Reviews voor Supermarktmedewerker (m/v) bij Kruidvat

46 reviews gevonden voor deze zoekopdracht Bekijk alle 641 reviews
Sorteer op: Relevantie | Beoordeling | Datum
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Gezellige werkomgeving, leuke collega's
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Twello20 augustus 2019
Het is een gezellig bedrijf om te werken, al kan het managment wel iets beter dan hoe het toen is gegaan. Meestal was het een zooitje achter de schermen, en toch ging iedereen er hard voor.

Wat ik vooral heb geleerd is dat je altijd op meer dingen moet letten, zoals de vakken vullen en klanten helpen. Het moeilijkste van de baan was wel het combineren van vullen en het helpen van klanten.
Het leukste was waneer je stieken een grapje kon maken, of iemand die je van buiten af kende tegen kwam.
Pluspunten
Uitbetaling over uren
Minpunten
Vol achterruim.
Was deze review waardevol?JaNeeRapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
niet mijn beste werkervaring.
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Almere21 mei 2019
Vond niet al de personen waarmee ik heb gewerkt erg fijn of vriendelijk en heb ook niet al te beste herinneringen er aan over gehouden.
Pluspunten
een paar leuke collega’s
Minpunten
Felle klanten, niet allemaal aardige collega’s, onduidelijke gebeurtenissen.
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
leuk maar zwaar
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam Kralingen-Crooswijk10 mei 2019
bij de kruidvat is het leuk om te werken maar best wel zwaar voor zoo een lage salaris
Pluspunten
makkelijk
Minpunten
weinig loon
Was deze review waardevol?Ja 3NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werk
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam-Zuid21 april 2019
Nee niet gezellig en geen gezellige groep dus niet gaan werken
Was deze review waardevol?Ja 6Nee 4Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Ik heb vakkengevuld en ik heb gespiegeld
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Ede17 april 2019
ik heb met veel plezier daar gewerkt.
en ik mocht na de eerste keer al zelfstandig werken
Was deze review waardevol?Ja 4Nee 4Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
kruitvat
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amersfoort12 april 2019
ik vind de kruitvat een hele goede winkel, ik mocht hier blijven werken maar omdat ik vaak te laat kwam hebben ze mij ontslagen. ik heb verder geen negatief beeld over de kruitvat.
Pluspunten
gratis lunch
Minpunten
-
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 2Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Leuke baan
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Blaricum1 december 2018
Je kan bij de kruivat heel erg leuk en gezellig werken. Dat komt door de hele leuke werkzweer.
Pluspunten
Leuke werkzweer
Minpunten
te lagen loon voor heel hard werken.
Was deze review waardevol?Ja 15Nee 3Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
hard werken, relatief weinig loon
verkoopmedewerker/vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Wezepe9 oktober 2018
Bij de Kruidvat werken, is zwaar, maar je krijgt er na mijn ervaring niet naar betaald. Ik had gelukkig wel gezellige collega's. Maar mijn leidinggevende had vaak kritiek op mij. Terwijl de manager altijd zei dat ik het prima deed.
Pluspunten
gezellige collega's
Minpunten
zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 18NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Prettige werk omgeving
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Overvecht3 oktober 2018
Ik heb een goeie herinnering aan werken bij Kruidvat.
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 9Rapporteren
2,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Geen leuke ervaring
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Terneuzen4 september 2018
Het is duidelijk dat de leidinggevende boven de weekendkrachten staan.
Was deze review waardevol?Ja 8Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
goed en zeer leuke tijd
Kassamedewerker en vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amstelveen10 juli 2018
ik ben er helaas ontslagen maar dat was mijn eigen fout ik heb een geweldige tijd daar gehad en kreeg ook goed betaalt ik had het ook erg leuk met de medewerkers en vind het nog steeds een geweldig bedrijf en winkel!
Pluspunten
gratis lunch en goed verdeling en overleg over de tijden
Minpunten
kon moeilijk vrij vragen
Was deze review waardevol?Ja 7Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
drogisterij
verkoopmedewerkster/ vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Oss3 april 2018
vakkenvullen maar de werktijden waren veel te lang terwijl het maar een bijbaantje was
Pluspunten
-
Minpunten
lange avonden, slecht geregeld
Was deze review waardevol?Ja 7NeeRapporteren
1,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Was gezellig
vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Maarssen11 maart 2018
het was een leuke werk ervaring maar niet echt iets voor mij
Pluspunten
Korting op bepaalde spullen
Minpunten
Bepaalde tijd dat je moest afronden
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Het was zeker leuk om daar te werken alleen ik was nieuw en als je iets fout deed kreeg je al meteen op je kop.
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Helmond3 maart 2018
Ik vond het werk best leuk, alleen de eerste dag dat ik ging werken hadden ze mij niet veel/goed uitgelegd en dat vond ik heel jammer bijv. Ik werke alleen op een Donderdag en ik vroeg steeds of ik op een zaterdag en zondag kon werken, het mocht van hun maar ik werd steeds ingeschreven op een Donderdag. En dat vond ik héél jammer. Verderest is het best leuk om daar te werken ze zijn wel vriendelijk. Ik vond eigenlijk niks moeilijk het enigste wat je gewoon moet doen is goed opletten.
Pluspunten
Gratis luch
Minpunten
Meer in de weekenden werken
Was deze review waardevol?Ja 9NeeRapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
lange werkdagen
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Drunen25 februari 2018
heel leuk werk maar het waren lange dagen waardoor het niks voor mij was in combinatie met mijn opleiding.
Pluspunten
altijd bezig
Minpunten
lange werkdagen
Was deze review waardevol?Ja 1NeeRapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
gezellige tijd gehad
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Rotterdam IJsselmonde19 februari 2018
gezellige tijd gehad leuke collega's en veel gelachen
Pluspunten
.
Minpunten
.
Was deze review waardevol?Ja 4NeeRapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Werksfeer
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Amsterdam9 december 2017
Kruidvat is een winkel waar diverse producten kunt kopen.
Een typische werk dag in kruidvat ziet er als volg uit: je begroet je collegas en je baas, en je begint met werken in je eigen functie.
De management en werksfeer is heel erg goed en positiefe, collegas en baas zijn heel aardig en lief.
Het moelijkste van vakken vullen is dat je doodmoe terug thuis komt, en het leukste ervan is is dat je veel contact hebt met mensen.
Pluspunten
Aardige collegas en baas
Minpunten
vermoeidheid
Was deze review waardevol?Ja 5Nee 1Rapporteren
5,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Productieve werksfeer
Kassamedewerkster (huidige medewerker) –  Rotterdam-Zuid1 november 2017
Ik heb een Fijne werkplek leuke collega's en leer heel veel.
Elke werkdag is weer gezellig en leerzaam.
Pluspunten
Dichtbij huis
Minpunten
Weinig werk uren
Was deze review waardevol?Ja 2Nee 6Rapporteren
3,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
ongezellig
Kassamedewerkster (voormalige medewerker) –  Eindhoven9 september 2017
het was voor mij te ver en daarom heb ik ontslag genomen.
Was deze review waardevol?Ja 1Nee 18Rapporteren
4,0
Werk-privé-balans
Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
Doorgroeimogelijkheden
Management
Bedrijfscultuur
Kruidvat als part-time vakkenvuller
Vakkenvuller (voormalige medewerker) –  Hilvarenbeek4 september 2017
Het is zeker hard, fysiek werk en het werk moet (het liefst) binnen een bepaalde tijd af zijn. Wanneer er te veel geleverd wordt, dan werk je zo hard mogelijk om ook zo veel mogelijk werk af te krijgen.
Je wordt decadent betaald en voor je overuren word je vergoed.
Je leert heel goed in een team werken en de werksfeer is gezellig.
Het enige minpunt is dat je heel hard moet werken. Ook moest ik heel vaak overwerken.
Pluspunten
Pauze met eten op de kosten van Kruidvat
Minpunten
Vaak overwerken, zwaar werk
Was deze review waardevol?Ja 3Nee 2Rapporteren
Profiel geclaimd

Wil je meer weten over hoe het is om hier te werken?

Stel een vraag over solliciteren of werken bij Kruidvat. Onze community staat klaar om te antwoorden.

Stel een vraag

Algehele waardering

3,4
Gebaseerd op 641 reviews
5123
4209
3186
277
146

Waarderingen per categorie

3,3Werk-Privé Balans
3,2Compensatie/Arbeidsvoorwaarden
3,3Doorgroeimogelijkheden
3,1Management
3,3Bedrijfscultuur

Reviews over Kruidvat gesorteerd op locatie