuke winkel
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Bergen op Zoom12 maart 2019
Ik heb er met plezier gewerkt maar het werd steeds saaier.
Minpunten
Je werd erg onder druk gezet
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 1Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Deventer6 maart 2019
Het was heel leuk en gezellig om daar te werken maar door persoonlijke redenen kon ik niet meer verder werken.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Soms gezellig, soms heel saai.
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Borne23 januari 2019
Een typische avond als vulploegmedewerker is dat je begint om 17:00 en zou moeten eindigen om 20:00. Dit loopt meestal uit omdat er veel te veel vracht staat en veel te weinig mensen worden ingepland. Als vulploegmedewerker wordt je niet veel ingepland en soms zelfs hele weken niet. Als je voor 1 dag vrij vraagt sta je meteen voor de hele week niet ingepland.
Pluspunten
Meestal een gezellige werksfeer.
Minpunten
Heel weinig ingepland.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Erg leuk en gezellig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Beilen28 oktober 2018
Het werk was er erg leuk, de collega’s en leidinggevenden waren zeer vriendlijk en altijd in voor een geintje hier en daar.
Pluspunten
Goede werk sfeer
Minpunten
N.V.T
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
zware stage
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Ridderkerk26 september 2018
een typische dag op stage is vakken vullen ,vroeg in de ochtend opstaan , vegen, de vloer wassen, zware trollies duwen, klanten helpen
Pluspunten
geen
Minpunten
lange werkdagen, ongezellige sfeer, medewerkers zijn onaardig
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het werken bij Kruidvat bestond voor mij alleen uit vakkenvullen. De filiaalmanager was helaas een oneerlijke en onaardige man.
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Capelle aan den IJssel16 juli 2018
Werken bij kruidvat was vooral alleen maar vakken vullen. Maar helaas was de filiaal manager een oneerlijke en gemene man die vaak dreigde mensen te ontslaan als ze iets verkeerds deden terwijl hij zelf de oorzaak was waardoor mensen iets niet goed deden en daarom was een geen leuke werk ervaring maar ik heb toch doorgewerkt want werk is werk.
Pluspunten
Niks
Minpunten
Lage salaris onaardige manager en geen leuke werksfeer
Was deze review waardevol?Ja 18Nee 2Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
uitbuitend en oneerlijk
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Bussum27 juni 2018
Ik werd aangenomen met de woorden dat ik er meerdere maanden zou werken. Er vond die maand een grote verbouwing plaats waar ik aan mee mocht helpen, dit was tevens mijn eerste en dan ook laatste maand. Na de maand van de verbouwing werd ik zonder duidelijke reden weer ontslagen.

Dit vond ik zeer onprofessioneel en had dan ook geen fijne ervaring bij het werken bij deze winkel.
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Oneerlijk
Was deze review waardevol?Ja 20NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet tevreden
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Maastricht29 maart 2018
te laag salaris geen comunicatie geen vriendelijk personeel
Pluspunten
tijdelijke baan
Minpunten
vrijwel alles
Was deze review waardevol?Ja 32Nee 5Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkplek.
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Roermond20 maart 2018
Leerzaam, leuke collega's. Fijne werkplek. Goed overleg.
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 8Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellig
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Ulft31 januari 2018
Het is er erg gezellig, alleen ligt het me niet qua werk zelf
Pluspunten
Gezelligheid
Minpunten
lage loon
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 10Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen aangename baan
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam14 oktober 2017
Bij de kruidvat werk je hard voor een klein zakcentje.
Was deze review waardevol?Ja 62Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Denken niet aan de klanten
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Voorthuizen20 juli 2017
Aan het begin is het werken leuk maar als het druk is en je hebt je werk niet af dan moet je dat gewoon in je eigen tijd doen
Pluspunten
Gratis eten na een bepaald aantal uren
Minpunten
Je moet dingen in je eigem tijd doen
Was deze review waardevol?Ja 26Nee 5Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige, efficiënte werkomgeving
verkoopmedewerker/ vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Asten6 juli 2017
Een typische dag op het werk was een paar uur kassa doen en daarna helpen met vullen van de schappen.
Ik heb geleerd hoe ik deze activiteiten op de meest efficiënte manier kan doen.
Het moeilijkste van de baan was om niet in een eentonig te worden wanneer je achter de kassa moest werken.
Het leukste was de interactie met mijn collega's en de klanten helpen.
Was deze review waardevol?Ja 14Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve omgeving
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Amsterdam West27 juni 2017
Een typische dag bij de Kruidvat bestaat veel uit vakkenvullen en klanten helpen.
Wat ik geleerd heb is snel werken en onder druk.
De manager was aardig en kon wel tegen een grapje maar was zekers ook wel streng en oplettend.
Mijn collega's waren aardig en we konden goed samenwerken.
Het moeilijkste aan deze baan was onder grote druk werken en meerdere dingen tegelijk doen.
Het leukste aan de baan waren de collega's.
Pluspunten
Lange pauzes
Minpunten
De grote hoeveelheid dozen
Was deze review waardevol?Ja 12Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Hoge werkdruk en laag salaris
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Eindhoven11 juni 2017
Bij Kruidvat leer je zeker werken onder hoge werkdruk, soms zelfs iets te hoog. Wij hebben een structureel personeelstekort waardoor je soms werk voor 2 moet doen in dezelfde periode, dat is niet fijn, al helemaal niet als je dan ook nog een manager hebt die in je nek hijgt. Door het personeelstekort werken wij ook bijna elke dag over. omdat de vracht er nog niet in zit. Dit maakt het soms erg lang en zwaar.

Daarnaast is het salaris is net hoger dan het minimumloon., ook dat is zeer jammer, al helemaal met de hoge werkdruk. Toch heb ik leuke collega's waardoor ik er met plezier heen ga. Ik denk dat werken bij de Kruidvat ook valt of staat met de collega's die je hebt. Helaas is de manager niet zo aardig, maar die zie je toch niet altijd gelukkig.

Over het algemeen is werken bij de Kruidvat dus "oké."
Pluspunten
Leuke collega's
Minpunten
Hoge werkdruk, laag loon
Was deze review waardevol?Ja 20Nee 5Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Helmond16 mei 2017
Leuk en fijn gewerkt. Filiaalmanager in die tijd was niet aardig. Luisterde niet naar je wensen en plande je maar in als het haar uitkwam terwijl je zelf helemaal niet kon.
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 3Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
-
Cassière, Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Stadskanaal1 mei 2017
leuke collega's. Wanneer je het fijn vind om in een kleine winkel te werken is Kruidvat ideaal
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 4Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
productieve gezellige gestructureerde werkomgeving
Vulploegmedewerker (huidige medewerker) –  Deventer16 januari 2017
Groot assortiment, leuk team, goed systeem. leuk om te werken
Was deze review waardevol?Ja 9Nee 7Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Super snel werken
Vulploegmedewerker (voormalige medewerker) –  Epe26 oktober 2016
Ik moest altijd spiegelen, voor 3 maanden lang heb ik 2x in de week die hele rot winkel gespiegelt, en het moest binnen 1 uur gebeuren, Als je het niet af had moest je overwerken (Onbetaald!), en zodra je klaar was gingen ze het bij mij altijd controleren. Er zat altijd wel een foutje in (Ook al was het maar een klein dingetje) en dan moest ik dat gangpad opnieuw doen

Ze hielden zich ook nooit aan de dagen dat ik niet kon (Ze planden me altijd in dat ik bijvoorbeeld training heb die ik dus daarom moet afzeggen) Heel irritant

De werkgevers waren nog het ergste, altijd commetaar en nooit is een keer een compliment, De filiaalmanager was het ergste, ik had een blouse gekregen van de kruidvat omdat ik nog geen kleding had, en elke keer dat de Filiaalmanager me zag zei ze: Heb nou weer geen kleding aan het kan echt niet zo. Terwijl zei mijn kleding nog niet eens uit had gezocht

Kortom, een echte rot baan zeker geen aanrader
Pluspunten
Maar 3 uur in de week werken
Minpunten
Slechte filiaal manager. Altijd op dagen dat ik niet kon. Altijd onbetaald over werken
Was deze review waardevol?Ja 71Nee 13Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Kruidvat gesorteerd op locatie